Tar ut sin rätt

          Publicerad 2009-01-29, 14:27:29 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Med tanke på att jag klev upp sju så kommer jag nog svimma av ganska tidigt ikväll. Det känns som bland det bästa jag har gjort, att kliva upp så tidigt istället för att sova ett halvt dygn. Nu har jag chansen att vända tillbaka dygnet, tar jag inte denna chans så kommer jag nog aldrig lyckas med det :P
Men trött är jag, det kan jag inte neka. !

Jag måste försöka få tag på några folk. Måste höra om ryktet är sant. Hoppas då inte det, annars blir jag förbannad. Ska ringa Emma ikväll också. Gumman som aldrig någonsin får må bra och vara pigg och kry och som jag inte har pratat med på länge.

återkommer. pusshej!


Twilight

          Publicerad 2009-01-29, 12:19:13 / / 0 Kommentarer
Kommer att spekulera om denna film i evigheter, alla klipp jag har hittat på youtube så gör ingen av dem filmen rättvis. För den filmen har fan rört mig på ett vis som ingen annan film någonsin har kunnat. Trodde den bara handlade om vampyrer, folks skräck för dem, utan handling eller mening. Men så fel jag kunde ha. Vilken film. Har redan beställt hem alla tre böcker och bevakar den fjärde.






Bekräftat

          Publicerad 2009-01-29, 10:46:40 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jag har feber, jävla skit! Tyckte jag kände mig dåsig imorse. Vet inte om mitt immunförsvar har blivit sämre sedan posten då man gick i lite kläder även då det blåste/regna/snöa för nu på senaste tiden har jag dölätt att bli sjuk. Bara det då jag simmade i 40 min så blev jag sjuk efter det. Inbillade mig att det simmade en massa bakterier i vattnet och skit. Huvva!

Ja, otrivin, ipren och vatten, here I come.! Nu blev dagen genast mycket sämre.Känns ju måttligt kul att måsta säga av mig jobbdagen på lördag då, det är bra med pengar på helgen :/ Just nu verkar allt krångla, det är så lätt att komma in i en cirkel full med klagande när allt bara rasar. gah!


Kolla in :O

          Publicerad 2009-01-29, 09:58:10 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Se vad tidigt det är :O varit vaken sen sju ;P haha. Har donat och greja sen dess.

Igår var det bio vilket var hur mys som helst, SKITBRA FILM! orkar dock inte prata om den nu för börjar jag så kan jag inte sluta prata om den ;P Twilight. MUMMA!
Iaf så hade jag ont i huvudet hela dagen och idag känner jag mig ännu värre. Trodde det var för att jag inte fått i mig någon vätska alls under dagen alls så när jag kom hem så drack jag skitmycket och har tryckt i mig två festisflaskor med vatten under natten. Dock är det inte bättre idag för det. Knarkat alvedon och skit så ska kolla sen då jag orkar och se om jag har feber. Skulle inte förvåna mig då förkylningen jag hade inte har släppt riktigt. Näsan är fortfarande fucked up.

Känner dock nu att det börjar bli lite tröttare i ögat, kanske man tar en nap eller något lite senare idag. Måste dock grunda på hur fan jag ska göra ihelgen. Det är inte lätt :/

nej, ska skriva handlingslapp och sedan prata en snabbis med Julia. Pusshej!

btw, tipsar alla som inte sett Twilight än att se den för den var grymt bra!


Tips!

          Publicerad 2009-01-28, 00:57:35 / ♥ Spel / 1 Kommentarer
Kan ju tipsa om ett annat roligt spel, ett partyspel kan man väl mer säga. Dock kan man bli less på det fort men i fyllan så är det säkert dökul (jag tycker det är dökul i nyktert tillstånd men jag är ju som jag är och smaken är som baken)



ja, lite dålig trailer men det är roligare än vad det ser ut. Precis som det förra spelet :P

Nu ska jag sova, hörs mer imorgon. Ska bli intressant att se hur bra filmen är :P pussgodnatt!


Intressant

          Publicerad 2009-01-28, 00:38:00 / ♥ Spel / 0 Kommentarer
Hittade två skivor som såg väldigt intressant ut och som jag vet bara innehåller en massa bilder så jag tänkte lägga ut lite bilder imorgonkväll efter bion om jag hinner. Annars så gör jag det så fort jag får tid.

Har snart spelat ut spelet "DA blooob" Skitroligt, roligare än vad man tror. Som vanligt sitter mamma och spelar efter en. Det är när någon annan börjar spela som hon själv får viljan att spela. Så kommer hon och ställer sig framför tvn och säger:
- Få jag?!
Och så spärrar hon upp sina puppyeyes och så är man körd. Då stänger man av och så sätter hon sig och spelar istället. Typiskt mamma :P
Plus att hon sitter och frågar hur hon ska göra hela tiden. Som jag sa förr, för några år sedan var det hon som dominerade, nu är det vi barn som äger. Förut var det vi som fick ta hjälp av henne för att klara av DK eller annat spel, nu är det tvärtom :P Dock kanske hon kommer igen då hon har fått träna lite ;P










Pusshej!


Som vanligt

          Publicerad 2009-01-27, 21:50:21 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det känns så hemskt då saker och ting aldrig kommer att förändras än hur mycket man vill eller försöker göra för att få det att ändras. Då något bara är till ens nackdel varför ska man då försöka kämpa? Ser ingen mening men det och just nu ikväll kommer det att visa sig.
Det återstår att se.

Ska spela lite wii nu sen sova.

pussgodnatt!


VICKY!

          Publicerad 2009-01-27, 19:35:08 / ♥ Life and music! / 1 Kommentarer
Det var den här jag menade;



Metro station - Shake it

Se videon? http://www.youtube.com/watch?v=EpU78IeTx_c&feature=channel_page




Underbar dag

          Publicerad 2009-01-27, 19:33:22 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vaknade skönt, sovit skönt, fika med Vicky samt besökte några affärer, äit god mat och ska snart få lägga mig och sova för att vakna upp till en ännu bättre dag imorgon. Klockan två åker vi från Dorotea för att fördriva tiden i Vilhelmina tills bion börjar. Mys :)

Är så trött i ögat :/ ska se om jag hittar låten som jag försökta förklara för vicky idag, den är bra iaf :)

pusshej!


Måndag

          Publicerad 2009-01-26, 14:35:59 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Sov lite länge idag med, vaknade dock innan tolv :) Men sov närmare tolv timmar inatt. Det har ju mest blivit en "sovblogg", skriver bara hur mycket jag sover hit och dit :P tråkigt, förlåt!

Idag händer det ingenting som vanligt. Längtar till onsdag :)

skriver mer senare då jag faktiskt (förhoppningsvis) har något att skriva om. pusshej!

(tydligen hade bilden som jag försökte ladda upp igår laddats upp, bara in i inlägget. Lägger in den nu då!)

c

Visst ser det mysigt ut om man bortser från att det var kallt i vattnet. En helt underbart solig dag, med en kall öl i handen :) vill utomland igen och det snart!


Godnatt för denna dag

          Publicerad 2009-01-25, 21:48:30 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

Tror nog inte att jag orkar blogga något mer efter detta. Är så trött och ska ta en paus ifrån datorn. Har suttit för mycket idag, bara för att jag inte har haft så mycket mer att göra. Ändå känns det som att jag har gjort dömycket idag och att tiden har gått jättefort. Klockan är ju fan halv tio redan :O

Imorgon börjar en ny vecka, en vecka som ska bli så bra. Ska för det första gå på bio på Onsdag med sötnosarna Anna och Vicky. Det kommer bli superbra, underbart sällskap och (förhoppningsvis) bra film, Twilight. SKa köpa popcorn då och smaska på :) mys!
Sen är resten av veckan bara till att mysa och försöka få dagarna och gå och göra mig redo för jobbet. Längtar. Hoppas verkligen att det blir bra, håller tummarna.

Ja, vi hörs imorgon. pussgodnatt!


Försökte ladda upp en ny bild från utlandet, men det tar såååååån tid på bärbara så jag skiter i det.



Kvällen fortsätter

          Publicerad 2009-01-25, 20:34:17 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Imorgon är det våra bästa år ;) haha undra hur fan jag ska klara mig när jag börar jobba. Mamma får spela in varje dag ;P patetiskt. Men börjar man följa något så är det fan svårt att sluta.

Får se hur denna kväll slutar, hoppas på bra och så ska jag verkligen inte sova så länge imorgon. Är väldigt trött nu redan så ska nog kunna somna tidigt om jag vill. Ska ta en lång och skön dusch imorgon och bara njuta av de sista dagarna av ledighet för att sedan börja ett spännande jobb :)

har inte så mycket mer att skriva nu.



To die for! John Mayer - Your body is a wonderland





Akustiskt och underbart :)

pusshej!



Magdalenahem

          Publicerad 2009-01-25, 16:32:53 / ♥ Böcker & Film / 0 Kommentarer

Anledningen till att jag inte kunde sova var ju för att jag fastnade för en film som jag dock inte såg början av, den handlade om ett par flickor som blev instängd i ett kloster mot deras vilja av deras familjer. De flickor som blev instängda hade syndat på ett eller ett annat vis, bland annat kunde de ha blivit våldtagna, vara för vacker/ful, haft sex utan att vara gift osv osv. Dessa fick arbeta utan pengar eller någon rättvisa. Fick inte prata med någon utomstående eller ha kontakt med familjen och om de gjorde något fel blev de straffade.

Sådan sjuk film, fick samma äcklande känsla som då man ser någon film från andra världskriget. Det är samma känsla där man känner att man vill hjälpa och bara förklara för de där nunnorna att dom är sjuk i huvudet. Bara det att det är en sann historia och att sista hemmet stängdes 96 är bara mer sjukt. 

