Panik dock härlig dag :)

          Publicerad 2008-04-28, 19:10:57 / ♥ Balen 2008 / 2 Kommentarer
Pratade ut med Jani om idrotten och nu känns allt mer än bra. Han är så lättsam, bättre lärare får man leta efter.

Fick ett bra sms ikväll. Tror iaf att det var bra, blev glad iaf.

Ikväll ska balen bli betalad plus att religionen är helt färdig. Hmm, Jehovas vittnen, intressant, I say!

Ringde frisören angående ombokning av tid för min korkskruvspermanent, hon hade ingen tid, absolut ingen annan tid. Det sög lite så det blev till att ränna runt på byn i Vilhelmina för att hitta någon annan. Någon folk har pratat gott om, finns gott om folk som inte är bra tydligen.
Den första jag gick till var någon salong bredvid gläntan, inte hårfixarna. Hon skulle vara mammaledig (varför är alla frisörer mamma eller ska bli mamma???)
Så då gick jag till Marias klipp (hört väldigt bra om henne) och hon hade tid. Så den

23 Maj, 11.00

kommer jag att sitta i en och samma stol i ca fem timmar för att bli pudel. Bra att jag har helgen på mig att låta det sätta sig så behöver jag inte vara bland folk och se ut som skröder. yeye, men nu är det fixat. Var ändå tvungen att få ut min panik lite :) nu känns det mycket bättre.

Så jobbigt så jag är på bra humör medan resten av familjen är på dåligt. Lite trist ändå :P

Följde Emma och köpte en mp3, verkade vara toppen. Minns dock inte vad den hette men blev sugen jag också. Visste ni att det tar ca 10 min för henne att öppna en förpackning? Det var lite roligt, gösse vad hon kämpa! ;) Sötnöt!
Hon åker snart utomlands och lämnar mig till mitt öde i en vecka, lite elakt tycker jag. Dock tycker jag det är bra att hon unnar sig lite sol och semester. Den tjejen förtjänar allt bra i denna värld!

Ska nog ut snart med beemern! med kb, får se om han är pepp eller inte, har ju Timbaland i bilen så ;) nog borde han vara på :P

Förlåt för ett långt meddelande, är bara på så otroligt bra humör och för att inte kbs öron ska blöda så kanske jag borde prata av mig lite nu.

hmm, är det något mer? Tror tusan inte det :) det var nog allt, annars återkommer jag väl.

Hade bäst alla!!!

pusshej!


Som världens berg- och dalbana!

          Publicerad 2008-04-27, 20:45:58 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Det är mitt humör, ibland är det verkligen toppen och sen är det verkligen skit! Det är aldrig någonstans mittemellan. Antingen är det riktigt skit eller hur bra som helst.
Det värsta är att så här kommer det att vara hela tiden nu, ända tills jag säger stopp. Och när har jag fått nog? När känner jag att jag orkar? När vet jag att det aldrig kommer att bli bättre? När? När? När?
När? Var? Hur? Varför?
Det är bara en massa frågor och absolut noll med svar!
Ganska skitigt ändå!

Känslan nu, jo, jag har fått nog! tom mer än nog, så kanske är det bra nu. Kanske jag kan göra det bättre. För egentligen så sitter allt i vad jag gör, inte i vad andra gör.
Jag själv har makten, varför använder jag den inte?

Nej, jag ska ta tag i det hela. Nu är det över, slut med allt! THE END!

puss
hej!




Nytta :)

          Publicerad 2008-04-26, 15:32:15 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har hämtat bilen, tvättat den helt och hållet och håller på att ladda batteriet nu. Den är så gott som ny. Första kvällen hemma så måste vi ju skämma bort han lite :) Det förtjänar han som har stått där borta så länge med en massa främlingar.
Så jag och syster ska köra lite med han så att han får se gamla Dorotea som han inte har sett på länge :)
hihi! ;D  Jag vet, jag är knäpp!

Har iaf kortjeans på mig och ett linne. Farligt att ta av sig kläder innan isen är från sjön men det är ju så härligt ute :) När det är mer sommar ska jag och syster stå ute och tvätta bilen i bikinis ;D då blir man nog brun :) med min nya gula bikini :)

Syster och jag har kommit fram till det blir middag på en pizzeria. Kanske :) vi får se. Annars skulle jag gärna ha gjort tacos igen :P även om vi åt det i torsdags :P

Vet inte varför jag är på så bra humör :) konstigt :)

yeye, ska gå och hitta på något. Vill spela kubb men det vill inte syster och hur kul är det att spela kubb själv :O :P

pusshej!


BMW!

          Publicerad 2008-04-26, 11:59:59 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Ska hämta den idag. Kanske blir det en sväng till Åsele ikväll då :) säga hej till Emma :)

Blir ragg ikväll också, syster och jag hinner prata så mycket då vi sitter och åker. Min psykolog, love you long time syster! <3

Nej, ska ringa Ronney och höra om han kan köra mig dit.

pusshej!


Rapport :)

          Publicerad 2008-04-23, 23:25:43 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Blev inte så mycket gjort, satt mest och pratade :) men det var mycket roligare än att skriva rapport. Vi ska dock fortsätta imorgon. Vi måste få den klar imorgon, annars blir inte Karin så glad.

Nej, tror det ska bli en tidig kväll så jag lägger mig nu.

Humöret är på topp gott folk! :D

pusshej!


fonelifon!

          Publicerad 2008-04-23, 21:02:10 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har pratat ett tag med Frida i telefon, kändes skönt. Så länge sedan jag pratat med henne :)
Varit ute och raggat lite också, dock med pappas bil :/ den är inte så rolig!

Sammy har fortfarande inte kommit :P Sa i telefonen - Hur länge orkar du vara vaken inatt?
Ja, så det lär bli en lång natt i natt iaf, bara plugg. Köpte lite godis, annars kommer jag aldrig att klara av att vara vaken :P

Nu är det Greys, måste se :) är faktiskt på bättre humör nu så ni vet :)

pusshej!


Sömnbrist

          Publicerad 2008-04-23, 19:16:47 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Kanske var det lite för lite sömn som gjorde att jag blev på så dåligt humör, vad vet jag. Är på lite bättre humör nu. Förlåt mamma för att jag var värsta bitchen! :/

Är så otroligt stressad också, Sammy har inte kommit än så vi har alltså inte börjat med rapporten än. Känns inte som om att vi kommer att bli klar än på ett bra tag, förmodligen inte ikväll :/ Det suger ju ganska mycket!

