Blivit utmanad!

          Publicerad 2008-09-21, 16:22:34 / ♥ Utmanad/Frågor! / 2 Kommentarer

Jag har blivit utmanad av pyzen (pyzens.blogg.se): (btw, kan någon lära mig hur man gör snabblänkar?)

De som utmanas ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och
samtidigt ange reglerna för spelet.
Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn.
Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg
för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att
de ska läsa ens egen blogg för mer information.


Jag..
.. är väldigt klumpig, så ser ni mig gul och blå över hela kroppen så bli inte rädd, det är inte någon som slår mig, bara jag som ramlar lite överallt.

<!--[endif]-->.. är även odiskret (därför jag och Emma inte är någon bra kombination då man ska vara tyst)
.. är alltid den som gör tvärtemot det någon annan säger även fast jag vet att den personen förmodligen har rätt i det dom säger. T.ex. att permanenta håret, Anna sa klart och tydligt att jag kommer att ångra mig. Jag sa säkert att jag inte kommer göra det och mindre än ett halvår efter så var jag rakpermanentad igen för andra gången.

.. pratar alldeles för mycket och alldeles för snabbt
.. har panik inför framtiden
.. är väldigt liten men man ska inte tro mindre om mig för det :P

.. har en ovanlig egenskap och det är alltid lyckas krångla till att mer än nödvändigt.


<!--[endif]-->Min regel är
Berätta om ett tillfälle ni aldrig kommer att glömma

Jag utmanar:

Andrea(andreaal.blogg.se), Madde (nusseliten.blogg.se) och Emma (hearrtbeats.blogg.se)Jihoo! Helg! :D

          Publicerad 2008-09-19, 16:18:30 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Ja, då var det helg. Kom nästan nyss från jobbet. Har varit en ganska bra dag om man bortser från utskällningen jag fick av surgubben nr.1. Att man inte fattar efter att ha sagt det minst tre gånger att kassaservice har stängt, att det inte är vi som har tagit beslutet och att vi inte kan göra något åt hans problem. Gösse, vilka människor det finns i denna värld.

Ska duscha, äta min sallad, hämta Alin på busstationen och sen ska jag dra till Högland ikväll och spendera min natt där med underbaringen! ;P så är det! :)

yeye, duschen var det!

puss


Livet

          Publicerad 2008-09-17, 22:49:09 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Det är så sjukt många som funderar kring deras liv, deras framtid. Det är alltid någon i min årskull nämner det minst varje dag. Vi har nyss tagit studenten och nu känner man paniken för vad som ska hända sedan.
Alla säger, och framför allt mina föräldrar, att detta är tiden då man ska hinna göra allt roligt som man inte hinner göra då man väl har skaffat barn och familj, då man börjar det "seriösa" livet! Visst, skulle vara en dröm att få resa hur mycket man ville, flytta och plugga det man ville, köpa allt man vill i världen.  Men för att man ska kunna göra allt det där så måste man ha pengar och vem har nog bra jobb för att få snuskigt mycket pengar i denna stund då man är så färsk som man är?! Inte jag iaf. Gnetar på på posten och man sliter dessa åtta timmar och inte får jag en utlandsresa på länge än.

Jag önskar verkligen att jag var fem, kanske mer, år äldre. Jag vill inte ha det där livet som man tydligen ska ha nu, som tydligen är värt allt. Åh, det är så svårt att förklara för att inte bli dumförklarad. Men jag vill inte vara så gammal som jag är, eller rättare sagt, så ung som jag är. Jag vill bli äldre och börja ett liv som är enligt mig värt att leva. Man kanske är den önskan det dummaste man kan önska? Vad vet jag. Kanske hade jag ångrat det mer än något annat om jag väl hade börjat "det där livet" redan.
Dock kan man aldrig veta någonting innan, hela livet är en chansning, det är bara att hoppa och det finns aldrig någon återvändo. Jag kan erkänna att jag är väldigt feg, vågar aldrig hoppa. Måste alltid ha en plan b och har jag inte det så vet jag inte vars jag ska ta vägen. Hemskt, riktigt hemskt.

