Ingen bra dag

          Publicerad 2009-03-31, 17:08:11 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Idag går det inte bra och inte blir det bättre av att man får veta att det andra vi ska sälja är ännu svårare :/ Jag förstår inte hur det kan gå så dåligt ibland :/ blir så ledsen och depp.

Tur Ellie är hemma och bara tanken på det gör mig på bättre humör

Pusshej!


Bilder kirrat!

          Publicerad 2009-03-31, 12:06:26 / ♥ Hunden Ellie / 1 Kommentarer

Tog kort med mobilen imorse då jag har glömt kameran i pappas bil och han åker ju på jobbet vid 6. Inte så bra bilder, blir bättre med kameran som jag har fått låna av Vicky (tack gumman <3) men det är ju några iaf. Då mmsade jag in bilderna på bilddagboken och tog dom därifrån. inte så roliga bilder kanske, men hon är ju bara valpis, hon har inte tid med någonting då hon är pigg utan springer omkring överallt och har så bråttom.

men det är ju några bilder iaf :)

a 


Lillsötploppa som stirrar sönder leksaken jag piper med för att kunna få ett ganska bra kort där hon är stilla :P Ser ni den lilla vita runda cirkeln hon har runt munnen? gulligt va? ;) Hon har så speciella färger. hoppas bara att hon får behålla dessa färger när hon blir äldre också. Ska visa vad jag menar sen :)


a


Ellie med sin ekorre som har en pipgrej i svansen. Det roliga med djuret är att det är typ dubbelt så långt som hon själv, ostoppad så den är väldigt lätt och så är det en liten pipgrej som är "gömd". Men nog hittar hon den alltid ;P Hon bär omkring på denna men snubblar ju bara på den då den är så lång och går under magen på henne.


a


Fick henne att sitta fint och försökte få henne att vara stilla, vilket hon egentligen lyckades med, dock så skulle ju såklart tungan ut precis då jag knäpper ;P


a


En liten knul i soffan. Hon låg på golvet och halvsov men den gnällde hon till och la framtassarna vid mina ben. bara att lyfta upp henne i soffan så hon blev nöjd. Här ser man hur liten hon egentligen är, kudden hon ligger på dom är brun är liten och hon är minst lika liten :)

Till helgen ska jag fixa roligare bilder och då kanske hon är mer trygg och lite mer lekfull. Det vill säga roligare bilder.

Nej, lunch! ;)

Pusshej!Ellies historia!

          Publicerad 2009-03-31, 10:13:30 / ♥ Hunden Ellie / 2 Kommentarer

Ska ta historien från början, kan tyvärr inte visa några bilder, vi kom hem så sent igår och klev upp imorse med Ellie och sedan åkte jag direkt på jobbet nästan.

Iaf, here it goes!

Det började med att vi åkte mot Umeå kl.8 på morgonen, när vi kom fram gick vi och handlade diverse grejer till lilla Ellie, bland annat en säng, halsband, schampoo, mat, godis, leksaker och en silverbricka i form av ett hundben där hennes namn och vårat telefonnummer står ingraverat. Vi åkte vidare in till centrum och där satte jag och Julia oss på ett kinamatställe och åt i timmar, typ ;P Familjen kom senare och åt och efter att de var färdig så åkte jag, mamma och pappa mot flygplatsen.

Vi satt där i ca 20 min innan planet hade landat och det började rasa in människor som hade flygt från Arlanda och tanken slog oss, hur tusan ska vi veta vem som är Siv, kennelägaren. Vi visste hennes hårfärg och att hon borde vara brun efter två veckor på utlandet. Vi visste inte hur de tar hundar på planet, om hon skulle komma på bagagebandet eller hur det var. Medan tankarna snurrade och ögonen granskade alla människor som var där så hörde vi ett svagt skall, vi letade efter källan till detta skallet och hittade därmed Siv och lilla Ellie i en liten väska. Huvudet dök upp och genast blev vi kär.

Vi hjälpte henne med väskan och satte Ellie mellan mig och mamma i baksätet. Eftersom att Siv skulle till sin syster i Umeå (de har nyligen flyttat till Skåne och hennes besök hos hennes syster blev ju lägligt då hon samtidigt kunde lyga upp Ellie) så körde vi dit henne, både för att hennes syster skulle slippa hämta och för att Ellie skulle få springa av sig lite. Hon var så lugn, hade inte brytt sig alls vid lyftningen eller landning, hon fick förresten sitta bredvid Siv inne på planet. Hon brydde sig inte alls om bilresan utan låg och sussade så lugnt i sin lilla väska. Väl framme hos hennes syster så fick Ellie sträcka på benen, lilla bambi på hal is, typ. Hon var så kaxig och skällde på den större schnauzern men blebv genast tillsagd och då blev hon inte alls stor på sig. Hon sökte skydd hos oss och verkade vara så säker på oss.

Vi blev bjuden på fika och efter det så överlämnades Ellie till oss och våran resa hem skulle påbörjas, antagligen hennes längsta bilresa hittills. Vi stannade många gånger efter vägen, hon fick dricka och sträcka på benen, ena stunden var hon däckad av trötthet och nästa så var hon hur pigg som helst. Väl framme hemma så var det några osäkra steg runt bilen, sen gick hon raka vägen mot dörren och gick in. Vi bar upp henne så hon förmodligen inte kan gå i trappen än och så fick hon snusa omkring uppe. Fick sitt sista mål mat för dagen, busade lite trots att klockan var runt 12 och sedan blev det läggdags för Ellie, våran lilla bebis!

Allt som allt så gick allt bra, hon verkar än så länge trygg med oss och Dorotea. Hon har varit så duktig och verkar trivas. Vilket är hur kul som helst, hon är kelig och pigg och inte alls så blyg som jag trodde att hon skulle vara efter det de sa. Imorse var det en trött hund som jag väckte vid sju för morgonpromenad runt kvarteret men en superpigg och glad hund när vi kom in (iaf i en timme, sen slocknade hon ;P)

Längtar redan efter lillstintan vår och i kväll ska jag lägga upp bilder där på bloggen så ni ska få se. Kanske att jag kan fíxa någon bild redan nu.

Det var det, info och bilder/videor ska komma titt som tätt, detta är ett minne att komma ihåg.

nej, ska väl sätta igång och jobba då.

Pusshej från en glad CeciliaMindre än ett dygn kvar

          Publicerad 2009-03-29, 21:29:40 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vi var förbi hos farmor en sväng, länge sedan man pratade med henne så det var mysigt. Kom typ nyss hem och nu planeras det inför imorgon. Äntligen är dagen här.

Så imorgon får vi se vad som händer.

nej, ska spela lite till, se film med bror, syster och hennes pojkvän sen sova. Skriver nog imorgon innan vi åker.

Pusshej!


En söndag som inte känns som söndag

          Publicerad 2009-03-29, 15:43:30 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Idag har jag vaknat vid halv elva, klev då upp och sedan gick jag upp och pratade lite med de få som var vakna. Klädde sedan på mig och åkte hem till Vicky. Där blev jag bjuden på te, morotskaka och vaniljbullar (som jag älskar) och en massa trevligt prat. Fick även låna en riktig kamera av henne och lånade hem några filmer som det var år sedan jag såg. Det var en trevlig stund och vi bestämde även att hon skulle komma förbi sedan för att kolla på Ellie senare i veckan.

Imorgon smäller det, imorgon har vi en hund här hemma. Ska kliva upp tidigt på morgonen för att hinna ha lite tid med henne då man jobbar så konstiga tider.

Nej, nu ska jag spela lite och fika lite. Mumms!

Pusshej!


Lördagkväll

          Publicerad 2009-03-28, 22:19:18 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Imorgon är det söndag, sista dagen på helgen, äntligen. För efter imorgon så är det måndag och då ska vi hämta lilla Elliegumman.
Jag vet att jag tjatar, väldigt mycket. Men hur ska man kunna sluta prata om en sak som man längtar så mycket till?

Imorgon blir det nog till att träffa Vicky och sedan kommer jag nog lägga mig tidigt för att det ska gå fort. Ska fortsätta spela på king.com nu :)

pusshej!


