Late night

          Publicerad 2009-02-24, 22:51:58 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jag är trött men snart kommer jag komma över gräsen till att bli pigg. dock är det inte svårt att somna om man har någon bredvid sig och det har jag inatt :) mys! S!

Har inte alls mycket att skriva idag, blir nog ingen uppdatering förrän tidigast helgen eftersom att det är endast då (om en då) jag har tillgång till dator. Ihelgen åker familjen upp till borga och det ska bli mys, köra lite skoter på dagarna och bara mysa. Denna vecka kommer bli super.

ja, men vi hörs sen! pusshej!

b


burna till dorotea

          Publicerad 2009-02-24, 15:35:36 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Snart blir det burning till Dorotea där ska det ske packning, handling, hämtning av två mercor osv. Ska ta en tur på cykeln ikväll igen medan jag ser på tv, det som är värt att se ikväll.

skriver mer senare, ska tömma min mobil på bilder så blir väl lite uppdatering av bilder :)

pusshej!


Tidningar lär

          Publicerad 2009-02-24, 13:43:05 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Satt och läste vr och läste om nagelvård osv. För jag har så grymt svaga naglar att det är tragiskt. Alla gånger som jag har lagt på ett/två lager av sånt som ska stärka så har jag funderat på om det verkligen fungerar vilket jag inte trodde. Det är ju bara för stunden. Så nu tänker jag skita i allt som har med nagelförstärkare att göra och använda olja varje dag samt nagelbandscreme. Hoppas på ett bra resultat för annars är det lika bra att jag skiter i långa naglar, då är det inte meningen.

Iaf så har jag kommit fram till att våra bästa år mest är drygt, så jag harslökollat idag, gått upp och kolla på S när han leker omkring och sedan gått ner igen. Fixat och donat och hållt på. Har kanske sett fem minuter. Jag tror inte att det gör så mycket om man missar runt 30 avsnitt för det handlar ändå om exakt samma saker.Vicky ringde från backen i borga men det var så dålig mottagning. Blev sugen själv på att åka och hade de åkt någon dag senare så hade jag följt med. Ska försöka ringa henne lite senare.

Nej, ska försöka hitta på något att göra :)

pusshej!


Im not at home

          Publicerad 2009-02-24, 12:24:23 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Här sitter jag i S med S. Många s. Ska ta en lång promenad och se våra bästa år sen blir det till att åka hem och packa för veckan. Det blir en jävligt mysig vecka och en jävligt mysig helg. Så det ser jag fram emot.

Mer har jag inte att skriva för tillfället så hörs senare.

pusshej!

c


La bomba hela natten lång i en jävligt fin bmw som bara kommer vara min!

          Publicerad 2009-02-23, 23:59:27 / ♥ Life and music! / 1 Kommentarer
Det är min framtid. Genom natten, dunka la bomba och bara mysa. Jisses, det finns inget jag längtar till mer.
Eddy Wata - La bomba
Eddy Wata - What a boyPoooff! ÅTerkommer imorgon.

Pussgodnatt!


Jag har Tisdag idag

          Publicerad 2009-02-23, 22:40:10 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Hela tiden har jag suttit och väntat på ett program, helt i onödan. Har ju trott att det har varit tisdag men det är det ju inte.

Cyklade i en halvtimme sedan blev det så varmt att jag nästan skulle slänga mig i snön. Det är väl kanske 25 grader här nere så lite olidligt är det. Ska ta morgonpromenad nu varje morgon har jag bestämt mig för. Nu fan ska jag lyckas det har jag lovat mig själv. S skulle bara skratta om han läste detta för han påpekade senast förra veckan att det aldrig blir som jag tänker mig. Men nu ska det bli ändring på det.

Dessutom kommer uppdateringen bli gles igen efter onsdag för då försvinner jag igen. Skönt som tusan och mysigt dessutom. Kan inte bli bättre. Eller jo, det kan det ju alltid men för nu är jag nöjd med det :)

iaf, så hoppas jag på lite intressanta saker i veckan och sedan ska jag nog visa er ett och annat :) haha!

återkommer senare. Ska sätta mig på cykeln igen. Röven har jätteont, varför kan det aldrig vara sadlar på någon cykel som man inte får döont av. Precis som om att den är gjord av sten. Sen ska jag ta mig en apelsin till.

Jisses, vadå nominerad till världens ointressantaste bloggen på jorden? :P jaja. hörs!


Ringsignal

          Publicerad 2009-02-23, 18:02:03 / ♥ Life and music! / 2 Kommentarer
Jag har världens härligaste ringsignal just nu så varje gång det ringder blir jag helt salig. Dock är det väl fel att ha en superbra låt som ringsignal, man blir ju så less på den till slut.Wyclef Jean Ft. Akon & Lil Wanye - Sweetest girl


Så bra låt.Ikväll ska jag fan ta mig en "tur" på pappas cykel, dock lär det bli jävligt jobbigt med tanke på att de eldar som tusan här nere. Men vad tusam, bastu medan man tränar är väl super ;P

Imorgon har jag för mig att jag har mycket att göra :S kommer dock inte på vad det var som är så viktigt just nu. Det kommer väl. Återkommer senare :)

pusshej!