Så... när vågar man ta steget? När är det meningen att man ska ta steget? Finns det ens några svar på något? :S

nej, tror jag lägger mig!
Hej!

ps.Emma, min dutt, ringer dig någon dag. Man har fan inget liv, man sover bara, man hinner ingenting. Inte tvätta en bil i fyra timmar iaf ;P Men jag ringer, för jag vill ha en riktig pratstund med dig!
Puss. ds.


Gah!

          Publicerad 2008-09-12, 15:54:19 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vill bara bort från Dorotea och allt vad det innebär. Vill ta alla mina underbaringar och skapa ett perfekt ställe där allt är toppen och där de bara finns människor som har de bästa egenskaperna i världen och som inte gör någon något ont och leva i en perfekt värld.

Jag vill bara bort från alla som någonsin har gjort mig illa och som fortfarande gör mig illamående bara av att jag ser dom.!

idag är det en riktig skitdag! Tur Vicky räddar mig!


Fördelar och nackdelar!

          Publicerad 2008-09-12, 14:43:29 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Varför skapa sånt som inte är till ens fördel? Varför inte bara acceptera allt som det är, livet är inte en evig dans på rosor och det som händer det händer, deal with it!

Varför ska jag vara rädd för sånt som inte ens är säkert att det händer? Varför ska jag bry mig mer än vad jag egentligen har ork, tid eller borde bry mig om. Om det man tror eller är rädd för ska hända händer, glöm och lev ett bättre liv. Man lär sig av sina misstag och man lär inte göra om samma misstag igen. Om det ens händer något dåligt så är det inte värt att lägga ner tid på det.

Ska aldrig mera bry mig, om något. Det som händer det händer. Blir man ledsen så blir man ledsen men det går alltid över och det är oftast till ens fördel att det händer om det händer.

Alla har drömmar, något som man vill ska ske men det är inte alltid som man får som man vill och får man inte det så var det inte meningen och då är det ingen mening att traggla det längre.
Jag vet vad jag känner och tycker, jag vet vad jag hoppas på och drömmer om. Jag vet vars jag står och vad jag är kapabel till att göra och inte göra, jag vet vad jag vill och inte vill göra.
Det andra gör är upp till dom och det som blir det blir, då accepterar jag, går vidare...sen är det inget mer med det!


Bara det, endast det!

          Publicerad 2008-09-12, 13:44:05 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det finns så mycket som är orättvist i världen och runt omkring oss. Hatar det, hatar att man ska behandlas på ett helt annat sätt än någon annan. Hur någon kan klandra mig för det jag gör gör och säga att det är helt fel när den andre gör precis likadant. Men då är det inge fel alls med det, inte alls. Helt fel är det!

Alla mina dagar går ut på att tänka, på allt och ingenting. Mitt liv, hur det är idag, varit förr och hur det kan bli och oftast kommer jag fram till en och samma sak om både nuet, dåtiden och framtiden. Det är inte det jag vill men jag tror att det är så.
Detta är endast ett långt farväl!

Fredag!

          Publicerad 2008-09-12, 12:16:01 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har inte mått bra alls inatt, fyfan!

Så här sitter jag, mår bättre, har fått i mig något att äta och druckigt mycket så bättre hoppas jag det blir.

Less är jag också, men det hör inte hit.

Rakt hår är det alltså på mitt huvud nu, lugg dessutom ;) sne lug och ganska tjock. Dock ligger hela håret som slickat efter ansiktet och kommer göra det till åtminstone imorgon/söndag eftersom att jag varken får blöta håret eller använda hårprodukter på minst 48h (men frågan är om jag kommer kunna vänta så länge).
Iaf, så är jag ganska nöjd, hoppas det kommer bli ännu finare när jag har fått fixa till det :)

Längtar hem! :/ suck!

Jaja, ska väl gå ner till hunden nu.

pusshej!


Nu har jag faktiskt rätt!

          Publicerad 2008-09-10, 21:30:08 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
För idag är det faktiskt onsdag och då är det absolut, 100% säkert att det är Torsdag imorgon och då får jag bort mina lockar :) Kändes som en evighet dessa två veckor som jag var tvungen att vänta.