Filmen hette Magdalenasystrarna.



Nyfiken vad jag menar, läs då detta!

En typ av Magdalenahem som överlevt till modern tid är de som drevs av den katolska kyrkan i Irland. Magdalenahemmen där upphörde med sin verksamhet först den 25 september 1996. Under 150 år spärrades uppskattningsvis 30 000 irländska kvinnor in i Magdalenahem som fanns över hela landet och drevs av katolska nunnor. Unga kvinnor som på ett eller annat sätt bröt mot samhällets normer och regler skickades iväg och fick ofta tillbringa hela sitt liv på institution (många familjer ville inte ha dem tillbaka). Det kunde handla om ogifta unga kvinnor som haft sexuellt umgänge, blivit våldtagna, var utvecklingsstörda eller helt enkelt drog till sig uppmärksamhet av någon anledning, till exempel var för vackra, för fula eller identifierades som upprorsmakare.

De unga kvinnorna behandlades hårt, utsattes för hårda fysiska och psykologiska bestraffningar och ibland sexuella övergrepp, och tvingades arbeta utan betalning, bland annat i hemmens tvätterier. Med andra ord ett slags slavarbete.

(Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Magdalenahem)


NU har jag fått det från samvetet. Var så sjuk film att jag var tvungen att få "bikta" :P 

Ett längre videoklipp från början av filmen som jag inte såg - Magdalenasystrarna


Jag tror att du kan se hela filmen på youtube om du inte är kräsen med kvalién. Det videoklippet jag har lagt in är nr två av filmen. jaja, mer får ni leta själv :P


ska äta nu, dock tappa jag aptiten nu då jag börja tänka på filmen :/



Söndag

          Publicerad 2009-01-25, 15:43:58 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Tycker inte om söndagar och ändå har jag inget att göra imorgon. Annars brukar söndagar vara jobbiga för att man vet att det är "tillbaka till verkligheten" dagen efter. Sovit för länge idag också, mest för att jag är vaken länge. Inte bra, speciellt nu då jag ska försöka ställa om för jobb. Det är så lätt för mig att säga att jag ska kliva upp men det är alltid så skönt att sova. Svårt att ändra på en vana då man alltid har varit en person som sover länge. Dock känner jag att det börjar bli för mycket, borde inte sova mer än åtta timmar. Sov nio timmar idag, vilket inte är alldeles för mycket så det är ju bra. Kanske det är dags att ändra på vanerna nu.

Det sjuka är att vi såg på film igår och vid elva vad jag trött. Så trött att jag skulle kunna sova. Det bästa jag kunde ha gjort var ju att gå och lägga mig men inte gjorde jag det. Ikväll lovar jag mig själv att jag ska lägga mig då jag blir trött, det är ju så logiskt att det borde ske av sig själv.

Nog om det. Det var något jag skulle berätta för någon dag sedan (minns inte om det var igår eller idag) men det har jag ju glömt bort, ska sitta och fundera på vad det kan vara så att jag kan skriva det :P Lite dumt att glömma men det var den dagen världen rasade lite mer än vanligt.

Ska se om det finns en banan för mig att äta uppe, magen kurrar och det är ingen mening att äta frukost (lunch eller mellanmål efter lunchen kanske det blir tom) för det är ju middag snart :O

pusshej!


Deppdag igen

          Publicerad 2009-01-25, 00:54:15 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jag tycks göra de flesta i min omgivning ledsen, Det är bara så svårt att förklara det jag känner och varför och hur jag gör för att bearbeta allt som sker i mitt liv just nu, för det är MYCKET! Både bra och dåliga saker. Jag är ledsen, förlåt för allt som jag (absolut inte med avsikt) gör. :/ Jag gör vad jag känner är bäst för mig när jag mår dåligt och det kanske inte många tycker är bra eller rättvist men skulle jag göra på något annat vis skulle allt bara kollapsa ännu mer. Jag känner att jag måste kunna koncentrera mig på allt som kommer ge en förändring och jag vill kunna sköta allt perfekt. Därför kan jag inte gräva ner mig i saker och ting utan lämnar det mest i luften tills jag har tid och ork att ta tag i det och just nu har jag verkligen ingen ork. Därför stänger jag mig inne.
Mer kan jag inte förklara, det känns hemskt att försöka förklara något som jag vet att ingen skulle förstå då alla hanterar saker olika. Det är inte många som vet om vilka problem som har varit aktuellt och därför kan ingen förstå att det inte är så lätt alla gånger. Blabla, som sagt. Det ingen skulle förstå är ingen mening att förklara, det är bara förgäves.

Det jag vill ha sagt är, förlåt.!


Jag är vaken

          Publicerad 2009-01-24, 15:31:49 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vaknade dock "på riktigt" vid två för jag låg och kolla på tv till halv sex :O Varför ska jag berätta sen, för det var något så grymt på tvn så jag kunde bara inte stänga av.

Ska se the hills sen ska jag skriva mer :) pusshej!


Full, minst sagt

          Publicerad 2009-01-23, 22:12:27 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Full i magen alltså, har ätit så mycket glass att jag nästan mår illa ;P haha. Men det var gott och mysigt till Let´s dance.
Förlåt alla för att jag har varit lite i min egen bubbla, har haft en skitdag helt enkelt. Ska se om jag kan ändra på det så at tjag inte får en skithelg så jag ska nog på badhuset imorgon och simma i någon halvtimma.

Har kommit fram till att om jag ska få min träning att fungera så bir det till att fara dit på morgonen på måndag vid sju och på lördagarna om jag inte jobbar. Annars blir det promenad och att ro här hemma i roddmaskinen och styrke hemma. Schemat är inte så vänligt mot aktiviteter på vardagskvällarna så. Men det ska gå ändå. Jobbar man hela dagarna så blir det mindre snacksätande också och det gör stor skillnad. Ska äta mer frukt och sådant istället. Det är lätt för mig att vända sådana vaner bara jag har bestämt mig för det och nu kommer jag få mer rutiner i mitt liv och det kommer hjälpa gryyymt mycket.

Ska gå upp, hör hur hela huset håller på att gå sönder. Detta är typiskt familjen Jonsson, musik på högsta volym och bara stå och dansa och toka på :P tro det eller ej. haha! Ja, det skulle vara något att filma och visa. Alla skrattar, missar tydligen något :) hörs mer sen!

Pusshej!


Längtar

          Publicerad 2009-01-23, 19:46:10 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Längtar tills det börjar ramla in en lön på kontot (en rejäl lön och inte någon fjuttig som det har blivit den senaste månaden pga ströjobb) och man kan börjar shoppa sommarkläder, finfina ljusa och härliga kläder, toppar, jeans, klänningar och skoooor, skor i massor.

Alla påpekar att det bara är äldre som vinner på triss och att don inte har någon användning för pengarna :P  Det är sjukt för denna vecka har det verkligen varit olika "trender" för vad man pratar om på dagarna.

Ska se let´s dance och mysa med glass och bara vara. Får se om man hittar på något imorgon, ingen som är på att göra något? Ska skicka en bild till Frida (vi pratade om något igår som jag vill påminna henne om) men har inte hittat min kamera. Så får nog säga det till henne sedan :P det är roligt iaf, lite läskigt samtidigt.

Har funderat kring saker som skulle få mig att må bättre och har kommit fram till att det är en dyr sak jag vill ha som absolut skulle ge en förändring men ska fundera mer på det. Kanske berättar sedan.

Ska gå en sväng. Ha en bra fredag!

pusshej!

....


Hej helg!

          Publicerad 2009-01-23, 17:43:45 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Numera så mår jag mest dåligt varje helg. Jag vet varför men gör inget åt det. Det är sjukt att man ska må dåligt varje gång det är helg, då ska man ju egentligen tycka det är skönt (iaf när man har börjat jobba). Tänker grubbla hela helgen och verkligen tänka på mig själv, måste känna efter och tänker dessutom frossa i glassen som jag köpte för någon dag sedan.

Den här helgen ska ingen få förstöra, för nästa helg jobbar jag och så börjar väl riktiga jobbet efter det. Då blir helgerna min enda lediga tid, dom kommer vara guld värd då.

Nej, ska åka på affärn och sen mysa, alldeles själv. Så som det borde vara!

pusshej!


'Cause all the dreams you never thought you'd lose Got tossed along the way

          Publicerad 2009-01-23, 15:49:36 / ♥ Life and music! / 2 Kommentarer
I think about you all the time
But I don't need the same

And even though the moment passed me by I still can't turn away
'Cause all the dreams you never thought you'd lose Got tossed along the way

The past is never far Did you lose yourself somewhere out there

And don't it make you sad to know that life Is more than who we are



Mitt liv är en enda röra!


Fyfan!

          Publicerad 2009-01-23, 15:03:07 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jag blev så opepp en promenad så det är inte sant. Det enda jag vill just nu är att gömma mig och bara få vara ifred. Jag fattar inte varför alla mina dagar som börjar bra ska sluta i katastrof. Och just när jag börjar skriva detta så hör denna katastrof av sig. Hur mycket ska man behöva ta?!