Shit, hela dagen har gått

          Publicerad 2009-02-23, 12:42:11 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vaknade runt tolv, även fast jag var ganska pigg vid nio. Dumt av mig. Nästa gång ska jag kliva upp då jag vaknar och är pigg.

Idag måste jag på banken och lösa in lite pengar. Det börja minska sakta men säkert på kontot så nu vill jag börja jobba och tjäna in lite laxar :P Det är väl det enda jag sla göra idag egentligen förutom att ta mig en tur på cykeln som pappa har köpt. Den som jag missade totalt att se även fast den står precis framför tvn nere i vardagsrummet. Så blind är jag!

återkommer senare.
Pusshej!


Bloodhound Gang - The Bad Touch

          Publicerad 2009-02-23, 03:43:39 / ♥ Life and music! / 1 Kommentarer
Haha vadå gammal goding :P Minns att min bror lyssna på denna då jag var liten :P Den är fan härlig :D Så tänkte dela med mig, hitta ju videon också :P
Tack älskling för att du gjorde min kväll/natt! <3

pussgodnatt!


Trött som tusan

          Publicerad 2009-02-23, 01:08:48 / ♥ Min framtid! / 0 Kommentarer
Sitter och nickar och ögonen svider. Förstår inte varför jag inte går och lägger mig. Vet inte riktigt om det är för att jag inte riktigt har nog bra tankar i huvudet så att det bara känns tungt att lägga sig. Vill inte drömma just nu.

Vilken deppdag. Sådana dagar ska man låta bli bloggen, helt och hållet.Jag vill ha en bil!

Nu ska jag sluta sura och sova. Godnatt!


Better together!

          Publicerad 2009-02-22, 20:14:37 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Det finns bara Jack Johnson - Better together som kan göra mig glad. Han förskönar allt, han förskönar mitt liv och mitt hjärta.Tack!


Suck!

          Publicerad 2009-02-22, 20:09:34 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jag behöver verkligen ha en bil. Just nu så finns det inte så mycket på blocket, vilket suger. Dock är det väl bra på ett sätt för jag har inge pengar just nu så jag har tid att spara ihop lite så att jag kan köpa. två löner så har jag en bil och betalat av skulden. Känns jävligt skönt. Sen då har jag fan inget mer jag behöver, då är jag så¨nöjd som jag kan bli. Bara jag får tag på en bil, som är MIN och som är snygg som bara faaan! Då är jag nöjdast i världen.

Ikväll är jag inte nöjd alls, snacka om bortglömd. Därför ska jag också glömma! Skiiitgrej, du suger!

suck!


Te för hela slanten

          Publicerad 2009-02-22, 13:34:51 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Nu är Vicky här så nu ska vi dricka te och prata läääänge, länge!

:)

hejdååååå!


Done!

          Publicerad 2009-02-22, 12:22:44 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Då var Twilight dvdn och sista boken bokad och betalad. Nu är det bara att vänta, innan slutet på denna månad har jag dem båda i handen.

Väntar på att Vicky ska komma förbi :)

vill börja jobba, tjäna pengar och köpa en bil :/ önskar jag vann på lotto!


The end

          Publicerad 2009-02-21, 12:16:23 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det fanns inge plattänger. Typiskt. Får hitta någon i vilhelmina eller så. Är inte så sånt jättebehov av en just nu men det kommer. Ska åka och handla nu, pratat lite med Vicky och ska snart ringa Julia så man får update på hennes liv. <3 Tur telefoner finns.


Det är ju bra att man får överflöd av gulliga ord och förstående påståenden. Hellre det är kalla ord och sura miner. Pyttsan!


pusshej!

ska btw tömma mobilen på bilder så då kanske jag har något vettigt att lägga upp. Hittade den här bilden på skrivbordet, undra vem tusan det är som har sparat den och varför?! :P


Hej hå (på böljan den på)!

          Publicerad 2009-02-21, 10:21:55 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Ja, vilken titel. Idag är jag mest less. Skenet kan bedra.

Ska iaf på Agas nu eftersom min gulliga syster har haft sönder min plattång. Sen ska jag ha världens bästa lördag, med eller utan ett ord ifrån dig!!! suck!


Vet, jag vet!

          Publicerad 2009-02-21, 00:42:27 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Skulle lägga mig och sova. Ska göra det nu. Måste bara tipsa om en sida som verkar grymt bra. Hot topic Ska beställa ett antal grejer därifrån sedan då jag har börjat jobba och fått in lite lön på kontot. Just nu känns det inte som om att jag har råd.

Åh, hur fan kan jag vara så här trött :/ jag har iaf fått tillbaka den rätta dygnsrytmen, kliver upp rätt så tidigt och lägger mig rätt så tidigt. Jag är duktig. Dock min första ensamma natt nu på över en vecka, jobbigt?! JA! Huvva!