INte så mycket att skriva :S lär inte ska få sova tidigt ikväll med tanke på att S hjälper en kompis med sin bil och eftersom att vi ska hem till han för att jag ska ha bilen imorgon så kan jag inte påverka allt så mycket. Men vad gör det, kan ju sova i bilen påväg till Svanabyn :P
För imorgon ska jag till Julia i Högland, hyr en film, köper lite godis och så ska jag och hon mysa och prata en MASSA, irl dessutom och bara ha det gott. Kommer kännas så bra att äntligen få träffas och inte bara genom telefon.

Beställt hem en massa fler filmer, två final fantasy-filmer och de sista 6 avsnitten från själva serien. Så att jag äntligen kan få kolla klart på den, den var faktiskt bra! :)

yeye, ska städa mitt rum nu, innan vi åker.

Ha en super bra dag!

pusshej


Torsdag imorgon, eller?

          Publicerad 2008-09-09, 22:08:52 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Hela dagen har jag gått runt och sagt att det är torsdag imorgon och det är det ju inte :S kanske är det längtan till att få fixa mitt hår, eller bara för att få slippa sista dagen att köra ut posten. För på torsdag och fredag sorterar jag bara vilket känns jättehärligt :)

Vem kan slå Filipp och Fredrik är ju faktiskt bra :P nog bra som nöje på en tisdagkväll! (måste få påpeka i och med det jag skrev ovanför om att jag tror att det är torsdag imorgon, skrev onsdagkväll istället för tisdagkväll, illa!)

Ja, men hoppas min sovkompis kommer snart, vill mysa och ha det gott nu när man ska sova så att man kan vakna upp till den sista jobbiga dagen denna vecka :) plus att efter att jag har slutat imorgon så kommer det gå döfort innan jag har väl sitter i stolen hos frisören. Ska komma ihåg att ta kort på håret hur det ser ut nu (huvva) och sedan visa efterbilder OM jag nu får klippa mig samma dag. Annars tar jag kort då jag har fått mitt hår klippt :)

yeye, ha en bra tisdagkväll :)

pusshej!


Inse... (WARNING!!! Vill ni inte tappa humöret, läs inte!)

          Publicerad 2008-09-08, 23:15:59 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
hur ofantligt less jag är, så less att jag knappt orkar skriva. Så less att jag skulle göra den mest gladaste personen i världen (vilket borde vara jag men som jag aldrig kommer att bli) less, arg och ledsen. Jag är så less på att vissa vägar alltid möts och att det aldrig någonsin, någonsin, kommer finnas något att göra åt det. Jag är less på att allt stoppar mig från att göra det jag vill göra eftersom att jag tror att det kommer finnas något bättre i slutet av tunneln, att jag kommer se ljuset. Jag är less på att jag hela tiden ska fortsätta lura mig själv även fast jag vet(a) vad sanningen(!) är.

Jag är less på att jag tycks få hintar hela tiden, att jag får tecken som visar mig en annan väg än den jag är på väg att vandra. Jag är less på att alltid få vänta då det är min tur, att min tid aldrig kommer och att det enda jag ser är den långa väntlistan som bara blir längre utan att jag kan påverka något. Jag är less på att aldrig få som jag vill när jag kämpar hårdare än någon annan någonsin kan göra för någonting. Jag är less på att man kan bli förd bakom ljuset hur länge som helst och att de sedan kan gå ostraffad därifrån när de egentligen borde ha fått en dom som är värre än dödens död och att de borde känna en sådan smärta som väger upp det jag känner! Jag är less på att de aldrig kommer(!) känna den känslan!

Jag ska sluta skriva eftersom att jag bara är less! Som sagt, skulle nog kunna få den gladaste människa på jorden att bli less och det vill jag ju inte, därför varnade jag er innan ni läste, det tyckte jag var snällt ändå, för jag är faktiskt en snäll person i vanliga fall så bli inte rädd.

blabla! Drar till något hörn och funderar ett tag, det krävs att jag funderar riktigt noga på detta! hej!


Jaha...

          Publicerad 2008-09-08, 18:13:03 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Då sitter man här igen. Inte mycket till uppdatering kan man ju säga.