Mätt i magen, minst sagt

          Publicerad 2009-03-28, 19:01:26 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Mamma, pappa och bror är så duktiga på att laga mat, det blev så otroligt gott och jag är fullare än fullast i magen. Nu sitter jag, syster, hennes pojk och bror i soffan och mor och far vid bordet. Vi ska snart äta gorätten efter varmrätten, vet inte riktigt hur det ska gå ner :P

Nu får helgen gå fort, för nu vill jag ha lilla Ellie här. Hon är det enda samtalsämnet här i familjen. Nu pratas det valpar i framtiden :O haha  :D jag är bäst på att snappa upp småsaker i samtalsämne så just skrek jag ut -VALPAR! ;P

Pusshej!


'Cause all the dreams you never thought you'd lose Got tossed along the way

          Publicerad 2009-03-28, 16:45:45 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Ja, här sitter jag då och har sovit i typ över två timmar. Inte bra. Men jag har varit utslut då jag har jobbat så mycket och sedan kom hem tre inatt då jag hämtade Emelie. Har inte riktigt varit en människa idag. Hade nog aldrig orkat jobba idag. Kan aldrig lova syster att hämte henne någonstans mitt i natten om jag ska jobba dagen efter. Tänkte att det inte skulle vara någon fara men nu känner jag hur trött jag egentligen blir efter en vecka. Då jag verkligen har tid att sova.

Tänkte bara titta in och säga till att jag lever (knappt men :P) mamma och pappa har hållit på för fullt med maten (ska knäppa kort på allt sedan och lägga in) och att livet är bra härligt då man är ledig och kan vila. Jag undra hur länge jag kommer orka med denna livvstil. Och nu till veckan så blir det ännu tuffare. Jag SKA och MÅSTE stå ut, så är det bara.

Nej, ha en trevlig lördagkväll (var tänkt att skriva måndag :O) och glöm inte att stänga av strömmen i en timme ikväll. Earth hour 2009!
Pusshej!


4 Dagar kvar!

          Publicerad 2009-03-27, 16:38:54 / ♥ Hunden Ellie / 1 Kommentarer
Måste ju även tillägga att det är fyra dagar kvar nu tills Ellie blir en av familjen Jonsson. Längtar!


d


Härligt med info

          Publicerad 2009-03-27, 16:37:33 / / 0 Kommentarer
Blir inge jobb på lördag då han trodde att han förmodligen skulle behöva skicka hem oss tidigare då det inte finns nog mycket med arbete. Eller ja, han frågade mig om jag tyckte det kändes lönt att åka hit för att vara här i några timmar och knappt hinna tjäna nå pengar  för att sedan köra hem igen. Det vill säga att det skulle kosta mer för mig att köra än vad jag skulle tjäna pengar. Vilket inte är lönt. Dock sägs det att det blir mycket jobb framöver och nästa helg vill de att vi nybörjare ska jobba extra plus att det blir 1,5 h extra timmar under veckan.
Alltså; 10.00-21.00 (plus 1 h 20 min bilkörning på det) mån-tors
             10.00-17.00 (plus 1 h 20 min bilkörning på det) fre

och då förmodligen jobb på helgen, vet dock inte hur många timmar. Detta schema till påsk. Hektiskt och jobbigt? Ja. Dock blir det skönt med "långledigt" under påsk efter en sådan vecka.

Idag har det inte gått lika bra som igår, igår gick det skitbra. Men har fått lite extra iaf (om nu itne några kunder tackar nej) denna vecka, och sålde ganska bra veckan innan också. Ska sälja bra som fan veckan som kommer, så detta ordnar sig nog. Just nu vill jag bara hem.

Pusshej!Fredag, härliga fredag!

          Publicerad 2009-03-27, 13:26:04 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

Ja, sen är det helg, nästan. Bara några timmar imorgon som ska göras (härligt med extra pengar) och sedan blir det till att åka hem till familjen då hela familjen är hemma. Härliga tider.

Bara tre och en halv timme kvar innan jag åker hem, guu så skönt!

Annars då, morgonen var väl mysig. Men det känns som om att framtiden kommer att bli bättre och bättre. Just nu älskar jag att leva. Älskar känslan av att tjäna pengar, älskar en känsla av en framtid som bara blir förbättrad.

Återkommer lite senare :)

Pusshej!

lö


Vilken kväll

          Publicerad 2009-03-26, 23:10:19 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Igår hade jag världens energi, direkt när jag kom hem fixade jag lunch och middag sedan ställde jag mig och bakade en morotskaka. Efter det så skrev jag upp receptet (som jag fick av Vicky) i mammas handskrivna och alldeles egna receptbok. Ikväll är det däremot inte alls en sådan energi på mig. Är jättetrött och jätteless, trots att det har gått bra för mig idag på jobbet. Kan vara att precis allt blev fel ikväll, önskar att jag hade gjort annorlunda. Men man kan inte ändra saker som redan skett, det är ju ett som är säkert.

Imorgon blir det jobb fyra timmar, hem, äta, vila så mycket jag kan sen hämta syster mitt i natten, hon ska på fest. Sen åka hem och sova några få timmar för att sedan kliva upp klockan sju, eller snarare halv sju för att jobba några extra timmar på lördagen. Tjäna lite extra pengar, HEJ BMW, here I come. Sedan jobbar jag till två, tre den dagen, som senast fyra. För sen måste jag hem för att få träffa min bror som väldigt sällan kommer hem och äta tre-rätters som mamma ska göra. Mycket gott verkar det ska bli. Kanske man kan ta några glas vin den kvällen också, bli lite på lyset då man ändå är helledig på söndagen.

Ja, det var nog min helg. Konstigt nog så känns det ändå som att min helg kommer att bli den bästa på länge, dock kommer jag verkligen att vara trött veckan som kommer då det inte kommer att bli så mycket till vila. Men vafan, man lever bara en gång, right?!

Det var min kvällstalk! Peppa för imorgon de få timmar som ska göras och sedan invänta helgen med öppna armar. Härliga tider. Äntligen känns det som lite frihet!

Nej, nu ska jag sova. Så godnatt folket och ha en bra helg om jag glömmer att hälsa det imorgon :)

pussgodnatt!

d

5 Dagar kvar!

          Publicerad 2009-03-26, 17:27:46 / ♥ Hunden Ellie / 2 Kommentarer
Nu är dagen snart här och åh vad härligt det ska bli att få ett liv som flyttar in hos oss. Även om det inte skulle vara den rasen som jag själv skulle ha valt om jag har köpt en egen hund så är det ändå en ras som ligger mig varmt om härtat efter att vi fick ta del av Siris underbara personlighet.

Som sagt, fem dagar kvar. Vi har ställt oss in på allt, vi har en inköpslista med hundgodis, mat, skålar, leksaker osv. Tänk er att våran lilla hund inte har någon aning om att hon ska flytta. Hon ska tom flyga till oss, sedan genomgå en lång bilresa och sedan komma till ett nytt hem med fyra nya personer att lära känna. Lilltjejen kommer få det lite tufft. Men jisses vad bra hon ska få det.

c


Today is the day!

          Publicerad 2009-03-26, 17:07:48 / / 0 Kommentarer
Typ, eller något. Idag har det gått riktigt bra. Känns bra med tanke på att det gick åt helvete igår. Men som sagt, det går sämre vissa dagar och bättre andra dagar. Så är det ju bara. Som tur är så kommer jag kunna åka hem med ett leende på läpparna ikväll.

Nej, nu ska jag äta middag och sedan är det back to work!

Pusshej!


Torsdag

          Publicerad 2009-03-26, 10:36:52 / / 1 Kommentarer
Denna vecka har gått fort, konstigt nog :) Och jag har aldrig någonsin varit med om en månad om har gått så sakta som denna. Konstigt nog!

Efter idag är det dock bara en dag kvar tills det är helg för morgondagen räknas inte då jag både slutar tidigt och bara jobbar fyra timmar.
Hoppas på att det går bra idag, tvivlar på det men vafan, vad mer kan jag göra än mitt bästa? Det har ju gått bra övrig tid i veckan så någon gång måste det väl få gå dåligt.

Sen är det helg, blir långhelg då vi ska till Umeå på måndag av diverse anledningar. Och efter den dagen är vi dessutom hundägare igen. Äntligen!