Som vanligt

          Publicerad 2009-01-23, 14:14:30 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Så sover jag för länge, ska fan fixa upp det nu. Ska kliva upp senast tio för jag är faktiskt pigg då, det är bara den där tanken "om jag kliver upp, vad fan ska jag göra då?! Nej, ingenting, lika bra att sova. Det är ju så skönt". Måste sluta upp att tänka så. Ska kliva upp och känna mig pigg och glad för dagen :D Dock ska jag erkänna att jag känner mig väldigt utvilad, somnar senast ett numera och sover till ett, så det är 12 timmar varje dag ;P Så nu när jag har vilat upp mig och sovit ihop de timmar jag förlorat förr så kanske jag borde dra ner på timmarna och sova typ 8-10 timmar istället. Tror det skulle bli bra :) Det bästa av allt är att när jag väl har börjat jobba så blir det bra med timmar varje natt ändå ;)

Ja, ska klä på mig och ta en promenad. Ser ut att vara skönt ute, friskt och skönt. Ska gå upp först och se vad mamma håller på med för det bullrar väääldigt mycket. Hon har sina finurliga grejer hon håller på med varje dag :P

Hörs senare. Pusshej!


Så säkert!

          Publicerad 2009-01-22, 19:07:33 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer

I'm waiting for you to call but I got to do it myself, I wonder why
How can I be so insecure when I don't mind




Abba-bättre kan det ju inte bli :P

          Publicerad 2009-01-22, 19:04:54 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Haha, ja, vilka kan göra Abba bättre än vår allas Björn Gustavsson och Johan Glans ;)



Ja, här sitter man och funderar kring allt, slits mellan två val. Jag önskar att jag hade alla pengar i världen!

pusshej!


Igelkotten

          Publicerad 2009-01-22, 15:30:58 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer



Söt va? :P


Jao.

          Publicerad 2009-01-22, 15:26:04 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Inget händer idag heller. Jag har absolut inget att skriva.

På Onsdag är det bio som gäller med ANna och Vicky. Anna sötnosen har bjudit oss och det kommer bli superkul. Första gången jag går på bio i Vilhelmina. Vet dock garanterat att det är bättre än att se bio i Dorotea. Så jag har någonting att se fram emot iaf :)

Ska äta lite glass, det gör gott för halsen. Hallonglass, mumma! :)

pusshej!



Sötast!


Nattmusik

          Publicerad 2009-01-22, 00:39:57 / ♥ Life and music! / 2 Kommentarer
Med tid kommer sanningar.
Hur jag än mår idag, så står jag kvar.
Har aldrig ramlat av, för jag är fast i det här min egen kärleksaffär.





Petter - Min kärleksaffär


För mycket att säga

          Publicerad 2009-01-22, 00:26:12 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Började skriva ett inlägg om vikt och idealen som finns i världen eftersom att det har blivit så aktuellt, speciellt idag. Efter att ha skrivit i typ 20 min så kändes det bara meningslöst. Jag har så mycket att säga om det att inget kommer ut rätt och nu då jag är trött blir jag själv förvirrad över det jag skriver bara för att jag blir så arg av diverse anledningar. Orkar inte publicera det ikväll. Tänker nog säga godnatt och krypa ner i sängen och mysa tills jag somnar. För det är faktiskt som så att jag sov i en halvtimme ikväll och är inte så trött nu så det kommer ta ett tag innan jag somnar.

Men det gör inte så mycket, det är 2½ men nu och det är bra mystv. Man ligger och småskrattar tills man somnar :)
Imorgon ska jag ha mycket att skriva om och om jag drömmer samma dröm som jag drömde inatt ska jag fan berätta om den för den var sjuk. Läskig och skruvad på alla möjliga vis och har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Kommer nämligen inte ihåg ett skit av den nu även fast jag sa till mig själv imorse att jag skulle försöka göra det. Mitt minne är bra, men kort.

Nej, ska gå och vila bort huvudvärken. pussgodnatt!


mumma!

          Publicerad 2009-01-21, 23:08:03 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
bara för att den är bra och för att dom är bra, grym! och från irland :D Hörde dom dock på en annan sorts gala eller vafan det var, och där var dom 100 gånger bättre, så förstå hur bra dom är! Man ryser rent ut sagt!








Veckorna går fort

          Publicerad 2009-01-21, 22:53:16 / ♥ Life and music! / 1 Kommentarer
Indeed. Imorgon är det redan torsdag och snart är det helg. Tokigt! Så otroligt tråkiga dagar och alla jag känner jobbar så det är inte precis några som man kan umgås med vissa dagar :/ Trååk! Nej, nu vill jag ha spänning i mitt liv :D

Ska fika, sen sätter jag mig väl här igen och kikar på lite musik.

pusshej!



Ganska härlig låt, dock ingen bra version. Men vafan, inte är ni kräsen :P haha


Storshoppa på ica

          Publicerad 2009-01-21, 19:31:24 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Försökte hitta något som jag var riktigt sugen på men hittade ingenting förutom en glass som såg god ut. Men den är nog inte så god som den såg ut att vara. Önska det fanns den där ben&jerrys glassen som verkar så god. Jag är ett glassmonster. Den får duga den jag har, ska njuta den ändå.

Nyäten och mår bättre nu ikväll faktiskt. Dock känner jag att jag skulle behöva ta nässpray igen snart men ska dra ut på det så länge jag kan då jag redan har knarkat den som en tok idag. Vill kunna sova inatt också.

Nej, ska gå och suga på lite halstabletter och kolla igenom tidningen jag fick med posten igår. Ta på mig myskläder och bara mysa genom hela kvällen för imorgon ska jag vara helt friskus!

pusshej!

c


Som en ny människa

          Publicerad 2009-01-21, 17:04:01 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Känner mig redan friskare då jag har tagit en dusch. nog för att jag blev tät i näsan igen eftersom att det var så varmt men det känns faktiskt bättre. Ska på affärn sen och handla något gott, halstabletter också. Ska försöka plocka upp i rummet men det känns inte så roligt så det kan bli att jag bara lägger mig i sängen också.

Ikväll ska jag då försöka somna tidigt. För jag kommer upp ganska tidigt om dagarna om jag vill. Det är just i viljan felet sitter för det är ju så skönt att sova. Tror jag vaknar tidigt och känner mig ganska pigg för att näsan krånglar.

Verkar inte ha något speciellt att komma med idag. Det är ju trots allt bara onsdag, onsdagar är tråkiga.

jaja, ska kika omkring sen äta. Mamma har kommit hem nu så nu är jag inte ensam :)

pusshej!


Playstation 3

          Publicerad 2009-01-21, 15:56:23 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Måste ha playstation, så är det bara. Ska satsa på det.

Försöka underhålla mig genom att titta på kläder osv men inte ens det lockar. Det enda som var det minsta kul var spel men jag vet ju redan vad jag vill ha så nu ska jag lämna datorn igen. Folket kommer ju hem om en timma. Inte så länge kvar.

pusshej!


Tankar

          Publicerad 2009-01-21, 15:43:24 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Jag undrar egentligen var som är värt. Hur mycket man orkar, allt är en enda kedjereaktion. Det ena dåliga följs av det andra. Det blir en ond cirkel som inte kan brytas om man är själv om det.

Jag har så tråkigt. Vet inte vad jag ska göra. Nog finns det mycket att göra hemma i sig men inte mycket som jag känner mig peppad till att göra. Tror jag ska ta mig en dusch och sen vänta tills alla kommer hem. Kanske äta lite mer glass som gör att halsen känns helt underbar. Åh, hatar att inte ha något attt göra och så kommer det vara nu några dagar framöver. Blir så rastlös :/

nej, duschen. pusshej!


Glömt att säga?

          Publicerad 2009-01-21, 14:36:25 / ♥ Min framtid! / 0 Kommentarer
Har jag glömt att säga att jag vill ha en hund? :D



Sötare finns det nog inte. Dock är alla valpisar söta ;)

pusshej!


Löfte om att bli frisk

          Publicerad 2009-01-21, 14:33:08 / ♥ Life and music! / 1 Kommentarer
Lovade mig själv att jag skulle försöka bli frisk och är bara värre idag. Mer tät och det är som att jag har ett lock för örat hela tiden. Men jag dricker mycket färskpressat, vitaminer i massor så ska bli frisk snart :)

Har dötråkigt. Inget på tvn, inget att göra vid datorn, kan inte precis gå ut och jag är ensam hemma. Tråkigare än så går det inte att ha. Skulle behöva städa men orkar nog inte det. Tror jag ska lägga mig i sängen och sova någon timme. Tur man inte behöver ha dåligt samvete när det gäller sova då man är sjuk. Ju mer vila, desto bättre, eller hur.

Skriver mer sen :)



Spelar ingen roll vilket humör jag är så, Chris Brown äger och får mig alltid på bra humör. Bra musik och bra låttexter.

pusshej!


Nysning

          Publicerad 2009-01-21, 00:14:37 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Om det är något jag hatar så är det att nysa och det verkar vara det enda jag är riktigt bra på just nu. Hatar då det killar i näsan och man tror att man ska nysa men så kommer det ingen och då slutar det bara med att man blir tårögd och konstig. Huvva!

Är supertrött och ska nog gå och lägga mig snart, sova ut imorgon och vakna pigg :) förhoppningsvis kan min vilja göra mig bättre i förkylningen så att jag orkar mer.

Blev inte en så händelserik dag i bloggen idag, men å andra sidan, hur ofta blir det så? :P

pussgodnatt!


Pokerkväll

          Publicerad 2009-01-20, 21:38:13 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Efter att syster ha pluggat färdigt ska jag sätta mig och spela poker lite. Dock är jag på väg att somna så lär somna tidigt ikväll vilket känns skönt :)

gah, kan inte sitta här. Blir så tät i näsan av att det är varmt :S suck! Hatar att vara sjuk!


Härliga tider

          Publicerad 2009-01-20, 19:41:27 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har bunkra upp med halstabletter både från apoteket och vanliga läkerol, har glass i frysen och myskläder på mig. Hej frisk säger jag bara :)

Ska se en film som jag inte sett än ikväll, mysa och bara ta det lugnt. (egentligen som jag alltid gör :P)

Ha en bra kväll, kanske skriver mer senare.

pusshej!


