Måndag

          Publicerad 2008-12-22, 12:39:12 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Idag är det måndag och den 22, imorgon fyller min bror år :) sen dagen efter den dagen så är det julafton. Känns inte så speciellt, önskar att man vore mindre så att man kunde uppskatta den mer än vad man gör. Vet inte ens vars vi ska fira jul, om det blir hemma här och bara familjen eller om det blir med hela släkten eller kanske på storberget. Who knows.!

Trodde jag skulle få min nya telefon idag men den är i Ånge och är sorterad så den borde ju komma imorgon. Tur man är på plats på posten så att man kan ta ut den direkt.

yeye, skulle bara lämna lite stäver snabbt :)

pusshej!


Hallå!

          Publicerad 2008-12-21, 10:19:45 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Nykommen från Borga där jag har spenderat natten med älsk. Det var hur mysigt som helst förutom att strömmen hade farit och var borta i två timmar efter att jag hade kommit.

Är hungrig och ska fika lite, ska sätta på en mysig julfilm och bara slappa.

Skriver mer sen.

pusshej!


Snart klar för kvällen

          Publicerad 2008-12-20, 00:25:51 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Mor är hämtad och ligger i sängen, bror och far är på partajet istället så ska hämta dom senare och här sitter jag. Har just ätit lite fil för att jag är så hungrig,gott var det. Önskar att jag var hos dig och inte här :/ men det skiter sig precis som alltid och det suger rejält.

Jaja, ska väl lägga mig i sängen iaf, får väl slänga på mig något lite snabbt då jag ska hämta dom. Borde duscha nu också för det kommer jag inte hinna göra imorgon. Hinner iaf inte vänta tills håret torkar så att jag kan locka det. Well, well, vilka problem.

Snart är hela familjen samlad och snart är det jul.

pussgodnatt!

4

Fyra dagar kvar till julafton!


Klagomål hit och dit :P

          Publicerad 2008-12-19, 23:10:26 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Ska skriva oftare. I väntan på julen, den är ju faktiskt snart här och jag har inte fixat alla julklappar än :/ och inte har jag någon julkänsla än fast jag har suttit och kollat igenom några gamla julkalenderar på youtube. Men det kommer väl då granen kommer upp, hoppas då det iaf.
Denna kväll bestod inte av mycket kan jag tala om. Blir en tripp till Vilhelmina, sen hämta mor för hon partajar :P för en gångs skull på typ 20 år. Glad att hon kan koppla av och ha kul som folk annars har mycket oftare än hon. Tänk er, hon har jobbat på nästan alla (förmodligen alla, har inte så stor koll på det) högtider som firas av alla andra.

Ska gå in på recept.nu och leta reda på några recept som man kan baka till veckan. Måste baka, det är ju som sagt snart jul :D Jag vet en julklapp, inte för att jag har kollat med flit utan för att det ramlade ut ett stooort paket som var mjukt och fjäderlätt. DUNTÄCKEN ;) hihi. Kan ju vem som helst lista ut och det gjorde jag inte med flit som sagt (hör du det mamma)
Inte minst alla födelsedagar i familjen/släkten, nyår, utvecklingssamtal, semestrar osv osv. Jag är så stolt över min mamma och är så glad över att hon äntligen får vila. Är så glad över att jag äntligen får tillbaka mamma.

mama

Dålig bild men det är mamma iaf :) <3Livet är då fan inte lätt säger jag bara. Inse hur mycket orättvisor det finns och jag börjar bli så less på det. Det är bara att ge igen med samma medicin, I say. För att få folk att förstå, då de inte inser något och är för blind för att ens försöka så är det bara att försöka tvinga dem att förstå. Det är just vad jag gör.
Här är krusas det inget.Nej, tydligen hade jag lite att skriva om :P men det räcker för denna gång. Lite småtråkigt tjaffs som inte intresserar någon men nu har jag fyllt bloggen liten iaf :P

pusshej!


Jao, here it goes

          Publicerad 2008-12-15, 01:44:31 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Borde sova nu för ska upp tidigt imorgon men jag vill helt enkelt inte. Ska börja på en bok så att man har annat att göra som gör att man verkligen blir trött.

Sitter i en av våra nya möbler och oh shit så härliga de är. Tar nog med mig en när jag flyttar ;)

Nej, sängen var det, vilket jag sa för typ 40 min sen :/

pusshej!


Länge sen sist!

          Publicerad 2008-12-12, 15:37:48 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Och återigen har jag typ samma rubriker. Har ingen ork till att hitta på rubriker plus att den stämmer ju alla gånger jag skriver ;)

Iaf, så står det mycket på schemat ikväll, Julia kommer ner, jobb på hotellet och det kommer bli lite stressigt. Ska försöka att vara julig :P Julia också, hon ska hjälpa till hon med ;)

Har verkligen ingenting att skriva så förstår inte riktigt varför jag ska skriva så ofta då det bara blir skit :P men men!

Kanske hörs inom en snar framtid, beror på vad som händer :P

Puss
hej!


Tisdag

          Publicerad 2008-12-02, 17:43:48 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Ja, får jobba imorgon också. Lite hallelujamoment med tanke på att jag slipper gå hemma och inte göra någonting. Men denna dag har varit bra och den kommer bli ännu bättre med tanke på att jag ska få träffa Vicky.

Har inte så mycket att skriva alls :/ så jag skiter i att skriva mer :P

Pusshej!

TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0