Jag önskar att vi hade möjligheten att vara på väg någonstans. Jag önskar att tanken "Tänk om det kunde vara så" kunde slå in någon gång.
Just nu får jag nöja mig med hur det är, dock vill jag så mycket mer. Alla mina planer innehar ditt namn, åh så jag önskar!


jaja, back to work. Önska mig lycka till!

pusshej!

d


5 dagar kvar

          Publicerad 2009-03-25, 15:12:08 / ♥ Hunden Ellie / 0 Kommentarer
Här sitter man och sliter och sliter. Verkligen. iaf så hoppas jag på en bra dag idag, det ser ut som så iaf :)

tänkte bara snabbt uppdatera lite innan vi fortsätter.

k

Fem dagar kvar till lillstinta kommer hem till oss!

Puss
hej!


Music is the good in life

          Publicerad 2009-03-24, 15:53:50 / ♥ Life and music! / 2 Kommentarer


The cranberries - ZombieThe cranberrier - Linger

Har ingen aning om hur kvallan är på videorna, eftersom att jag inte kan lyssna på dem medan jag jobbar. men hoppas det låter lite bra iaf för låtarna är bra.


 

Lady Gaga - Starstruck 

Eminem - Crack the bottle
är också ganska härlig :)

Mer har jag itne på lager just nu. Några bra låtar, enligt mig då.

Nej, nu ska jag återgå till jobbet :)

pusshej!


6 dagar kvar

          Publicerad 2009-03-24, 12:28:48 / ♥ Hunden Ellie / 0 Kommentarer
tänkte skriva ett snabbt inlägg under lunchen.

Det är bara 6 dagar kvar tills Ellie är hemma hos oss :) äntligen. pappa och jag kom på igår när vi satt och tänkte på hur gammal hon är när vi får henne, att hon är född den 3 december, det vill säga på samma datum som min pappa är född. Ödet eller vad? :) Vi firar dem två samtidigt då ;) gulligt. Hon är iaf 17 veckor när vi får henne, så hon är ju lite "stor" kan man väl säga, vi missar ju den där riktiga valptiden men hon är ju rumsren och lite koppeltränad så det gör aboslut ingenting. Hon är ju ändå valp och våran sötnos!

Jag får verkligen inte glömma kameran den dagen, måste kunna dokumentera allt. 


d

Lilla Ellie! :) 


I´m on my way

          Publicerad 2009-03-24, 09:28:32 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
Arbetet väntar, måste bara lägga in en video som är så grymt härlig. Ojojoj, musiken är bra men videon är bra också tyck jag.The all american rejects - Gives you hell
Bandet har alltid varit en av mina favoriter, älskar dem och det är så perfekt att lyssna då man ska gå ut och gå. Skulle bara behöva hitta min mp3 som är spårlöst försvunnen och så ska jag ta mig en morgonpromenad varje dag.

Nej, nu måste jag åka :)

Pusshej!


Underbara dag

          Publicerad 2009-03-23, 16:58:10 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Har aldrig varit så här pigg, någonsin. Jag är inte ett dugg trött i ögat och har aldrig mått bättre. Har testat en ny grej idag och snart är det middag. Efter det är det bara två ½ timme kvar innan jag åker hem och sover för att sedan vakna upp för att göra den andra dagen på veckan bortgjord. Då är det bara tre dagar kvar innan det är helg och efter helgen så bär det av till Umeå på måndagen.

Förutom detta så har dagen gått bra, jobbet har gått bra. Men det är inget som man riktigt kan glädjas till då det lika gärna kan gå skit imorgon :/ men lite glad ska jag vara. ¨

Ja, det var allt så länge :) ska lägga ut en bra låt sedan :)

pusshej!


Bil

          Publicerad 2009-03-23, 10:46:59 / ♥ Min framtid! / 1 Kommentarer
Jag vill ha en bil och inte vilken bil som helst. Min första bil ska vara en pärla. Så jag sparar hellre in pengar och köper en riktigt fin bil till sommarn än att köpa en bil nu om någon månad bara för att köpa en bil. Det känns som att så som läget är just nu, klarar jag av att ha ett tag till. Tills jag har råd med en riktig bil.

För jisses vad många fina det finns på blocket just nu. Har ju en favorit men nere i skövde och ingen som jag kan köpa just nu så den lär väl ryka ganska fort :/ känns som en riktig Cillabil. Men som sagt, det får vänta :/

ja, återgå till jobbet! :) har saknat att jobba, helgen slog inte veckorna på jobbet.

pusshej!


Mr rock and roll

          Publicerad 2009-03-22, 22:40:55 / ♥ Life and music! / 1 Kommentarer
They'll say, I wish I knew you
I wish I met you when time was still on our side
She'll say I wish I knew you
I wish I loved you before I was his bride

And so they must depart
Two many more a broken heart
But I've seen that all before
In TV, books and films and more
And there's a happy ending
Every single day

And they'll meet one day, far away
And say, I wish was something more
And they'll meet one day, far away
And say, I wish I knew you, I wish I knew you before

Bra låt, väldigt härlig låt.
Amy macdonald - Mr rock and roll
Hyra film och bara må bra

          Publicerad 2009-03-22, 19:14:31 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Japp, jag och syster ska hyra en film och se, kanske köpa något gott. Sen ska jag köra lite wii fit för att se hur det ser ut med vikt och bmi. Kanske köra någon timmes spel där, lite aerobics och balans. Det är roligt, älskar wii. Men vill dock ha playstation snart :/

Ja, men det var allt. Blir mer uppdatering imorgon då man sitter vid en dator hela dagar.

Pusshej!


Det var min söndag

          Publicerad 2009-03-22, 17:24:04 / / 1 Kommentarer
Helgen går så fort, men helt ärligt, det gör inte så mycket. har nästan roligare på vardagarna och tiden känns mer värd då. Sen att tiden går fort är ju inget dåligt för då behöver jag ju inte vänta på Ellie så länge.

Har iaf sovit i typ en och en halvtimme, lite tråkigt att sova då jag tror att jag kommer få svårt att sova sedan inatt. Men har klivit upp samma tid eller tidigare som jag gör när jag jobbar och kanske är jag trött ändå då det väl är kväll.För det va så otroligt skönt att bara på lägga sig och blunda ett tag utan att känna att jag har något att göra.

Vet inte om jag är så hungrig, har tappat aptiten lite också vilket inte känns så roligt. Iaf på helgerna.

ja, vad mer? Sett en tecknad klassiker ;P haha. Och musiken i filmen är bra härlig.

Två låtar som är härlig som är med i filmen. Det här var en favoritfilm då jag var mindre :)
A goofy movie

Sånt får en på bättre humör, man minns tiden då man var mindre då livet var lite enklare på ett vis, mindre ansvar och man levde för stunden. Det fanns inte mycket som rubbade livet då. Det var tider det.

Nej, nu ska jag gå och vara social.

pusshej!At home

          Publicerad 2009-03-22, 12:33:09 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det känns lite tråkigt, men ändå skönt. Helgen har inte varit bra alls, mest för att jag sa att den skulle bli super, antar jag!

Har absolut noll med pengar så jag vill inte spendera det på nöjen med lånade pengar. Känns dumt. Så därför blev det ingenting. Kommer väl säkert få skit för det. Nej, helgen blev inge bra alls. Kunde ha blivit bättre, men som vanligt ska det bli nå sneat som gör att allt skiter sig. Less på medelmåttighet!

ja, det var allt! hej!


Helgen är snart här :D

          Publicerad 2009-03-20, 16:01:40 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
och den kommer gå fort precis som alla andra helger, men just nu gör det inte mig något. Varför? Jo, för att efter det så är det fem dagar kvar med jobb, två dagar som består av helg och sedan bär det av till Umeå för diverse ärenden samt att hämta vovven. Kan man längta mer? Tror inte det. Äntligen kommer vi ha en liten Ellie hemma hos oss.

Ja, nu är det dessutom bara runt en timme kvar av jobbet innan det bär av till fjälls. Får se vad helgen utvisar och ger. kanske jag är mer trött och less än vad jag är nu. Hoppas iaf på en bra helg, men oftast då jag gör det så brukar den bli dålig och bara skit :/

Så håll tummarna för mig :)

pusshej!