Nej, ska lägga mig och sova så det blir morgon någon gång.

Pussgodnatt!


I´m back!

          Publicerad 2009-02-20, 23:15:28 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jag rymde ett tag av diverse anledningar som jag inte tänker ta upp här och bodde i fjällen i en hel vecka och det är nog bland det bästa jag har gjort. Så utvilad som jag är och så mysiga nätter jag har haft går inte att beskriva.

Så var det med det. Dock har jag saknat Twilight så ska se klart den nu innan jag lägger mig för att sova :)

PUSShej!


Fika, mumma

          Publicerad 2009-02-12, 13:15:50 / ♥ Dagbok / 3 Kommentarer
Min frukost är vid lunch, det är ju stabilt :P Ska se Twilight medan jag fikar sen ska jag nog ut en sväng :) önska vi hade en hund, så att man verkligen var tvungen att gå ut och det är ju så mysigt att gå på promenad med en liten vovve :/
suck!

s

d

a

Siri, älsklingsvovven! Sötfulingen! Saknar!


Konstiga drömmar

          Publicerad 2009-02-12, 12:52:07 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Drömde att jag hade köpt samsung omnia och hade ändå tänkt att ha kvar min soul. Konstiga drömmar, helt värdelösa :P Men men, inget jag kan kontrollera.

Jag är jättehungrig men orkar inte äta något. :S Dagens dilemma! Jisses, vadå världens tråkigaste inlägg :P haha. Ska bespara er tristessen!

Återkommer :) puss!

c


Dålig uppdatering, igen

          Publicerad 2009-02-11, 16:53:28 / ♥ Twilight Saga ♥ / 1 Kommentarer
Min dag har inte bestått av så mycket. Tjänat 200.- då jag har hjälpt morfar med en massa protokoll, läst ut andra boken (sparade de sista 30 sidorna tills idag så att jag hade något att se fram emot när jag vaknade, ett sätt att få mig att vakna tidigt ;P) och har nu påbörjat tredje boken. Har inte kommit så långt. Det känns så tråkigt att börja i början av en bok för det är ju så segt innan det kommer igång. Då har man slutat vid värsta slutet och värsta händelsen och sen måste man börja om vid någon tråkig början. Dock börjar det väl hända något snart :)
Har som sagt inte kommit långt, är på sida 17 tror jag. Bestämde mig för att dryga ut det lite så jag satte mig och såg filmen istället för att läsa. Så jag sparar ju inte typ 150 sidor på den tiden. Dock är denna bok lite drygt 100 sidor längre än de två andra vilket är super. Mer att se fram emot. Plus att den fjärde snart kommer ut.

Ja, där kom mer tjat. Men vafan! Det är min blogg och jag skriver om vad jag vill. Det är upp till er läsare om ni orkar läsa :P

Förutom att jag sitter och väntar på att bror ska ringa så händer det inte så mycket mer. Återkommer senare. Förhoppningsvs med något intressant att skriva om. Om det nu någonsin har hänt tidigare.

Pusshej!


New moon!

          Publicerad 2009-02-11, 01:10:59 / / 0 Kommentarer
Den enda trailern som tycks ha med det som är viktigt från boken. Annars brukar ju saker och ting alltid hoppas över då det kommer till filmerna. Bästa trilern jag hitta. Längtar till filmen. Ska sluta tjata nu :P Puss!
Hej hallå!

          Publicerad 2009-02-11, 00:54:38 / ♥ Twilight Saga ♥ / 0 Kommentarer
Såg att jag hade skrivit det tidigare dock var "..det är fredag idag" tillagt och så är ju inte fallet nu. Men vad tusan gör det, jag är ju ledig. Nu är det så tokigt att det faktiskt har känts som om att det är helg, fredag. Lite skumt, kanske är hej hallå lite av ett "fredags"utrop, vad vet jag.

Idag är jag inte så medveten om verkliga världen ska ni veta. Jag har läst tvåan (När jag hör din röst, new moon) av Twilight och jag måste säga, VILKEN JÄVLA BOOOOK! Jisses. Jag som satt och funderade på att strunta i att läsa tvåan och trean tills jag har sett på dessa filmer. Så att jag blir överraskad men eftersom att böcker är så mer detaljerade och att man får en större inblick i saker och ting så känns det som att det är bättre att förstå filmen och dess karaktärer helt än att fatta nada. För det är mycket som har blivit mer klart efter att jag läste första boken. Påbörjade tvåan igår och hann inte läsa så mycket då så jag har mest suttit idag. Har drygt hundra sidor kvar så det känns väldigt trist att den var så "lätt läst" då man inte riktigt kan njuta av den då det tar slut så fort.
    Ska säga det att det inte finns något bättre, verkligen ingenting bättre än att sitta i våra mysiga fåtöljer, med brasan sprakande bakom mig, i lätta kläder som man verkligen kan mysa i, Twilights soundtrack som spelar på datorn och boken i handen. Det jag tycker är speciellt roligt är att Rob har en av sina låtar på soundtracket, så det bli så speciellt.