Trött i ögat

          Publicerad 2009-01-20, 17:48:41 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Tagit nässpray, tack gode gud för att det finns. Vad skulle man ha gjort annars. Ikväll händer ingenting, blir en lugn kväll för att sedan vakna upp imorgon friskare.

Ska bränna några skivor imorgon med låtar så att man har till bilen sen då man ska köra mellan dorotea och vilhelmina varje dag. Kommer bli lite drygt men förhoppningsvis är det värt det. Ska lägga mig i sängen och försöka kurera mig lite. Dricka mycket. Har redan fått i mig tonvis med citronvatten så ska fan bli frisk och det snart :)

Återkommer senare, ikväll kommer datorn vara rätt så upptagen.

Lägger in en bra låt så ni har något att lyssna på :)



Pusshej!


Hatar att vara sjuk

          Publicerad 2009-01-20, 15:34:05 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Imorse klev jag upp tio bara för att jag inte kunde sova. Får bokstavligt talat ren och skär panik när jag är tät och inte kan andas. HATAR det, det är så läskigt. Och nu sitter man här och försöker andas med munnen och det är bara jobbigt det också. Hatar att vara sjuk :/ Hoppas det går över fort, blir ju tokig.

Ja, ska hjälpa mamma med resten sen vila. Orkar fan ingenting, gör ont i leder och skit :/ vill bli frisk!

pusshej!


Metro Station - Shake it

          Publicerad 2009-01-20, 14:09:20 / ♥ Life and music! / 1 Kommentarer


Nu var det inte videon men den var inte bra så det får bli med bara musiken. Lite tråkigt för vissa kan jag tänka mig. Men alltså musiken, åh glädjen i hans ögon han som sjunger. Den känns mer som the all american rejects men det är något med denna låt som gör att den blir bra. Vettefan vad riktigt för annars skulle den nog inte falla mig i smaken. Men smaken är som baken och den visade sig vara riktigt bra :)

jaja, slutbabblat :P Tur alla har olika musiksmak!

pusshej!


Btw

          Publicerad 2009-01-20, 13:58:09 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Så har jag förövrigt hört en låt imorse som är SÅÅÅÅÅ HÄRLIG! Ska lägga ut den snart, bara jag hittar en version som är bra och tills jag har hjälpt mamma. Kommer snart. Den som väntar på något gott. Iiiih! Vilken låt!


Hej från den sjuke

          Publicerad 2009-01-20, 13:34:20 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Japp, så ligger det till, är jätteförkyld. Tät i näsan, ont i halsen och allmänt dåsig. Känns ungefär som när jag mår illa förutom att jag inte mår illa (?) Allt annat konstigt som man känner i kroppen. Men så är det, tur att det är innan jag börjar på nya jobbet för då ska jag fan vara i toppform och inte sitta och snora och hosta eller må dåligt.

Fick veta idag på avsnittet av våra bästa år att det är avsnitt 10 000. Inse hur många avsnitt det är, det har gått i typ 40 år. Jag tror att alla har fallit för vårabästaårsyndromet. Har man varit hemma från skolan eller arbetslös så att man inte har något att göra på dagarna så är det oftast inge bra på tvn. Det är ju mest våra bästa år och har man börjat se så blir man fan inne i det även fast programmet i sig går en på nerverna.
Har ju följt detta sen i sommar och det har fortfarande samma konflikter på g som då. Det går ju inte snabbt i storyn om man säger så ;P haha. Lite jobbigt.

Nej, ska sluta babbla på som en tok. KOmmer nog på något mer vettigt att skriva senare :) Ska snora vidare.

pusshej!


Ja, just...

          Publicerad 2009-01-19, 20:19:39 / ♥ Dagbok / 3 Kommentarer
glömde säga att jag har fått jobb, heltid dessutom :) Får se hur det går men jag tror att det kommer bli kul (och hur ofta känner man det) och intressant. Skriver mer om det sedan, hinner inte nu :)

Pusshej!


Härlig måndag!

          Publicerad 2009-01-19, 20:18:21 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Har jobbat, det vill säga tjänat pengar och gjort någon nytta och jag har nästan nyss kommit hem efter att ha simmat med vicky konstant i 35 minuter. Det var bland det bästa vi kunde göra idag gumman :)

Måste få prata om gainomaxreklamen också :P






ÄLSKAR DEN! Kolla in ögonen, rösten och skyltarna på den andra lite längre reklamen. Det är nästan så att jag börjar lipa då jag ser den. Sötare reklam får man ju leta efter, nästan så att jag ska sluta äta bananer (inte för att det är det de menar men) och bara dricka gainomax.
Visst är den söt!?

pusshej!


Hur åsikter kan ändras

          Publicerad 2009-01-19, 12:47:53 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
För tyckte jag att låten sög, nu duger den. Kanske den blir bättre än bäst till slut :) Ge den en chans, vettja! :)



Nej, nu måste jag skynda mig.

Puss!


Lunch

          Publicerad 2009-01-19, 12:37:58 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Är hemma på lunch just nu. Har sagt ifrån mig dagarna som inte är på en helg och fått en lördag till, lördagar blir det bra med pengar och det tackar man inte nej till.

Hade hoppats på att en viss person inte hade orkat sig upp så man hade någon att mysa med på lunchen  men inte då, för en gångs skull så orkade han. Typiskt.

Även fast det är ett bra tag tills jag börjar igen så är det svårt att inte känna sig stressad. Måste hinna sätta igång ett band som ska spela in en grej också. Åh, är så trött :/ ändå får jag sova nog mycket och inatt har jag sovit hur rba som helst.

Ja, skriver mer då jag kommer hem. Vet inte ens om det är vid sex eller sju, tiderna ändras så mycket. Hoppas på sex iaf, för sista timmen brukar vara ganska händelselös.

pusshej!


Godnatt för mig

          Publicerad 2009-01-18, 23:11:33 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Är så trött och arg, får ont i huvudet och blir jättedåsig. Less.

Nej, imorgon återkommer jag och då ska jag ha en bättre dag. Godnatt!


Det finns inga ord..

          Publicerad 2009-01-18, 22:44:09 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jag blir tokig på hur människor kan vara. Något som ska vara positivt och bra är att folk är olika men att vara så udda kan inte vara något bra. Jag håller på att drivas till vansinne, jag vet inte vad JAG ska göra. För jag kan inte göra något åt det och ändå är det jag som drabbas mest för jag är länken emellan. Hur fan ska man ställa sig då?

Jag blir tokig. Jag vet inte vars jag ska ta vägen. Jävla skit!


Har ett problem!!!

          Publicerad 2009-01-18, 21:18:05 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Går det att göra något åt att designen ser konstig ut om man använder sig av mozilla firefox? Eller är det bara för mig det ser konstigt ut? Tycker det är dumt om designen inte ska synas bara för att man använder sig av något annat än internet explorer.

Känns inte så pepp till jobb imorgon, dock är det väl mest för att jag måste tacka nej och för att han kommer bli besviken på mig. Men det finns inget annat jag kan göra.

Åh, jag vill ha en bil, en riktig bil! Åh, jag vet inte vad jag ska prioritera, vill så mycket och har ju inte precis världens tillgång till pengar. Jag vill ha vovve, bil, resa, kläder, lägenhet, dator osv, osv. Jag vill bli rik :/
 
b

pusshej!


Onyttig dag

          Publicerad 2009-01-18, 16:48:38 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Fikat med vicky och pizza till middag. :P

Vi var på görans i typ två timmar och vi var nog inte tyst en sekund. Då har man inte träffats på riktigt på ett bra tag. Det är sånt här som är bland det mysigaste, att bara sitta och prata och prata över en fika och bara må gott med en riktigt god vän. Prata minnen och framtid, planer och bekymmer. Allt i ett, det behövs. Tack för detta Vicky! <3

Nu ska jag inte göra så mycket mer än att ladda inför jobb imorgon. Har för mig att det blir en lång dag imorgon och jag kan lova er att efter en hel dag med blippande så är man ganska trött och less. Men det är sista dagen som sagt och det känns skönt.

Högtalaren fungerar inte så jag måste lyssna med hörlurar. Jättetråkigt att sitta vid datorn då det inte är något ljud men löste det. Dock fungerar bara en av dom där man stoppar i örat (kommer inte på vad de kallas :P hörlurar? eller är det hela kabeln i sig? :P well well)

Tänkte avsluta med att lägga upp en video på en bra låt :)

pusshej!


Fryser och ryser

          Publicerad 2009-01-18, 13:49:16 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Det är kallt, även fast vi eldar. Kan dock vara för att det känns snöigt och vintrigt ute. Eller känns, det är ju så :P

Väntar på att vicky ska komma så att vi kan fika. Väckte henne vid 12 och sen ska hon försöka få igång bilen :) Hade jag inte varit sysselsatt hade jag nog också sovit till minst 12 och inte får man sova ut imorgon. Dock minns jag inte riktigt när jag börjar, om det är lite senare eller om det är runt 9. Det är inte så tidigt, jag vet men det är väldigt tidigt om man är van vid att sova till 12-1 på dagarna. Jag är bäst på att sova.

Känns som om att det blev luddigt det jag skrev men orkar inte bry mig. Är trött och längtar tills jag ska få sova ikväll. Hoppas på sällskap, men är inte så säker på det. Får se hur det ter sig. Nej, ska mysa i sängen under värmen tills Vicky kommer :)

pusshej!"


I´m back!

          Publicerad 2009-01-18, 11:32:07 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Hemma och har tid med lite ditt och datt nu. Ska ringa vicky om en halvtimma och se om hon är vaken för vi ska nämligen gofika på görans ;)

Imorgon är det jobb och sen måste jag avboka mig resten av dagarna som jag har fått. Tror dock att jag ska ta helgjobbet ändå, kan vara bra med lite ob så. Får se hur jag gör. Ska bli intressant och se hur allt ter sig till slut, väldigt intressant :) men det ska nog gå bra.