Ingen bmw ikväll heller btw, om jag nu inte redan har sagt det. Så jag kan inte utnyttja min sovmorgon imorgon. Vilket suger lite mer. Hoppas iaf att den är klar imorgon (inget att hoppas på ändå) eftersom att jag har en sådan lång håltimme på fredagar. Men som sagt var, inget att hoppas på.
Vad less jag blir och är. Verkligen inte min dag idag, tycker synd om Sammy. Men jag ska vara på bättre humör, kan bara skrika åt familjen :P det är jag ganska bra på ;P

yeye, vet inte riktigt.

Paulina från Lycksele är så söt :) underbar tjej det där, synd att Lycksele är så långt härifrån, kanske man ska dit på valborg ändå :)

Nej, ska göra lite nytta!

pusshej!


I miss you!

          Publicerad 2008-04-23, 14:25:46 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Idag är jag trött, riktigt trött! :/ men ska göra rapporten och kanske hämta bmwn. Helt ärligt så har allt sugit ut lusten från mig. Vet inte ens om jag är glad för bmwn längre.

Blir så depp, jävla skit!

ingen optimist här inte, måste ju få ha någon sådan dag också...


Camping

          Publicerad 2008-04-22, 20:45:47 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Tittar på det nu medan jag pluggar. Pratade nästan nyss med My, kändes bra. Det var länge sedan, hon förstår då allt, spelar ingen roll vad det är!

Jag vill ha svar!

puss
hej!


Ingen bil

          Publicerad 2008-04-22, 18:54:28 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Blev ingen bil ikväll, det blir imorgon istället :/ men men, det får ju gå ändå :)

Har varit ute och gått med pappa, gick tusan över hela Dorotea :P 45 min, skönt, nu kan man slappa utan dåligt samvete :)

åh, måste kolla igenom svenskan, känns inte allt för kul, men måste göras. Har inte så mycket lust till någonting längre. Just ja, jag var ju törstig :P måste upp och dricka vatten.

ett onödigt inlägg till, sorry!

pusshej!


Fader min som snart är hemma

          Publicerad 2008-04-22, 16:55:33 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Kommer snart att lägga rapport, kommer bmwn eller inte!!! :P väntar ivrigt!

Vill åka bil med dig igen ikväll, bara att se dig är underbart!

skivan är klar snart! ;)


Lalala!

          Publicerad 2008-04-22, 15:45:13 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jag har börjat med mitt rum, nu kan man gå på golvet iaf. Försökt att gå i mina skor som jag ska ha på balen för att gå in dem och för att bli van men det gör så jävla ont :P så jag gav upp det :P

Döbra musik jag har nu, till invigningen av bmwn ikväll ;) iiih! La bomba är bäst! ;)

pusshej!


Nytta

          Publicerad 2008-04-22, 14:00:06 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Istället för att göra något så sitter jag kvar här ändå ;)

pratade just med Julia :) det är som en daglig dos jag behöver av henne, för att hon ska få säga allt som har hänt henne och jag för att jag ska få säga allt som hänt mig :P
Så fort det händer något så klickar jag fram Julia på min mobil. Hon är super!

Åh, nej, nu ska jag gå och städa mitt rum :) och städa upp här nere, vi ska ju få besök imorgon :)     

pusshej!


iiih!

          Publicerad 2008-04-22, 13:24:02 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Svenskaskrivning imorgon, nu börjar det sjunka in :/ Undra hur tusan det kommer gå då jag inte ens har analyserat klart hela häftet :/ mitt fel, jag vet!
Köpte en sallad som inte såg allt för god ut.

Btw så kom jag hem igår vid typ ett :) Först blev det en promenad med KB sen fick vi åka lite bil :P först var vi och snurra runt i Dorotea sen helt plötsligt så var vi i Vilhelmina ;) Fick lyssna på musik som bringa minnen i mitt huvud, onda men kära minnen!
Trångt var det i bilen och jag förlorad brottningen som jag och KB hade med tummarna dock vann jag sten, sax- och påseduellen ;)
Sötast var ändå du! :] du, du, du! Typiskt!

Ska snart köra bilen till hotellet, mamma behövde den snart. Sen blir det till att ta mercan till Hoting för att hämta min älskling. Om den nu är färdig.Har ringt pappa fem gånger sen klockan elva och han svarar varje gång att han inte har ringt än så jag sa att han kunde ringa då han väl hade ringt ;P Smart va! ;)


Nu är det ju så att den inte är lika fin som denna :P den har lite mer lull lull denna ;P men det är samma färg och samma underbaring!


Syster går till halv fem idag, lite tråkigt ändå. Hatar att vara ensam, det är så tråkigt! :S yeye, ska väl hitta på något nu, antar jag! Är så göralös!

pusshej!


Dutten!

          Publicerad 2008-04-22, 12:05:49 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

När du inte är glad så är inte jag glad! Älskar dig vännen! <3




Ska hämta ut kläder åt syster och mor nu, borde skynda mig :S

sen prövade jag parfym i Vilhelmina, usch, luktar inte gott nu. Eller ja, den luktar gott men väldigt starkt :P Ska tvätta bort det ;)

Btw, BMWN HÄMTAS IDAG!!!
Så Syster och jag ska ragga lite ikväll, shit vad jag har saknat den bilen!

pusshej!


Första och sista lektion

          Publicerad 2008-04-22, 10:07:18 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Nu var svenskan slut :) så snart får jag åka hem, ska bara prata med min handledare. Kan köra lite lugnare hem än vad jag gjorde hit :P Sov till tio över åtta så det blev lite stressigt då jag åkte från Dorotea fem i halv :P
men jag kom ju hit iaf och bara fem minuter försent :P Så det var bra gjort tycker jag!

Nu vet man hur man ska skriva en cv :P borde ju söka jobb på fler ställen, känner mig dock inte motiverad vilket inte alls känns kul. Vill ju ha ork för framtiden och försöka få ordning på jobbet.

yeye, ska leta åt Karin Stenman.

pusshej!


Dumma Cilla!

          Publicerad 2008-04-21, 20:18:48 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Nu har jag sovit igen, att jag aldrig lär mig. Måste iaf ut på en promenad nu. Annars dör jag, bara lyssna på mp3 och gå i detta fina väder. Är väl lite kallt nu men vad tusan, är det kallt är det bara skönare.

