Hallo bloggen

          Publicerad 2008-07-31, 07:03:34 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer

Idag är det fredag, det betyder att det är en dag kvar på sjukan sen är det adjö för, förhoppningsvis en bra tid framöver. Är bra less nu och då känns det underbart att få åka iväg, redan imorgon ;) ska bli skönt, det som står på dagordningen är;

- Star warsmuseum
- Paradisbadet ( har varit där nu nästan varje år så less blir man ju efter en timme men det finns ju alltid möjlighet att ligga ute och sola i gräset vid "strömmen" ;) sen är det bara mysigt att bada :) )
- Shoppa, såklart!
-
gokart, såklart!
- Kinamat

Mycket att göra alltså :) Men det kommer att bli kul, mest av allt att få umgås med släktingen, Jens är bra bäst ändå! Vi ska bo i hans mammas hus eftersom att dom är i deras stuga ute i Själevad, så det blir ganska härligt, ett helt hus för oss själva. Kommer bli skönt att få leva "storstadslivet" lite. Inte för att jag tror att jag någonsin kommer att trivas i städer så är det ändå skönt att få växla miljö lite.
Inte kommer man bara leva "storstadslivet" ihelgen bara heller, utan på måndag då vi kommer hem så blir det till att tvätta sen så bär det iväg till Östersund och bo på hotell i två dagar. Bo mitt vid gågatan och allt. UNDERBART!

Just denna månad kommer nog bli perfekt och vad startar man den inte med bättre än att få sluta på ett jobb som suger och börja på ett bättre? ;P

Ja, ska göra mina två timmar på hotellet sen ska jag hem, smörja in mig i olja och sen ska jag till Ormsjö och sola, shiet vad jag ska bli brun! Det ni!
Sen hoppas jag på att få hinna träffa underbaringen ikväll, om jag hinner. Måste ju packa! ;)

pusshej!



Onsdag, snart helg :)

          Publicerad 2008-07-30, 16:22:33 / ♥ Shopping / 2 Kommentarer
Två dagar kvar av arbete på sjukan. Hade jag inte haft jobb efter detta så hade jag nog inte längtat som jag gör. Blev ingen solning idag, var för trött plus att man kanske ska låta kroppen få vila.
Köpte iaf lite sololja idag så imorgon ska det stekas, rejält! Om det nu är bra väder? Måste kolla upp det.

Väntar på att Vicky ska höra av sig, vi ska äta glass och prata. Funderar på om man ska hinna in på handelsbanken imorgon och träffa Emma, det var länge sedan, kanske planera något på riktigt. Nöjer mig inte med att träffas bara någon lite sväng då och då :S Vi borde ta Sara mer på allvar och verkligen hitta på något, för jag saknar folk.

Köpte även två parfymer idag, oh my lord. Min syster har fått mig att älska Naomi Campbell;





Luktar gudomligt gott. Är väldigt tacksam för den nya affären "Fräck och fin". Mycket bra produkter som man annars aldrig hittar här.

Nej, nu ska jag gå, måste tvätta av mig lite, det är så varmt :S vänta på att Vicky hör av sig :)

pusshej!


Fyra dagar kvar sen ledighet

          Publicerad 2008-07-28, 10:19:57 / ♥ Life and music! / 3 Kommentarer
Hemma, äntligen. Synd att solen inte skiner så ofantligt mycket som igår och förrgår, men kanske man går ut och solar ändå. Jag har inte bränt mig något, ALLS och jag brukar bränna mig.



Just give me a chance to hold on
Just give me something to hold onto
It's so clear now that you are all that I have
I have no fear cause you are all that I have

Every single day
I find it hard to say
I could be yours alone
You will see someday
That all along the way
I was yours to hold

I'm stretching but you're just out of reach
You should know
I'm ready when you're ready for me
And I'm waiting for the right time
For the day I catch your eye
To let you know
That I'm yours to hold




Det är bara Julia som någonsin skulle förstå, våra liv är som en spegelbild, allt som händer henne händer mig och tvärtom. Det är sjukt läskigt. Igår var det värst, det ultimata kunde hända. Men ingen kommer förstå bättre än jag då jag är med om samma sak nu. Hoppas bara att det går bra för någon av oss så att det kan gå bra för oss båda. Älskar dig gumman!



Ska fika nu, kanske det blir så att man far på görans, som jag btw har mycket minnen ifrån precis som allt annat, det var länge sedan jag åt där, det som är så mysigt.

Bara fyra dagar kvar sen är jag ledig, då blir det både en tripp till övik och östersund sen blir det ett helt nytt jobb i tre månader framöver. Långt inlägg, förlåt, dock skriver jag mest för mig själv så ni som luras att läsa får skylla er själv..

pusshej!


Jobb, jobb, jobb och åter jobb

          Publicerad 2008-07-26, 10:38:47 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
SKA sluta om en halvtimma, det har jag bestämt. Då ska jag ut ocg åka båt till en underbar strand med en underbar familj och en underbar pojk! Så det så!

Ska bli brun som en pepparkaka också ;) vet dock inte vilken bikini jag ska ta för tydligen så blir min gula genomskinlig, typiskt med ljusa färger. Får ta min andra då. Lite synd då jag tycker om den gula så mycket, får väl sy fast lite mer tyg på baksidan eller något.

nej, ska ta det sista nu sen åker jag hem och packar för en underbar dag i solen.


pusshej!


