Äntligen fredag...

          Publicerad 2008-10-31, 16:08:34 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Som det står i tidningen jag läser varje fredag på jobbet. Jo, nu är det fredag och det innebär fest :) känns inte helt dumt. Snart kommer Julia hit och snart befinner sig Frida i Dorotea. Kan man bli lyckligare?! Mina barndomsvänner som ALLTID har funnits kvar no matter what är här och snart kommer vi få ha en rolig kväll tillsammans. Det kommer bli underbart för dessutom så kommer min kväll sluta i famnen på den man som är den mest underbaraste. (man och man, men ja, han är väl man nu. Kan ju inte var gränsen vid 60 som gör dom till en man. När blir man en man/kvinna?)

Läser massor om mammor och deras barn eller barn i magen. Och när de väl skriver ut vem det är så blir alla förbannad för att hon tar bort "mystiken" i att inte säga könet och när de väl säger könet så blir de förbannad över att hon blir glad över att det blir en tjej/kille. Herregud, människor i dagens läge kan vara så patetiska.
Låt alla mammor klä sina barn i det dom vill och låt dom visa sin glädje över vad de nu är glada över. Sköt era egna liv. Suck!

Nej, ikväll kommer bli en bra kväll.

Älskade Frida och Julia!!!
Älskade S!!!<3


pusshej!


När man väntar på något gott...

          Publicerad 2008-10-30, 21:13:06 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jo, dock vet jag inte riktigt om jag ens väntar på något. Vilket är lite konstigt, varför vänta på något om man inte ens vet att det är värt att vänta på eller om det ens är något man kan vänta på?! Fattar ni? :P haha

Iaf så har jag skickat tillbaka alla kläder som jag sa att jag skulle göra :P Duktiga jag och det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara. Sen så sitter jag väl bara nu och försöker få tiden att gå, så att man ska få sova och sedan kliva upp till jobb imorgon. Längtar till November månad, kommer vara en ganska chill månad ska jag tala om ;P

Denna helg kommer bli väldigt härlig, hoppas man får ut mycket av den, ska iaf inte sova bort hela helgen. Ska hinna mysa så mycket som möjligt med S.

Ja, har inte mycket att skriva om, drygar väl egentligen bara ut allt för att det ska se ut som om att jag har mycket att skriva om. Fan vad trött jag är redan. Tror jag går och lägger mig nu :)

pusshej!

Kom igen, vad säger ni om en sådan på ryggen?


Dudududu! fanfan*

          Publicerad 2008-10-30, 18:41:22 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Eller vad fan det nu heter. Pratar med Frida nu, har gjort det ett tag. Märks att det är länge sedan man pratade med henne, vi har hur mycket som helst att prata om. Hoppas hon kommer hem ihelgen.

Måste skicka tillbaka kläder :S måste, måste!Kom hit älsk! S!!!<3

pusshej!


Tjipp!

          Publicerad 2008-10-30, 13:17:07 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag gör allt annat som måste göras. Måste skicka tillbaka de kläder som jag inte vill ha, vet fan inte hur man gör, har aldrig gjort det förr. Har aldrig någonsin måsta skicka tillbaka något. Dock denna gång kom det två likadana koftor, stor mening, nej!

Iaf så saknar jag S. Även frida, ninen, efter att ha läst hennes blogg, frida. Shit, kom hem ihelgen gumman! (wow, det är verkligen ett tecken att du ska hem frida för nu, efter tusende gången som jag skulle försöka komma på hur man länkar så hittade jag :D )

jaja, skriver väl mer sedan.

pusshej!


Tjenare!

          Publicerad 2008-10-28, 11:21:44 / ♥ Dagbok / 4 Kommentarer
Här sitter jag en ledig dag och gör inte så mycket alls. Funderar på vad som är viktigt och inte här i livet :P Det ligger snö på backen och det är svinkallt ute :S trodde aldrig att jag skulle få se snö på marken när jag vaknade.

Så är det. Funderar på vad jag ska göra till ca halv fem, har suttit och kollat på andra avenyn, dock är det slut nu så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.