Åh, jag mår som bäst i en påhittad värld där jag kan gömma mig själv och glömma mitt eget liv och bara gotta sig i något som verkar så perfekt och så underbart. Något som man innerst inne önskar kunde få hända med en själv. Jag är glad över att även om det inte kan ske och bli verklighet så finns det iaf den platsen, de känslorna i en fantasi som man när som helst kan besöka och bli påmind om.

Jag kommer nog inte klara av att inte läsa den tredje. Jag kan inte få nog. Varför kom inte jag att tänka på att skriva dessa böcker ;P haha

nej, ska fortsätta läsa. Pusshej!


Kommit fram till en sak, btw!

          Publicerad 2009-02-10, 17:37:58 / ♥ Twilight Saga ♥ / 0 Kommentarer
His irises were pitch-black, with bruise-like shadows under them. This surprised me; my hallucinatory Edwards were usually better fed.

"I'm dead, right? I did drown. Crap, crap, crap! This is gonna kill Charlie."

"You're not asleep, and you're not dead. I'm here, and I love you. After all the thousand times I've told you I love you, how could you let one word break your faith in me? I could see it in your eyes, that you honestly believed that I didn't want you anymore. The most absurd, ridiculous concept - as if there were any way that I could exist without needing you!"

såg det där från bloggen, Twilight och jag beställer böckerna på engelska imorgon. MÅSTE läsa dem på engelska också, tror de är tom bättre på engleska än svenska.

LOVE!


Hallå igen!

          Publicerad 2009-02-10, 17:34:44 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Väääldigt dålig uppdatering, jag vet. Men ibland tar man en paus utan att man tänker på det :P

Är iaf frisk nu, har iaf inte haft några problem imorse då jag vaknade. Igår var jag fortfarande tät i näsan och hostig men nu verkar det verkligen ha försvunnit och jag kan bara säga halleluja.

Skriver mera senare, är så trött i ögonen så ska vila ett tag :/

pusshej!


Hej hallå!

          Publicerad 2009-02-06, 19:21:03 / ♥ Dagbok / 3 Kommentarer
Har handlar och tankat för färden imorgon. Känns drygt att köra så långt imorgon. Julia, gumman sover i Vilhelmina inatt. Måste hinna träffa alla senare om det inte blir något vilhelmina imorgon. Alla som jag känner bor ju i Umeå så det är ju inte svårt att träffas sedan förhoppningsvis.

feber har jag garanterat, har kollat upp det. Jag hyrde en film och ska bara slappa och försöka kurera mig återigen. suck!


complain

          Publicerad 2009-02-06, 16:20:28 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Förlååååt. Det är bara klagande hela veckan lång. Jag kan knappt prata så kan inte klaga hos mamma. Det enda man kan göra är att läsa och sitta vid datorn. Inte så roligt med andra ord. Och ändå har man en massa att göra, måste handla och fixa en massa grejer, kliva upp tidigt imorgon och köra tio mil med bajsvolvon (lär ju inte ens komma fram) och ändå är jag inte pigg.
Var tänkt att säga att det är bara då man är sjuk som man måste göra saker men kom på att det är väl bara då man klagar för det är då man har ont och tänker på att det är jobbigt att ens gå upp för trappen. Seriöst, mitt flås efter att jag har gått i trappen är löjligt :P haha ni ska höra, blir så anfådd :P sjukt.

Ska väl fortsätta läsa då. Det är jag bra på. Hade!


Godisträsket

          Publicerad 2009-02-06, 15:15:00 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Jag har kommit in i en godisperiod nu igen. Dock har jag ju verkligen inte haft något att göra dessa dagar och om jag inte har haft så ont att jag inte hade kunnat äta så har gaska mycket godis glidigt ner i min mage. Inte bra. Så därför har jag tänkt att sluta igen. Så nu blir det mest frukter och annat gott som är nyttigt.

Måste köra upp till Borga imorgon och hämta en massa viktiga papper och lämna besked. Känns lite drygt, lär inte kunna andas i bilen och lär ta många pauser. Får sova bra inatt så att jag ens orkar det. Fyfan. hatar att vara sjuk!


Tävling :D

          Publicerad 2009-02-06, 14:48:51 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer


j

Jag tävlar hos Therez och hoppas att turen vänder. Jag som skrev senast igår att jag aldrig vinner något :P
Fredag

          Publicerad 2009-02-06, 13:03:06 / ♥ Dagbok / 3 Kommentarer
Helgen är här och helgen innebär en återträff med många vänner. Typiskt då att jag fortfarande är sjuk. Hade det varit så att jag hade haft simpel hosta eller så, så hade det inte var någon fara. Dock är jag så trött och dåsig och det är det som sätter stopp. Har sagt hela veckan "vilken tur att jag inte började jobba nu, roligt att sjukanmäla sig första veckan" och det var verkligen tur. Dock så tänker jag nu att om jag far ut imorgon, hur kommer jag då vara dagen efter och veckan som kommer? Tänk om det blir jobb inom en snar framtid och så är jag inte kry fortfarande. Festande innebär dricka och då bryr då inte jag mig om jag är ute i bara linne och röker. Tror inte att jag skulle bry mig så mycket om någonting när det gäller att göra sådant som att försöka hålla mig frisk.