Imorgon måste jag på skolan för en lektion, har iofs fixat en bil så det är ganska lugnt, måste dock vara kvar lite efter tio eftersom att vi ska prata med våran handledare om rapporten. Ska dessutom göra den på torsdag, det är hundra nu. Så den kommer förmodligen att bli klar då till fredag. Då har man det från samvetet.

Älskar Fronda - Du betyder ingenting den är så bra!

Nej, ska ta på mig kläder sedan dra mig utåt :)


Onödig bloggdag!

          Publicerad 2008-04-21, 12:58:02 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Skriver inte mycket, inget viktigt eller något som är kul :P så jag fattar inte ens varför jag skriver. Dock är det ju någonting som drar mig till att skriva blogg.se så något finns det ju att skriva tydligen. Bara det att jag skulle behöva komma på vad det är ;P

Jag och Emma har varit ute på promenad :P jag köpte chokladninisar, deru! Sen träffade vi Sabitha på våran lilla promenad, det var trevligt! :) Hon är snart hos optikern.

Tror jag ska gå på svenskan för att ta närvaro sen ska jag nog ta 2an hem för att förhoppningsvis göra lite läxor :) har ju faktiskt gjort engelskan färdigt så nu känner jag mig pepp till att plugga :P vilket aldrig är fel.

Skulle behöva att hon som piercade mig skulle få känna på min navel för att känna om min kropp stöter ut smycket, men jag vet fan inte vad jag ska säga till henne :P
- Hej! Tror du att du kan ta på min navel för att känna om allt går bra för min piercing?
Det låter ju perfekt, satsar på det då ;)

Imorgon är nog bmwn färdig, då får jag äntligen köra den igen, längtar som bara den! kommer att bli härligt!

Nej, nu tror jag att jag ska bespara era öron, de lär väl blöda efter mitt svammel! :P

pusshej!


Duktiga Cecilia här ;)

          Publicerad 2008-04-21, 11:03:36 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

Jag är färdig! ;D Känns otroligt skönt :D Äntligen är jag färdig, känner mig typ tio kilo lättare än vad jag var tidigare.

Nu kom Sammy och berättade om rapporten, nu är livet skit igen! :P
Suck! Jag som blev så mycket lättare. Ja, men då är det bara att sätta sig och göra den på torsdag. mend et ska nog gå bra, dock ska den ha varit inlämnad förra veckan, tror jag :S
yeye, det ska väl gå det med. Hoppas jag! :P

Hmm, ja, nu har jag ingenting att göra. Herregud, jag klagar på att jag inte har något skolarbete att göra. Det är ju illa. Ja, ska väl försöka hitta på något. ska se vilka som är ledig nu :P Emma slutar inte än på ett tag :P


pusshej!



Måndag

          Publicerad 2008-04-21, 09:05:44 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Då är man här igen, på skolan! Inte så kul kan jag tala om, ska dock försöka att peppa mig själv till att göra bokrapporten i engelskan. Tror nog att det kan gå, hoppas det iaf.

Det är så sjukt att se allt, fortfarande, efter allt som hänt. Dock vet jag, hoppas jag hur det egentligen är. Hoppas verkligen inte att det är något spel. Om det är det, tar jag bokstavligen livet av mig!

Nej, nu ska jag återgå till mitt arbete, okej, helt ärligt har jag inte ens börjat än ;P men snart så! Har ingen ork till att skriva värsta novellen nu...

pusshej!


Kvällsmöte

          Publicerad 2008-04-20, 22:27:55 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Underbart, det är det enda jag kan säga! iiih! Du gör mig glad, gladare än vad jag någonsin har varit, bokstavligen!
Cecilia Jonsson är så ofantligt glad!


Crazy

          Publicerad 2008-04-20, 15:09:11 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Allt håller på att driva mig till vansinne, jag vet inte, har så mycket frågor, går igenom dem hela tiden. Det finns för många frågor och för lite svar. Men då är ju allt som vanligt, undra om det är så det ska vara. Jag vill vara bekymmerlös, inte ha så mycket att tänka på så att man kan tänka på allt annat som är ett måste nu de sista veckorna innan studenten. Har så mycket att göra men kan som inte ta för mig att göra det.
Sucka är alltid bra, då får man ut lite av klumpen som man har innanför bröstkorgen.

Två olika saker sägs, två, jag vet inte. Suck! Gah! Skulle vilja ha en kurator :P

VI ska iaf fira min morbror idag, sen blir det sova och skola imorgon. Igen. Usch!
När jag inte ens har ork att skriva så är det illa. Måste reda ut allt!


Cilla är smartast!

          Publicerad 2008-04-18, 13:38:53 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Gick ju på musiken :P och bandet som spelar tillsammans spela så högt då jag skulle förklara varför jag blev sen :P

c - Jo, vi har haft studentmöte.
r - Ja, men det är giltig frånvaro, sätter närvaro på dig så ;)
c - Jaha, men...
r - Ha en trevlig helg!

Vände på klacken och gick. Undra om han förstår skillnaden mellan ha och haft :P yeye, sluta tidigt iaf! Så nu väntar jag på bussen, bra att jag hinner hem tidigare, hinner jag packa om jag ska till Borga :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra, finns inte så mycket att göra på datorn :P

hmm, ska se när Emma slutar :)


Klassmöte

          Publicerad 2008-04-18, 11:50:49 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Klassmöte idag, eller ja, nu om en minut. Dock har inte alla kommit än men de kommer väl eftersom :) Undra om vi ens kommer att komma fram till något, hoppas då det för vi har mycket att göra. Gösse, ljudnivån är redan tre gånger så hög som för 30 sekunder sedan :P

yeye, kanske ska lämna datorn nu när vi ska börja.

pusshej!


Hejhopp!

          Publicerad 2008-04-15, 18:56:16 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Klassträff imorgon + 50-dagars ;D snart går man ut ;D

Pratat med Anna, Maria, Andrea och Emma :P men nu vet jag iaf vad som händer, Maria svarade på miljoner med frågor, Emma vet jag inte än om hon kommer och jag och Andrea ska umgås innan jag ska ut med klassen :) Kommer nog bli roligt, ska bli roligt att se Sara på lullen :P hon är dötaggad ;P
Jag med, måste bara fixa med lite grejer.

Ska ut och ragga ett tag nu sen ska jag fortsätta med mitt tal :)

(jag och Emelie ska ut nu som sagt)
e - klockan åtta börjar träningen
c - men då missa vi ju camping?! (väldigt ledsen)
e - HAHAHAHA! Du börjar bli så gammal!