19 år och bara en vecka kvar på sjukan

          Publicerad 2008-07-25, 07:03:32 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Igår blev jag 19 år, känns ingen skillnad förutom att jag fick en plattång så nu sitter jag här med rakt hår och jag ska säga er att guuuuuu så skönt det är. inte behöva bry sig då man kliver upp på morgonen. Dock har jag knappt uppklippt så det ser lite konstigt ut och jag kan inte klippa heller för jag vet ju inte hur det kommer se ut när jag har blött håret och lockarna är tillbaka.
Tror faktiskt, tyvärr, att jag måste beställa tid hos frisören för en rakpermanentning. Tråkigt nog, varför är det så lätt att bli less? för direkt då jag har rakt lär jag ju ska vilja ha lockar igen ;/

I onsdags så åkte jag båt och åt mysmat på en strand. Deni! Det är mys det, sen låg jag faktiskt i ett tält och pratade om allt och ingenting. Onsdagen var lätt den mest värda dagen på länge för det var även den dagen stereon blev fixad. TACK B.A!

Bara en vecka kvar på sjukan också och jag längtar som bara den. Sista dagen kommer kännas som en dröm. Sen är jag ledig (hoppas jag) till den 13 då jobbar jag en vecka sen ledig igen till den första september. Ingen sommar har någonsin gått så fort som denna, snart är det september :O jisses, och jag vet inte ens vad jag vill med mitt liv än.

just nu vet jag att jag vill sova någon timme innan jag far på hotellet och jobbar några timmar. Så är det :) pusshej!


Onsdag, tråkdag

          Publicerad 2008-07-23, 12:57:14 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Onsdagar är alltid tråkiga, dock är jag glad över att få vara ledig :) känner mig som en ny människa, nyduschad och ledig. Skönt!

Tänkte sola idag men det blev inte av. Typiskt! "Middagen" blir väl inte heller av antar jag :/ men så kan det vara ibland

Imorgon blir man 19 år, har verkligen ingen lust att det ska firas. Känner hellre att det blir som en vanlig vardag eller att jag och syster åker och bowlar. Vet inte vars lusten försvann men den gjorde det. Varför ska man ens firas alls, det är ju ändå bara en födelsedag? :S nej, känns inge viktigt längre, hade helst sluppit men mamma förstår inte vad jag menar :S blabla, nog om det.

ska nog sätta igång en film, funderar på the notebook, Stardust, Narnia eller underworld evolution. Sett alla förutom den sista men jisses, alla andra är ju så bra. stardust och the notebook är ett måste innan man dör, ett tips.

pusshej!


Tomt!

          Publicerad 2008-07-22, 15:15:28 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Fattar inte hur man inte kan hinna något på över sex timmar. Hade varit jävligt skönt att man inte hade ALLT kvar när man kommer och ska göra sina sista två timmar som alltid blir mer än två timmar. SUCK! Sen tänkte jag fixa fälgarna till bilen men tydligen var det mer jobb än jag trodde så det sket sig ju. Vill göra någon nytta idag men det tycks inte bli så. Får väl gå ut och gå eller något, orkar inte vara göralös, då somnar jag bara.

Någon som är bra på tekniska saker som kan hjälpa mig med stereon i bilen? Håller på att avlida av tystnaden, att sjunga själv är inte så tillfredställande.

fan vilken dag, kanske var för att kvällen var så bra att dagen inte fick vara bra. Glädjen måste fördelas jämt annars finns det ingen glädje kvar till nästa dag. Måste komma ihåg det till nästa gång, inte vara för glad! :) oj, nu blev jag ju glad av att tänka på det. haha ja, tack för det. nej, nu ska jag göra nytta.

pusshej!


Home sweet home, underbara säng, här kommer jag!

          Publicerad 2008-07-22, 08:11:40 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Somnade vid två tror jag. Inte bra med tanke på att jag klev upp typ kvart i fem. Så trött är jag, tänkte sova till halv elva sen drar jag vidare på nästa jobb. Måste sova bättre inatt.

Dock blir det sola lite ikväll, ska bli skönt :) sen har man bra sällskap också ;) hinner man inte sola i solen så får man bättra på lite med fejksol. Bara en kvart eller så, det behövs inget mer, ligger ute en halvtimme i riktiga solen och jag får faktiskt färg. Så det sätt för mig att bli brun är att måsta "försola" lite solarium.

Nej, sängen var det! pusshej!


Tisdag

          Publicerad 2008-07-22, 01:08:57 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Världens tråkigaste dag om ni frågar mig. Borde verkligen sova nu, för jag ska vara på jobbet kvart i fem. Men det skiter jag fullständigt i för denna kväll har varit värd allt än om jag inte skulle få sova något alls.!

När jag mår bra eller ledsen så måste jag hitta musik som går i samma tempo och känsla som mitt humör så nu blev jag fast. Ska bara hämta min mp3 sen ska jag sussa sött i min säng.

Jag är lycklig, faktiskt. Det som är så jobbigt är att ingen skulle förstå än hur mycket jag skulle förklara. Julia är den enda som vet och som förstår. Så jag får leva med all min lycka i hemlighet ett tag till tills resten av världen är redo på att se mig lycklig. Jag är en vuxen människa som vet vad som är bäst och jag skulle inte välja något dåligt för mig själv. Jag är stark nog numera. Jag vet vad jag är kapabel till att göra, så jag önskar bara att andra hade tillit till mig, precis som jag har tillit till mig själv.

