Stressad

          Publicerad 2008-11-28, 17:52:20 / ♥ Life and music! / 2 Kommentarer
Har egentligen inte tid att sitta här men MÅSTE bara tipsa om en gudomligt bra låt. Den är sjukt bra.Ska fortsätta lägga in musik på mobilen, snabbladda den, packa det sista sen sitter jag på bussen mot Umeå för en helg med hotellfrukost, shoppning, flyttning, bio och bara må gott med syster och Julia.

Pusshej!


Torsdagen avklarad!

          Publicerad 2008-11-27, 21:24:15 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Ja, dock känns det som om att det är fredag nu :S men det är inte förrän imorgon, så det kommer väl kännas tusen gånge bättre imorgon då det redan känns bra att det är helg snart :P

Är trött idag och har inte packar. Ska sätta igång med det nu, tänkte bara skriva någon rad.

Pusshej!


And here I am

          Publicerad 2008-11-26, 18:24:43 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Första dagen på konsum är gjord. Blev ca 6 timmar. Skulle egentligen ha blitt sju men han sa "ja, men då ses vi på tisdag då" då klockan var sex så jag sa "Okej, vi ses då. Hej då!".
Fick just ett samtal där han bad om ursäkt för att ha skickat iväg mig förtidigt och sa att vi lägger till en timma på tisdag :P Då ska jag äntligen få blippa i kassan. För att gå och lasta varor i sex timmar är inte kul :P Kassan ser himla rolig ut :P haha!

Ja, väntar på att Vicky ska höra av sig. Tror jag ska slänga in en tvätt medan jag väntar så att jag har lite tvättat eftersom att jag inte tvättade något igår :S inte bra, inte bra.

Jo, men nu har jag iaf sagt vart några timmar kommer spenderas i veckan, dock har jag lite fler planer på lur så det tar inte stopp här inte. Hoppas jag ;)

Nej, tvätta var det.

pusshej!


Jao, snart helg :D

          Publicerad 2008-11-26, 14:30:41 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Snart åker vi till Umeå och en sak är säker, jag vet vad jag ska äta för godis i bussen. Godare än goaste naturgodis, jisses.

Yeye, gått bra första timmarna på jobbet. Har gått fort, två timmat kändes som ingenting :) det är ju positivt för så har jag inte känt för något jobb jag har haft än så länge. Det känns bra. Hoppas bara det kan bli helt bra :)

nej, ska fixa det sista sen gå på jobbet igen :P

pusshej!


Love, it taught me to cry

          Publicerad 2008-11-25, 12:49:40 / ♥ Life and music! / 1 Kommentarer
Lyssna, njut, uppmärksamma texten. Perfect!Det är så ofantligt skönt att sluta tidigt. Man har hela dagen framför sig, man sover inte bort den. Så skönt. Och för var dag som går så kommer jag närmre helgen vilket betyder Umeå för hela slanten. Ska mest tvätta idag och beställa julklappar så att jag har det gjort. Några avklarade iaf. Men just nu ska jag lägga mig och se Våra bästa år :P Har man en gång börjar se så kan man inte sluta.

Hörs senare!

Pusshej!


Hallo!

          Publicerad 2008-11-24, 19:05:36 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det var denna helvetiska måndag, seriöst, måndagar är skit. Det är så grymt mycket med reklam så att jag vill bara hoppa i sjön :P Men, jag överlevde dagen, tog inte livet av mig. Dock blev det övertid men vafan.

Imorgon jobbar jag bara förmiddag vilken känns super. Sedan ska jag slappa och sen blir det dejt med Vicky :) Älskis!

Skar mig på ett kuvert idag när jag skulle slicka igen det, gör så ont när man skär sig eller får spruckna läppar. Speciellt på vintern. Huvva!

Märker att jag egentligen inte har mycket att skriva. Hade för mig att jag hade värsta grejen att skriva men återkommer väl då jag har kommit på det :)

pusshej!


Länge sen sist!

          Publicerad 2008-11-23, 14:07:29 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Märker att jag använder typ samma rubriker hela tiden :P

Igår sög, idag suger. Längtar som är jävla tok till helgen som kommer. Ska bli så skönt att få komma bort :)

Mer än det har jag inte att skriva just  nu ;)

pusshej!