Vet inte hur många gånger min syster har kallat mig tant idag :P
gammtant dessutom :P hmm, älskade syster!


Försov mig igen!

          Publicerad 2008-04-14, 14:47:56 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Försov mig igen, det värsta är ju att jag vaknade av ett sms kvart över tio eller något! En kvart efter att bussen har gått!
Så här sitter man då med världens sämsta samvete och har absolut ingenting att göra.
Vet inte om jag ska börja på mitt svenskatal eller något. Eller kanske äta något, har inte ätit något idag! :S

Mår så dåligt över att jag spenderade mycket pengar ihelgen! Inte bra, kan dock inte hålla mig då jag väl har kommit i gång med att shoppa!

Får en illamående känsla varje gång, det är ju inte så illa men varje gång du hör av dig så känner jag hur jag börjar må illa! Känns som om att jag sitter där som i ett fängelse och kan inget göra eller säga. Det är så hemskt att jag bara kan skratta åt det. Känner mig riktigt instängd, vill bara skrika men jag kan inte! Usch för dig!

Nej, tur att My ska ringa ikväll så får man prata av sig idag, mycket som har hänt idag, inget känns lika säkert längre.

Blir nog inge Vänersborg för min del, får nog ta det när (och om) jag får något jobb. Har inte råd just nu då det är så mycket som händer i framtiden. Plus mitt stora misstag till shopping ihelgen.

yeye, ska väl se vad jag hittar på nu, ska hämta mina papper och skriva mitt tal så jag kan skicka in det till Karin så får hon tycka till om det.

pusshej!


lördagen

          Publicerad 2008-04-13, 13:45:55 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Blev mycket att dricka, inte för mycket så att det blev illa men så att man blev sådär lite glad iaf :)
det var jättekul igår, mycket roligare än på fredagen :P Sen träffade man Leif också som jobbade där :D det var kul.

Är förälskad i min jacka också, älskar, älskar, älskar den. Den är så skön :) Sen då jag skulle hämta ut min jacka så gav han mig först fel jacka. Tänkte NOOOO min jacka som är så fin och redan borta. Förklarade hur den såg ut och vad som jag hade hängt upp med jackan och då hittade dom den. Pustade ut och gick :P
Då bar det av till max :P jag var hungrig :P kanske därför jag inte är lika hungrig nu än vad jag var igår :P

Nej, nu ska jag göra i ordning mig så att man ser ut som folk och vänta på att bror kommer ner och håller mig sällskap innan jag ska med bussen, lite tråkigt att vara helt själv ända tills man ska åka, hoppas bror kommer snart. Måste handla något att äta också till bussen :)

pusshej!


Stan

          Publicerad 2008-04-12, 11:51:21 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Nu ska jag snart ner på stan ;D kulkul! Måste äta något där, är superhungrig :S :P

yeye, vi hörs sen!

pusshej!


Godnatt!

          Publicerad 2008-04-12, 00:57:53 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Nästan nyss kommit hem, bror betalade taxi åt mig, Min bror är underbar. Har faktiskt haft lite skoj idag, ville dock hem och vila ut till imorgon :) Kul att prata och dansa med broder Daniel och Olivia plus alla hennes
vänner.
Dock så tog huvudvärken över och jag känner att det kanske är bäst att sova lite då.

har inte så mycket att skriva, orken som tagit över kanske, vad vet jag,
Nej, nu staplar jag över till sängen, skönt att ha hela daniels rum för en själv, ingen man behöver ta hänsyn till, good night!
pusshej!


Umeå

          Publicerad 2008-04-10, 23:24:36 / ♥ Dagbok / 3 Kommentarer
Japp, dit drar det vidare till imorgon :) Härligt!

Vaknade halv tio :S sov igen på kvällen som jag inte ska göra. Dock känner jag mig fortfarande trött så om jag försöker att packa klart så fort som möjligt så kan jag säkert somna innan tolv iaf :) kanske jag inte är så trött imorgon. Dock kan jag sova länge på bussen :) ganska mysigt att åka buss ändå och tro mig, jag har tagit med saker för att underhålla mig själv, bla en liten godispåse ;P både så att det räcker dit och hem :)
Bror kommer och hämtar mig imorgon på busstationen, sen vet jag inte om jag får lämna grejerna och kanske byta om lite innan vi ska ut :)

Tar väl som vanligt med mig för mycket, två par skor än så länge och tre väskor :O jag själv som får bära så det är ju jag som får lida ;P

Sen började Julia att snacka om en så smart grej :D att jag skulle boka in mig på samma tåg som min systers klass när de ska på klassresa ;P sen har jag sovplats hos henne och gratis inträde och åkband på liseberg ;D Mysigt det skulle vara, åker isf om ungefär tre veckor och är borta i åtminstone fem dagar :) Frånvaron lär inte tycka om det men jag tycker om och behöver verkligen det. Alla andra far ju utomlands så varför kan inte jag få fara ner till Göteborg och ha kul då? :P

Yeye, ska väl tillbaka och packa färdigt, vet inte om jag ska duscha också eller om jag gör det imorgon. Har ju faktiskt sovmorgon imorgon :D Undra när mamma kommer hem :) måste fråga om hon kanske kan köra mig så har jag mer tid på mig att slutföra all packning.
Hade bäst folket!

pusshej!









Dom har jag åkt, har dock mycket annat att se fram emot ;)





Jag och karuseller är den bästa kombination i världen!


Usch

          Publicerad 2008-04-10, 09:35:39 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Tog mig själv "sovmorgon" :S dock behövdes det kan jag säga, somnade tre inatt! :/ inte bra!
Nu ska mamma snart köra mig till busstationen, hon är snäll, hon kliver upp tidigare för att göra det.

Sen ska jag plugga, dumma prov I say! Hinner inte plugga så mycket nu men det ska väl gå bra ändå :)

Så var det med det!

pusshej!


Godkväll!

          Publicerad 2008-04-09, 23:57:58 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har försökt att plugga, går dock inte så bra. Tror min period av pepp till pluggning är över :S kommer att bli tufft på bussen till Umeå på fredag, får nog sitta med bärbara och skriva på min bokrapport till engelskan. Utnyttja tiden då man ändå inte kan göra något.