Ska kolla igenom resten sen ska jag bara fixa håret som ser ut som hell. Sen ringa sötaste Vicky.

pusshej!


Aldrig nog med tid

          Publicerad 2009-01-17, 13:18:40 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
HElt plötsligt från att inte ha något att göra har jag för mycket att göra så hinner inte blogga något idag heller. Så återkommer imorgon,

Vill dock hälsa till Roman, hoppas att allt blir bra och att du mår bättre snarast!

Hörs sen som sagt!
pusshej!


Hallo!

          Publicerad 2009-01-16, 20:36:34 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Ska se film med sötisen, sen sova. Eller ska jag kanske säga med klanten!

Ih, längtar tills jag får säga till alla vilken lycka som har skett mig men det får vänta :)

nej, ska gå. Tänkte bara titta in med tanke på att uppdateringen har varit ganska så gles idag. Ska bli bättre imorgon, lovar.

pusshej!


Godmorgon, godmorgon

          Publicerad 2009-01-16, 13:06:55 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vaknade och åt frukost vid sju men sen somnade vi igen och vaknade nu :P Så typiskt mig. Men jag älskar att sova. Idag händer inte alls mycket, ska ringa arbetsförmedlingen (känns verkligen som standard numera) och sen ska jag nog på fräck och fin om det inte är för kallt, volvon går redan som den gör så.

Ska se färdigt våra bästa år också nu :) sen är det helg och ikväll blir det en kväll med vicky :) Ska riga Anna också hade jag tänkt. Det var väl alla mina planer på en händelserik fredag :P haha!

pusshej!


Dålig uppdatering

          Publicerad 2009-01-15, 21:20:09 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har varit jättedålig på att skriva idag men jag har haft ganska fullt upp. Känns lite tråkigt, plus att jag är jättetrött nu :/ Sjukt trött. Förstår inte det, jag har ju inte precis sovit lite och inte haft så mycket att göra.
Det är kallt men ändå varmt här hemma. Det eldas men bara att tänka på hur kallt det är ute får en ju att rysa. Det blev aldrig någon riktig värme i bilen heller, frös om fingrarna och armarna men var tokvarm om resten av kroppen. Tack gode gud för rumpvärmare ;P bra grejer.

Det känns som om att jag håller på att bli sjuk då hela kroppen är supervarm men jag får verkligen inte bli sjuk nu. Det är inte bra tillfälle.

nej, har absolut ingenting att skriva idag :S tråkigt. Kommer jag inte på något så är det godnatt nu :)

pussgodnatt!


Gissa vad...

          Publicerad 2009-01-15, 19:38:34 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Jag är gladast på jorden :D Men varför kan jag inte säga än :) men snart så.

Ikväll ska jag bara chilla. Ska se om Vicky ville hitta på något imorgon. Jag är toktrött så ska lägga mig tidigt. Återkommer då jag har mer att skriva om.

Pusshej!


-25

          Publicerad 2009-01-15, 14:08:35 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
och stockholmarna klagar då det är typ -5. Pappa hade kört igenom en by där det var -37. Så sjukt kallt. Inte fan tinar isen på rutorna på volvon heller. Typiskt. Roligt att stå där i -25 och försöka skrapa bort med en skrapa som är värdelös. Det spelar nog ingen roll hur mycket kläder man har på sig, man skulle frysa iaf. Jag gjorde det nu. Undra om bilen kommer starta igen då jag väl är framme och inte kan ha motorvärmare :S Hoppas då det för jag vill hem ikväll. Tur jag har skjuts hem om det skulle hända något.

Nu är det ändrade tider. Måste fixa mig NU. shit! Vill inte stressa nu, detta ska gå perfekt och så vill dom ha mig tidigare :O och shit.

måste dra. hej!


Torsdagen är äntligen här

          Publicerad 2009-01-15, 13:30:53 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
IDag är det äntligen torsdag, känns super. Har fått mer jobb och jag känner mig pigg och kry. En toppentorsdag det vill säga. Vaknade elva, eller ja, kvart över elva typ. Låg i sängen ett tag, duschade och sedan har jag sett på våra bästa år. En bra morgon alltså :)

Nu ska jag bara vänta in timmarna, kleta på lite smink och byta kläder sedan är jag påväg. Förhoppningsvis har jag något bra att meddela senare då :) håller tummarna.

Imorgon ska jag på fräck och fin och sen är det helg. Då ska jag försöka träffa vänner. Hoppas att dom kan :)

nej, ska fixa det sista.

pusshej!


Back home

          Publicerad 2009-01-14, 19:22:21 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Då har man slutat jobba. Fick en dag till nästa vecka. Skar mig i tummen idag också, på en jättevass kniv och det bara spruta blod. Eller ja, nästan. Men ont gör det iaf. huvva. Som en klok man (haha om han som sa det ändå läser och förstår att det är han jag menar :P låter ju som om att jag menar någon känd filosof eller professor) en gång sa:

- Jag skär hellre av mig hela benet än att ha ett litet skitsår.

Man kan tycka att inget kan göra mer ont än småsår. Dock har jag ju aldrig skurit av mig hela benet heller så jag kan ju inte garantera att det är så.

Jaja, ska fara och göra mig fin till imorgon. Kan man ta på flera vis. Hörs sen.

pusshej!


Godmorgon

          Publicerad 2009-01-14, 13:33:05 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Jo, för jag vaknade typ 12 och sedan låg jag i sängen till halv ett och sedan dess har jag kollat på våra bästa år. Slapp dag, eller hur? Börjar jobba och en och ½ timme, tur det bara är fyra timmar. För idag har jag mycket att stå i känns det som. Och jag vet inte riktigt hur det blir ikväll heller. Ja, får se helt enkelt hur allt blir.

Åh, som jag har klagat på att livet fan aldrig blir som jag vill så önskar jag, jag håller alla mina fingrar och tår att allt går vägen nu. Att jag får som jag vill, jag behöver verkligen det här. Det skulle vara som en dröm. Jag kommer sitta och vara spänd hur länge som helst innan jag får veta om det gick vägen. Annars vet jag inte vad jag gör :/

La märke till att om en och ½ vecka så får man lön. Jisses vad tiden har gått fort. Det är sjukt. Snart är det februari och jag har inte riktigt hängt med. Innan man vet ordet av det så är det sommar :) dock ska jag ha hunnit med en vinter med en ny skoter att leka med innan. Har mycket att se fram emot :)

nej, ska dra en sväng.
pusshej!


My wish

          Publicerad 2009-01-14, 00:55:30 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jag önskar på mer, men verkligheten är mindre!



Min kärlek är stor men själv är jag för liten!


Sista inlägget.

          Publicerad 2009-01-14, 00:47:25 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Nu ska jag gå och sova. Torsdag börjar närma sig med stormsteg och det känns pirrigt. Det är ju ändå min framtid. Imorgon har jag några ärenden att fixa och sen är det jobb som gäller. Sen ska jag vara utvilad tills torsdag. Ska försöka ta mig upp på en promenad imorgon. Skulle vara skönt om det inte är för halt.

Bilköp snart då, någon som vill tipsa något? Bmw har jag nog fan inte råd med så det är bara att acceptera.

nej, godnatt folket. Pussgodnatt!


Dreams

          Publicerad 2009-01-13, 23:52:42 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer


Drömmar är bara drömmar, inget mer.


Det var det läskigaste jag någonsin har sett..

          Publicerad 2009-01-13, 23:18:27 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
På fyran är det om tatueringar och piercing på höööög nivå. BLand annat en kille som hade sett på tv att man kunde göra ett hål i pungen och sedan kunna föra fingret genom det hålet. HAN VILLE OCKSÅ HA DET!
Seriöst, hon tryckte igenom en plastpinne genom hand pung efter att ha skurit upp ett jack i den. Bland det sjukaste jag någonsin har sett typ.

Nej, usch. Ska göra klart rummet sen ska jag chilla framför andra avenyn :)

pusshej!


Tröttis i ögat!

          Publicerad 2009-01-13, 20:32:43 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det är jag. Blir nog en tidig kväll ikväll, dock är det inget måste med tanke på att jag börjar så sent imorgon. Ska städa klart mitt rum och bädda rent i sängen, lyxigt känns det nästan som :P

Ska städa till nio och då blir det att se de sista avsnitten av andra avenyn för denna vecka. Märker att jag inte har så mycket att skriva idag. Men då kan jag ju vara uppe länge inatt och kan då blogga mer då. Hjärnan arbetar som bäst under natten verkar det ju som ;)

nej, städa var det. Måste göra det annars blir det aldrig av.

pusshej!

c

återkommer (hört ganska ofta, eller hur?!)


Tjing!

          Publicerad 2009-01-13, 18:52:55 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Blir lite glesare uppdatering när jag jobbar. Har jobbat idag från 9-18. Dryg dag och jag är jättetrött, dock är jag lycklig över att min lunch inte kunnat vara bättre och att det är andra avenyn ikväll.

Fått hem mina skor iaf. beställde ett par "uggs" från ellos i storlek 37 men de var påtok för stor så jag beställde i 36 istället och de passar bättre men tror det skulle kännas skönare i 35 men det finns ju knappt i vixen storlek.

Nu är det bara några dagar kvar tills torsdag och det kommer bli superkul (om det går vägen) att få berätta sen vad det är jag håller hemligt. Skiter det sig så struntar jag i att nämna det alls. Imorgon blir det jobb från 15-19.15, drygt att ha de sista timmarna då det inte händer så mycket. Tur man har bra arbetskamrater, dom är verkligen super.