Läget ligget till så här!

          Publicerad 2009-03-20, 11:23:44 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Fyra timmars jobb, ska tanka innan, har handlat och gjort bort ärenden och sedan bär det av till fjälls. Mys, eller hur?!

Även fast det känns lite tungt då jag inte har några pengar men det ska nog ordna sig. Som vanligt köpte jag snövel till älsk. han kommer bli så glad! ;)

jaja, snart åker jag på jobbet.

lö

Pusshej!


Typiskt

          Publicerad 2009-03-19, 15:13:21 / / 1 Kommentarer

Ljudnivån är nog hög och ändå så får jag bara äldre så jag måste skrika högre för att de ska höra i min telefon. Ni skulle ha varit här, för seriöst, det är värre än om man tar in 50 småungar som står och skriker. :P

jaja, återkommerKlockan tickar

          Publicerad 2009-03-19, 15:00:43 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Klockan är snart tre och jag har sålt två idag, det går trögt men ändå inte på något vis :/ men imorgon är det fredag, jobbar bara fyra dagar och sedan bär det av till fjälls. Härligt. Dessa tider så skulle jag kunna vara i fjälls varje dag, det är så fint väder och världens perfekta ställe att vara på då solen skiner :)

Önskar att det kunde gå så otroligt bra resten av dagen så är jag nöjd :)

Längtar tills i helgen, älskpälsk!


Återvändsgränd!

          Publicerad 2009-03-18, 13:39:45 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Börjat fundera på det jag kände för något år sedan, att jag inte är nöjd. har fått tillbaka den där känslan och det värsta av allt så känns det som att det inte skulle fungera att jag får som jag vill denna gång :/ Det känns som en återvändsgränd helt ärligt.


Godmorgon onsdag!

          Publicerad 2009-03-18, 10:29:15 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

Då sitter man här igen, det är ju tur att alla dagar efter onsdag går så fort för då är det snart helg :) Och efter helgen är det bara en vecka kvar tills vi åker till umeå för några svar och för att få hämta hem Ellie. Det är det enda jag ser fram emot just nu, det känns som om att hela våra liv kommer att förändras till det bättre.

Ja, ska se hur det går för mig idag, önskar bara att vi kunde få byta projekt så att man kunde få känna på lite lättare säljning. men det kommer väl med tiden :)

Försöker även köra väldigt eco då jag inte har så mycket penga att röra mig på. Eller ja, just nu har jag inge pengar alls :/ så det gäller verkligen att tänka på att köra så att det inte går nå mycket bensin alls, för hur ska man kunna tanka om man inte har pengar? Dock känns det skönt att jag nu vet hur mycket det går på en månad ungefär. Synd bara att jag måste köra en månad tills jag får någon lön :/ men det ska nog ordna sig det med :)

nej, nu ska jag fixa till telefonen och sedan börja jobba :)

pusshej!Det mest händelserika idag: Borttappad papperskorg

          Publicerad 2009-03-17, 19:56:28 / / 0 Kommentarer
och då menar jag inte en riktig papperskorg, utan den på datorn. Japp, ena stunden då jag kolla så var den bara helt spårlöst försvunnen. man jag fixade det, jag hittade den borttappade papperskorgen och nu är den åter på sin plats. Jag fixade det helt själv för inte ens chefen eller Sammy visste vars man återställde det. hihi, stolt!

nej, nu är det fem minuter tills jag slutar, då ska jag hem, snabbstäda och sedan ska jag lägga mig och läsa. MUMMA!

Ha en superduper trevlig kväll, för det ska jag ha!

Pusshej!


Lugn morgon, hektisk dag

          Publicerad 2009-03-17, 18:02:15 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
och bara en massa nejsägare vilket är trist för min del. Jag är så trött i ögat och börjar fundera på varför. För även fast jag sover minst 8 h per dag så är jag trött. Kanske jag söver för mycket? Kanske ska minska till sju h per dag eller, sex ´tom. För det är skitjobbigt att vara så dåsig hela tiden :/

sen har jag inget tålamod från svar av dig idag! Orkar inte så det får vara:!


Äntligen

          Publicerad 2009-03-17, 13:41:10 / / 1 Kommentarer
Denna dag kan bli ganska bra ändå för idag har det gått bra på jobbet. Klockan är dessutom bara halv två så det kan ju bara bli bättre :)

älskar livet, läser en bra bok, det börjar bli vår, jag har jobb (än så länge) och det känns som om att allt börjar ordna sig :)


Tisdag

          Publicerad 2009-03-17, 10:17:32 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Ännu en dag på jobbet. Kom hit så tidigt då vägen var så pass bra, bar och torr asfalt, bättre kan det ju inte bli. Så nu ska jag läsa några sidor i boken och sedan börjar jobbet :)

Pusshej!


Duktiga jag!

          Publicerad 2009-03-16, 23:16:41 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Har fixat lunch och middag, plockat ihop i mitt rum+fixat kläderna, skrivit till Ellies skötare och pratat lite med familjen. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa och invänta den nya dagen. orkar nog inte duscha idag, får bli imorgon. Detta är typ allt jag orkar efter att jag ahr kommit hem från jobbet.

Men skriver imorgon. Hae!

Måste dock få citera Vicky först  "Det är så mycket saker man borde veta som man inte vet." Så sant som det är sagt.!

pussgodnatt!


At home

          Publicerad 2009-03-16, 22:03:41 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Ska städa rummet, prata klart med Julia, prata med Vicky och sen hinner jag inte så mycket mer. Tänkte försöka läsa lite, hinner inte det och det är typ min högsta prioritering just nu då boken är så bra.

Jag har inte så mycket att skriva förutom att säga godnatt! Blir en ensam natt inatt men det gör inte så mycket, då har jag något att se fram emot. Ska ju få sova i ett städat rum där jag nu har två garderober så jag har mycket bättre ordning i mina kläder just nu. Härliga tider.

nej, som sagt, godnatt folket!

pusshej!Tiden har aldrig gått så sakta som idag.

          Publicerad 2009-03-16, 19:34:19 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Nu är det bara 35 minuter kvar, BARA 35 minuter. Jag är så trött i huvudet och nu vill jag byta projekt. och jag har fortfarande minst 40 min kvar innen jag är hemma efter att jag har slutat. Jävligt jobbigt.

jag vill inte sova själv inatt, jag vill sova tillsammans med en varm kropp!

nej, nu ska jag deppa vidare på jobbet. suck! Jag vill hem.

pusshej!


Ny energi?

          Publicerad 2009-03-16, 17:54:11 / / 0 Kommentarer
Eller inte. Mår lika skumt :/ det blir mycket med vila ikväll än fast jag är tvungen att städa ihop i rummet. Tror dock att jag bara ska plocka upp och sedan städa resten imorgon. Vet inte om det bara är jag eller om det är fler som inte skulle vilja städa direkt då man kommer hem och klockan än nio på kvällen.

Vet inte om det blir till att sova själv inatt eller hur det blir. Får se om det blir en kall natt.

nej, två ynka timmar kvar, det är bara att försöka göra allt nu sista timmarna. Dock går det trögt för alla så det är verkligen körigt :/

pusshej!


kaos i huvudet

          Publicerad 2009-03-16, 16:53:43 / / 0 Kommentarer
Jag har aldrig känt så här, det är alldeles snurrigt i huvudet och jag ahr världens huvudvärk. Vet inte om det är för att jag inte åt någon speciell lunch eller vad det är, tur det är middag om åtta minuter för jag måste få i mig någonting. Känner mig så konstig.

Iaf så har det gått skit för alla idag, det funkar verkligen inte att sälja. Tur det går sömre för alla när det går dålig för oss nybörjare också så att de inte tror att det är vi som inte kan utan att det är ett svårt projekt :/

nej, tror jag ska hä in min middag nu i micron.

Pusshej!


Hör upp!