Har sovit ikväll också, inte bra, inte bra. Ska försöka lägga mig nu, tror att staden och framtiden som är ämnet jag har prov i imorgon är efter lunch så jag hinner plugga både i bussen och på skolan. Hon säger ju ändå att det är ett läxförhör så (dock är hennes läxförhör alltid enorma).
Fick veta idag att anledningen till att vi inte kan åka till Stockholm är för att förra årets sp tog pengar av oss (på något vänster) och åkte hela klassen när resan egentligen är gjorde för kulturare. Så något praktiskt får vi inte utav denna kurs, får inte se det var har studerat nu i två år. Lite tråkigt ändå!

Ska lägga mig i sängen igen. Sen jag kom hem så bytte jag till mysbyxor och la mig under täcket :) skönt. Dock inte bra för man somnar men ändå ;P
Hann säga hej till kb också :P

Oh, har inte ens märkt att mitt öga har slutat att rycka :P härligt! Kanske behövdes lite sömn ändå :) det var bra obehagligt där ett tag! :/

yeye! Ska gå nu! :) hade bäst!
pusshej!

image21


Musik

          Publicerad 2008-04-09, 15:53:04 / ♥ Life and music! / 2 Kommentarer
är det bästa jag vet, har nyss spelat gitarr i en och en halv timme :) Går ganska bra nu, han blir imponerad ;D Roger är rolig! Sen är han snäll också för jag får alltid sluta tidigt också! :)

Mitt ögonlock rycker jättemycket :S hur kul är det!

Engelskaredovisningen gick bra, ganska inte bäst men ändå bra. Gjorde den ju iaf ;P
Staden och framtiden gick väl sådär :P jag och Keit sa ju något iaf, var inte så stor uppgift som jag trodde att det skulle vara.

Seriöst, det känns som om att mitt öga håller på att rycka ut :/ Obehagligt!

längtar då iaf till nästa vecka då jag får hålla mitt tal :) ha rinte så mycket att skriva :/ märker att jag drygar ut allt :/ har tråkigt, Emma tråkar ju bara med tyska ;P

nej, pusshej!


Engelskaredovisning

          Publicerad 2008-04-09, 12:17:00 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Magen är pirrig och jag hyperventilerar, allt är som det brukar vara innan jag ska redovisa :P typiskt mig!
Kommer vara skönt när det är över iaf :)

huuu, ryser då jag tänker på att jag ska stå och prata inför alla, gör ont i kroppen plus att det är jättevarmt här :S :P
Emma och Sara har gått runt och övat hela vägen upp till kopieringsrummet. Skulle skriva ut oh-bilder och självklart så krånglar skrivarn. Som vanligt!
Less jag är på den!

Nej, nu ska jag öva! :)

pusshej!


Lita aldrig på teknik

          Publicerad 2008-04-09, 00:47:38 / ♥ Böcker & Film / 2 Kommentarer
Så fort man har gjort färdigt ett arbete så ska man spara och skriva ut. annars så skiter sig allt och sen har du inget kvar. Just det hände mig nyss. På bärbara datorn var allt kolsvart, hur kul är det då man har redovisningen på den datorn! :/
Har iaf snabbt dragit ihop lite nu och skrivit ut så nu hoppas jag att det ska gå bra imorgon.

Så nu ska jag sova :) Godnatt folket. Ska lägga mig i en nybäddad och vädrad säng. kommer bli super! :)

pusshej!

image30
Nora Roberts, hon är grym på att skriva böcker! Tack vare henne som jag har bestämt mig att besöka Irland inom en snar framtid! :)


Godnatt!

          Publicerad 2008-04-08, 23:10:43 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Godnatt folket! :)
Nu ska jag duscha sen sova :)

pusshej!


Natti

          Publicerad 2008-04-08, 21:59:12 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Ja, det är ju kvällen nu och jag har inte gjort klart redovisningen. Blir själv imorgon så jag måste komma på en massa annat att kunna prata om.
Så det blir nog morgon innan jag är färdig. Men men, lathet straffar sig alltid. Har dock hållt på med skolarbeten hela dagarna och kvällarna känns det som. Never ending!

Så nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och rita och skissa upp mitt trygga bostadsområde (yeah, kulkulkul ;P) sen ska jag försöka sova.
Hatar onsdagar, fullt schema plus att det är väldigt tråkiga lektioner. Usch!
Dock får jag träffa Emma imorgon, man behöver helst en daglig dos av henne och nu har jag inte träffat henne på fem dagar :O inte bra, inte bra!

Nej, godnatt folket ni som får gå och lägga er nu, ta vara på den chansen.

Pusshej!


Plugga

          Publicerad 2008-04-08, 19:59:50 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Försöker plugga dock går det inge bra :/ Sen är det ju Sverige campar snart också på tv och det måste jag se.

Har klippt pappa nu också, är som familjens lilla frisör eller något. Kul är det iaf.

Vet inte vad det är vi får infon om på staden och framtiden och jag måste fixa redovisningen till imorgon om Keit och Emma inte är där. För säkerhetsskull alltså.
Allt kommer att kännas mycket mindre tungt efter denna vecka. Kommer att ha mycket mindre att göra, känns väldigt bra.

nej nu ska jag gå igen, se på knasiga människor som campar :P inte har jag sett sånna då jag har varit ute med familjen :P

Kortfattat och bra ;P


Done

          Publicerad 2008-04-08, 16:41:44 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Färdig med rummer, trivs inte med hur det blev, blev konstigt men min rygg och huvud värker så nu skiter jag i allt!
Satte mig och gjorde ett bildkollage på min familj istället.

Ja, klockan är 16.37 nu och ingen är hemma. Absolut ingen :S Emelie slutar ju 15.20 så jag ringde mamma och frågade vart alla är, hon gör tydligen ett prov nu. Hon ringde ju faktiskt och berättade om spanskan (Doroteaskolan är helt upp och ner, fattar inte hur en skola kan få skötas så) och att de skulle få göra ett prov. Insåg dock inte att det var idag dom skulle göra det. Så hon är nog kvar där än.

Morfar var hit en sväng men vände och åkte till hotellet, sa han iaf :P men mamma sa att han inte ens hade kommit förbi. Han ville nog inte störa medan jag städa. Dock vet jag inte ens om han kommer tillbaka och hjälper mig :P hmm, rolig filur den där moffa!

Har tråkigt, det är så tyst i huset :S :P
Har iofs väldigt mycket att göra ikväll så inte borde jag vara rastlös, redovisning Staden och framtiden, Engelska redovisning till imorgon :S
Sen har jag prov på torsdag i staden och framtiden och en bokrapport i engelska till på fredag.
Usch, stress, måste sätta igång.
Hade bäst!

pusshej!