Nej, tror jag ska se andra avenyn nu :) Någon mer som vill det? Klicka här!!!
 
pusshej!


Duktiga jag :D

          Publicerad 2009-01-12, 22:39:10 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Nu har jag städat i alla lådor och skåp, alla utrymmen som finns och rensat, det vill säga SLÄNGT bort en massa grejer :O Jag som har så svårt för sånt. Känns skönt dock, tre soppåsar ska slängas. Blir resten av städningen imorgon då jag har slutat sen ska jag fila på lite saker tills torsdag för på onsdag jobbar jag till sent.

Vet inte om jag ska möblera om lite i rummet också. Tror nästan det, vill ha lite förändring men det är lite synd att jag har haft på de flesta vis redan. Ska fråga om jag kan ta volvon ner också på morgonen för en timme till lunch har jag och halva går ju bort när man går fram och tillbaka. Då har det åtminstone gått bort en 20 min och då får man stressäta :/ inte roligt.

Nej, väntar på att en man ska komma och hämta lite grejer. Svårt att få det rent och fint om det ligger en massa andra grejer som man ändå inte kan plocka undan för att det inte är ens egen.

jaja, ska fika som sagt var.

pusshej!


Tjosan!

          Publicerad 2009-01-12, 21:43:27 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Tog en liten paus. Har faktiskt inte ens hunnit städa på riktigt än. Har mest försökt löst mitt problem med garderoben och har slängt en jävla massa grejer och sådant. Ska fixa resten imorgon hade jag tänkt. Är så trött i ögonen jag det kommer bli en ganska tuff dag imorgon. Mycket att planera för. Längtar till Torsdag.

Imorgon kommer Vicky tillbaka, äntligen. Känns bäst då alla är nära mig men så är det oftast inte :/ får gå ändå. Ska fixa klart resten av alla småfix i rummen och sedan fika och sova. Ska bli skönt. Ska bli färdig vid elva för det är oftast då jag är som tröttast.

återkommer.
pusshej!


Måndag

          Publicerad 2009-01-12, 19:03:43 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Haha ja, min plan att kliva upp tidigt gick ju inte alls :P dock blev det en promenad iaf. Blir nog en till ikväll men det känns inge kul då det är så halt :/

Fick ett intressant samtal idag, man tackar ;) Önska mig lycka till och så återkommer jag angående detta.

Ikväll blir det att lägga sig lite tidigare med tanke på att jag jobbar från 9-17 imorgon. På onsdag blir det lite lättare, 15-19.15. Så får som ändå hela dagen till godo. Lite pengar är aldrig fel :)

SKA städa mitt rum ikväll. Försöker dock förgäves komma på hur jag ska lösa mitt problem med garderoben. Vettetusan hur jag ska göra men mer plats behöver jag, det är ett faktum. Försökte gå omkring och hitta användbara möbler för att få mer plats men har accepterat att vi inte har mer än det som finns i huset och att det bara är att försöka tömma den på grejer som jag inte använder. Jobbigt läge.

Nej, ska sätta fart. Detta går ju inte. Återkommer efter att jag har varit duktig ;)

pusshej!


Klockan tickar, tiden går

          Publicerad 2009-01-12, 02:49:00 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
och jag är fortfarande vaken. Kom på att det är ju ändå sex timmar tills jag ska upp och då ska jag ändå bara ut och gå :P kan ju lika gärna lägga mig igen efter det om jag vill. Borde dock inte göra det. Sover för mycket redan.

tror detta blir det sista inlägget ikväll, ska passa på att mysa då man har sällskap. Imorgon är det våra bästa år ;P Nu svider det i ögonen, tecken på att jag vill sova.

Godnatt folket. Puss!


Nattuggla?

          Publicerad 2009-01-12, 01:40:25 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

Det vet ni ju redan att jag är, eller hur?! ;) och skulle mitt sista inlägg vara vid elva så skulle jag ju inte vara mig själv. Haha. Nej, här sitter jag och laddar ner ett virusskydd åt bärbara eftersom att päronen inte duger till. Det går ju inte att skita i virusskydd men det fattar dom inte heller :P

Sen hade jag turen att min släkting var ute på msn så sitter och pratar med han nu ja :) Var länge sedan och vi tycks ha samma problem så det känns super detta med lite nattsprat. Tack Jens!

Nu är halva virusskyddet nere, snart så ;)



c

83% ;) går undan.


nej, återkommer senare :P


pusshej!



Cecilia säger godnatt

          Publicerad 2009-01-11, 23:10:27 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Är nyfikad och ska precis gå och lägga mig. Imorgon ska jag gå på promenad vare sig mamma gör det också eller ej. Klockan är ställd på nio och då ska jag ut.

Märker att jag mest lyssnar på gammal musik som tycks ge mig lite nostalgi och ångest. Hörde denna på mtv inatt och fastnade för den igen. Märks att man slutat på posten, man lyssnar inte lika mycket på radion längre. Hänger inte längre med på musikfronten, inte på det nya iaf :P




nej, ska gå till sängs. Japp. Så är det. Kanske slå på filmen troja, såg den aldrig igår. Ska vakna tidigt imorgon och vara sysselsatt hela dagen så att jag kan få vända tillbaka dygnet. Är faktiskt trött om jag ska vara ärlig och det är inte vanligt vid denna tid.

Vet någon btw när Twilight är på bion i Vilhelmina? Alltså, tiden, inte datum.


Puss
godnatt!


Friends

          Publicerad 2009-01-11, 22:32:37 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jag får så ont i hjärtat när jag tänker på mina vänner, för jag älskar er så otroligt mycket. Det finns inget bättre i världen än er och jag önskar att man hade all tid i världen till att träffas. Jag är så glad att jag har er. Det finns inget bättre än att bara sitta och prata och mysa.

Nej, nu ska jag fika med syster :) blivit en tokig uppdatering och mest bara skitgrejer som jag har skrivit om. det är ju dock frivilligt att läsa så ;P

pusshej!


Hallå!

          Publicerad 2009-01-11, 21:45:21 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har kollat omkring mycket och sett en massa intressanta grejer på designadinblogg.blogg.se, bland annat sidan gratismode.se som verkar till skillnad från andra sidor bra. Du skaffar poäng och får gratis grejer. Det är nog värt att gå in på sidan iaf så tryck vettja ;)

Skulle se filmen som är nu men fastnade här. Tror jag redan har sett den dock så det är ju inte precis som om att jag missar något :P Borde ha städat mitt rum idag men blev inte så :/ lat som jag är.

yeye, ska ge filmen en chans. Skriver mer sen :)

pusshej!


Promenad

          Publicerad 2009-01-11, 18:47:03 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Ut igen i det sköna.

Puss!


Lax och potatis

          Publicerad 2009-01-11, 17:58:46 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Så gott. Efter en promenad med syster så kom vi hem och då var det mat :) Bättre kan det ju inte bli :)

Det var så skönt ute, friskt men ändå varmt så det blir nog en promenad till ikväll. Dock är jag bänkad vid tvn klockan åtta. Eftersom att mtv är så cp på internet då man inte kan kolla på de nya avsnitten så dissar jag det och ser på tv istället. Vet inte hur mycket jag har missat så jag får se hur mycket jag fattar denna gång.

v


Nej, mat var det :)


Redan

          Publicerad 2009-01-11, 16:43:02 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
måste bara visa fyndet som måste vara bland det smartaste. Dock tycker jag inte riktigt om att det ska vara så öppet. Tycker det ska finnas dörrar för visa sektioner i en garderob. Skor, väskor och sådant kan vara fint att visa om man har fina skor och väskor. Men kläder blir väl lite tråkigt speciellt om man är som jag att jag inte riktigt har ordning jämt ;)

Men här är iaf en som jag hittade, Stolmen system

s

beautiful!

pusshej!


Btw....

          Publicerad 2009-01-11, 16:36:18 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
såg denna på mtv igår, har aldrig riktigt tänkt på den. Ska gå igenom lite ny musik ikväll. Imorgon ska iaf mamma och jag börja med nya rutiner förresten ;)



hej


Ingen plats för någonting

          Publicerad 2009-01-11, 16:32:46 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har det största rummet i huset men har ändå ingen plats för någonting. Det låter inte logiskt. Jag har så otroligt mycket med grejer att rummet känns så litet och jag har inte plats för någonting längre. Har inge bra förvaring eller så heller plus att när vi tömde huset i grundsjö så ville jag ta vara på det mesta som min farfar har snickrat och en av dessa grejer var en hallmöbel som inte alls får plats i rummet egentligen.
Men sämst av allt är min garderob. Har en liten och helt vanlig som inte rymmer någonting och eftersom att jag inte har någon tom vägg så får jag ju inte plats med en ny eller flera garderober.

Vet inte hur tusan jag ska lösa detta för jag hatar att ha stökig garderob och det är helt omöjligt att ha ordning då man har endast en hylla där man kan ha kläderna. Då ha syster det mest lyxigt då hon har fyra st garderober varav två hon har som förvaring för andra grejer än kläder.
Vet att många har (mig inräknad) en tendens att alltid ha någonting som man slänger kläder på. Jag har en fåtölj som alla mina kläder hänger på och det ser alltid så stökigt ut då man har ett sådant ställe där allt ligger på. Plockar man upp allt det där så ser det genast bättre ut. Dock går det bara någon dag innan det ser ut som vanligt igen. BEHÖVER därför en garderob. Hatar att slänga saker eller lägga undan dem där de kanske går sönder eller liknande så vet inte hur jag ska prioritera :/

Detta problem kom väl mest för att jag var hos bror igår och såg all den plats de hade. Önskar jag hade en jättefin lägenhet som jag fick göra fint i och ha hur mycket plats som helst.

v


jaja, det var mitt klagande för idag :P

pusshej


Godmorgon

          Publicerad 2009-01-11, 14:44:48 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vaknade vid tolv typ. Skulle kunna sova till ett åtminstone. Men jag var duktig och klev upp. Känns bra att det väntar lite jobb i veckan, behöver den där känslan att man har något att göra om dagarna.