Btw

          Publicerad 2008-11-19, 10:11:02 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Det är redan onsdag. När det är söndag denna vecka är det bra EN vecka kvar till första advent och då bara cirkus FYRA veckor kvar till julafton. Vart tar tiden vägen? Kan ju inte gå så ofantligt fort för jag vet inte hur min framtid ser ut :S

Oh shit, I say! (peng mamma ;))

Pusshej!


IIIIH!

          Publicerad 2008-11-19, 10:05:11 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Ni ska bara veta vad det händer grejer i mitt liv just nu :D oh my lord. Men kan inte avslöja något än ;)

Vaknade och trodde att larmet hade ringt vid tio men då var klockan bar nio så jag har tjänat en timme, bättre kan det ju inte bli, eller hur :D

Nej, ska slappa sista halvtimmen innan det blir jobb :)

Pusshej!


Vänner

          Publicerad 2008-11-18, 20:09:33 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Det finns inget bättre än er. Ni är helt underbara!

Åh, en annan bra låt som jag måste tipsa;
Grymt bra låt. Såg att vissa bilder i videon har jag som tavlor :P Får mig att känna så otroligt många känslor, okända känslor, som jag inte har haft inom mig på väldigt länge.

--

Iaf så har jag hämtat upp Frida idag, härligt att få prata med henne lite och umgås. Var ett tag sedan. Hon ska vara stöd för mig då jag klipper mig :P
Även hunnit prata med Vickygumman, skönt att vi får en chans att prata av oss imorgon med. Du är underbar.

Nu har jag bara tänkt försöka vila lite, hjälpa syster och prata med familjen om nästa helg sedan se desperata husfruar. Dom får en att känna sig lite normal iaf :P

Hände en sak idag också som förvånade mig men det ska jag ta någon annan gång ;) hihi

pusshej!


Bad hairday!

          Publicerad 2008-11-17, 18:11:03 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har bestämt mig för att klippa mig, så ringer och beställer tid imorgon. Ska testa Carina i Hoting. Har hört att hon är bra. Dock vet jag inte riktigt än hur jag ska klippa mig :S men det ska nog lösas sig. Funderar på typ till axlarna, lite längre och mycket uppklippt sedan fixa till min lugg. Fattar vad skönt att få bort lite hår, speciellt efter hon som brände upp det med permanentningen. Elisabeth i Dorotea beskrev det som svinto, och det kan ju inte vara så bra.
Så totaluppfräschning och sedan underhålla det bra som fan resten av tiden så att man får långt och friskt hår. Ingen mening att spara ut nött och äckligt hår. Så, det var mitt stora beslut för denna dag.

Annars har jag hunnit jobba, gå på ams (kom inte fram till mycket där inte), städa vid datorn plus städa mitt rum. Eller ja, jag är snart färdig med det. Dock med tanke på att klockan bara är sex så har ja bra med tid på mig. Jag är duktig :D

Yeye, ska återgå till mitt. Alltså, letande av frisyrer (visar några av mina kandidater sedan) och fortsätta städa.

Pusshej!


Jao, så leker livet

          Publicerad 2008-11-17, 12:42:54 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Igår var hur mysigt som helst. Vem säger att man inte kan ha mysigt på en söndag ;) Bra film, såg dock bara hälften, ska se resten ikväll :) Är så otroligt trött, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till :S har tid på arbetsförmedlingen vid två så ska lägga mig och se våra bästa år nu och sedan pallra mig ner. Känns jobbigt att man snart är jobbsökande igen. Dock håller jag tummarna för det jag har satsat på för allt runt omkring det skulle vara så underbart.

Yeye, ska lägga mig i sängen, skööönt!


Pusshej!


VADÅ SKÖN?!

          Publicerad 2008-11-16, 21:23:30 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer


Är den skön eller vad?

Ja, hyrt film, ska se när bubben kommer. Älskar mys.

Pusshej!


Skitdag!