Nu med det sagt ska jag lägga mig i min säng och lyssna på väldigt blandad musik, eamon - how could you bring him home och en massa Phil Collins. Nostalgimusik och lite pumpmusik så är allt perfekt. Kommer somna som ett litet barn.

Godnatt folket.
pusshej!


Styrka

          Publicerad 2008-07-21, 18:01:30 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Länge sedan jag skrev men det har varit fullt upp. Eftersom att jag inte har uppdaterat på länge så vill jag först och främst påminna alla om att:

Emma fyllde år i lördags, så grattis i efterskott.! Tycker folk kan gå in och gratta henne, pyzens.blogg.se. Gammgumman min! ;)

Jag hade min första "lediga" dag, en halvdag kan man väl säga. Så det var skönt.

Träffat min släkt lite snabbt plus att han följde med på marknan i Åsele. Sen var det väl inte så mycket mer.

Är väldigt trött idag, var på jobbet kvart i fem imorse, kommer måsta vara där tididgt nu i två veckor. Är inte pigg idag kan jag ju säga, dessa veckor kommer verkligen att slita ut mig. Men sen är jag ledig någon vecka innan jag börjar på ett nytt jobb :) så det känns bra, få vila upp sig lite.



Det är så svårt att vara stark och försöka tänka positivt när det är så jävla svårt. Jag försöker att inte tänka på det men det går inte, jag kan inte sluta tänka på det. Dock visar det mig bara mer svar, för hade jag kunnat glömma det så skulle jag veta vars jag står och det är inte på den plats jag är nu. Jag vet och förstår, hade jag inte gjort det så hade jag inte varit som jag är just nu. Men det kommer ta tid, jag kommer att ta mig tid och finns det ingen tid så finns det inget hopp och då är det skitsamma. Så jag hoppas att jag har hur mycket tid i världen att smälta det och att du kan hjälpa mig, göra det bästa av allt och förstå hur jag känner, sätta dig in i mitt ställe och ge mig stöd och svar på så många frågor som möjligt. Jag kan klara det, det kommer göra ont och det kommer vara jobbigt, det kommer ta emot och jag kommer aldrig kunna glömma men jag kan klara det, men aldrig om jag är ensam om det.!



Ska gå tillbaka till min syster, vi ska se på en massa filmer, gav dock upp filmen som vi nu ser på, den är så dryg.

Hade bra! pusshej!


I helgen smäller det

          Publicerad 2008-07-18, 02:28:43 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
För alla andra förutom mig. Vilket känns väldigt trist. Hade blivit en oförglömlig helg med Dutten om den hade kunnat vara möjlig. Usch, fy och blä för allt jobb. Detta är väl livet dock antar jag. Många som måste jobba ihelgen så de missar marknan, det är synd. Tycker alla borde få ledigt då det är NORDENS största marknad på G!

La mig halv nio ikväll för att sova så länge som möjligt och sitter jag vaken, hur kommer det sig? Jo, för jag vaknade elva och var KLARVAKEN och kunde inte somna om. Så ja, klockan är 20 min över 2 och jag sitter vid datorn. Mina ögon svider så det kan vara ett tecken på att jag är trött :P Får dock sovmorgon imorgon, börjar så sent som nio imorgon :)

Min mor sitter alldeles bredvid och spelar wii, hon har spelat nästan hela dagen :P dock är ju inte pappa hemma så jag förstår att hon hade det ltie tråkigt. Men som hon säger, hon slappnar av då hon sitter och spelar, stänger av all stress osv så det är väl bra att hon får lite time out från livet.

Tvättat bilen idag, var inte tänkt att göra det med en mås tyckte verkligen att det var dags då han/hon/den/det sket som bara den på framrutan och inte kan man ragga runt med en stor vit fläck på bilen? Nej, nej! Så det var bara hem och tvätta. Han behövde det dock, men var inte pepp och muttrade mest en massa om "skitfåglar", bokstavligt. Usch, ja, den siktade bra iaf, det ska den creds för.
Måste väl dock städa inne i bilen imorgon då, är han fin utvändigt så måste han ju vara det invändigt också.

På lördagkväll blir det att snabbt träffa Jens, sen hem och sova. Men det ska bli kul att träffa han lite, det var länge sedan. Måste ringa han imorgon, måste komma ihåg :S har så svårt att komma ihåg när jag ska ringa folk :S mitt minne är bra men kort.

Jag har bestämt mig att jag ska köpa en Jack Russell Terrier, dom är frän, underbart söta och har världens karaktär. Så jag ska fortsätta spekulera om det och se när tillfället är bäst :) Det första namn jag kom på när jag tänkte på min framtida "lillpojk" var Bertil. Varför ska allt jag ska döpa till heta Bertil? Förstår inte.

jaja, nu har jag snackat i nattmössan länge nog. Ska sussa sött i min säng :)

pussgodnatt!


Time after time

          Publicerad 2008-07-17, 00:29:08 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Tiden går och än har man inte fått något. Timmarna är många och jag saknar att höra av dig. Känner mig så patetisk, du har så lätt att bara ignorera, varför kan inte jag göra detsamma?! skit!

When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
You roll out of bed and down on your knees
And for a moment you can hardly breathe
Wondering: was he really here?
Is he standing in my room?
No, he's not... 'Cause he's gone

Nu ska jag iaf sova. Så godnatt folket!'

pusshej!