Dock känns det riktigt jävla skitigt att om jag väljer att kurera mig så hinner jag inte träffa alla som jag vill träffa. Prioritering, på hög nivå. Då jag hellre vill träffa alla men hatar att vara sjuk och är jäbvligt less nu efter fem dagar. Jag vet helt enkelt inte hur jag ska göra. Och eftersom att det sitter i så länge känns det som om att det kan vara något virus eller någon annan skit :/ gah!

ja, nu har jag skrivit av mig. Jag får helt enkelt känna efter, dock kommer det bli fel än hur jag gör. Far jag och jag inte känner mig kry så blir det åt helvete och far jag inte så missar jag en stor chans till att få träffa de som jag inte träffat på länge. SUCK!


DET KOMMER MERA

          Publicerad 2009-02-05, 23:38:04 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Hitta den på youtube :D någon som känner igen det? :O
:D


Mina framtidsplaner

          Publicerad 2009-02-05, 23:35:07 / ♥ Min framtid! / 0 Kommentarer
De som ligger mig närmast tiden iaf :P

v

Ska ha en bmw innan sommarn. SKA ha. En fin ska de va också, en svart eller en vit. Mer än det har jag inte funderat kring bilen eftersom att det är ett tag tills det blir av, men nog fan ska det bli av. Innan sommarn :D iiih!

d
Dator ska finnas till hands när som helst. Ska inskaffa en sådan skönhet.

d

Jag ska ha pengar sparade så att jag kan resa.

d

Jag ska inte ha några som helst skulder. Alla pengar som landar på kontot ska jag kunna göra vad jag vill med, vare sig jag vill spara eller handla upp allt.

s

Jag ska spara till en eventuell flyttm när den nu kommer. Om det är flera år dit så spelar det ingen roll. Pengar är bra att ha då man flyttar och jag ska fan inte leva snålt.

Det var alla mina tankar hittills. Det kommer mera! Som ett program hette förr (minns någon det? Älskade det programmet och vi skyndade oss hem efter att ha hälsat på farmor och farfar i Grundsjö då det programmet gick. Fick inte missa en enda sekund av det. Kommer tom ihåg introt till programmet ;) )

Ja, ska se klart Twilight sen gå och lägga mig :)

pusshej!


En självklarhet

          Publicerad 2009-02-05, 20:54:27 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Att kunna lita på någon ska vara en självklarhet och känner man att man inte kan det så förlorar man både den personen och sig själv. Man känner sig ganska vilsen då man inte kan hitta den där tryggheten som man annars behöver för att kunna vara fridfull och trygg i sig själv och situationen. Jag vet vilken trygghet jag pratar om, den är svår att hitta. Speciellt i vissa tillfällen och ögonblick. Jag vet hur tryggt det skulle kännas, jag har känt det och därav anledningen till att jag vill ge detsamma tillbaka. Dock är det svårt att försöka ge och göra det lättsamt då någon har lägre tankar om en själv än vad som egentligen stämmer och är rättvist. Det gäller att bevisa.

jag önskar att man kunde lita på folk!

Now when I caught myself
I had to stop myself
From saying something
That I should've never thought
Now when I caught myself
I had to stop myself
From saying something
That I should've never thought of you
I knew, I know in my heart it's not you
I knew, but now I know what I want, I want, I want

Oh no, I've should have never thoughtUtmanad!

          Publicerad 2009-02-05, 19:53:27 / ♥ Dagbok / 3 Kommentarer
Blev utmanad av Frida O.

Vilken mat äter du ofta? För ett tag sedan var det tacos, nu blir det mest lite ovanlig mat då mamma är ledig och har tid att göra mat som tar mer tid än vanlig "husmanskost" (intressant fråga :P haha)

När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till och duka av?
Oj ;P har inte varit på kalas på länge förutom inom familjen. Men om man äter hos släkten så tar jag alltid bort mitt eget. Hemma hjälper jag till och hos andra vet jag inte för det var så länge sedan jag var på ett riktigt kalas :P Det blir mest att man går ut och dricker när någon har fyllt år :P

Var sitter du helst när du bloggar? Nere i det kallaste rummet i huset (om vi inte eldar dock) så fryser ganska mycket om mina fingrar nu, speciellt om mina pekfingrar.

Köper du ofta Triss?   Nope, inte det. Jag har världens otur och vinner aldrig något så varför slösa pengar på det. Min bror köper dock triss hela tiden :P Slöseri, huvva! Dock den dagen han vinner ska han tusan bjuda på en resa ;)

Vilken stad eller land har varit din bästa semester?  Kreta 2008. Det var trevligt folk man åkte med och en härlig time off från skolan. Åkte med kärleken dessutom så.

