Händelserik dag.. eller?

          Publicerad 2009-12-08, 15:23:38 / ♥ Dagbok
IDag känns det som om att jag har gjort hur mycket som helst. Försöker att kliva upp lite tidigare än ett numera, att kliva upp är jag har vaknat och det inte är allt för tidigt så idag klev jag upp tio i tio. Riktigt härligt. Så idag har jag hunnit med att städa upp lite, handla, skulle åka till farmor men inget svar då jag ringer hem till henne så det sket sig.

Ska försöka lära mig att sticka strumpor, men behöver nog hennes hjälp :S ska se om jag hittar någon sida på internet som förklarar lite mer ingående. Tror inte att jag har problem med själva foten eller skaften men om jag minns helt rätt så var hälen riktigt jävla svår :S Men strumpor är nog ganska bra att kunna sticka så måste verkligen försöka :S

Well, well. Om ca 2 timmar kommer syster och jag tror att pappa också kommer hem då. Mamma är nog också på väg hem snart. Skulle ju egentligen också följa till Umeå, hjälpa mamma att köra men då blev det problem med hunden så blev hundvakt istället. Ska försöka börja med de där himla strumporna. Rapporterar väl om hur det går ;I haha!


Pusshej!

 

Jag och älsklingsvovven! Hon är nog bland den underbaraste varelsen på jorden!


Kommentarer
0 KOMMENTARER   



KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0