Strömsund och julklappsshopping!

          Publicerad 2009-12-21, 10:12:29 / ♥ Hunden Ellie
Denna dag skulle egentligen hunden klippas till också men hon avbokade, så måste försöka få tag på en ny tid på onsdag. Jisses vad stressigt det blir innan jul, speciellt om man ska hinna klippa hunden den 23 då det är min brors stora dag! Han blir gammal då ;) hihi!

Well well, snart åker vi till Strömsund för att handla de sista julklapparna och göra julhandlingen av maten. Så efter denna dag är vi ett steg närmre att vara redo för julen :) det är snart jul. Kul kul. Och imorgon ska man till Vilhelmina för att bli klippt och slingad, ännu roligare :D plus att man får träffa trevligt folk, det är aldrig fel :)

Åh, dessa dagar blir så bra, sedan toppar man allt med julen i egen hög person (?). nej, ska dra mig! :)

Pusshej!

EDIT: Fick även på film då Ellie leker med sig själv, hon slänger upp bollen i luften och sedan jagar hon den. Då hon har riktigt tråkigt, är speedad och ingen leker med henne så har hon löst det på så vis och jag tycker att det är riktigt smart :) Ska lägga ut den ikväll. Blev mycket flumfilmning men det får ni ta :P haha. Var tvungen att jaga upp henne för att hon skulle fortsätta då hon var tvungen att fokusera på alla andra som sprang omkring i huset. Sedan fick jag även på film då hon visar att hon vet vars bollen är, hon tappar den konstant under soffan och hon är så tydlig med att visa vart den är och att hon vill ha den :P haha!

Ja, som sagt, ska visa er sen :)

Kommentarer
1 KOMMENTARER   


Therese säger:
    2009-12-21 | 11:55:23

hhaha ja du skulle bara høra.. de tjatas varje minut från den stora tjejen :) Den lilla sæger hela tiden att hon e rædd før tomten :p få se hur de går nær han ska in innanfør dørrarna :p vart ska ni fira jul ? Hemma med bara din familj ? borga ?


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0