          Publicerad 2008-11-16, 17:42:03 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Hatar när det blir som det blir. Är så ofantligt trött så vill bara strypa mig själv! :/


Lite galet kanske! ;)

          Publicerad 2008-11-15, 21:08:55 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Satt och spelade, hade kommit riktigt långt och sen körde jag ner hela syskonskaran (som är så ofantligt stor, lät det som :P dock bara två) med respektive och när jag kom tillbaka hade pappa (förmodligen) stängt ner allt. Har jag rätt i att han inte är så teknisk så har han nog inte sparat någonting av det jag gjorde heller. Roligt, galet roligt. :P
Så, jag ger upp att spela för ett tag, ska sätta mig och se en bra film, äta godis och dricka vin. Det känns som mest lockande nu. Dessutom helt själv, vilket jag inte alls har någonting emot. Man få lära sig att acceptera saker då de ändå inte kan ändras. Varför sörja det som är oföränderligt? (fattas bara någon som säger "men Cilla, ditt liv är så bra och du borde vara glad över att du har fått som du ville blablabla." Har inte fått som jag velat, hälften har jag fått men resten då?)

Ska sätta min plan i verket, eller hur man nu brukar säga.

Pusshej!
och välkommen att lyckas, någon jävla gång. Det är väl ändå på tiden nu, eller hur?!!!


Iiih!

          Publicerad 2008-11-15, 11:56:50 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Såg nyss att Vicky ska ringa mig ;) Älsknosen, du är guld värd!

Blir förberedelse för flytt idag, dock inte för mig :P Utan för min bror. Här ska sängar bytas ut och grejer packas in. Jag är nämligen så bäg att jag vill ha min säng som jag fick av farmor som just i detta nu faktiskt står i Ormsjö :P så vi måste ta ut sängen som står i mitt rum (som är så äckligt hård så att man alltid har ont i ryggen) och hä in sängen från Ormsjö. Kommer inte att bli lätt men vafan, vem säger nej till en gudomligt skön säng? :P Inte jag iaf.

Ska spela lite black and white igen, som för den delen är tillbaka där det hör hemma, i Cillas ägor ;) Roligt, roligt. Sen ska jag vila upp förkylningen genom att bara se film i mitt rum på bärbara heeeela dagen/kvällen. Så det så, för jag tänker inte vara sjuk på måndag. Nope! Inte det minsta snorig.

Måste bara säga det, tacka guden i himlen, eller ja, ni fattar, för nässpray. Vad hade jag gjort utan det när jag vaknade inatt och inte kunde andas.Nej, nu ska jag spela ett tag. Vara gud, för det går spelet ut på, så jävla kul. Vem vill inte kunna slita upp träd, människor bestämma vad dom ska göra och ha ett lejon som husdjur? :P Det är roligare än vad det låter.

Pusshej!


Hej hallå, det är fredag idag!

          Publicerad 2008-11-14, 16:53:21 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Är måttligt less, men det ska jag inte ta upp här. Tycker jag bara klagar jämt :/

Suck, önskar att S var här och gjorde mig glad. suck!

Nej, återkommer då jag är på bättre humör, detta går ju inte :P

Pusshej!


No ork men vafan!

          Publicerad 2008-11-13, 20:08:58 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Älskar att möblera om och fixa och dona i rum och hus. Så min syster bad mig nyss om hjälp så ska hjälpa så gott jag kan i den mån jag orkar. Sedan väntar jag också på underbaringen ska komma och mysa med mig, ska göra han lite förkyld hade jag tänkt. Han våga inte ens ge mig en tomat med sin egen gaffel idag.

Återkommer förmodligen. Ville bara titta in och skriva några rader. Måste skriva av mig alla andra onödiga tankar för att få rum med THE BIG THING. Ojojoj, hur ska detta sluta.!

pusshej puddingar!


Done is done!

          Publicerad 2008-11-13, 19:00:48 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jao, nu är det gjort och jag vet inte vad jag ska känna än så länge. Får se hur det känns när det har sjunkit in. KOmmer att meddela när det är säkert hur det blir.
Har iaf kommit fram till att jag har väldig stor press på mig själv, sjukt stor press. Känns förjävligt.

Sjuk idag, dock jobba imorgon ändå, lär må piss i en vecka framöver. Fan vad jag längtar tills jag får jobba inomhus och slippa vinterkylan. Nej, sängen och mysa för att låta allt sjunka in. Annars går väl jag på högvarv tills jag somnar.

Pusshej!


Miss Sjuker, Thats me!