Gjort illa mig i fingret på något konstigt vänter på jobbet idag, ont gör det. Som S en gång sa, skulle hellre hugga av mig foten än att få ett litet skärsår på fingret/handen och han har så rätt, så rätt.

Dom håller på att fixa med bilen, ute med brännmyn, roligt för dom. Kunde knappt vara ute i en sekund utan att få damp, så starka och modiga är dom :P

Det är så trist då man uppdaterar för uppdaterandets skull, för jag har inget att skriva egentligen. Hur kul är det för er att läsa om mitt skärsår på fingret eller hur mycket brännmy det är här?! Kan inte vara kul. Ska därför bespara er den plågan genom att sluta skriva :P

Vill mysa med min B.A! Sakna kan man göra även fast den är nära. PUSS!

pusshej!


Slöfredag

          Publicerad 2008-09-05, 12:27:15 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Japp, har inte så mycket för mig. Synd att man missa dagar på jobbet då man har varit sjuk men jag tänker inte jobba när man har feber då tempot är som det är på jobbet. Tur att jag har fulla veckor nu resten av september. Jo, just ja, nu är det mindre än en vecka kvar innan jag får fara till frisören och göra något åt mitt hår ;D ska visa för och efterbilder. Just det, det påminner mig om att jag ska kolla efter frisyrer, måste klippa mig någon frisyr. Dock kanske jag inte kan göra det direkt då? minns inte riktigt hur det går till men man får ju inte blöta håret under ett antal dagar för då kan rakpermanentningen förstöras och då kanske hon inte kan klippa det på samma dag?
Yeye, isf ringer jag och bokar en annan tid till det :)

Ja, vad gör jag då? Absolut ingenting, såg klart på alla final fantasy-avsnitt igår medan S sov, han tyckte inte det var lika bra som jag så passade på medan han inte blev lidandes av det. Så nu har jag inget mer att se. Funderar dock på att beställa hem filmerna, båda två måste jag nog beställa. PLUS att jag såg just att det finns 24 eller 25 avsnitt, minns inte riktigt och jag köpte en box. Dock var det bara 12 avsnitt i den boxen så måste beställa hem resten. Dock var dom dyrar än boxen, boxen i sig kostade 99kr och då var det vol 1-3 med och vol 4-6 kostar 159kr/st. Så det blir dyrt och jag har egentligen inte råd med det än :S

Jisses vad jag babblar, om absolut ingenting egentligen! Bara en massa skit! Behövde väl prata av mig lite, är ju ensammen hemma så. Ska gå och göra någon nytta.

pusshej!


Torsdag

          Publicerad 2008-09-04, 17:22:37 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Ska snart hämta min syster, tänk att hon går gymnasiet, shit. Den minsta i släkten börjar bli för stor.

Final fantasy in my heart, jisses vilken serie. Måste bara försöka få tag på filmen också men det är lite svårt. Men det är så mysigt, slötitta på film.

FUnderar på göra den där salladen som Ss mamma gör för att det är grymt gott och verkar vara väldigt lätt att göra.

Gör bara ett snabbt inlägg, är så stressad så hinner inget mer :P

pusshej!


Oj, oj, länge sen sist!

          Publicerad 2008-09-03, 22:08:42 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Men jag har inte varit hemma och då är det inte så lätt att skriva.

Är det bara min sida som är konstig eller ser allas "första sida" konstig ut direkt då man har loggat in?!

Iaf så har jag varit sjuker så har inte kunnat jobba, måste dock jobba imorgon ändå, annars blir det ju inge pengar. Är iaf ledig på fredag så än hur mer sjuk jag blir efter imorgon så har jag hela fredagen och helgen på mig att bli frisk. Har fått paketet från ginza så har många filmer att se ;)
Tror nästan att det kan vara skönt att få lite tid ensam också, tänka och fundilera lite. Göra det som jag är bäst på :)

Jag har inte sagt något!

Orkar inte skriva riktigt, är för trött. Önskar S kunde komma snart så att vi kunde fika och gå och lägga oss någon gång :P eller så går jag och lägger mig själv , får se.

yeye, ska inte skriva mer

pusshej!


TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0