Shit alltså, rev upp hela toppen på mitt pekfinger och det gör så jävla ont. Det är ett litet öppet sår i mitten av fingret och det gör mer ont än vad jag någonsin har haft :S kan inte ens böja fingret för då spänner det :/ Stackars peking!

Vi började se film igår, men S somnade som vanligt innan filmen ens hade hunnit spela i typ fem minuter ;P så jag insåg att det är nog mer mysigt och smart att somna med honom än att somna själv. Detta hus är nämligen läskigt så jag valde att stänga av filmen, krypa tätt intill honom och somna till hans lugnande andatag och ryckande rörelser ;P
livet kan vara bra underbart ibland!

yeye, ska se vad jag ska hitta på nu, vovven pep till lite så kanske ska ner och se till hon lite :)

hoppas alla får en bra tisdag! :)

pusshej!


Wonderful!

          Publicerad 2008-10-22, 18:40:51 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det är så jag känner nu, och det är toppen, helt great.

Hoppas bara att allt löser sig, tycker det borde göra det i slutändan. Vi som fixar och trixar med det mesta så det borde ju göra det. Vågar dock inte fixa allt nu då humöret är som det är. Lite skriva i koder men jag kan inte avslöja för mycket för då spricker ju allt ;P Kan dock säga att allt kommer att bli bättre än bäst, nej, tusen gånger bättre än bäst :)

Nu vill jag bara att greys börjar så att man kan få sova sen. Är grymt trött. Känns inte som om att det händer mer i mitt liv just nu :P Man väntar på de bra programmen på tvn och sedan blir man lättad då det är slut så att man får sova :P


....

pusshej gott folk!


Onsdag

          Publicerad 2008-10-22, 14:53:33 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Här planeras det för fullt. Denna helg kommer slå allt som jag någonsin har varit med om för denna helg kommer bli den roligaste jag har varit med om :)

Vill beställa kläder, behöver kläder.Beroende på hur stor lön jag får så kommer jag nog klicka hem lite :) Måste ha, är så klälös som man kan bli :/

Ja, vad händer mer då. Inte mycket alls. Dock är det skönt. Jobbar fulla dagar nu på torsdag och fredag, känns inte alls kul eftersom att det kommer vara dömycket imorgon. Kommer nog förmodligen måsta jobba över imorgon. Inte så roligt alls :S

Återkommer, förmodligen! ;P

pusshej!


Hej hopp!

          Publicerad 2008-10-21, 14:00:02 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Lämnat bmwn i Hoting nu, typ kvart i fem får jag veta hur allvarligt det var. Tack Julia och Dirk som skjutsade mig. Håller tummarna nu för att det inte ska vara allvarligt så att vi kan ta den bilen ihelgen.

Ja, annars är det perfa med mig, har fått mina kläder så ska väl testa allt det ikväll :) Tror jag ska se lite andra avenyn och sen slumra ett tag, sov inte mycket inatt. Dock var S jättesöt och mysig, älskar då han sover, det är tyst och lugnt (haha) och mysigt med hans lugna och otroligt varma kropp mot ens egen.

Där tog det slut på saker att skriva om. Ha en bra dag.!

puss
hej!


Måndag

          Publicerad 2008-10-20, 22:00:34 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Denna måndag sög, riktigt hårt. Mycket post, för mycket alltså.
Sen försvann vattnet här. Någon mupp grävde sönder en ledning så var tvungen att åka hem till farmor för att duscha, lyckat.
Blev kvar där alldeles för länge, så måste dammsuga nu, vilket jag inte är så pepp på. Förmodligen inte min mamma heller som ligger och sover ;)

Men annars så är det toppen bra, förutom att jag har huvudvärk.
Nej, ska börja dammsuga och lägga mig i sängen och sova, med S!!!

Plus att Anna, vi hade jävligt skoj i Stockholm ändå :D


Pusshej!!!