          Publicerad 2008-11-12, 15:36:06 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Så bra går det för mig som aldrig känner igen ansikten eller kommer ihåg namn. Jag försöker få tag på massa namn men ingen vet. Det kommer gå åt helvete med allt och det bara idag som jag har tid att hålla på med det här :/ jävla skit!

Näsan rinner, igen. Dock är det inte så konstigt, bara två veckor typ kvar av konstant förkylning, sen är det över på ett tag. Känns skönt för jag behöver verkligen bli redigt frisk någon gång. Skulle kunna döda för ett jobb där man bara är inne hela dagarna och slipper springa järnet av sig varje dag. Just nu känns det som ett drömjöbb.

Idag känns det som en negativ dag, en riktigt negativ dag. Behöver mitt lyckopiller men han jobbar. Duck, hatar att vara ledig ibland, det är så tråkigt.

Nej, tillbaka till mitt sökande.
(tänkte avsluta med ordet snörvel, haha kom då på att S säger det till godis, sötnöten min!)

Pusshej!More good shit! Baaaara för att...

          Publicerad 2008-11-11, 17:06:23 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer


Något bra härlig.!
Now that don´t kill me, can only make me stronger!

En going till tål ni! Fyfan vilken låt. Myyyys!

I flicked the switch at Monday night
Oh Maybellene I'm so sorry that I didn't see it coming.
And now the sky, I filled with prayers.
oh baby I'm sorry I was blind

Lovar, det där var den sista på ett tag :) Var bara tvungen att få dela med mig av det goda som sipprar in i mina öron.

pusshej!Good shit som vi bruka säga

          Publicerad 2008-11-11, 16:48:41 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer


Jävligt härlig låt, speciellt i en fin bmw med baslåda.

Jo, har jävligt tråkigt :S Vet inte vad jag ska hitta på. Dock kommer alla hem snart :)
Tror jag ska sätta mig och spela lite black and white om jag får igång det. Återkommer!

pusshej!


Konstigt och jobbigt

          Publicerad 2008-11-11, 13:38:46 / ♥ Böcker & Film / 1 Kommentarer
Är trött hela tiden, vet inte om S ligger och sparkar mig om nätterna eller vad det är så att jag inte kan sova :P någonting är det iaf för jag blir aldrig riktigt pigg och känner mig utvilad. Hoppas det vänder.

Måste göra ett cv idag också. Har väntat med det påtok på länge, har varit så trött den senaste tiden att det är sjukt.

Nej, har så fruktansvärt ont i huvudet, ska lägga mig och mysa i sängen.

Pusshej!

btw, S och jag såg en bra film igår, The Happening, samma person som gjort signs och sjätte sinnet. Det dög iaf att se och med tanke på att S inte somnade innan slutet så måste det ju betyda någonting :P Vi har inte sett en enda film de sista veckorna som han inte har somnat till :P Sötnöten!


Lördagkvällen lidet mot sitt slut

          Publicerad 2008-11-09, 00:28:52 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Och innan man vet ordet av det så är det söndag och då bara en dag kvar tills det är måndag :P visst är det hemskt vad tiden går snabbt.

Nyss kollat på en skräckis ikväll, dock slutade den typ lyckligt, Timber falls, nästan iaf men ni får se den om ni vill veta vad jag syftar på. Sparade en annan film till imorgon då söt är här. Han kommer inte komma förrän tidigt på morgonen, med nybilen ;) Saken han!

Ska lägga mig i sängen nu och sova, klockan är fan mycket ( oj vad gammal jag låter ;) ), ska bli så skönt att få sova, dock bättre då söt ligger bredvid mig.

Godnatt folket!
Pusshej!


Lördag, jovisst!

          Publicerad 2008-11-08, 13:31:03 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Så är det. Vaknade vid halv elva av att söt pratade i telefon, åker för att hämta en bil idag, hoppas på att den är bra, vilket jag tror. Så nu sitter jcg här ensam, efter att ha spenderat ett mysigt dygn med älsk. Ska dock på bufé ikväll vilket ska bli gött :) bara ätit gott denna vecka ;)

nej, ska återgå till mitt. Ha en bra lördag, kanske skriver mer senare då jag har något att skriva om.

pusshej!