Såg en jättebra film igår, lång men den var bra. Minns inte vad den hette men tror jag ska försöka se troja ikväll för jag har inte sett den någon gång. Tror att alla här hemma är lite smått förkylda och verkar aldrig bli frisk. Jag är snuvig konstant och har ont i halsen lite nu och då :/ men det blir nog bra snart. Tur man inte har ett så ansträngande jobb.

Får se om det blir en ny familjemedlem till Jonssons. Förmodligen  blir det en polaris och nog är jag nöjd med det. Har vi en lite roligare skoter än panteran och ext. Kanske man tar sig fram bättre för med panteran så sladdar man fram. Den har nog gjort sitt snart skulle jag tro. Men det är mammas älskling och ingen kan ta den ifrån henne, tyvärr :P

Jaja, ska väl upp och äta min muffins som jag köpte igår. Chokladmuffins ;) gott!

Ikväll kommer en underbaring hem också!

pusshej!


Hård dag av shopping

          Publicerad 2009-01-11, 01:00:46 / ♥ Shopping / 0 Kommentarer
Kom till Umeå vid elva tror jag. Lite senare än vad jag hade planerat men det gick bra ändå. Köpt en väska som jag har suktat efter lääääänge, en jacka att köra skoter i (mums), underkläder och några tröjor. Mer än så blev det inte (lite andra småsaker som inte räknas för att dom är så tråkiga) Var inte alls på shoppinghumör och jag brukar alltid vara det. Känns så trist. Ska dock tillbaka inom en snar framtid. Kanske man har tid till en middagsbit med Julia, hann inte med så mycket prat och träffas idag.

Annars så hälsade vi även på broder daniel i hans nya lägenhet. Jisses vilken fin lägenhet, stoooor som tusan. Där skulle inte jag klaga av att bo plus att jag fick träffa wii för första gången. Deras katt, som sagt idag, trodde aldrig att min bror skulle bli kattägare :P han som alltid har tyckt att katter har varit skumma.

Är så ofantligt trött ikväll, eller ja, natt. Somnade tre och klev upp sex. Sov dock hela vägen dit och hela vägen hem :P jag är duktig på att sova ;)

Nej, ska nog lägga mig tror jag. Höres imorgon. 

pussgodnatt!

c


Helg eller inte

          Publicerad 2009-01-09, 19:54:11 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Det känns fan inte som helg. Så tråkigt. Man har som inget att se fram emot. Fick iaf tre samtal idag varav alla innehöll ordet "jobb" vilket inte gör mig mer än superlycklig. Så nu har jag några dagar som jag jobbar iaf, vissa dagar redan nästa vecka vilket känns skönt.

Ska bli till att åka längd igen. Har aldrig riktigt tyckt om det men vem vet, kanske det blir en hobby till slut :P

Kvällen har inte så mycket mer att erbjuda än let´s dance och nagelfixning, ladda inför imorgon då det blir umeå. Ska bli skönt att få komma bort om än bara för en dag.



What goes around comes all the way back around



Don't wanna think about it, Don't wanna talk about it, I'm just so sick about it. Just so confused about it, Feeling the blues about it, I just can't do without ya, Tell me is this fair

Is the way it's really going down?  Should known better when you came around, Now it's breaking my heart to watch you run around, Cause I know that you're living a lie, But that's ok, baby, cause in time you will find,
What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around




hello and goodbye som dom heter, dom är också bra. Nej, men, kan ju sitta här hur länge som helst och bara lägga till text och musik hela tiden. Det blir ju toklånga inlägg. Ska gå upp och skala morot och sätta mig och se let´s dance.

pusshej!


Pusta ut

          Publicerad 2009-01-09, 17:59:35 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Är på ganska bra humör idag känner jag. Ska köra ner Emelie på byn och sen ska jag äta gomaten, en riktigt älgstek med potatisgratäng. Ska mumsa på morötter sen till let´s dance. Det är ju ändå blondinbella som dansar, måste man ju se.

Hörde en låt på tvn för någon dag sedan och var med om världens nostalgitripp :) Måste bara lägga in den. Den är härlig plus att Gwen Stefani är bland dom bästa, både i no doubt och som solo. Har inte tid att hitta någon bättre. Men den är så grymt bra. Måste bränna en ny skiva. När jag kommer tillbaka ska jag bara lyssna på en massa godingar.

Gwen Stefani - Hollaback girl



Ska köra ner syster nu. pusshej!


Dagarna bara kommer och går

          Publicerad 2009-01-09, 17:11:56 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Är så ofantligt trött, förstår inte hur. Är trött hela tiden och behöver grymt mycket sömn annars blir jag på värsta humöret och och mår inte alls bra.

Önskar jag hade en skön bil att köra, med bra musik och lite dunk dunk och bara vara ute. För nu är det så att volvon "smurfen" (eftersom att den är blå),  bara har radio (?) Sucks. Men dom ska väl köpa en stereo snart, är ju inte dyra så. Man tänker som bäst då man är ute och kör, lyssnar på musik som återspeglar livet i sig och allt som händer och bara vara. Tror jag ska på en promenad ikväll, rensa tankarna.



Förutom att texten i låten är bra och är en sådan låt som jag pratade om lite längre upp så har den så många andra minnen. Minnen som är så varma och speciella än fast de inte riktigt skulle ha något värde för någon annan ens om jag skulle förklara allt det underbara.


If birds flying south is a sign of changes At least you can predict this every year Love, you never know the minute it ends suddenly I can’t get it to speak Maybe if I knew all the things it took to save us I could fix the pain that bleeds inside of me Look in your eyes to see something about me I’m standing on the edge and I don’t know what else to give.

I flow through my act, There's a question: Is he needed? Looking at the last 3 years like I did I could never see us ending like this.
 Seeing your face no more on my pillow Is a scene that’s never ever happened to me.
 But after this episode I don’t see, You could never tell the next thing life could be




suck, återkommer!




Fredag

          Publicerad 2009-01-09, 12:18:30 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Nu är det helg. Dock känns det som om att jag har helg varje dag eftersom att jag inte har så mycket att göra.

Somnade sju igår och sov till 20 i tio. Tio var jag på arbetsförmedlingen. Tycker bra om Signe, hon är gudomlig och hjälper en till tusen. Så nu hoppas jag att det går bra inom jobbfronten. Har mina egna planer och jobb på g så jag får se om jag har några andra valmöjligheter.

Livet känns lättare och lättare. Pustar ut ett tag! Ska fika lite.

pusshej!


Hard work, work

          Publicerad 2009-01-08, 17:31:07 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
-Ska inte du fortsätta jobba, du?
Så sa mamma till mig nyss :P Snacka om hard work när man har städat i typ fem timmar. Dock har hon varit igång längre. Det blir så lätt att man fastnar då man städar vid datorn.

Funderar på att köpa mig en fin liten bärbar datorn iaf, då jag har fått min nästa lön. Känns värt tills man flyttar. Dock så vet jag ju inte när det blir men att ha en alldeles egen där allt bara är mitt och ingen annans känns värt då man bor hemma. Lär väl inte använda den på några månader dock då jag väl har fått den då jag alltid är så petig med sådana grejer som telefon, mp3 och antagligen datorer med. Låter plasten på telefonen vara kvar i veckor efter att jag har fått den. Dock tog jag mod till att dra av den snabbare denna gång.

yeye, ska väl fortsätta då. Klockan sex ska jag då ner på affärn. Så ligger det alltså till.

pusshej!


Hallå!

          Publicerad 2009-01-08, 16:36:07 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Somnade klockan sex imorse, inte så bra om man säger så. Sov till ett och sedan dess har jag hjälpt mamma att städa hela huset, NOGA! Herregud. Det märks att hon har jobbat mycket för jisses vad hon putsar här hemma. Allt ska vara rent. Nu känns det nästan som att man själv har varit slarvig då man städat. Tror det är hon som är övernoga :P

Ikväll blir det nog att mysa till den nya filmen jag köpte. Tror dock att jag ska ner och köpa några till. Ska mysa i sängen och bara ta det lugnt. Känns som om att jag behöver det, slappna av totalt både i kroppen och hjärnan.

Det är så konstigt att man, eller jag, hela tiden försöker drömma om något så mycket högre än vad man kan uppnå. Jag önskar verkligen att man hade turen att få sina drömma till verklighet som andra får. Ibland behöver man en push på vägen. Dock vet jag inte vem/vad det är som ska ge mig den.

Ja, rutinerna har inte blivit annorlunda och syster är i vilhelmina ikväll så jag ska nog bannemig ta mig ut på en promenad själv om inte pappa eller mamma, eller båda tom, följer med.

Nej, tror jag ska dra det sista rycket med mor och sen ta volvon för första gången sedan inflytten och köra ner på konsum och ica. Smurfen våran.

pusshej!

c
systeryster! <3


one more

          Publicerad 2009-01-08, 04:40:02 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer

jao, kom ju och tänka på denna låt. Började sjunga låttexten i huvudet. Knäppt ändå, har inte hört/sjungit den sedan åtta tror jag då jag hörde den på idrotten och så helt plötsligt igår så kom den upp i mitt huvud.




Med det "sagt" kan jag nu sova.
Lär väl ligga och sjunga låten igen, det är en gammal goding, så lyssna igenom den, inte bara musiken, texten och rubbet. Personligen är det texten som gör låtarna bra enligt mig.

pussgodnatt, åter igen!