Trött i ögat

          Publicerad 2008-10-17, 23:00:15 / ♥ Dagbok / 3 Kommentarer
Det är vad jag är och huvudvärken släpper inte även fast jag har knaprat i mig tabletter. Dock måste jag medge att jag har sovit dåligt denna vecka, väldigt dåligt och det skäms jag väldigt för. Jag får väl kanske skylla mig själv. Dock har huvudvärken bara med sömnen att göra, har nästan haft så här i två veckor eller vad det nu blir. Lite less är man.
Kommer nog slockna direkt när jag lägger mig ikväll. Känns ändå bra då jag inte sover bort hela dagen imorgon heller.

Ja, vet inte riktigt  vad jag ska skriva, lägger väl ut bilder istället.

             

Känns så hemskt då man inte hinner träffa de man vill träffa eller då det är så mycket som "hindrar". Antingen är det för långt, eller så har man för mycket att stå i, slutar försent på jobbet, man är för trött och har ingen ork. Önskar att alla jag älskar bodde inom några 100 m avstånd så att man bara kunde gå till dem, vara med dem varje dag utan problem.
Saknar er!

puss
hej!
Här sitter jag...

          Publicerad 2008-10-17, 21:04:44 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
...en fredagskväll och gör mest ingenting. Kvällen kommer dock sluta i Svanabyn vilket inte är helt fel.

Har inte gjort mycket alls idag förutom att jobba, hämtat syster, bytt däck på bmwn, kollat att den fungerar, dagen är väl mest en förberedelse för imorgon då Julia kommer. Måste åka från Svanabyn vid typ 9 imorgon så att jag kan hämta upp henne. Blir nog en fika på görans, eller ja, jag ska tvinga henne dit. Sen åker vi nog hem och pratar (göra det som vi är bäst på det vill säga). Kvällen blir ganska lugn, vi ska fara och basta och bada och ta några cider på hotellet. Hon fyller ju 20 år nästa vecka på fredag (jihoooo) så vi tänkte väl förfesta lite nu innan det smäller på fredag ;) haha!

Ja, ska lägga mig i sängen igen. kanske sova någon timme, har sådan ofantlig huvudvärk. Får se när jag ids åka till Svanabyn ;P huvudsaken jag har någon att sova med :)

yeye, pusshej!


Done!

          Publicerad 2008-10-16, 23:01:06 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har gjort det jag sa, snabbt gick det :) Nu är S klar också. Kanske man kan få sig en kram. Efter att han har duschat det vill säga. För just nu är han svart i hela ansiktet och blå på öronen. Så kan det gå när man skruvar.

Känns ganska chill ändå, livet. Herregud, jag är verkligen värre än värst och humörsvängningar som en jag vet inte vad. Dock ändrar jag mig inte faktiskt. Står alltid fast vid det jag tycker och känner det jag känner, bara det att jag kan känna saker lite mer och mindre vissa dagar, men känslorna är alltid där, dom stannar alltid kvar.

just idag (angående den där stora grejen som jag nämde i tidigare inlägg) så fick jag världens grej att tänka på. Hur jag ska göra kommer bli svårt att komma fram till eftersom jag har redan valt en gång och det blev åt helvete, om jag får säga det själv. Andra skulle säkert tycka att det var fjantigt att jag känner att det jag väljer är livsavgörande men känns det, så är det. Så jag kommer ta denna helg till att tänka ut hur jag ska göra, för det kan både vara himlen och även helvetet.

Jisses vad dom skriker nere :P

yeye, ska iaf sätta på filmen nu som jag sa att jag skulle se. kommer dock inte hinna se klart den, inte på långa vägar. Eller vid närmare eftertanke så tror jag att jag skiter i den. Tog med mig en egen dvd (tänk att det kändes lättare att packa ner den än att leta efter rätt batterier) och om jag sätter upp den så kommer jag se film tills jag blir trött och tänker sova och då kommer jag vara för trött för att packa ner den igen och kommer vara tvungen att kliva upp tidigare för att packa ner den imorgon också. Fan, jag som var sugen på att kolla på film :/

jao, nu lämnar jag bloggen ett dygn. 

pussgodnatt!


Fredag imorgon ;)

          Publicerad 2008-10-16, 22:37:20 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Imorgon är det helg. Imorgon åker även Julia hit, kommer fram på lördag. Blir till att supa och bada på lördagen. Kommer nog bli toppen.