Torsdagen avklarad

          Publicerad 2008-11-06, 16:56:18 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Då var torsdagen gjord, har inte mått bra idag alls så jag har tagit det superlugnt och har aldrig kommit in från utkörningen så sent som idag. Har inte sprungit eller någonting för att slippa vara så dålig ihelgen.
Satt och kollade posten till Villagatan 33 och så såg jag Vicky när jag tittade upp, jisses vad glad jag blev :) Så vi hann prata, deep talk, ett tag. Hon gick med mig medan jag delade ut. Visade henne mördarbrevlådorna :P Dom är farliga, vassa som knivar. Det var skönt att få lätta på hjärta, få prata om det som jag inte vill prata med många om. Vicky är one of a kind, helt underbar. Tack för att du finns älsk!

Nu är man hemma och jättehungrig och sängsugen. Så jag ska göra en kombo, äta i sängen. Ska ta en dusch och sedan lägga mig under täcket med mat i handen och sedan mysa med nässpray och halstabletter. Tur att Fredagar inte är så jobbiga, iaf ingen reklam och det gör mycket.
Jag är redo för något nytt.

Ja, sen har jag pratat med älsket. Det finns ingen som gör mig gladare än han, han gör hela min värld ljusare. Älskar din röst, puss!

Nej, duschen var det. Hoppas alla får en bra kväll.

Pusshej!

Tips på en bra låt! :)Då mår jag som bäst...

          Publicerad 2008-11-06, 10:48:20 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Då du är vid min sida, det går inte att förklara vad jag känner, det är sjukt och unikt, sjukt unikt ;)
Hade velat skriva så mycket mer men kan inte och vill inte :)

Idag ska jag på jobbet, än fast hostan än värre idag. Hade inte varit några problem att gå på jobbet om man bara satt ner hela dagarna, dock är ju ute och springer och sitter i drag hela eftermiddagen så det skulle inte förvåna mig att jag är döendes sjuk ihelgen.

Men, men, vad gör det. Då får jag iaf ligga och må dåligt utan dåligt samvete. Nej, nu ska jag klä mig och sen ska mamma få köra ner mig.

pusshej!


Hoppat, har tagit det stora klivet!

          Publicerad 2008-11-05, 15:37:55 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jo, nu är det gjort. Jag är inte nöjd, inte nöjd alls men eftersom att det är som det är så får jag väl nöja mig med den här medelmåttiga känslan. Det är tydligen det bästa jag kan få :/
Det bästa är att allt utöver detta kommer att göra mitt liv bättre, visst brukar man säga att det finns inget ont som inte för något gott med sig? Eller hur är det? Jag kan iaf inte ta ut något i förskott och får helt enkelt se hur det blir och därför kan jag heller inte avslöja något i bloggen än men det kommer, jag lovar. När jag själv vet ska ni få veta.

Det var nog allt, ska ta mig en ipren sen sätta på mig världens mysigaste tröja och fara på "laguna". Vafan, inte är det en finrestis så att jag måste ha på mig annat än myskläder?! Älskar myskläder, speciella då man är sjuk.

uuuu

pusshej!


Tjo!

          Publicerad 2008-11-05, 13:42:26 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Nu är Julia här :) bättre det än att vara ensam, blir ju tokig :P Nu behöver man inte sitta och prata med sig själv :P

Grattis till Frida som har tagit körkortet. Gratta henne vettja, Frida!

Yeye, snart får vi äta, göttmos med black and white. Julia som inte visste vad det var kommer bli så glatt överraskad ;D

pusshej!


Nu är det bestämt

          Publicerad 2008-11-05, 12:30:15 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Nu gör jag det, det livsavgörande. Jag tar steget nu. Rapporterar senare! Önska mig lycka till!

Pusshej!


Less

          Publicerad 2008-11-05, 11:05:15 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Börjar bli less på att vara hemma, min hals låter som om att den är fullproppad med gröt :/

Sedan vill jag verkligen sätta fart med min framtida tatoo, ska ha en. Men vettefan när, vet ungefär hur. Dock är det ingen annan som tycker det är fint ;P haha men det gör jag så det skiter jag i.

pusshej!


Tjena härliga tid!