          Publicerad 2009-03-16, 15:41:43 / ♥ Hunden Ellie / 1 Kommentarer
Nya bilder på Ellie ;D hon är så duktig, kan redan sitt bland annat och är busigare än busigast. Lite blyg bland folk men om hon är van dem så blir hon alldeles tokigt glad.


d

s

w

Hon var tydligen väsktokig och skulle sitta i den hela tiden, varje gång de vred bort huvudet så gick hon dit och satt sig igen. De lyfte ur henne och börajde sedan packa igen och innan de visste ordet av det så var hon tillbaka i den igen. De säger att hon är redo att resa och det är ju bra ;P haha. Snart flyger hon till oss :) Våran lilla Ellie!


Good day

          Publicerad 2009-03-16, 13:32:51 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Typ, knappt :P längtar till middagen trots att det är köpmat idag :P fan, det enda man sitter och tänker på är rasterna och mat :P tur man inte går och småäter också, då hade det varit riktigt illa.

tråkigt är det, längtar tills hunden kommer hem, tur är att det blir en comboresa, två flugor i en smäll. Får oroa mig på vägen dit och tröstmysa om det skulle vara så med lilla Ellie. Myyys! Emelie kan minsann mysa med jonathan eftersom att han antagligen ska med. Åh, äntligen blir det lite liv i luckan igen.

d

Systeryster och jag! <3


Hard work

          Publicerad 2009-03-16, 11:48:29 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har inte haft en enda som svarat på en 40 min vilket är supertrist. Måste göra det på det jobbiga viset dessutom och det är verkligen drygt. Men denna dag ska nog gå ganska fort.

Det känns verkligen skitigt gjort av dig att hålla på som du håller på. Du tänker då fan mer på andra och vad de tycker!

Iaf så ska det nog lösa sig, den 30 ska jag kolla på allt som spökar i min kropp. Så blir det. Hoppas att jag får några svar. Tur man har en chef som förstår för numera tycker jag bara att folk har otur med deras chefer.

Man ska aldrig tycka att livet är bra för då blir det alltid dåligt!

Btw så har jag glömt telefonen hemma, glömde den då vi åkte in för att hämta kläder och sedan åkte vi tillbaka till svanabyn. Tur S laddade sin telefon så att jag hade en väckarklocka annars hade jag aldrig tagit mig till jobbet idag. Känns dock skönt att det är barbacke, går mycket lättare att köra då. Nu vill jag ha sommar snart.

iaf, så önskar jag er en trevlig dag!

E

pusshej!


Godmorgon!

          Publicerad 2009-03-15, 12:18:04 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Sov till elva idag vilket var skönt, har inte haft någon speciell sovmorgon alls denna helg, men det är skönt att inte sova bort hela dagarna.

Imorse då jag vakna så var jag tät i näsan och nu då någon timme har gått så är jag så snorig att jag blir tokig. Vet inte om paniken inför att vara sjuk har uppstått nu då jag är småsjuk konstant och det är verkligen hur irriterande som helst.Vem vill sitta och hosta, nysa och snora konstant? Inte jag, fan också! Less jag blir.

Är iaf i Svana och myser. Vet inte om det blir att åka hem snart, får se. jaja, bebisen ska ha datorn, sötpluppen! Snart får vi hem Ellie :)

pusshej!


Att saker och ting kan stiga en upp i huvet!

          Publicerad 2009-03-14, 18:17:57 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Seriöst, människor som är som den största skitstöveln som går i ett par skor, kan jag förbi se. Men att någon så nära är en sådan stor översittar och skitstövel har jag aldrig någonsin varit med om. Jag har inte ens ord att förklara det jag känner. Det ord jag får upp är psykisk störning, vilket även blev erkänt. Att den sedan dessutom är något äldre äldre än mig själv spelar en stor roll, hur man kan hålla på så vid den åldern och verkligen sätta sig så högre upp än alla andra är bara åt helvete, rent ut sagt.

Jag kan inte förstå hur du kan ha blivit så här, det gör ont i mig att jag ska vara tvungen att ha dig som ett minne så här och speciellt vid denna tid då saker och ting förändras i min livssituation. För helt ärligt, jag har träffat många som beter sig som en riktig skitstövel, men du tar verkligen priset och du vill inte förändra dig. Du har en perfekt syn på hur du är och enligt dig kan du inte bli mer felfri.

Hur fan ska man göra för att förklarar för en person hur den får andra att må när den inte lyssnar alls? När den får andra att må så otroligt dåligt och inte bryr sig? För jag orkar inte se hur detta kommer att fortsätta, jag vill ha ett stopp.


VÄLDIGT DRYGT!

          Publicerad 2009-03-14, 15:25:58 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Sedan jag blev supersjuk i typ slutet av januari så har jag varit småsjuk hela tiden tills det återigen bröt ut igen i början av förra veckan. Är småsnorig och hostig varje dag och det är väldigt störigt. Och blev sjuk väldigt ofta i slutet av förra året. Det känns som om att jag borde kolla upp det där, kolla upp om mitt immunförsvar är helt fucked up för annars är det ju något annat skumt på g. Skulle vara skönt att en gång för alla ta reda på vad det är så ska försöka få någon tid någonstans. Kanske försöka få tid tills mamma och pappa ändå ska till Umeå för att hämta vovven. Kanske vi kan åka dit tidigare för att hinna kolla upp det.

Måste kolla upp det där för något sjukt är det som har hänt med min kropp :/


Hoppas på mys ikväll iaf.


Music!

          Publicerad 2009-03-14, 14:03:11 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer
När det kommer till musik så kan jag gilla allt mellan himmel och jord. Jag har ingen speciell musiksmak, är en låt bra så är den bra och är den dålig så är den helt enkelt dålig, vare sig det är rnb, rap, reggae eller vad som helst. Allt kan gå hem hos mig. Är det skitbra text men urusel låt i sig, så kan den ändå gå hem då texten överväger den dåliga musiken och vice versa.

Tänkte att jag skulle lägga ut några gamla godingar samt några nya godingar, bara för att ja inte har någon stereo i volvon när jag kör till och från jobb.Notch - Nuttin No Go SoHörde den här första gången i högstadiet tror jag :P tycker den är bra härlig, man hör ju knappt vad han sjunger i i denna låt så är musiken så härlig, sommarkänslor!


Maia Hirasawa - South againHär är samma, så härlig låt.

Flo Rida-Right Round ft KeshaLåt som skulle vara så härlig i (min) bil, under natten då det är sommar. Bara mysa. Härliga låt.

Swingfly - Touch and go

/>

Ååh, så härlig, skriker också sommar och bil.

Basic Element - Touch You Right NowHärlig röst har han och låten skriker också sommar. Härlig låt.!

Madcon - LiarSka lägga ut lite mer senare, lite bra musik iaf. Satt och njöt nu då jag skrev detta inlägg då man kan sitta och lyssna igenom all gomusik som bara får en glad.

Nej, promenad snart sen läsa lite.

pusshej!Ut i det fina vädret

          Publicerad 2009-03-14, 11:49:26 / ♥ Hunden Ellie / 0 Kommentarer
Ska ut i det fina vädret med syster, först ska vi uträtta några ärenden :) sedan ska vi nog ta en riktig promenad, ska bli skönt. Nu skulle bara Ellie ha varit här, snart kommer våran sötgumma!

Lägger ut lite kort sedan, ska försöka att ha med mig kamera mer så att det blir lite roligare uppdatering.

k

Pusshej!


Bilköp

          Publicerad 2009-03-14, 10:58:28 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
är ett måste för mig, men hur fan ska det går när jag inte har hunnit jobba ihop nog med pengar? Jag blir tokig på att jag måste låna bil för att kunna ta mig till jobbet. Jävla skit!


iiiih!

          Publicerad 2009-03-13, 16:23:49 / / 1 Kommentarer
Idag gick det SKITBRA :D fan vad lycklig jag blir. Det har gått skit i två dagar men nu äntligen vänder det :)

Denna dag har varit perfekt, jag har mycket att tacka Anna för det :) är dagen bra från början brukar det ofta vara så resten av dagen. Sant som det är sagt, längtar till min middag sedan med Vicky och Anna och jag kan ju int bli på bättre humör just nu :D

PUSSHEJ!Världens bästa start på dagen

          Publicerad 2009-03-13, 13:03:13 / / 0 Kommentarer
För det första så var jag pigg, körde Emelie till skolan sedan åkte jag till Anna och hade hur trevligt som helst med prat och mat. Hon bjöd på en redig lunch och även gosaker efter lunchen. det var väldigt trevligt och dagen kommer bli ännu mera trevlig då jag ska äta middag med Anna och Vicky, sötnosar!