Juli

          Publicerad 2008-07-16, 20:48:47 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
och snart är det augusti. Dock längtar jag som tusan, för då har jag några ledig veckor (halvt iaf) plus att jag slipper jobbet på sjukan för roligt är det ju inte precis :S

Snart är det vinter också, kommer gå väldigt fort :S snart kör man skoter i borga igen :) vill ha en egen, får se hur det blir med den saken, kanske kan gå ihop med mor om att köpa en lite bättre leksak än gamskrutten hon har. Det är rolig att köra men fan inte så det blir för slaskigt. Då går den knappt upp för backarna och detta ska vara en undermaskin som alla andra gammskotrar, går i alla väder och situationer. pyttsan!

Är så trött men har dock inte somnat något idag som tur är. Har faktiskt haft en riktigt mysig kväll, lugnt och skönt. Syster har sovit, mamma jobbar och pappa är ute med husvagnen i Angsjön eller vad tusan det hette :S så jag har suttit själv och myst i min ensamhet :) sådana tillfällen behövs också.

Ska ut en sväng nu sen blir det mys i sängen resten av kvällen. Lider lite med dig Emma som ska jobba inatt och även kliva upp imorgon :S Lycka till, puss på snoken!

Nope, ska gå, pusshej!


Trött

          Publicerad 2008-07-15, 22:36:31 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Denna vecka har gått fort, det är redan onsdag imorgon :S vart tar alla dagar vägen? Förstår inte.

Ska träffa Emma imorgon, känns som evigheter sedan jag träffade henne :S tråkigt. Blir bara Åselemarknaden på söndag eftersom att jag jobbar ihelgen. Vet dock inte om jag kommer våga åka karuseller efter det som hände på Liseberg idag :S Fattar inte att man aldrig tror att sånt kan hända, kan ju hända hur lätt som helst.

Målat mina tånaglar :P haha för första gången i mitt liv och det är inte förrän nu jag såg att min lilltå är så liten att min nagel på den nästan är obefintlig så det är knappt någon mening att måla den ;P

Ska duscha och sedan sova. Är så trött. Min kropp sa verkligen ifrån idag så jag kunde inte jobba sista timmarna på hotellet. Måste sova mer och på natten och inte på dagen.

yeye, ska gå till sängs.

pusshej!


Hard work, work

          Publicerad 2008-07-14, 16:57:24 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Slutade vid fyra eller något sådant. Började klockan sju i morse, skulle så gärna få sovmorgon någon dag, skulle kunna döda för det. Nästa vecka blir det till att vara på jobbet halv sex. Inte kul.

Marknad och munkar idag, kan ju säga att Doroteamarknaden är inte så mycket att hurra över :P

Träffade kusin idag, han har tagit motorcykelkortet nu, eller ja, det hade han ju innan men nu har han tagit mellan :) glad för hans skull. Då han fyllde år fick vi veta att han hade åkt fram och tillbaka till Umeå och klarade uppskrivningen till bilkortet och idag kom han förbi med motorcykeln alldeles själv och då fick man veta att de hade åkt till Östersund och fixat det :P Nästa vecka har de väl varit i Göteborg eller skåne typ och tagit bilkortet. Han är duktig på att hålla saker hemliga ;P

På lördag fyller Emma år :) stora damen. Nästan så att hon börjar bli lite gammal?! ;) haha.
Och nästa torsdag fyller jag år. Skönt att jag får lite sovmorgon den dagen iaf, börjar ju inte förrän vid sex då :) Härliga tider.

Saknar Emma, hatar att jag inte vet vad som händer till helgen, tro mig, slåss för att ta reda på det.

Ska gå till sängen och vila fötterna tills jag ska ut på promenad :)

pusshej!


Loser

          Publicerad 2008-07-13, 17:09:42 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Nyss slutat jobba. Kommer bli skönt att få sova riktigt ikväll, blev sena natten inatt. Blev ganska besviken men jag hade redan ställt mig in på det så tänker inte göra någon stor sak av det. Man får nöja sig med att komma tvåa, så enkelt är det. Once a loser, always a loser! .

ska duscha och sedan bara mysa. Så stänger av Cecilia för ikväll, orkar helt enkelt inget mer och måste bara få vara ifred för att tänka.

Så världen, imorgon är det som vanligt igen. VI hörs då!

pusshej!


Tärningen är kastad

          Publicerad 2008-07-12, 17:16:49 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Ikväll gäller det. Let it begin!

Ja, syster och ja ska beställa hem pizza, blir nog en öl till maten också. Det ska jag lyxa med faktiskt. Sen blir det hyra film plus godis och chips (vilket var bra länge sedan jag åt, så nu ska jag lyxa med det också) till och bara må gott. Tills jag ska kliva upp imorgon på morgon för att jobba. Skit alltså.
Hoppas verkligen att lönen blir fet.

Annars så händer det inte så mycket, kom hem från jobbet för två timmar sedan, duschat och gjort mig fräsch. Man känner sig som en slusk, det är så varmt på hotellet och man går i matos och skit. Blä för det och tack för att det finns duschar.