Sitter iaf hos S nu, han har hållit på med bilen hela kvällen så funderar på att sätta på en film. Ska dock gå på toa först ;)

Ja, mer imorgon, kan jag lova. Jobbar till elva sen går jag hem :)

Ni skulle bara veta vilka planer jag har, ojojoj! ;)

pusshej!


Hej hopp, här är jag!

          Publicerad 2008-10-16, 02:20:58 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Min blogg visar ju faktiskt hur ofta jag sitter vid datorn. Inte så ofta, faktum!

Iaf, böjar jobba om typ fyra timmar och här sitter jag. Borde inte vänja mig vid att sova med någon varje natt för väl den natten man inte sover med någon så går det fan inte att sova.

Skitsamma, orkar fan inte bry mig. I ren protest så ska jag dygna. Så är det. Gå till jobbet hur trött som helst, gå hem igen vid elva och sova tills jag ska hämta syster. För livet är inte mer intressant iaf. Suck! Ge mig något att leva för, snälla!


Inspiration tack!

          Publicerad 2008-10-15, 20:35:17 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Ja, har märkt att efter att man har slutat skolan så försvinner det mesta man har lärt sig, vilket ger mig lite panik. Hur ska jag då kunna jobba i typ ett år och sedan gå tillbaka till skolan? PaniK!

Sedan önska jag verkligen att jag hade något i mitt liv som jag brann för att berätta om varje dag. Men nu händer det inte så mycket i mitt liv, kan knappt med bloggen, vet inte ens hur man länkar till saker och ting. Sugigare än så kan man ju inte bli.

Har iaf kört bmwn idag, den mår bra även fast den har haft det lite tufft. Läcka på två ställen, dock fixade S den större läckan så nu kan man iaf köra han. Ska testa att köra han till Vilhelmina imorgon, tar med mig två flaskor med vatten+glykol så att stackarn inte kokar sönder bara för att jag ska testa han på riktigt.
Kommer inte bli roligt att måsta skicka in han heller, S kunde ha fixat det men det kommer ta en sådan lång tid då man måste riva i princip hela motorn för att komma åt andra läckan (som för övrigt knappt kan kallas för läcka då det är så lite).

Känns ändå ljust då man snart får lön, älskar lönetider. Dock är jag inte så duktig på att spara, borde bli bättre på det. Dock är det svårt då man inte har en sådan gigantisk lön som vissa andra redan har. Sen då man mår som man mår orkar man inte riktigt ta på sig för mycket på hotellet heller då mor ber mig men jag gör så gott jag kan samtidigt som jag försöker lyssna till min kropp.

Måste bränna en skiva till imorgon också, annars kommer jag avlida i bilen. Har noll bra musik i bilen. Eftersom att den har stått i S garage i över en och en halv månad så är musiken inte så uppdaterad.

Jaja, slutpladdrat. Ska förbereda mig för Greys, äntligen!

pusshej!


ffs!

          Publicerad 2008-10-15, 13:07:41 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vilken skitdag, precis som i måndags. Mår inte alls bra och vill kolla upp vad det är som gör att jag har sprängande huvudvärk i veckor plus vad det är som gör att jag mår så illa på morgonen tillsammans med världens huvudvärk. Hatar att man känner att det ska göra ont bara av att öppna ögonen för att möta ljuset, kunde knappt se in i skärmen på telefon(?!suck)

Sen har jag tänkt på en sak, om man är van att någon inte säger så mycket, aldrig visar så mycket och så börjar den personen klaga, så är ju det nästan lika med vad den känner. Men det känns ju lite fel att få en person att klaga bara för att man vill ha svar på tal. Det funkar inte alls bra att konversera i denna värld!

Jag vill bara gå och borsta mina tänder, hårt! Fått någon mani över det, men det är sååå skönt att borsta tänderna. Jo, ni märker ju att jag har lite att skriva om, därför ska jag lägga mig i sängen och agera död fisk tills mitt huvud är snällt igen!

pusshej!