Möblerar

          Publicerad 2008-04-08, 15:09:24 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Yes, dock går det dåligt ;P Så jag tog en paus. Kommer ingen vart och det blev verkligen inte bra :P Morfar kommer nog inget idag skulle tro, orkar inte ringa och fråga heller, ganska skönt att vara hemma ensam.

Sitter och funderar på vad jag önskar mig i födelsedagspresent (vet, det är långt kvar) men jag tänkte fråga mina päron om de ville slå ihop den presenten och studentpresenten så kanske man kan ha en egen dator snart. Känner värt både nu och i framtiden! Så sitter och funderar på lite grejer men jag har inte hittat något än, vill ha en med en kamera på också, känns roligt :D jag som har köpt minst tio webkameror i mitt liv. Dom går alltid sönder, ser hur min syster behandlar den vi har nu :P "oj där åkte den i golvet"
Yeye, får se! Ska lägga ut själv så att jag kan få den jag vill ha.

Åh, gruvar mig för att gå tillbaka till rummet :/ men, går väl dit nu ändå!

pusshej!



När orken sviker

          Publicerad 2008-04-08, 12:41:08 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har inte så mycket ork men jag måste ändå få saker gjorda. Inte konstigt egentligen att folk aldrig blir frisk om de en gång blir sjuk. För man har allrid något att göra (iaf jag) och då kan man ju inte precis vila.

Klockan börjar bli så mycket och jag som har sagt att jag ska städa nu i nästan en vecka har faktiskt satt igång. Har plockat ur hela sängen så en tvätt är på G plus att jag vädrar allt annat. Nu ska jag försöka hålla det snyggt också, för tom min garderob är städad så det känns ju mindre bra att slänga allt på min "klädstol" då.

Tycker morfar kan komma nu så vi får gå igenom allt som ska hända i Ormsjö. Han har nog fått veta mer än vad det egentligen står i häftet jag har.

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt rum, ska göra så mycket jag orkar idag, annars får jag väl hyra in mig i gästrummet.
pusshej!


Ormsjö

          Publicerad 2008-04-07, 19:44:41 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Älskar det stället och inse hur mycket som har hänt och kanske kommer att hända där. Sjukt det där med ormsjöolyckan, att det faktiskt har skett en olycka så stor bara nedanför där vi bor. Att de la upp de som drunkna på andra sidan vägen av  "våran" backe. Att vi har en massa kort från den morgonen att mormor fanns då och bevittnade slutet av händelsen.
Nu kanske de ska gräva en gruva precis ovanför där vi bor på våran mark och gruvan kommer att sträcka sig så långt ner som till huset längst upp på backen där vi bodde. Allt i lilla ormsjö. Vet inte, men som vanligt får jag panik och tror att hela ormsjö kommer att förstöras :P då skulle jag avlida!

Förstår än mer nu hur Emma kan bli så beroende, det är verkligen skönt att skriva av sig, skulle kunna sitta i timmar. För inte tvingar jag er att läsa :P

Nej, åter till Nora Roberts och Ormsjö :/ inte kul med ett måste!

Plus att jag saknar bmw, pappa ringde om den idag och imorgon får vi veta hur mycket det ska kosta för att laga vad det nu är som fel.

pusshej!




Köttsoppa med klimp

          Publicerad 2008-04-07, 17:50:28 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Klimp har jag älskat sedan jag var barn och idag ska mamma göra köttsoppa för att jag ska få i mig något. Kan bara sippa på soppan för att få i mig lite.
Usch, hemska dag!

Morfar och morbror kom på något som jag ska prata om på svenska C talet, kommer att bli super, eftersom att det är en grej som handlar om Dorotea men som rör oss som bor på burströmsbacken.
Så ska passa på nu när jag är sjuk att fråga morfar om allt om gruvan osv. Jag som aldrig ser fram emot sådant tycker det ska bli jättekul att prata om det.

Nu ska jag hä i klimpen :)
puss
hej!


Illamående

          Publicerad 2008-04-07, 15:57:20 / ♥ Balen 2008 / 0 Kommentarer

Nu när jag läste mitt förra inlägg så kollar jag på tiden då jag skrev det och ser att det står 01.20. Nog förstår jag att min kropp säger ifrån, den orkar inte längre.
Är vaken till tre, fyra sover till sju då jag måste upp. Går skola och kommer hem, sover någon timme och sedan upp igen för att vara vaken halva natten.
Det är så sjukt jobbigt för jag har kommit in i något system som jag har sådana problem att ta mig ur. Hjälplös eftersom att jag vet att det inte fungerar så i längden, precis som kroppen visade imorse.

Det känns som om att min hörsel är nedsatt, allt är så tyst. Hör mig själv andas (hatar sånt, obehagligt), huvudet snurrar och så är jag konstant illamående. Kul start på veckan!
Mamma förstod direkt att det är för att jag inte sover så bra. Men vilken frisk människa beslutar att gå ut och gå vid tolv-halv ett?
Har alltid så mycket annat att göra från att jag kommer hem till typ elva att det är då jag tar mig tid att göra allt som jag tvingar mig själv till att göra. Som att gå ut och gå, ska göra det varje dag minst en gång per dag tills det blir varmare och man kan springa runt sjön istället. Har jag missat att gå ut och gå någon gång så får jag dåligt samvete. Då har jag inte hunnit allt jag ska hinna!

Dock känns det verkligen mindre stressigt nu då jag har fixat det mesta till framtiden, allt som händer nu:

  • balklänning
  • studentklänning
  • skor till studenten
  • tid för uppsättning
  • tid för permanent

Det enda jag har kvar att göra är
  • skor till bal
  • tid för starten av balen
sen tror jag inte att det är något mer.

Ringde imorse, kunde ändå inte somna om, så då ringde jag till frisören och bokade tid för allting. Så nu är det färdigt, känns super, väldigt avstressande.

yeye, nu har jag babblat färdigt. Ska gå till min säng igen och vänta tills mitt huvud slutar att snurra!
pusshej!


Night!

          Publicerad 2008-04-07, 01:20:11 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Gick ut och gick, älskar att känna kylan mot mitt ansikte. Var ute ett bra tag ändå, kommer somna skönt nu.

Idrott imorgon, både roligt och jobbigt. Suck, efterklok som vanligt, man måste tänka på framtiden innan man planerar saker, ett intresse är förstört pga det.!

Godnatt folket!