Köpte en bok med tatueringar i, så nu börjar det att snurra i mitt huvud. Dock blev jag besviken på de som var i tidningen, tänkte att de skulle ge mig lite tips men inte, det mesta var bara blommor, delfiner, texten love eller hate osv, osv. VIll göra något speciellt men kan fan inte komma på vad. Illa! ;/ Måste nog ändå beställa tid nu om jag ska kunna få någon tid då alla säger att det är fullt överallt i månader framöver. Stress, stress. Kanske man gör en piercing till istället? :S men vars? Att man aldrig kan bestämma sig :/

ja, nu ska jag gå och göra någon nytta. Kanske fara och hyra filmer och beställa pizza. Jisses, vilket frosserikväll. Men det kan man unna sig då man ändå har lyckats sluta med godiset så bra som det jag har gjort.

pusshej!


Staför

          Publicerad 2008-07-11, 20:59:41 / ♥ Dagbok / 3 Kommentarer
Ordet staför hörde jag ofta då jag var mindre, syster kunde inte säga chafför så då sa hon staför, "busstafören". Gulligt.

Ska vara det ikväll, vi ska till Hoting, ska hämta upp någon av Emelies kompisar och köra dem dit sen så är man väl där och vaktar syster som en hök som vanligt. Inte kul att ha ett yngre syskon som nu ska börja vara ute. Kommer dö om något händer henne. Huvva!

Pappa har klassträff imorgon, 30 år :) så hans "vänner" är här eller vad man ska säga :P Under 9 år så var det bara två killar i pappas klass, han och kompisen. Fatta jobbigt för dom, när man är yngre så tyckte ju alla att man var olidlig med allt fnitter och skit :P Dock säger folk att man fnittrar idag också, men det gör jag inte, jag skrattar, inte fnittrar :P

Mamma lär man inte träffa alls ihelgen med tanke på att det är dans, hon skulle kanske sova där också. Så otroligt tråkigt att man alltid missar henne hela sommarn då det är så mycket på hotellet. Nu då man jobbar där ser man ändå henne lite men det är inte så att man kan ha en liten pratstund med henne.

blabla. Bara klagande ikväll märker jag :S :P förlåt!

yeye, pusshej!


Fredag

          Publicerad 2008-07-11, 17:15:09 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jobbat idag, haha om man nu kan kalla det att jobba :P

Så fort man kommer hem så är det inte fint väder längre, annars hade jag gått ut för att sola men det blev ju så molnigt ;/ tråkigt. Är inte så brun, vill ha mer.

Ska väl till Hoting ikväll. Har verkligen ingen ork till något numera och eftersom att jag jobbar VARJE dag i veckan så har jag inte tid till något heller. Kan inte ta mig någonstans långt bort om jag ska jobba dagen efter för oftast börjar jag jobba vid frukosten, alltså vid sex. Så nu vet jag inte ens hur jag jobbar på söndag nästa vecka?! Vet inte ens om jag kan gå på marknaden någon dag eftersom att jag aldrig är ledig. Jobbar ju in fredagarna men det är ju skitsamma eftersom att jag jobbar på andra jobbet då så egentligen är det ju ingen mening att jag jobbar in fredagarna, har ju ändå jobb den dagen.
Pratade med en kompis och frågade om hon skulle ut till helgen, men hon kan inte för att hon ska jobba. Annat var det när man gick skola, då var det aldrig några problem, nu tycks jag ha problem hela tiden. Enda valmöjligheten jag har är att inte dricka så att jag kan köra hem på kvällen och det ganska tidigt så att jag tar mig upp på morgonen. Kan inte åka långt eftersom jag har inte nog med tid att sitta i en bil länge då jag måste hem för att sova för att sedan kliva upp på morgonen.

Raseriutbrott på det stora steget mot vuxenvärlden, det finns inget att göra något åt om man jobbar, jobbar man så jobbar man och så är det med det. Vilket suger. Tacksam för jobb, det ger pengar men det känns ändå lite surt om man missar allt som sommarn innebär. Ledig några dagar i Augusti innan jag börjar på mitt tredje jobb och vad finns det för kul att göra då? :S inget, då är alla marknader över. Ska dock till Övik till min släktning och sedan Östersund med mor och syster för en riktig tjejhelg. Men mer än så hinner jag inte, kanske inte bara i Augusti utan på hela sommarn. SURT!

blabla, tjat hit och tjat dit. Jag är bara så less!


Upp med hoppet och humöret

          Publicerad 2008-07-10, 09:32:13 / ♥ Dagbok / 3 Kommentarer
Hatar när man blir glad över något och i nästa sekund så blir man besviken ;/ så tråkigt.

Ska väl snart på hotellet för att äta med syster sen blir det jobb :S igen! Är så less! SUCK!

orkar inte skriva något mer.

pusshej!


Husvagnar

          Publicerad 2008-07-09, 13:51:15 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Massor med husvagnar som kommer, vill också ut med husvagn.
Sitter på hotellet, känns som om at tjag har varit här länge och ändå har jag bara varit här i snart två timmar :S Tiden går så sakta. är törstig! Måste hämta något att dricka :S

...

Min kusin fyller år idag, 18 hela år :D stor dag idag för honom. Äta gofika ikväll då :) och snart blir det körkortet för honom :)

Nej, kanske man ska fortsätta så att man kommer hem någon gång. Längtar tills jag får sätta mig i bilen, har världens bästa skiva i bilen. Tror nog jag tar en ragg innan jag åker hem för att lyssna lite :) Tur att jag och syster är bäst på att bränna skivor ;D

nope, back to work!

pusshej!