Snabba puckar

          Publicerad 2008-10-14, 20:39:15 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Ja, håller på att färga Emelies hår så det blir ett snabbt inlägg, kanske ett längre senare. Får se om jag har orken! ;)

Iaf så har ma jobbat idag, är ganska trött. Dock fick jag ju sova länge men ändå. Ja, och imorgon tror jag att det blir tidigare så att jag får sluta tidigare. Får se hur jag gör.

Måste upp och skölja nu, hoppas bara det blir bra så att man inte blir dödad! :P men man kan inte göra så mycket mer än att hä i kletet, vänta tiden ut eller se efter hur resultatet blir och skölja. Så misslyckas kan man väl egentligen inte göra med flit.

Kanske kommer mera senare som sagt.

Pusshej!


Tatooo

          Publicerad 2008-10-11, 23:35:08 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer


Vad tror ni?

Pusshej!


Them

          Publicerad 2008-10-11, 23:15:50 / ♥ Böcker & Film / 1 Kommentarer
Måste varmt rekomendera filmen Them. En rysare utan dess like enligt mig och ändå handlade den inte om spöken eller något annat oförklarligt. Tänker inte berätta för mycket, kan inte beskriva den utan att jag försäger mig och berättar något som man kommer fram till senare i filmen. Men den var sjukt mystisk och därav blev den jävligt läskig och är även verklighetsbaserad vilket gör det hela mer "intressant" eller vad jag ska säga. Det var en sjuk film så att säga att jag tycker den är intressant kanske får er att tro att jag är sjuk i huvudet :P men ni förstår vad jag menar.

Kvällen blev ganska bra ändå. Känns ändå skönt att när jag vaknar imorgon kan jag göra vad jag vill utan att tänka på någon annan eftersom att jag vaknar själv imorgon. Dock är det ju mysigt att dela säng också ;P men varje natt är inte nödvändig :P

Ja, vet inte vad man ska göra nu :S :P Får se vad som händer :)

Pusshej!


Skitdagar helt enkelt

          Publicerad 2008-10-11, 19:56:23 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Japp, idag är det en sån där deppdag. Varför ska alla mina helger vara det? Hatar mitt liv just nu, det är inte alls som jag vill ha det. Hade jag haft möjlighet så hade jag ändrat hur mycket som helst.

Imorgon blir det Vilhelmina, ska bli väldigt härligt att få göra någonting.

Sen önskar jag att tiden kunde gå fortare och att Julia kunde komma någongång så att jag har mer att göra. För just nu innehåller inte mina dagar så mycket. OCH vilka planer vi har, ojojoj. Jobb tillsammans och allt, bara allt går som planerat.

Nej, nu ska  jag gå upp och vara social.

pusshej!


Lan och diverse andra ting...

          Publicerad 2008-10-11, 17:13:20 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Fattar inte detta med lan?! Spendera alla timmar på dygnet med att porrsurfa, spela lite spel, äta pizza och annat onyttigt och dricka cola eller annan dricka i en hel helg.
Min smarta syster kom nyligen på en grej att man mixar en pizza och dricker den sedan, vilket inte lät så speciellt gott.
Iaf, så har väl lan någon tjusning, antar jag, gemenskapen kanske? :P Vad vet jag.

Jag ska iaf ta mig en dusch sen ska jag ner och hyra film. Jag deppar vidare pga lite saker men det ska inte förstöra min lördagskväll. Med helstädat rum och allt så ska jag bara ha en lugn lördag med filmtittning med syster som btw är mitt största stöd i världen! Glöm inte hur mycket syskon betyder egentligen, det kan komma vilken dag som helst som någon i familjen försvinner och inte vill man ha förlorat massa värdefull tid med dem. Gjorde det misstaget en gång och gör aldrig om det igen.

Ha en bra lördagskväll alla!

Pusshej!


Åh, duktiga Cilla idag

          Publicerad 2008-10-10, 19:13:49 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Ja, idag har jag varit otroligt duktig :D Jag har tömt hela min säng på allt som man kan tvätta och håller just nu på att tvätta det och det känns så bra. Håller även på att tvätta det som jag har över fotöljen och även alla kuddar. Känner mig så stolt. Ska snart börja städa resten av rummet innan idol :) känns så bra då man få sånt som borde göras gjort.