Hotellet

          Publicerad 2008-04-06, 20:17:51 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Nu har jag hjälpt mamma så att hon kan ta sig hem snabbare. tycker dock ändå inte att hon kom hem tidigt :/ och hon trodde att hon skulle bli färdig tidigare än åtta utan min hjälp.
Ah! :P skrivarn pratar :P läbbigt!

Ska hem nu och beställa min studentklänning nu :) ska bli kul och än mer kul när man väl har fått hem allt. får hålla tummarna för att allt passar, då är nästan alla framtida problem ur världen :D

Morbror ringde nyss, men mamma är inte här :P hör hur hon snuvar lite långt borta någonstans :P

yeye, nu ska vi fara!
Återkommer! :) pusshej!


Söndag

          Publicerad 2008-04-06, 15:46:13 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Känner att jag inte har så mycket att skriva
Dock letar jag efter en studentklänning, ska till mamma för att få lite smakråd. Asos är perfekt, inte så dyrt och går man ihop så blir frakten som vanligt. Ska se om jag hittar något, har iaf hittat ett par söta prickiga skor :)


Alla klänningar har mycket volanger, det kan vara sött bara det inte är för mycket :P Sedan ser jag riktigt skum ut i kort klänning :S men om jag har högklackat så kanske det fungerar ändå. Ska kolla läget hur det ser ut i en annan kort klänning med skor som har klack. Ska verkligen satsa på något som jag tycker om. Klänningen jag hade i nian har jag bara haft en gång, vilket är tråkigt! :/ Kom just på att den är kort :D :P hmm. Blir mycket "tänkis" på det (som min syster skulle ha sagt)

Så nu ser ni vilka skor jag ska köpa, de som inte vill ha likadan, låt bli att köpa dem! ;P (med dem blir jag 8,5 cm längre dessutom ;) hihi)

nej, nu ska jag köra syster till affärn sen ska jag till mamma. Önska mig lycka till, kanske jag hittar min drömklänning. Byebye!

(tyck gärna till om skorna! Alltid kul att veta vad andra tycker!)






Godmorgon :)

          Publicerad 2008-04-05, 13:46:17 / ♥ Dagbok / 4 Kommentarer
Hej! :)
Jag och syster funderar på att gå och köpa oss en glass var :) kanske mest för att man får lite sommarkänsla av att göra det, men det är ju gott också :)

Sen kanske man åker och hälsar på farmor, vet dock inte. Hon skulle uppskatta det iaf.

Plus att imorgon SKA vi fika! Jag måste kliva upp så att det känns som någon mening att göra det. Det känns inte så värt att fara och ta en macka vid 12. Man kan lika gärna äta frukost om man far och fikar.

Yeye, nu ska jag göra mig i ordning för att sen ta mig ut en sväng :)
tittade just ut genom fönstret och det snöar igen :/ skit!









Tjaffs

          Publicerad 2008-04-04, 23:12:26 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Hatar att det finns! Varför måste det finnas?
Usch, onödigt!


Godmorgon, godkväll :)

          Publicerad 2008-04-04, 21:29:14 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Nästan nyss vaknat, ville säga godmorgon men det stämmer ju inte :P
Hade det varit en planerad hemmadag så skulle jag inte alls vara lika trött, då skulle jag ha sovit ut, dock klev jag ju upp i tid och allt så jag kunde som inte riktigt sova ut :/ Det känns som en missad dag av utvilning men vad tusan!

Skulle hyra film dock blev det så att man kom hem med tre köpta istället :) det går ju det också. Ska iaf se en eller två med syster ikväll. Äta morotsgodis :) mumma! Lät som om att jag menade morotsmos eller något blandat med socker men det är faktiskt bara en skalad morot :P värre än så är det inte för er som tänkte som jag :P

Funderar på en ny telefon, skulle vilja sälja min egen men den har ju fått sig en och annan smäll :/ repig är den ju inte :P men den har ju lite skönhetsfel ändå :S
Får se om det finns någon intresserad, min bror kanske. Han brukar ofta vara det. Och en och annan tusenlapp skulle inte skada. Det är faktiskt bra att ha en bror som alltid gör sönder sina telefoner :P vet inte hur många av mina gamla som han har köpt ;)

Yeye, nu ska jag röra på mig ;P kanske ska ut på en promenad innan man ska se film. sen kanske man drar ut på en till efter. Huvudsaken man har sällskap av antingen syster eller en mp3 :)

Har en superduper helg alla! Ska väl vila ut till nästa helg ;P ( en dålig anledning till att få sova mycket ;) )

<3 till min Emma! :) bara för att du är du och för att du är så underbar!

Pusshej!

Roligt med bilder tycker jag :)











orka inge mer :P hejhopp!


Tid

          Publicerad 2008-04-04, 14:46:19 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Den räcker aldrig till. Nu ska jag iaf följa mamma till jobbet (lät lite konstigt!) Jag ska gå med henne så får jag en liten promenad :)
Skönt! Dock är det lite kallt ute!

Btw, försökte hinna med lite att fixa med bloggen och så var det med det för nu kommer min älskade syster hem. Hon och datorn har en liten speciell relation vilket gör att de inte riktigt vill vara utan varandra. Men jag ska försöka hinna med lite ändå. Till sommar blir det nog ändå ett trådlöst internet och förmodligen en dator som bara är min ;) härligt ändå!

Yeye, ska gå nu! Återkommer! :) bye!


GLAD!

          Publicerad 2008-04-04, 14:35:59 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Mitt humör nu på morgonen har inte varit det bästa om jag säger så. Länge sedan jag var på så dåligt humör.
Min morgon!
Vaknade klockan 08:45 och började göra mig i ordning. Klar och började gå ner mot busstationen tio i tio. Kom ner fem över och väntade på bussen. Hade sovmorgon, åh så skönt. Bara det gör ju dagen bra. Dock väntade jag till tjugo över, ingen buss!
Då kom jag på att detta kanske har hänt förr och visst hade det det. Dock hade jag en bil att låna då det hade jag inte nu. Sååå, det var bara att gå hem igen, less med mycket packning och sura tills man blev på bättre humör.