Vilken TV-kanal tittar du mest på? Femman och om det är 2½ men så är det trean som gäller :)

Regler för utmaningen: Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dem på deras bloggar. Be dem kolla in din och låt sedan personen som utmanade dig få veta när du svarat på frågorna/utmaningen!

Jag utmanar:

Anna
Emma
Frida J
Sabitha


Alltid tvärtom

          Publicerad 2009-02-05, 19:19:53 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det brukar alltid vara så att böckerna är bättre än filmen men så är det inte i detta fall. Tycker att Twilight var bättre på film. Men boken är inte dålig för det. Dock längtar jag till att få se filmen för varje sida jag läser och för varje ton jag hör från soundtracket.

Får se om det blir Vilhelmina båda kvällarna. Tror dock inte att det blir dricka imorgon då jag fortfarande är riktigt sjuk. Vill bli frisk snart och fem dagar är lite för mycket, det orkar jag inte. Så jag hoppas att jag blir frisk till lördag iaf. Sen ska jag inte bli sjuk på hur många år som helst. Så är det.

Ska visa sen när jag orkar vad jag planerar. Med en viss hjälp av andra :)

pusshej!


Torsdag

          Publicerad 2009-02-05, 14:39:23 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Ska visa min inköpslista senare efter att jag har hämtat syster. Jag stör mig ganska mycket på att nu när jag är sjuk och försöker bli frisk hela tiden måste göra en massa grejer istället för att få vila och bli kry någon gång.

suck!


Riktigt avskyr

          Publicerad 2009-02-05, 13:20:49 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Jag hatar folk som har så jävla svårt att kunna prata om saker och ting. Folk som alltid gör så att saker ligger i luften och som gör mig rädd till att ens nämna mina tankar vare sig dom är dåliga eller bra. Man måste kunna prata om saker, problem och liknande. Men alla tänker tydligen inte så, bara när det gäller dem själva.! Så jävla less. Ska man alltid måsta leva så?!

Ska se Twilight och Life of Ryan idag och bara vila rösten för det gör tom ont att bara prata. Så lär inte kunna äta något heller :/ blir att dricka te igen, men med Ormsjös honung är det bland det bästa som finns.

Nu har jag fått skriva av mig lite, skönt. Hörs sen!

pusshej!


New moon - aka Twilight 2

          Publicerad 2009-02-04, 22:40:02 / / 2 Kommentarer

Alla som har väntat på att få veta hur det gick för Bella och Edward kan snart sätta tänderna i denna uppföljare.

 

Bella firar sin födelsedag tillsammans med Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på en glasskärva och familjens "yngsta" vampyr inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig över henne.

 

Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne...

 

"New Moon" är uppföljaren till den omåttligt populära ungdomsboken och filmen "Twilight", och bygger på Stephenie Meyers andra roman, "När jag hör din röst".

 

Omg, vi har något att se fram emot ;)Klockan tickar

          Publicerad 2009-02-04, 22:06:03 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har somnat av och till idag. Är trött men ändå inte. Gick till slut och la mig i sängen för ett tag sedan och då var jag hur pigg som helst. Så ska sätta mig och se Twilight och äta glass. Det blir nog bra det också.

Blir sova själv inatt iaf. Åter till mitt päron och min glass. Åter till staden Forks och denna underbara berättelse. Pusshej!


Onsdag

          Publicerad 2009-02-04, 20:01:13 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Får nog vänta med att baka tills Vicky kommer hem igen. Lyckades inte så bra. Mest för att kletet som skulle vara på muffinsarna inte blev snyggt :P haha. Är urusel på att laga mat och baka. Träning ger färdighet sägs det så det är bara att träna.

Tror jag slipper sova själv inatt, ska få ha en varm och mysig kropp bredvid mig. Inte illa. Så bra!

Vet inte hur det blir ihelgen heller, som det är nu så känns det som en långvarig förkylning. Mår inte alls bra, ändå har jag tagit en ipren. Och eftersom att tillståndet har varit i princip lika i dessa tre dagar så känns det ganska lönlöst då det redan är Torsdag imorgon. Men får se hur det blir. Det är ju inte precis som världens största grej med www dock hade det varit roligt att träffa gamla klasskamrater och vänner. Varken Sara, Emma eller Julia har jag träffat på länge så :/

ska återgå till boken ett slag. Hörs sen! pusshej!

d


Så här ligger det till

          Publicerad 2009-02-04, 16:08:22 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Jag ska baka, men ingen kommer vilja smaka. Det rimma. Men om någon vill bli sjuk så är det bara att komma hit och hämta några :)

Hörs sen!


Godmorgon människor!