Snott

          Publicerad 2008-07-08, 22:08:32 / ♥ Utmanad/Frågor! / 0 Kommentarer
Har snott en grej från Maddes; blogg www.nusseliten.blogg.se


Vart är du någonstans? Hemma
Favorit sås? Vitlökssås, dock luktar det så hemskt så det är inte ofta man äter det :P
Vad gjorde du på toaletten senast? Duschade
Rimma på topp! kopp eller snopp? Ursäkta franskan
Äter du smörpopcorn eller vanliga? smörpopcorn
Estrella eller OLW? Same shit!
Dansar du framför spegeln innan du ska gå ut? Nope, inte det
Har du någon gång sett ett helt avsnitt av "Sjunde Himlen"? Jo, det är precis då jag brukar äta så :P
Vilken är din bästa raggningsreplik? Vad tråkig jag är, har ingen :S Men, "Du måste vara trött, för du har sprungit runt i mina tankar hela dagen."
Ris eller nudlar? Ris är göttmos
Hockeyspelare eller fotbollsspelare? Fotbollsspelare
Ringa eller smsa? Beror på vad jag vill
Har du någon gång sett ett kort på dig själv och tänkt att "fan vad jag är snygg!"? Nja, händer väldigt sällan.
Lussebullar eller pepparkakor? Lussebullar, less på pepparkakor.
Hårda eller mjuka paket? Både och är bra :)
Vad ser du om du tittar åt vänster? min syster? :P
Utanför närmsta fönster då? Träd
Vad heter/hette din morfar i andranamn? Andre tror jag :S eller var det kanske min bror :S
Vem var din idol när du var 12 år? Momma
Rosor eller liljor? Rosor
Har du en smyglunar? Hata lunar.
Vad är det för färg på dina underkläder? Gröna/vit randiga :S sexigt ;) jag vet! :P
Snackar du mycket skit? Skit och skit, hinner aldrig med i svängarna :S det händer för mycket
Har du någon gång ätit en snorkuse? Nope :S
Vem tycker du är snyggast i Spice Girls? Mel C! Hon var min idol :P Jag ville ha hennes tatuering
Har du någon gång varit attraherad av någon i din klass/på ditt jobb? Mjo, faktiskt
Kan du fortsättningen på den här låttexten "800 gra-ader....." ? : "Du kan lita på mig, du kan lita på mig!"
Brukar du ta en återställare?: Nej :S
Vill du ha barn snart? Nja, men innan jag har fyllt 25 iaf :S
Vad ska dina barn heta? Ingen aning :S Vet bara att min syster ska döpa sin son till Lunne?
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma, om jobb. Usch
Vem sms:ade du med senast då? Sammy
Vad ska du göra om du vann 75 kronor på en trisslott? Köpa fler kanske :S
Tycker du om barn? Ja, bässar är gulliga!
Vilken låt laddade du hem senast? Syster som har det jobbet
Läser du sexspalten i Aftonbladet? Nej, läser aldrig aftonbladet typ, bara seriedelen, struntar i resten.
Prenumererat på OKEJ eller KP? Nej
Blivit avkastad av en häst? Nej
Brutit armen? Nej
Slagit någon medvetet? Nej
Skämt ut dig för din chef? Nej
Pratat i mobil under en biofilm? Nej
Fått sparken? Nej
Har du utövat sporten curling? Kan ju inte finnas någon mer tråkig sport? :P
Vem skulle du helst dejta, Tomas Brolin eller Dr Alban? Brolin
Rutit eller randigt? Randigt
Har du vaknat upp med någon som du inte vet vem det är? Nej
Vad har din bästa kompis för färg på tandborsten? Borde jag veta? :S Kollar inte så mycket på tandborstar
Kort eller lång? Koooooort
Keps eller mössa? Mössa, dock mest inget av dem. Mest buff
Stark senap eller johnnys? Senap iaf. Vad fan är johnnys? :S Missat något...
Vad skulle du välja: ha två näsor eller prata i falsett? Varför ha två näsor? Skulle dock vara bra om ena näsan är tät och den andra har fria luftvägar :S så man kan sova i någon ordningdå man är sjuk
Vad borde du göra nu istället för det här: Sooooova!
Nu är du klar. Vad ska du göra nu? Sooooova!

pussgodnatt!


Inför onsdagen

          Publicerad 2008-07-08, 21:50:09 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det är inte så mycket att göra på jobbet imorgon, dock lär det väl vara mycket på hotellet :S for aldrig dit idag, ringde och frågade om jag verkligen behövdes och som tur var så var fallet inte så.

Tisdagen i övrigt (för visst är det tisdag? man bruka ju ha koll på dagarna då man jobbar/går skola. Men tydligen inte nu) har väl inte varit toppen.
Jag har ont i en tand, måste nog ringa till tandläkarn så att jag får fara dit. Dom verkar ju inte vilja ta dit mig frivilligt.
Jag är trött och kan inte sova.
Jag har en dubbelsäng och just nu när hela hjärtat gråter så orkar jag bara bädda ena sidan (tragiskt, jag vet.)
Jag jobbar hela helgerna. Får aldrig sovmorgon.
Har tappat bort hörlurarna till mp3n (emelies btw som jag erkände just i denna stund) och jag dör utan musik på jobbet. blabla, skitdag!
Har dock hunnit med lite sola, vet inte om det blev något men superskönt var det iaf :)

Kanske är det bara jag men det känns som om att det har blivit mycket mer ohyra här nu, MILJONTALS med knott och mygg. Mest knott. Hatar dom, hur stor käft har dom egentligen. En bet mig på benet då jag spelar golf med Vicky och det storblödde. Kanske ska kolla upp hur dom ser up i zoom, om jag vågar :S

... Huvva!