Nu ska jag jobba järnet, hoppas på att allt går vägen.


Hallo!

          Publicerad 2009-03-12, 22:26:00 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Tänkte lägga mig nu och mysa i sängen med boken. Så skönt att klockan inte ens är halv elva. Har hunnit prata och umgås med mamma och pappa och pratat lite med syster, även sett lite tv och tagit mig någon macka då jag inte åt någon middag. Tydligen mättar vatten som satan, vilket jag aldrig ha upplevt förr. Tre flaskor vatten idag, inte dåligt. Kommer nog somna ganska snart efter att jag lagt mig så det blir ingen mer uppdatering.

Tänkte lägga ut en bild på mitt nylockiga hår som jag hade i sommar, tänker faktiskt inte göra om det (på ett tag iaf) utan spara ut (för jag har ju självfall, ju längre det blir desto mer lockar blir det också. Konstigt nog då mitt hår är så tjockt och tungt, det borde vara tvärtom) och göra slingor. Längtar till sommar och sol!

d

Ser riktigt miffo ut :P men saknar håret lite, det är så lätt att göra frisyrer med lockigt. Dock ska jag som sagt vänta något år innan jag gör något sådant igen och om jag gör det så ska jag göra det hos någon frisör i någon stad eller så. Köra riktiga KORKSKRUVAR inte nudelhår som det har blivit de senaste gångerna.

jaja, nog klagat om hår :P godnatt säger jag!


iiiih!

          Publicerad 2009-03-12, 19:10:54 / ♥ Twilight Saga ♥ / 0 Kommentarer
En timme kvar :D längtar tills jag får komma hem och hinna läsa längre än 20 sidor i min älskade bok, Så länge vi båda andas. Jag som aldrig brukar vara för trött för att läsa, aldrig någonsin känt att det har varit jobbigt att läsa och speciellt inte Twilightserien. Men igår var olidligt, hela kroppen börja säga ifrån, ögonen slöts även fast jag gjorde allt för att försöka hålla dem öppna. Så igår var jag trött, riktigt trött.
Men ikväll ska jag köpa en chokladbit och bara stänga in mig i rummet och njuta sönder de sidor jag ska läsa ikväll.

På ett vis är det bara bra att jag jobbar mycket för då läser jag inte ut den så snabbt. Att läsa en 20 min per dag är ganska bra om man vill att boken ska "hålla" ett tag ;)

Men gösse så jag längtar tills jag ligger under täcke i mina mysiga sovkläder och har boken i handen och är helt ensam, för just idag så har jag ju kommit fram till att jag är jävligt nöjd med hur mitt liv ser ut. Och jag ska njuta av denna stund som jag känner så här, helt själv. Och imorgon kommer jag ha en underbar dag och kväll med Anna och Vicky.

Jisses, så här bra var det länge sedan jag mådde trots att det går dåligt på jobbet. Jag kommer igen, så är det bara, jobbet ska gå bra det också :)

pusshej!


Ledsen Cecilia

          Publicerad 2009-03-12, 17:35:50 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Idag är verkligen inte en rolig eller bra dag, det är så synd hur det alltid måste vara på det ena eller det andra viset. Det jag menar är att antingen trivs man med jobbet i sig och inte miljön på arbetsplatsen, eller så trivs man på arbetsplatsen men inte med jobbet i sig, eller så trivs man med allt men så är man inte bra nog för jobbet. Så än hur man gör så blir det fel, vilket känns skit!
Önskar att jag kunde få en superförmåga och klara av allt till tusen och vara världens bästa i detta. Det känns så tråkigt att man är tvungen till att vara nybörjare på ett projekt som är svårt och inte få börja då det är lättare att sälja.

jaja, back to work I guess. Håll tummarna för mig, hårt!


Suttit och funderat

          Publicerad 2009-03-12, 15:11:21 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Min önskan den senaste tiden då jag har varit arbetslös och verkligen inte haft någon som helst ordning på livet var att just få ordning. Kom och tänka på det nu när jag satt och funderade mellan samtalen att jag är nöjd. Jag har fått rutiner, jag har ett jobb i nuläget, vi har skaffat hund, jag är inte trött på dagarna och känner att jag har saker att se fram emot. Mer än så behövs inte för att jag ska känna livsglädje. Just nu är jag nöjd med hur mitt liv ser ut, visst, det kanske inte är bästa stället att bo på, jag har bott här hela mitt liv men jag trivs med att ha min familj och släkt nära, mina närmaste vänner i närheten så att man kan träffas över en dag om tiden finns. Jag har inte så mycket mer att begära.

Vet inte om det är för att det går skit på jobbet som jag behövde tänka på de jag har som är positivt.

Har snart druckigt två flaskor vatten idag, jag har beörjat dricka väldigt mycke vatten nu för tiden. Men det är väl egentligen inte något negativt.

Mer än så har jag inte att skriva i nuläget.

pusshej!

c


Middag

          Publicerad 2009-03-11, 17:20:31 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det var min middag. Jag tror att jag kommer vara bra depp när jag åker hem :/ det är verkligen prestationsångest på hög nivå, man vill göra så bra ifrån sig men man kan ju inget annat göra än det man redan gör, så att säga. Ska ladda om krafterna, tänka på att det bara är två och en halv timme kvar, vilket brukar gå fort, sen är det hem och vila upp sig för en ny dag vilket betyder nya tag.

Jag önskar verkligen att detta kommer att funka då jag vill det så pass mycket :/

Ska sitta och vila ett tag till sen är det back to work. Blir inge prata i telefon idag på min raster iaf, vilket är både bra och dåligt. Men så är det, än hur roligt det är att prata med dig så känns det inte som en förlust. Och vem vill dessutom prata i telefon på rasterna när man sitter i telefon hela dagarna lång? inte jag iaf.

Pusshej!


Bara för att jag är less

          Publicerad 2009-03-11, 16:44:14 / ♥ Hunden Ellie / 0 Kommentarer
så lägger jag ut en bild på Ellie för att bli på bättre humör!


kTrööögt!

          Publicerad 2009-03-11, 15:20:46 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

har inte sålt ett skit idag, jag vet inte hur dagen ska gå för idag var det verkligen trögt :/ Blir så depp då det inte går bra, man blir så omotiverad. En till börjar här idag och så börjar två nya imorgon. Tror jag. Det bara sprutar in folk och det gör pressen större då det inte går lika bra alla gånger.

Nej, back to work! Nu jävlar ska jag ta dom ;)Lunch

          Publicerad 2009-03-11, 12:28:10 / ♥ Twilight Saga ♥ / 0 Kommentarer

Min första lunch i köket :) det är så litet kök och passade på idag då hälften var på pizzerian :P min keso/gurk/morotslunch. lättsamt att göra, tråkigt att äta, gott men tråkigt. Vilket samtalämne, min lunch. Väldigt intressant.

Inget sålt nu på morgonen, dock har inget sålt nu på morgonen så det går ju jämt ut tråkigt nog :/ Hoppas att dagen vänder och blir bättre.

Läste mitt första kapitel i Så länge vi båda andas och jag är redan fast. Hon är så grymt duktig på att skriva Stephenie Meyer. Tycker absolut att alla ska läsa Twlightserien, så mysiga böcker och jag har haft turen att läsa under de bästa omständigheterna dessutom.

Ska väl återgå till jobbet, önska mig/oss lycka till!

Pusshej!Godmorgon!

          Publicerad 2009-03-11, 10:29:47 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Sitter på jobbet nu, bara 9.5 h kvar nu. Dock är det skönt att det abra är en sådan dag till denna vecka sedan har vi bara en kortdag kvar på 4 h. Hoppas verkligen att det går bra idag, vill göra åtminstone lika bra ifrån mig idag som jag gjorde igår. Sålde tre st och det är jag fan stolt över.

skriver väl mer sedan, just nu har jag inte så mycket att skriva förutom att jag är bra less. Men din önskan är min lag och så är det.