          Publicerad 2009-02-04, 11:59:39 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Sov till halv tolv idag, ställde klockan på nio som alla andra dagar och jag har ju verkliogen vänt tillbaka dygnet och klivit upp då men kände att det var lika bra att sova lite längre då jag fortfarande kunde andas genom näsan och då jag hade sovit så dåligt natten innan.
Huvudvärken och nästäppan är tillbaka men börjar känna att det går åt rätt håll. Har fått lite mer hosta också men det gör inte så mycket.

Idag ska jag läsa färdigt boken. Börjar fundera på om jag inte ska läsa de andra böckerna, ska försöka hålla mig men det kommer bli svårt. Annars ska jag bara kurera mig och bli frisk.

pusshej!


Planerna att sova?!

          Publicerad 2009-02-04, 01:43:28 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Gick ju inte så bra som ni kanske ser. Dock fastnade jag med boken så en tredjedel är läst och sedan bestämde sig mamma och jag att se filmen eftersom att hon itne hade sett den och hon tyckte faktiskt att den var bra :) ÄVen fast det var dålig kvalité. Känner att jag skulle kunna se den tio tusen gånger till, vill köpa dvdn och se med riktigt bra kvalité så att man ser allt som händer. Slutet missar man typ i den videon jag har vilket är trist då det är så vackert.

Det bästa av allt är att jag får åka tillbaka till Forks genom boken. Blir till att sova själv inatt så jag ska passa på att läsa tills mina ögon faller ihop av sig själv. Dock så föredrar jag hellre att sova med älsk! Men det är nog lika bra att han sover hemma då jag är så dålig så att han inte blir sjuk, nog att han sov här igårnatt och säkert blir sjuk ändå men man hoppas. Eftersom att det inte blir någon mysig kropp som tillhör S så tager man vad man haver så Forks nästa.

Godnatt åter igen folket. Vi hörs imorgon och då ska jag fan vara frisk.Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth

          Publicerad 2009-02-03, 22:08:45 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Ska lägga ut en sista video sen ska jag lägga mig i sängen och invänta sömnen så att jag kan vakna upp och vara pigg imorgon :) vill inte vara sjuk längre.

Som vanligt nu perioden efter biobesöket så blir det ännu en låt ifrån Twilight soundtrack.
pussgodnatt!


Hallå!

          Publicerad 2009-02-03, 20:50:33 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Har inte tagit nässpray men ska dock göra det inatt innan jag somnar. För jag måste få några timmar riktig sömn inatt annars kommer jag aldrig bli frisk. Har gnugga sönder S inatt bara för att mysa tills jag ska somna eftersom att näsan inte har fungerat. Ja, med gnugga skulle S mena att jag plåga, svårt att förklara vad det är jag gör, gnuggar benen mot hans. Tydligen gör det jätteont.

Jag kan ju knappast få kronisk nästäppa om jag bara har använt otrivin i max fyra dagar i sträck och dessutom har haft ett uppehåll på några dagar emellan? Någon som vet av erfarenhet. För jag kan säga att den paniken och skräcken jag känner vid nästäppa är nästn fjantig. Då jag får panik och då det känns som om att jag kvävs så att jag till slut faller i tårar. Så fjantigt är det. Livrädd för nästäppa och dessutom livrädd för nässpray, hur fan går det ihop? Det ena går ju ihop med det andra. Suck!

Jisses vilket tjat det var idag om näsor och nässpray. Dock är det helvetet som plågar mig till tusen just nu så det är väl inte så konstigt att jag skriver om det då.

Jag har ett begär efter Twilight och har nu lärt känna en ny Edward genom boken. Han är mycket mer mystisk i boken verkar vara mer som ett monster som han beskrivs i början. Hoppas han blir en omtänksam och fin person i boken också. Annars behöver då fan inte hon bli vampyr för hans skull :P

nej, huvudet säger ifrån. Pusshej!

Blue foundation - Eyes on fire

          Publicerad 2009-02-03, 16:05:12 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Första gången var den super, bästa filmen jag någonsin sett. Andra gången grät jag, tills jag blev mer tät i näsan. Vilka låtar, åh. Boken, here I come!pusshej!


Twilight

          Publicerad 2009-02-03, 14:17:57 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Tittar på filmen nu, nu förstår man mer. Första gången så kom man inte ihåg allt de sa, att hon inte gillar kyla och han skrattar åt det eftersom att han har kall hud osv. Åh, det pirrar i hela magen, sekunden då filmen är slut ska jag sätta mig framför brasan och läsa första boken. Lär nog ha läst ut den inom en snar framtid, kanske tom idag då jag inte har något annat för mig. Det var länge sen jag läste en bok nu.

Dock stör jag mig fortfarande på att Edward kör volvo, då han ändå är "frän" i filmen kan han ju köra en frän bil. Typ en svart, lyxig bmw. Det hade fullgjort hans karaktär!

Nej, åter till filmen och huvudvärken.!

pusshej!

b


Muse - Supermassive black hole

          Publicerad 2009-02-03, 12:37:44 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Oh baby dont you know I suffer?
Oh baby can you hear me moan?
You caught me under false pretences
How long before you let me go?