          Publicerad 2008-11-04, 22:20:11 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Det är faktiskt inte så konstigt att bli sjuk om man är postis kom jag på idag. Iaf inte då det börjar bli vinter. Det är jättesvårt att klä sig för det första, du springer dig jättevarm i trapporna och då kan man ju inte ha värsta jackan och sen så sitter du i drag hela dagarna eftersom att man har fönstret öppet 99% av tiden du kör och inte är ute och kutar. Verkar ändå vara ganska klen också, blir sjuk för ingenting numera. Kommit fram till att även om jag fortfarande har feber och känner mig dålig på torsdag så ska jag ändå jobba, har inte råd att vara sjuk så är det bara. Bara att bita ihop och vara klen på helgerna.

Har bara vankat av och till i huset idag, haft så otroligt dåligt samvete då jag vet att de har svårt att få tag i folk som jobbar för de som är sjuk. Gått från sängen och hallen av rastlösheten och det dåliga samvetet. Det finns inget mer trist än att inte göra någonting i ett tomt och stort hus :/ Man ska ha någon att vara sjuk med, det är det bästa.

Älskar den nya musiken jag har nu på datorn, mycket nytt och så brukar det inte vara. Annars brukar man ju bara traggla samma låt i år känns det som. Imorgon blir det till att hosta ner lite mat från Dorotea pizzeria (och inte fan blir det pizza, gomaten black and white) med Julia som åker till Umeå imorgon för att sedan åka vidare till Tyskland på Torsdag. Så måste hinna säga hej innan hon åker :/

yeye, huvudet säger ifrån, skärmen är för ljus, blir till att sussa.
Hade bäst alla!

Pusshej!Utmanad!

          Publicerad 2008-11-04, 22:08:27 / ♥ Utmanad/Frågor! / 4 Kommentarer

Har blivit utmanad av Pyzen
De regler som gäller är :
- Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
- Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
-Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
-Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.


Sju saker om mig:


Jag
hatar att vara ovetandes om saker och ting, vill ha ordning och reda i huvudet.
Jag älskar maträtten black and white.
Jag tycker det är jätteroligt att lösa korsord.
Jag är i detta ögonblick förkyld.
Jag älskar att bli kliad i hårbottnen som en katt/hund blir klappad på huvudet. Tur man har S som inte ens tänker på att han gör det längre ;)
Jag har alltid haft en passion för att skriva och har gjort det sedan jag var liten. Har flera pärmar fulla med tankar, texter och funderingar.
Jag har väldigt lätt att bli utmattad.

Jag utmanar


Frida
Andrea
Emma
Madde
Stina
Ida
Sabitha

Duktiga jag som faktiskt utmanade sju stycken ;) Gör som ni vill om ni orkar. Kände nu efter att jag hade gjort halva att jag egentligen inte orkade men det blev så ändå :S :P

pusshej!


Beslut att ta

          Publicerad 2008-11-04, 17:07:42 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Har tagit stora beslut förr, allt leder till någonting vare sig det är gott eller ont. Vissa beslut som jag har tagit inom det sista året har varit stora, förändrat mycket i mitt liv och nu står jag här igen. Hur fan tar man ett beslut? Varför kan det inte finnas en garanti att det blir bra, att kan kunde se in i framtiden och se om det är värt det eller inte?

Jag vet inte vad jag ska göra, vilket beslut jag ska ta. Måste alltid ha rådgivning men det finns fan ingen att få det av. Så jag står nu mest och velar, lutar mer åt den ena hållet än det andra eftersom att det finns så många faktorer som spelar in.

Jag hatar att inte veta hur jag ska göra! :/pusshej!


Hej!

          Publicerad 2008-11-04, 14:55:38 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Förkyld och i behöv av en bil. Måste fan ha en bil om mina planer för framtiden ska kunna klaffa. Men det tycks gå ganska dåligt. Vettefan vad som är värt att ha som bil, dock antar jag att jag inte kan vara allt för kräsen heller.

Har jävligt ont i huvudet, halsen och sen har jag feber. Känns jättetungt att inte kunna jobba, sista månaden, sista tillfället att kunna samla in oengar. Vet inte om jag måste gå imorgon ändå även fast jag har feber. Måste ha pengarna. SUCK!
Inte som att få vanlig harmlös frånvaro inte! Men vad ska man göra, är man sjuk så är man, men nog känns det i plånboken! :/

yeye, ska gå och hälla i mig vatten, dricka mycket är rbra.

pusshej!

TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0