Golfade med Vicky också idag som sagt. Kul kul, åkte på spö ;) haha hon var duktig. Roligt att få träffa henne, man behöver en liten Vickydos då och då :) Hon gjorde min dag iaf :)

Trodde däcken till bmwn hade kommit idag också, men icket, bara två. Då är det ju ingen mening att fara på verkstan för att balansera dem om vi ändå måste dit igen om en vecka. Tänkte följa med pappa och hjälpa honom, grymt roligt att vara med i verkstan och dona. Tycker det är dumt att det stod att alla fyra hade kommit, undra vems fel det var om det var företaget eller han som leverera.

Nog prata. Ska gå och lägga mig nu, på jobbet klockan sex imorgon. JIPPIE!

pusshej!


Jobbet tar över

          Publicerad 2008-07-08, 10:28:45 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Det känns verkligen som om att jag inte har tid med någonting. Jobben tar över livet. Hur fan ska man hinna något när man blir äldre då jag inte ens jobbar heltid nu :S Iofs så blir det ju nästan som heltid då jag fyller ut med timmar på hotellet. Mendet är intervjuer hit och dit, fråga om jobb här och där sedan ska man även passa tiderna för det jobb man har nu. DET FINNS INGEN TID! :O Vart tar all tid vägen?
Jag har ingen tid nu heller och här sitter jag?! och BLOGGAR!! :P borde ju äta lunch så att jag kan fortsätta på mitt andra jobb. Detta är ju löjligt :P

Fått ut mig all ren panik och ska nu gå och äta lite innan jag åker vidare till nästa bygge. Ska försöka hinna med att golfa med Vicky idag :P JUST DET! Måste ringa campingen. Ser  ni, ingen tid till någonting. Typiskt! :S

pusshej!


Depp, jag vet. Förlåt!

          Publicerad 2008-07-07, 11:17:47 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Skithelg! Dock var det kul i lördags på dansen. Men annars sög den ganska bra!
Ja, ska iaf fara på nästa jobb nu. Hatar att stressa. Hoppas iaf på att man får sluta ganksa tidigt idag, känns som om att det behövs. blabla.

Förlåt för att jag är tråkig. Hinner inget mer på dagarna.

pusshej!


Ilska

          Publicerad 2008-07-06, 01:51:53 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Den ilska jag känner just nu har jag aldrig känt. Jag vet inte vars jag ska ta vägen eller vad jag ska göra.
Jag är helt nollställd! fyfan!!!!


Finfint

          Publicerad 2008-07-05, 21:35:14 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Myggor biter mig överallt utan att jag ens känner/vet om det. Jävla mygg. Jag hör inte hemma här i Norrland, inte då man sväller upp som en bulle bara av att en mygga får för sig att jag ska vara god att suga lite på. Tog på mig några gamla örhängen också, vilket mina öron (eller snarare hålen i mina öron) verkligen inte tyckte om :S Så nu kliar det på mina öron också. Tusan I say! Får byta till äkta om jag ska ha några.

Städat rummet, nu blev det jävligt bra. Så otroligt, otroligt bra. Nu går det att gå där faktiskt. Dock inte bäddat sängen än men det hinns. Mitt rum ser ut alltid ut som ett bombnedslag men när jag väl börjar städa så städar jag från golv till tak, riktig redig städning. Vilket är super, då gör det inte så mycket att det ser ut som hell ett tag.

Ska försöka göra någon sorts "smyckesträd" själv. Får se hur det går :S Känns så onödigt att köpa om man lika gärna kan göra själv med tanke på att jag inte bryr mig så mycket om jag har en eller inte. Dock måste man ha energi för det och det har jag inte för tillfället :)

Jobbar morgon imorgon, ska slänga ut frukosten vilket alltid är lika roligt (inte). Men det är pengar och ob dessutom ;) Det säger man aldrig nej till. Måndag blir min första självständiga dag, vilket känns väldigt jobbigt. Men det ska väl gå bra. Kommer bli stressigt de sista två veckorna, så dessa ska nog gå bra :)

det var nog allt :P

pusshej!


Godmorgon, godmorgon..

          Publicerad 2008-07-05, 12:34:55 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Vaknade, eller ja, klev upp tio i tolv. Kände att jag kunde unna mig det nu då jag har klivit upp sex varje morgon. Ska fika något nu, vet dock inte vad jag är sugen på.

Vet inte om jag hinner träffa Frida ikväll heller. Får tusan fråga henne när hon åker imorgon så kan jag bjuda henne på mat eller något :)

ska äta lite, blev ett snabbt inlägg, lite tråkigt.

pusshej!


Lördag och sena natten

          Publicerad 2008-07-05, 00:44:50 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Det börjar bli lite sent, dock är jag ledig imorgon så det gör inte så mycket. Men ska ändå gå och lägga mig. Imorgon ska jag inte sova så länge. Ska upp och bara ta det lugnt, sola så att man blir lite brun. ringa Emma också. Fan att jag somna så att jag missade hennes samtal, var bara så otroligt trött idag ;/

yeye, ska sova nu! Gå upp och ta en banan först iofs ;)

pusshej!


Vilken dag är det idag?