Vilket jag är nu, så ingen behöver vara rädd :P Sen såg jag att min blogg har blivit som jag ville, det var alltså inget fel och jag gjorde inget fel, man var bara tvungen att ha tålamod (vilket jag inte är känd för att ha) tills det fixade sig av sig själv :)

Nu ska jag fixa mer, har dock glömt alla planer som jag tänkte på igår för att den skulle bli fin.
Börja om från början, börja om på nytt. Varför ska man sörja! 
töntcilla! ;)

image19


Morning comes in paradise

          Publicerad 2008-04-03, 21:22:07 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Ja, så länge jag inte får hjälp av någon så är det tusan inte kul att skriva heller ;P Vill ju få den fin, så som jag vill ha den!

Har apberget alltid gett ifrån sig ett ljud när man får meddelande eller gbinlägg? :S har inte hört det förrän nu.

Jag vill till borga ihelgen, men det är ju så dåligt väder typdligen så det är ju ingen mening :/ känns jättetrist!


Borgafjällen toppenställen!


Nu är det bara en vecka kvar sen kommer jag att åka till Umeå, känns som en liten semester på något vis, har aldrig bott där över en helg förutom då vi åkt dit för att bo på hotell. Nu ska man ju bo hos broder Daniel och ha kul utan stress eller något :)
Känns så härligt att man kan ta några timmar att shoppa utan att känna att man måste skynda sig. Vill försöka hinna med en bio eller något, hoppas någon är pepp till att fara med mig :)

Nej nu ska jag ta en tallrik med müsli och yoghurt! Kan då säga att mitt sockerberoende är nästan lika med noll nu :P är inte ens sugen på att köpa godis :) Känner mig så stolt!
Åh, börjar bli som Emma ;P tänker inte bli beroende :P hihi! Puss på dig Emma! :) min balkompis! <3

Nu ska jag gå! ;) Pusshej folket!






Lägger upp lite fjällbilder så får ni mysa av tanken! :) Det är så underbart och stärkande i fjällen! ;)



Torsdag

          Publicerad 2008-04-03, 20:16:23 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har inte hänt så mycket idag, är dock glad att jag och syster tog våran promenad vid halv sju än vid halv tolv som vi gjorde igår.
Ska börja med skolarbeten och sen ska man väl sova :) det är ju fredag imorgon och då är det helg, tycker denna vecka har gått väldigt fort.

Har verkligen försökt att återställa allt som det var innan jag började fippla med design. Det står då att man ska välja en ny stilmall eller vad det nu heter. Dock så fungerar det inte, vet någon om jag gör fel eller om det är fel på sidan? :/

Återkommer! pusshej!


Design

          Publicerad 2008-04-02, 23:08:46 / ♥ Dagbok / 4 Kommentarer
Har försökt, dock bara testat för att förstå :P
ska bli finare sen, då jag har tid att sitta.
Kul ändå :) förstår att folk sitter i timmar med det där görat ;P

Yeye! Ska ut och gå sen jobba med skolan!

pusshej!


Onsdag

          Publicerad 2008-04-02, 15:51:20 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Då var denna dag avklarad :) känns skönt. Plus att Karin har tydliggjort vad det är jag ska göra med antikenarbetet så nu ska jag hem och göra det :) bland annat! :P

GLASSBILEN är ute och kör :O sommar, sommar, sommar! *nynnar*

Emma håller på att fylla i en ledighetsansökan. För hon ska utomlands :) lyckosten! Nu springer hon iväg, i all världens fart för att lämna den igen :P

Kuratorn här är den bästa som finns. Hon är helt underbar och det känns så bra då man får prata av sig. Fick veta lite grejer som var lite oroväckande men tydligen så var det mindre farligt nu. Dock känns det bra, en bekräftelse på att det går framåt.

Nu tycker jag att pappa kan komma ( istället för att skriva pappa så skrev jag packa först. Antingen brinner jag av längtan till att få resa eller så är jag helt enkelt trött :P )
Han sa att han skulle komma för en halvtimme sen men han kommer inte :/ huvva, pappor ska ta en sådan tid på sig :P

Suck! Har tråkigt, vad skulle jag ha gjort utan Emma! :) min ängel!


Skola! :)

          Publicerad 2008-04-02, 12:35:06 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Sitter på skolan, ska ha engelska nu, eller, den har börjat men jag väntar på min dom ;P
Ska ha bokprat och det är inte min grupp än :) så jag får vara nervös ett tag till :D kulkul :P

Har inte så mycket att göra idag :) inte på skolan iaf
behöver dock prata med kuratorn men hon hade inte tid klockan 12 så jag hoppas att hon kan prata med mig 14.00. Det är så svårt att få in på schemat att kunna prata med folk utan att det ska ta på lektionerna. Det påminner mig btw att jag måste skriva till min musiklärare att jag kanske kommer sent för att jag ska prata med min kurator.

Så, nu var det gjort ;P haha. usch vad tråkig jag är! ;P

Btw så har jag iaf varit nog duktig att jag har hittat en massa fakta om författaren som har skrivit min bok. Boken är ganska kul iaf :P


Detta är min dröm :) iaf en av mina drömmar! Vill verkligen haaa! :)



Första inlägget

          Publicerad 2008-04-01, 22:26:36 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Som sagt, invigning!
Har skaffat blogg, tagit bort den, skaffat igen och tagit bort igen men idag insåg jag att det är lika bra att ha en :) då jag ändå skriver så mycket diarium på apberget.

Sitter och försöker komma på hur tusan vi skulle lägga upp ett arbete som vi hade i svenska b för vääääldigt länge sedan :/ kommer fan inte på något så även om jag är pepp till att börja med skolarbeten så kan jag inte. vilket är lite tråkigt!

Måste fixa något att kunna argumentera om på svenska c också, men Cecilia tycker inte så mycket om saker och ting och behöver inte säga sin mening så ofta. Därför blir det så jobbigt att kunna ha något att argumentera om. Vill ha något som jag brinner för att prata om, men hur mycket är det.
Får kolla in aftonbladet osv för att se om jag hittar något.

Åh, har köpt så mycket grejer under den senaste tiden, känns både bra och dåligt ;P Har dock inte fått allt heller, älskar bikinin jag har köpt.
Sen har jag sån tur att jag slipper skicka tillbaka allt, för det mesta passar det från början :) hade turen med skorna ska jag säga, trodde att storleken skulle vara lite för små men 36 passade helt utmärkt :D

Nu ska jag se hur det går med engelskaboken :) Jobbigt!


image1
(Frida, Julia, Jag och Barbro i 9an)
Snart står man där igen och har gått igenom ett steg till i livet, studenten ligger i luften :)


Välkommen till min nya blogg!

          Publicerad 2008-04-01, 19:18:09 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Nu börjas det igen! :)





TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0