Har även fixat bilder till designen och har skickat dem till Petra som ska fixa min design. Hon är superduktig och vet att det kommer bli bra 

Tror jag inte ska tänka så mycket på ihelgen, mest tänka på att Julia snart kommer hem igen och att mitt liv faktiskt kommer få större mening. Orka sitta hemma varje kväll.

Yeye, faktiskt så är jag egentligen på riktigt dåligt humör, tycker synd om de som är i min närhet och tur att det inte är något som märks genom skärmen för då skulle jag tycka synd om er också.

Nu ska jag gå och städa, har nästan blivit ett städfreak! ;P

pusshej!


*PIIIIIP* *PIIIIP*

          Publicerad 2008-10-09, 17:20:37 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Och inte pip som en mus säger utan det där var de värsta svordomar jag kunde komma på. Har två problem;

1. Är så överkänslig antagligen för att jag har pms och sån skit

2. Detta leder då till att jag lipar för minsta lilla. Men nu är det en jävligt bra anledning till det, då jag skulle fixa bilder till designen och så funkar inte skivan. Detta är inte vilken skiva som helst, utan skivan med alla bilder från balen och studenten. De viktigaste dagarna i mitt liv, balen som var den mest underbaraste dagen i mitt liv. Det gör rent ut sagt av ont i mig och tårarna bara flödar. Vad fan ska jag göra? Jag måste ju komma åt dom, annars dör jag. Jag har inga fler kopior av dessa bilder. Kunde rädda sju stycken innan hela alltet lagga sönder. Men sju kort?! Och dessutom, som toppen på i:et, så ser både Sammy och jag cp ut på hälften av dom eftersom att vi gör en massa miner och skit (vilket var lite roligt dock)

Helvete, vad ska ja ta mig till?!

HJÄLP!


Cilla krånglar mer än vanligt

          Publicerad 2008-10-09, 13:29:39 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Varje dag tom. Typiskt mig, nu vet jag inte alls vad som händer. Men allt känns inte lika hopplöst ändå, och det är ju bra.

Har inte gjort allt för mycket idag, vaknade faktiskt nio :) Måste ner på apoteket men det hinns. Kom även på att syster inte kommer hem något idag och här satt jag och undrade om hon kommer hem tidigare eller den vanliga tiden.

Mor som egentligen har sin lediga dag är ändå inte hemma, typiskt. allt är då som vanligt.

Fortsatte och skriva efter mening ovanför men läste själv igenom det och då slog det mig att det var så grymt ointressant att det var tragiskt så tog bort det och tänker nu gå och göra lite nytta :P

pusshej!


A walk in the park..

          Publicerad 2008-10-08, 20:36:19 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

Kan man inte säga precis, det regnar ute och min promenad till hotellet var ganska blöt. Speciellt då det kom en lastbil i 70 typ genom samhället och skvätte ner hela mig. Men, varför sura över det, bara skönare att komma hem, ta av sig alla kläder och på med min hello kittyopjamas (stavas det så? :P) och lägga mig under mina mysiga täcken ;)

Denna dag har varit ruskigt bra och jag vet inte riktigt varför. Kanske är det den tjusningen som gör det. Skulle handla mandariner och istället för att ta bilen så gick jag faktiskt. Det var skönt, både att gå och att veta att jag självmant valde att gå istället för att ta den lättaste vägen genom att köra bil.
Sen blev jag sugen på att gå ut igen så då gick jag hit. Det är ganska skönt att gå i duggregn. (Bara man inte har permanentat håret och plattat det för då blir man pudel och det vill man ju inte om man har spenderat 40 min - en timme på att få det rakt.) Allt känns så fräscht och nytt.


Yeye, nog babblat, ska knata hemöver tror jag!

pusshej!Postis fortfarande

          Publicerad 2008-10-08, 16:48:09 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har inte hunnit ta av mig jobbkläderna än så här sitter jag och är postis fortfarande. Ska snart slänga mig in i duschen, fan vad skönt. Ledig nu hela resten av veckan, har dock en massa ärenden att gå så det passar bra.