Here I´m

          Publicerad 2009-01-08, 04:24:41 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Fortfarande vaken. Har kollat omkring på en massa grejer, det är dumt att ta med bärbara ner till rummet. Har suttit i timmar och letat efter en massa bra nagelkit och lyssnat på deppmusik. Men snart ska jag väl kunna sova, hoppas jag. Förutom att jag har druckigt en halvliter vatten på en timme så måste väl gå på toa först :P en halvliter vatten och är fortfarande törstig. Livet är hårt.

Yeye, ska lägga in en video sen skriver jag nog inget mer för ikväll, eller ja, för morgonen.
 




pussgodnatt!


Långt in på natten som vanligt

          Publicerad 2009-01-08, 02:07:15 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Jag vet inte varför jag har så svårt att sova på nätterna. Eller det beror helt på iofs, det finns saker och en människa som gör att jag somnar tidigt om jag vill. Inte för att denna personen i fråga tröttar ut mig, utan för att jag känner mig trygg och kan då slappna av helt och hållet. Detta har inte jag känt på ett bra tag och börjar sakna det. Men vad kan man göra åt det.

Morgondagen innehåller väl inte så mycket som vanligt. Ska försöka ta mig ut på en promenad. Fundera ut hur mycket jag har att handla för då jag väl kommer till Umeå och sedan fixa mina naglar. De ser ut som hell.

Många har säkert känt den där känslan där man inte kan bestämma sig riktigt. Där man slits mellan två olika alternativ där du själv inte har någon som helst inverkan på. Det är skitjobbigt, då två sidor väger lika tungt. Suck!

Ja, ja. Ska nog gå och lägga mig. ´

(ber förövrigt om ursäkt för de vänner som jag inte riktigt har prata med denna vecka. Kan inte ta för givet att ni ska förlåta mig för att jag har behandlat er på detta vis. Jag har helt enkelt inte haft orken att vara ledsen mer än vad jag har varit och det vet jag att jag skulle ha blivit om jag har varit tvungen att förklara fler gånger än vad jag redan har gjort. 
Så, förlåt återigen.)
 




ojsan, här låg dom ju :P publicerar ett av dom :P orkar inte inte bry mig riktigt,, gick ju inte helt till spillo då iaf alla orden.  


Lita på ödet

          Publicerad 2009-01-08, 02:05:27 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

Efter att ha försökt att skriva ett inlägg (som förövrigt har blivit ganska lång vid varje försök) och med tanke på att detta är tredje försöket så ger jag upp. Det är nog inte mening att jag ska skriva ett långt inlägg inatt. Så, jag skiter i det. Vill bara få in det viktigaste.

Vill be om ursäkt för de vänner som jag inte har svarat under den senaste veckan. Vill inte att ni ska tro att ni inte betyder något för mig för det gör ni. Jag har bara mått så pass dåligt att jag inte har kunnat prata med någon och om jag någonsin har börjat eller försökt har jag grina ögonen ur mig. Jag har helt enkelt inte varit redo.
Jag tar inte för givet att ni ska acceptera min ursäkt, ville bara att ni skulle veta varför jag har varit som jag har varit och att jag verkligen ber om ursäkt.  <3

Puss
godnatt!



Hallå!

          Publicerad 2009-01-07, 20:15:58 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vad händer idag då?

Här har det inte hänt mycket, bara det att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Det börja sakta men säkert bli ett beslut. Jag vet inte vad det är som gör livet värt all skit.

Nej, om jag ska kunna mysa ikväll blir det till att fara ner på statiol. hejsvejs!


Pressen på mig själv

          Publicerad 2009-01-06, 19:01:07 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Jag tror att jag är den enda i min omgivning som har en sådan otrolig press på mig själv när det gäller framtiden. Det ska alltid vara något och man får aldrig riktigt koppla av och fundera ut vad fan man vill göra. Mitt mål med min framtid är att hitta ett jobb som jag trivs nog bra med så att jag inte har ångest varje gång jag kliver upp. Folk har skrattat och tyckt att det har varit det löjligaste de någonsin har hört, "vem har någonsin lyckats med det? Det kommer du nog aldrig kunna uppnå". Det är inte omöjligt, ska inte vara omöjligt och jag ska lyckas med det. No matter what!

Jag önskar bara att man blev lämnad ifred, fick tänka själv och slippa den ständiga diskutionen om NÄR jag ska plugga, inte om. Jag skulle nästan skita i det totalt bara för att göra alla förbannad, visa att det är MITT val och ingen annans. Jag önskar jag slapp denna ständiga press!!!


Överraskning

          Publicerad 2009-01-06, 17:52:02 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det är inte förrän nu då jag har gått in på min blogg genom bärbara som jag faktiskt har sett hur min bloggs design egentligen än. Eller ja, jag antar att det är så den egentligen är. För andras bloggar ser också annorlunda ut på denna dator :P Konstigt.

Idag är det tisdag, dagarna känns bra meningslösa då man inte har någonting att göra. Måste försöka få in rutiner i mitt liv och även om jag är ledig så ska jag kunna kliva upp på morgonen och kanske ta en promenad osv. Tror jag ska kliva upp med syster imorgon och ta en promenad varje morgon. Har ju någon som kan peppa upp mig iaf vilket jag inte har om jag skulle kliva upp själv. Sedan kan jag och mamma ta en promenad mitt i dagen någon gång och sen kan man ta en promenad på kvällen bara för mys. För just nu så känns det verkligen instängt i min kropp och sinnen. Jag känner mig som värsta bläiga människa som inte gör något.
Det ska bli andra bullar och jag ska fan ta och börja simma, vare sig jag har någon som hänger med eller inte. Måste få bort allt ont.

Annars då, har köpt två filmer idag. Ska se dem ikväll hade jag tänkt. Imorgon blir det att starta nya rutiner och på lördag blir det stan, vilken vet jag inte än. Imorgon flyttar det förmodligen hem en volvo (suck) hem till oss. Dock är det bra, har ju något att kunna ta mig runt i iaf.

Nej, ska hänga en tvätt, duscha och börja om. Det ska bli ett bra slut på en skitdag. Vem säger att det ska vara en skitdag bara för att början var dålig? Och jag ska fan lägga mig tidigt ikväll. Så vare sig jag är trött vid nio ska jag lägga mig då istället för att vara vaken längre för att det känns patetiskt att lägga sig så tidigt.

Ha en bra dag!
pusshej!

c

Jag är glad, jag ska bli glad.


En sak till...

          Publicerad 2009-01-06, 01:26:54 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det som är ännu sjukare är att statistiken på min blogg har ökat så jävla mycket under dessa dagar. TRAGISKT!
Alla skiter egentligen i vad som har hänt, det är bara som är jävla nöje för andra! Fan vad less jag är!


Måndag

          Publicerad 2009-01-06, 01:25:18 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har jobbat tio timmar idag och är utslut. Somnade tom när jag hälsade på Vicky. Så trevligt pigg är jag. Natten spenderades på ett vis som var oväntat men helt ärligt, det var det jag ville.

Tänkte lägga mig tidigt men som jag redan har accepterat så finns det inte en chans på det längre, klockan är fan redan halv två och runt denna tid så brukar jag alltid ha svårt att somna :/ men men, har inte så mycket för mig imorgon, kan lika gärna sova bort hela dagen.

Jag har så mycket som jag vill få ut, så mycket som jag vill säga. Vill så gärna ha orken till att sitta och förklara, för det känns verkligen som om att alla förtjänar och vill ha en förklaring. Det är det som är så jobbigt, jag vill inte vara tvungen att förklara mig själv eller att ständigt sätta mig själv i försvarställning för att inte få en massa skit över saker som ingen förutom jag egentligen kan bestämma om. Gah, tom att förklara varför och hur allt är det så jobbigt, är jobbigt. Allt är skit, jag ska flytta långt härifrån och aldrig komma tillbaka.. så!


Hallå!

          Publicerad 2009-01-03, 20:44:14 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Idag är det bättre, dock inte fullt bra. Det kommer det aldrig bli för allt finns kvar.

Tänkte bara meddela att jag lever, för nog fan var det frestande att bara försvinna helt och hållet.

Jag har aldrig känt så här.!


Tankar

          Publicerad 2009-01-02, 18:11:48 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Hur ska man göra när man har två val och båda känns fel? Hur ska man veta om man gör ett misstag i och med att man väljer första alternativet och det inte är rätt?

Jag klarar inte av detta, jag vill bara försvinna!


Divided

          Publicerad 2009-01-02, 15:47:03 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Dessa dagar har varit bland de svåraste jag har varit med om. Jag vet inte vars jag ska vända mig och stänger in mig i mitt rum, varken äter eller sover. Det är så sjukt det jag känner och jag tror inte att någon skulle förstå ens om de försökte. Jag har aldrig känt mig mer tom, ensam eller övergiven som i denna stund. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Min lust till allt har försvunnit och jag orkar inte gråta eller vara ledsen över det som har hänt. Jag har inte ork kvar. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag orkar inte ens prata med någon om allt, stänger mig inne i rummet och deppar. Fan!


Alla stora dagar om året

          Publicerad 2009-01-02, 01:23:56 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
är oftast skit. Min student blev förstörd och typ alla nyårsaftonar som jag har varit med om som lite äldre än bebis har också varit skit och då räknar jag in denna. Jag hatar gårdagen och ändå var jag inte där när detta helvete brakade lös. Just nu hatar jag livet och jag antar att jag kommer skriva oftare nu då jag mår skit, rakt igenom. Livet kunde inte vara sämre, hjälp mig någon!





TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0