          Publicerad 2008-07-04, 17:58:54 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har absolut ingen koll på vad det är för dag idag. Konstigt. Brukar för det mesta veta det. Men efter att ha kollat på mobilen så ser jag att det är fredag och eftersom att jag inte ska jobba denna lördag så innebär det att jag är ledig imorgon :) hoppas på fint väder för då ska jag sola för hela slanten :)

Fått jobb till hösten, fiiiinfint. Bättre kan det ju inte bli. Än så länge så kan jag inte klaga på något, har haft väldigt lätt att få jobb. Nu har jag snart hela benet inne i arbetslivet och det är ju aldrig fel :)

Är så otroligt trött så detta får räcka för tillfället :) hörs väl senare. Kan vara vaken lite längre med tanke på att jag är LEDIG imorgon ;)

pusshej!


Torsdag

          Publicerad 2008-07-03, 22:03:40 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har uppskattat denna dag så otroligt mycket, har hunnit med så mycket. Har jobbat och tjänat ihop pengar för dagen plus att jag har hälsat på farmor som man alltid får dåligt samvete om man inte hälsat på på länge, gjort mat, raggat en sväng plus tagit en promenad.
Det går inte så bra för mig att springa numera då jag är så trött, men när jag väl har kommit in i rytmen så kommer det nog att gå bättre. Har ju ändå bara jobbat en vecka.

Imorgon ska jag kliva upp halv nio, får lite sovmorgon. Eller en ganska rejäl sovmorgon sen blir det nog lite jobb på hotellet efter mötet. Blir jobb ihelgen också. Börjar bli trött men ska fan komma in i rytmen så kan jag nog jobba bra mycket mer än vad jag egentligen tror. För på dagarna då är jag på G, då går det riktigt bra.

Ska lägga mig och lyssna på musik i sängen och bara ligga tills jag somnar. Kommer gå bra fort ska jag tala om och det har ALDRIG hänt att jag har somnat så fort någon gång. Aldrig innan 12 i mitt liv under skoltiden. Behövdes lite slit och pina för att kunna somna. Känns faktiskt som om att skoltiden är lite lektid ändå. Dock var det jobbigt med alla läxor och arbeten men annars så var det ju inge farligt. Man gick ju nästan bara på skolan för att umgås med klassen :S :P

så är det. Nej, skriver väl mer imorgon :) imorgon är det helg :) kulkul!

pusshej!


Godnatt

          Publicerad 2008-07-01, 23:04:15 / ♥ Dagbok / 4 Kommentarer
Godnatt folket, nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon. Spännande. snart är första veckan slut :/ sen ska jag jobba själv, alldeles själv :S men det ska nog gå bra :)

yeye, godnatt!

pusshej!


Promenad i solen

          Publicerad 2008-07-01, 21:31:21 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det är så mysigt då solen håller på att gå ner och man är ute och går. Ska ta mig en promenad med min syster sen tror jag att jag ska springa en sväng efter det. Har inte tagit mig ut och sprungit på två dagar. Har ju bara legat och sovit ;) Kommer vara helt utslut efter att ha jobbat en hel dag (på mina dubbla jobb), promenad och en liten löptur. Hoppas iaf att jag deckar i sängen och somnar direkt.

Upp klockan kvart över sex imorgon, det är dock inte så farligt plus att jag får ta bmwn imorgon :) behöver jag inte oroa mig för att ta mig till och från jobbet snabbt så att det inte tar så mycket av min lunch och så att jag snabbt hinner till andra jobbet efter att jag slutat vid.
Malin har varit väldigt snäll och kört mig dit jag ska äta varje lunch. Sen har ju mamma varit snäll och låtit mig ta bilen.

Tror att efter att jag har tjänat ihop lite pengar så ska jag unna mig en bil ;) dock inte en bmw, inte än. Blir för dyr att laga. Om inte någon annan vill ställa upp då något går sönder gratis? ;) någon?
Pappa har btw beställt nya däck till bmwn också, kommer inte se likadan ut ;/ kommer sakna däcken på något vis. Även om dom drog och jävlades med mig så ser dom bra ut på bilen.

Oj, hittat min inspriration igen kanske? :P

yeye, ser fram emot morgondagen som kommer att innebära mer pengar till mitt konto! Är det inte härligt att få jobba ihop pengar?! :)

pusshej!


Home

          Publicerad 2008-07-01, 17:13:27 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Det gör bra att sova lite. Har kommit hem för en halvtimme sedan, känns bra att göra något och veta att man får något för det. Jisses vad härligt det är :) Sliter som bara den!

Ska gå ut och gå snart, nu när jag har den energin. Det gör mig nog gott. har inte orkat röra mig ens sen jag börja jobba, bara slängt mig i sängen och somnat DIREKT! :P Så nu ska jag INTE gå och lägga mig direkt. Ska faktiskt vara vaken ett tag :P

pusshej!


Tisdag

          Publicerad 2008-07-01, 12:02:46 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Det regnar och är väldigt trist. Kanske det som gör att dagen känns så himla lång. Känns som om att klockan borde vara fem på eftermiddagen men det är ändå bara lunch. Jag som fortfarande har kvar flera timmat på hotellet efter sjukan. Lite jobbigt, bra med jobbigt.

Har nyss ätit lunch, ska slappa och se tv ett tag nu. Har så fruktansvärt ont i ryggen, förstår inte det :S men men.

Ja, ska dra mig från datorn :P

pusshej!





TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0