Hörs senare.
Pusshej!


ÄNTLIGEN!

          Publicerad 2009-03-10, 19:27:54 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
slutar vi snart. Längtar hem, hoppas att släktingarna är kvar och fira mamma när vi kommer hem. Syster ska nämligen åka med mig hem ikväll :)

Bara en 35 minuter kvar, så snaaaart! :)

Jag är lite trött i ögat :/Middag

          Publicerad 2009-03-10, 17:03:46 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Sitter och äter min statiolsallad :P godare än vad man kan tro. Nu vill jag sluta :/ baratre timmar kvar.

Sålde förresten två nästan nyss ;)

hörs senare!


Äntligen....!!!

          Publicerad 2009-03-10, 12:23:05 / ♥ Twilight Saga ♥ / 0 Kommentarer
Det fjärde boken av Twilight Saga ligger nu i mitt hem. Det enda som stör mig är att jag aldrig kommer ha orken att läsa den förutom på helgerna och även då lär jag ska vara trött :S men nu är den här iaf :D


Hard work, work

          Publicerad 2009-03-10, 10:34:09 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer

Nu sitter jag på jobbet :) ska göra så bra ifrån mig idag. Hopps jag lyckas bara.

Glöm inte att säga grattis till mamma :)Grattis mamma på födelsedagen!!!

          Publicerad 2009-03-10, 09:28:46 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Idag fyller min mamma år, synd att alla jobbar och går skola bara. Men alla andra tidigare födelsedagar har vi brukat vara på lov medan hon jobbar själv.
Iaf, GRATTIS MAMMA!


Hon brukar läsa bloggen, så kommentera gärna och hälsa grattis om ni har lust! :)


Nu ska jag snart åka på jobbet. Klev upp för en halvtimme sedan :P jag är bra på att inte behöva någon tid på morgonen. Sover hellre än att äta frukost eller så, det är ju så mycket skönare.

Vi hörs senare idag.

Pusshej!


Leverans kanske imorgon?

          Publicerad 2009-03-09, 23:31:25 / ♥ Twilight Saga ♥ / 0 Kommentarer
På tal om ingenting, såg just att leveransen på fjärde boken av The Twilight Saga är skickad och får den förmodligen imorgon. Jisses som jag ahr väntat och äntligen får jag läsa slutet :P

tröööött är jag. Varför har jag så svårt att gå och lägga mig även fast jag är trött. För om jag väntar tills efter tolv så kommer jag inte vara trött längre. Då kommer jag ha kommit förbi den där "gränsen" som jag har. Inte ikväll, NU MÅSTE jag gå i säng.

pussgodnatt!

c


Nu är det natten för mig

          Publicerad 2009-03-09, 23:15:55 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jag har inte under alla de gånger jag sett Twilight varit på väg att somna men denna gång är det nära. Kan inte ens se klart filmen så nu tänker jag lulla mot sängen. Min mysigt stora säng med minst fem duniga kuddar och två stora fluffiga täcken. Just denna gång som jag är hemma så har min säng aldrig någonsin varit skönare.

PussGodnatt folket. Skriver garanterat mer imorgon.Ny bild på Ellie

          Publicerad 2009-03-09, 22:15:48 / ♥ Hunden Ellie / 0 Kommentarer
E

Visst ser hon mjuk och go ut, som en liten trasselsudd. Hon ser ganska stor ut men hon är bara 11 veckor. Snart flyttar goingen hem till oss.


Klockan är sex

          Publicerad 2009-03-09, 22:12:39 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Känns det som iaf. Jag kom hem för typ en timme sedan och eftersom att jag alltid i vanliga fall har slutat mellan fyra och sju så känns det som att klockan inte är mer än typ sex-sju. Men klockan är ju för tusan över tio och det är snart läggdags. Tänker inte sitta uppe onödigt länge, ska lägga mig i en bra tid för jag var lite trött idag på jobbet och det gillas inte. Ska se så mycket som jag orkar på Twilight. Tror jag inte orkar fixa någon lunch heller, har inte så mycket tid till att göra det så det blir nog någon sallad imorgon med. Dock någon lite godare.

Annars har dagen gått bra, liiite seg i slutet, typ de sista fyra timmarna men jag tog mig igenom dem.

Åt lite soppa nyss och hade då gjort en hårdbrömacka. För en gångs skull så hade mackan "upp och ner", alltså jag hade osten på fel sida (en principsak för många, bland annat för mig. De flesta har väl en rätt och en fel sida på mackorna?) och det har aldrig varit svårare för mig att äta. Allt blev bara så bakvänt. Så patetiskt bara för att jag hade fel sida upp.
Intressant va? :P Haha jag tycker faktiskt det. Tycker det är lite konstigt med denna mackmani som många faktiskt har och däribland jag själv.

Ja, ska se film och sedan gå och sova. Bra att jag kan uppdatera på jobbet imorgon.

Pusshej!


Middag

          Publicerad 2009-03-09, 17:06:15 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Japp, nu är det middag så nu ska jag äta min sallad med feta ost. Ska nog sikta på att äta kall mat varje dag då man knappt ryms inne i köket :P haha
Turen vände och just nu så har det inte gått så bra igen. men jag ska några som jag hoppas på senare.

Jag är trött och vill hem :/ Ska träffa Vicky en snabbis ikväll också. Ska bli kul, var hur länge som helst sen sist.

Nej, ska ge järnet nu de sista timmarna och sedan ska det bli skönt att få åka hem :)

pusshej!


längtan

          Publicerad 2009-03-09, 15:10:22 / ♥ Min framtid! / 1 Kommentarer


Längtar!


YEY!

          Publicerad 2009-03-09, 12:29:54 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Någon måste ha hållit tummarna för mig, för jag har just sålt min första order :D är så otroligt lycklig, äntligen har man fått lön för mödan. Just nu känns det roligt igen ;D

Nu vill jag bara ha ellie :)


Jobb jobb

          Publicerad 2009-03-09, 09:28:34 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Nu åker jag på jobbet. håll tummarna.

Fyfan vad jag ska sova när jag kommer hem, är så otroligt trött :/


Bara främlingar färdas. Den som äger allt har ingenstans att gå.

          Publicerad 2009-03-09, 01:08:13 / ♥ Hunden Ellie / 0 Kommentarer
Så sant som det är sagt.

Tänkte inte skriva så mycket förutom att säga godnatt och lägga ut två bilder till på sötvovven. Lycka!

c

Ellie till vänster tillsammans med hennes bror

k

Sötploppen!

Återigen bilder lånade från Kennel Lakies

Hoppas ni får en bra måndag, det ska då jag ha. Ska inte förvänta mig något, det kan helt enkelt inte bli sämre än vad det är och därför tänker jag varken tänka sämre eller bättre. Jag är nöjd med allt just nu, för det är nu jag inte tar något för givet och det är nu jag uppskattar det som är på riktigt!

Pussgodnatt!

ps. Nu framöver lär det bli mkt uppdatering om Ellie, videor förmodligen dessutom. Så nu kanske det blir lite roligare uppdatering. För de som det faller i smaken. ds.


Tillbaka till verkligheten

          Publicerad 2009-03-08, 21:44:09 / ♥ Min framtid! / 3 Kommentarer
Ja, så känns det faktiskt. Känns så konstigt då man kommer hem till Dorotea. Men denna gång kändes det mycket bättre än i Torsdags. Tror jag ska se Twilight, tack vare Stinas tips om att det fanns en med bra kvalla så kan jag äntligen se alla detaljer. Härligt!

Sen ska jag nog sova för att sedan vakna upp och åka på jobbet. Det känns inte som om att detta jobb passar mig då det går så trögt för mig :/ För visar jag inget resultat så är det ju bara att gå och jag som verkligen trodde att detta jobb var som klippt och skuret för mig. Jag håller verkligen tummarna imorgon och ska jobba 110% och verkligen göra mitt bästa för jag vill verkligen detta. Det är en sådan bra miljö med bra människor som ger positiv energi och det har jag lärt mig utgör hela jobbet. Ett jobb i sig kan vara hur trist som helst men kan livas upp av omgivningen. Så håll tummarna för mig imorgon.