Har inte hänt så mycket denna vecka, väntar spänt tills jag får prata med Julia. Hon har alltid något nytt att berätta och denna gång känns det som om att det är något utöver det vanliga.

Så, kanske mitt liv får lite mer mening i denna lilla håla. Skulle sitta fint med lite mer nytta och nöje, har fan inte haft roligt på över ett halvår så nu vill jag börja ha det. Än hur mycket jag förklara så skulle nog ingen någonsin förstå hur mitt liv skulle förändras om det sker det som jag vill ska ske. Så jag håller både fingrar och tår, hoppas, hoppas, hoppas!

Har bestämt mig nu också att försöka få en roligare blogg, på alla möjliga vis. Men hur vet jag inte än, ska fundilera ikväll.

Nästa: Duschen!

Dagens: Ett hejdå behöver inte alltid vara ett hejdå.

puss
hej!


Blogg är en stor del av mitt liv

          Publicerad 2008-10-05, 20:56:56 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
men inte på det vis som jag skulle ha vilja. Läser massor med bloggar, har alltid några bloggar som jag helst vill läsa varje dag för att hänga med men som jag bara hinner läsa lite då och då, dock skriver jag aldrig själv.
Varför?
Jo, för det händer inte så speciellt mycket i mitt liv. Jag kliver upp på morgonen, går ner på jobbet. Slutar sedan jobbet och innan jag går hem så handlar jag middagen och lagar den. Ser någon film eller ser på tv, kanske träffar någon bekant och sedan somnar jag för att göra om allt igen.

Hur kul är det att läsa om det?

De bloggar som jag läser är väl inte världens kändisar som bara publiserar skandal på skandal eller skriver något så otroligt korkat var och varannan dag. De är vanliga människor men som ändå har ett intressant liv, enligt mig. De har intresse i mode och skriver om det, intresse i inredning och lägger ut bilder och diskuterar om det, har barn där de använder bloggen för att visa vilka framgångar deras barn gör, ja, det är allt möjligt.

Det känns verkligen som om att jag bara har bloggen för att kunna klaga och jag har inte ens varit på så dåligt humör på sista tiden att jag har haft något att klaga över. Har heller inte hänt något kul som jag ville skriva om så det har varit väldigt glest med uppdateringar. Känns så trist då jag går in på andras bloggar och ser hur mycket de har att skriva om och hur ofta de har tid och ork att sitta vid datorn. För ibland är jag inte ens i närheten av en dator och hur ska jag då kunna uppdatera? Jag har inte något behov att sitta vid datorn var eviga dag och därmed heller inget behov av att skriva i bloggen var eviga dag.

Ibland får man perioder då man har peppen till att skriva och om man inte har den där peppen så förstår jag inte varför man skriver ändå. För hur meningslöst är det inte att bara gå in och skriva "hej, jag lever, har inget roligt att skriva så orkar inte skriva så mycket. Ha en bra dag, hejdå!" Jag förstår de större bloggarna som faktiskt tjänar pengar på det, då blir det mer som ett jobb, precis som jag kliver upp och sköter mitt jobb om dagarna. Men hade man tjänat pengar på att skriva hade man nog varit mer engagerad att skriva, kanske hittat på mer för att liva upp bloggen.

Ville ändra designen förr, vill det än men det känns som om att det blir så svårt att hitta bilder och engagera sig i det också då man ändå aldrig skriver.

Jag har ganska många läsare, speciellt under de perioder som man skriver, vilket är ganska logiskt. Det känns trist då man väl har några som står bakom och känner intresset att läsa det jag skriver än om det inte är intressant och så slutar man helt plötsligt skriva. Jaja, vet egentligen inte vad jag vill säga med detta, bara tomt pladder som vanligt, kanske försöker intala mig själv att bestämma mig om jag ska ha kvar bloggen eller bara skippa den helt, som med allt annat. Struntar även i hur många som har läst ända ner hit, för det är ju upp till var och en hur mycket man orkar bry sig om tomma ord och bara skumt pladder. Men jag har väl fått ut något av det iaf, det var skönt att få skriva av sig.

Nej, nu ska jag hjälpa syster. Ha en bra dag!

pusshej!

TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0