Tjena härliga tid!

          Publicerad 2008-11-04, 22:20:11 / ♥ Dagbok
Det är faktiskt inte så konstigt att bli sjuk om man är postis kom jag på idag. Iaf inte då det börjar bli vinter. Det är jättesvårt att klä sig för det första, du springer dig jättevarm i trapporna och då kan man ju inte ha värsta jackan och sen så sitter du i drag hela dagarna eftersom att man har fönstret öppet 99% av tiden du kör och inte är ute och kutar. Verkar ändå vara ganska klen också, blir sjuk för ingenting numera. Kommit fram till att även om jag fortfarande har feber och känner mig dålig på torsdag så ska jag ändå jobba, har inte råd att vara sjuk så är det bara. Bara att bita ihop och vara klen på helgerna.

Har bara vankat av och till i huset idag, haft så otroligt dåligt samvete då jag vet att de har svårt att få tag i folk som jobbar för de som är sjuk. Gått från sängen och hallen av rastlösheten och det dåliga samvetet. Det finns inget mer trist än att inte göra någonting i ett tomt och stort hus :/ Man ska ha någon att vara sjuk med, det är det bästa.

Älskar den nya musiken jag har nu på datorn, mycket nytt och så brukar det inte vara. Annars brukar man ju bara traggla samma låt i år känns det som. Imorgon blir det till att hosta ner lite mat från Dorotea pizzeria (och inte fan blir det pizza, gomaten black and white) med Julia som åker till Umeå imorgon för att sedan åka vidare till Tyskland på Torsdag. Så måste hinna säga hej innan hon åker :/

yeye, huvudet säger ifrån, skärmen är för ljus, blir till att sussa.
Hade bäst alla!

Pusshej!


Kommentarer
1 KOMMENTARER   


Andrea säger:
    2008-11-04 | 22:31:36

men absolut! jag orkade inte utmana någon alls, jag gjorde bara själva utmaningen ;p


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0