I thought I was a fool for no-one
Oh baby I'm a fool for you
You're the queen of the superficial
 And how long before you tell the truth

(You set my soul alight) Glaciers melting in the dead of night
And the superstars sucked into the supermassive

(You set my soul alight) Glaciers melting in the dead of night
And the superstars sucked into the 'supermassive'


Supermassive black hole
Supermassive black hole
Supermassive black hole
Supermassive black hole

Vilket beat det är i låten, den ääääär så grymt härlig!!!


Godmorgon

          Publicerad 2009-02-03, 12:33:51 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det har inte varit lätt att sova, låg vaken i två timmar och bara försökte hela tiden men näsan ville inte och andas med munnen är det värsta jag vet. Fattar inte att nässpray ska vara så "farligt", det är ju bland det bästa som finns. För saltlösningen fungerar inte så slösa inge pengar på det om ni också har gått för länge med nässpray.

Ska hämta ut mina böcker, Twilightserien, de tre som har kommit ut hittills. Tänkte att jag ska läsa böckerna efter att jag ha sett filmerna. Vet att det är lite dumt då böckerna oftast är bättre än filmerna men jag vill bli överraskad då jag ser resten av filmerna och inte veta minsta detalj som jag gör med tex Harry Potter. Så ska läsa ettan nu sen vänta så länge jag kan med resten :P Kan inte lova att det går vägen men :P

Om någon halvtimma ska jag ut och köpa honung, åt upp en halv burk igår, sjukt vad mycket te jag drack och skitmycket med honung som ligger i min mage. Är redan inne på min tredje mugg idag.


Nej, ska kolla runt lite och lyssna på Twilight soundtrack. Sen ska jag se filmen :)

Pusshej!


Som vanligt

          Publicerad 2009-02-02, 23:42:07 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
så skriver jag ett inlägg, vill skriva av mig men när jag väl har skrivit i en 20 minuter så blir jag för "privat" så det känns bara dumt. Så jag lägger ut soundtrack från Twilight. Mumma! Älskar Muse - Supermassive Black Hole och speciellt till den scenen. En låt har aldrig någonsin gjort sig bättre i någon film enligt mig.

Ska dra ner hela albumet nu tänkte jag sen hoppa i sängen. Måste försöka tvinga mig att sova igen, måste bli frisk.
pussgodnatt!


Fler som har samma problem?

          Publicerad 2009-02-02, 23:21:12 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Alla mina kommentarer har försvunnit. (Såg Emma att dina också hade det?) Varför?
Igår var de kvar och idag är dom borta?!


Oh my lord

          Publicerad 2009-02-02, 23:16:32 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Trodde att någon hade tagit sig in på bloggen för jag kom inte in på den inatt :S

Jag är dösjuk, näsan rinner och sen blir den tät och så håller den på så. Skulle inte tycka att det var konstigt om Vicky blev sjuk som var och hälsade på idag. Hon stanna över middagen och höll oss sällskap plus att hon köpte några bakelser :) Världens underbaraste och omtänksam människa, du är guld värd vännen! <3

Jag tror dock att det är på bättringsvägen om det inte är iprenen som talar. De säger att jag är glansig i ögonen och jag har inte kollat om jag har feber. Vill inte veta, det är bäst så :P Då kan man få känna sig friskare än vad man egentligen är. Det är så jobbigt att vara sjuk. Huvva!

Har laddat ner Twilight ( :O ) skitkvalla men vad fan. Det är det värt för jag kommer inte kunna vänta på bättre kvalité innan jag får se den igen, så är det bara. Så jag ska sätta mig och se den imorgon om jag inte gör det redan nu ikväll, eller ja, natt. Dock tror jag att det är bättre att lägga sig tidigt så att jag blir frisk.pusshej!


Snabbskriva

          Publicerad 2009-02-02, 00:38:38 / ♥ Spel / 0 Kommentarer
Har inte haft så mycket med tid idag. KOm hem från Borga och sen dess har jag varit med Vicky. Känner mig så pömsig och lommen så det är sjukt och ont i huvudet hela tiden. Något skumt är det med huvudvärken och ska nog ringa ner till läkarn imorgon. Vill veta om jag har migrän eller vad fan det är. Något måste jag få för det för alvedon och ipren fungerar inte alls.

Testar wii fit nu, fyfan vilket bra spel. Man kan göra det jävligt nyttigt om man vill och jag har satt upp ett mål nu. Blandat med styrkeövningar som är på spelet och träning utanför spelet så kommer detta nog att bli bra. Man håller koll på vikten och bmi genom spelet så nu får man verkligen svart på vitt.

Kan ju verkligen tipsa de som inte har tid eller ork att ta sig till gymmet och som sitter hemma och försöker styrketräna att köra detta för det är övningar som man gör hemma men med mål så att man blir mer engagerad. Så för de som inte har någon självdisciplin eller så satsa på det här.

Det är roligare än vad det ser ut :P

pusshej!

TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0