Nu är det bestämt iaf, den 30/3 åker en formodligen trött liten tjej hem till Dorty town från Skåne. Våran lilla Ellie. Har nu sett en bild på vilken exakt som det är av dom och hon är så söt med sina knubbiga tassar och sin lilla antydan till skägg som dvärgschnauzrar har. Jag kommer att må så mycket bättre med en hund i mitt liv, må bättre psykiskt. Jag saknar Siri så grymt, höra tassarna som klickar mot golvet, någon som myser med en oavsett, någon som litar på en, behöver en. Jag längtar som en tok tills Ellie kommer och förgyller våra dagar.
Visst är det ofattbart hur ett djur kan göra så stor skillnad på livet?

v
(Bild lånad av Kennel Lakies hemsida)

Vi ska få lite nyare bilder på henne. Hon heter Greta Garbo just nu, men det tyckte inte vi passade. Visst är hon über söt?
Bara jag kan få en bättre tillvaro, mer säker tillvaro så ska jag också skaffa en vovve. En alldeles egen. Nu har iaf familjen fått en liten sötplupp :)

Nej, nu ska jag försöka hjälpa syster att få saker och ting gjorda så hon kan se film med mig. Äntligen vill hon se Twilight med mig, eller ja, vill och vill. Hon gör det för min skull :P

Pusshej!


Besviken

          Publicerad 2009-03-07, 11:40:30 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vaknade himla sent idag, typiskt. Får så dåligt samvete då jag sover för länge.

Denna helg känns inge kul alls. Hade inte hela familjen varit i borga så hade jag inte haft någon anledning att vara här. Vet inte om jag åker hem ikväll/idag. Känns inge pepp alls. Man slutar aldrig förvånas och jag fortsätter bara att bli besviken. Man ska aldrig uppskatta något för om man någon gång gör det så blir man bara mer besviken då det bara vara för någon dag.

Nej, huvva. Idag är inget på topp!


Familjen Jonsson har blivit med hund

          Publicerad 2009-03-06, 22:07:34 / ♥ Min framtid! / 1 Kommentarer
Japp, så lyder det nyheten. En liten dvärgschnauzerflicka kommer att flytta in hos oss i mitten eller mot slutet av mars. namn är inte bestämt än. Siri har verkligen gjort ett avtryck hos oss och vi har kommit fram till att vi verkligen vill ha en siri till, så vi slog till direkt då det finns en kennel i Umeå. Lakies heter kenneln.

Nej, jjag återkommer!


nååååh, vad sur jag blir!

          Publicerad 2009-03-06, 10:20:15 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Det var ju en fejk. Suck, jag som trodde att det skulle vara en Twilight med bra kvalla.

Nej, nu ska jag tröstfika!


Fredagen påbörjad

          Publicerad 2009-03-06, 10:12:51 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vaknade nio helt automatiskt, tack och lov har jag rutiner nu. somnade igår hur tidigt som helst, vad jätteslut. Vaknade ju kvart i sjuk, körde runt 13 mil för att sedan sitta i telefon nästan 10 h och sedan köra 5,5 mil till. Försökte se film med bror, den var rolig, det lilla jag såg men somnade i fåtöljen. Så när jag "vakna" ramlade jag in i rummet och rakt i sängen och somna om. Har absolut inget minne från igår efter att vi hade fikat, så trött var jag. Minneluckor som om jag vore full. Meeeeen, jag känner mig piggare än piggast idag, fick sova ut eftersom att jag börjar ett igen. Ska fika, packa och sedan höra med bror vem han åker med så jag vet om jag kan åka direkt till borga från vilhelmina eller om jag ska ta igenom dorotea.

Duschad och snart färdigpackad. Ska lägga in den nya Twilight (alltså, bättre kvalla från den andra jag har) på "piratbukten" som är Ds lilla bebis sen ska jag fika och åka.

Hörs senare ikväll :)

pusshej!


Hej hallå säger jag efter första dagen på jobbet

          Publicerad 2009-03-05, 22:00:42 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Kom hem 20 i nio typ och har inte mer än hunnit berätta för pappa och bror om jobbet, slängt in en tvätt och bara haft allmänt ont i huvudet. Tror jag drack för lite idag. Iaf så är jobbet bra, trodde inte att tiden skulle gå så fort när man pratar i telefon heeeeela dagarna, inte bara det, 9,5 h. Inte bara en vanlig arbetsdag precis. Men det känns bra, bra folk är det där också. Så det känns bra. Hoppas bara att jag kommer kunna sälja något, just nu känns det hopplöst men jag ska inte ge upp hoppet.

Imorgon är det att vakna, packa, åka på jobbet, jobba fyra timmar sedan åka till fjälls igen, äntligen! Jag har abstinens efter älsklingen. Saknar han så grymt mycket. Kommer nog inte kunna sova nå mycket ikväll :/ jag har aldrig känt denna hopplösa känsla förr, jag trivs inte i Dorotea längre. Eller ja, det är nog människorna jag saknar i Borga, mamma och syster är där, släktingar är där och framför allt S.
Sen är det så lugnt där, mysigt, skotrigt, fjälligt, husvagnigt, stugit, myysigt. Suck! Nej, deppinlägg idag bara för att det var tungt att åka från borga och allt som hör till imorse.

Jag ska försöka få bort min huvudvärk, se nya Twilight (dvdrip :O) med bror tror jag, för han har inte sett den. Har ju ändå en grym sovmorgon imorgon. Dock är klockan redan mycket :S Nej, inte sitta här längre.

Pusshej!


Still

          Publicerad 2009-03-04, 20:38:31 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Börjar bli bättre i förkylningen, livet börjar ordna sig, jag mår som bäst just nu. Jag börjar jobba imorgon, jag är uppe i fjällen just nu, jag har snart HELA familjen i närheten, jag har älsklingen nära igen och jag ska snart få åka ett vidunder. Just nu mår jag verkligen bäst.

Dock har jag tappat min telefon, det är lite synd för hittar jag den inte innan imorgon klockan sju så får jag vara utan den i, vad blir det, en dag, eller ja, en och en halv dag för imorgon åker jag över fjället till vilhelmina för min första dag på alltele och sedan åker jag hem, sover en natt och jobbar ännu en dag innan jag åker upp igen. Om det nu blir som det var tänkt från början. Alla som känner mig vet att jag inte klarar en timme utan att ha mobilen hos mig, jag får panik bara jag åker och handlar och jag inte har med den eller om jag glömmer den i bilen under tiden. Ibland är jag så patetisk att jag tom lägger undan korgen med mina varor i för att hämta den.
Jaja, som vanligt en massa strunt och ointressanta saker. Om inte annat, om jag inte hittar den ikväll så ringer jag från hemtelefonen. För även om jag inte vet om någon har ringt mig så har jag ett och annat att säga till mina närmsta vänner. Om jag inte slutar allt för sent så ringer jag imorgon och rappoterar.

Ja, men det var allt jag hade att säga. bra iaf att jag kan kontakta vänner genom bloggen. För jag kan inte gå in på apberget på denna telefon då det inte fungerar på internet explorer. mamma vill inte ha firefox på denna, hon tror att det är något dåligt. Skriver mer senare.

Pusshej!


Godnatt för mig

          Publicerad 2009-03-03, 23:54:44 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer

Det kommer kännas tungt att somna själv inatt, ja har verkligen vant mig vid att ha älsk vid min sida för det mesta nu och det har varit mysigt. Så det blir lite konstigt nu :/

Ska iaf lägga mig nu, trots min konstiga magkänsla. Imorgon ska jag "plugga" för att kunna göra mitt absoluta bästa i framtiden.

Skönt att sova, sängen, here i come!Bil, min egna bil

          Publicerad 2009-03-03, 22:19:33 / ♥ Min framtid! / 0 Kommentarer
Det känns så mycket bättre nu då jag är inne på blocket och kikar runt, för nu verkar det mer verkligt att jag kommer att ha min egna fina bil inom en snar framtid. Och det bästa av allt är att man kan byta upp sig eftersom, min alldeles egna bil. Fan vad jag längtar.


Förlåt omvärlden

          Publicerad 2009-03-03, 20:59:25 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Med tanke på att det blir pendling till jobbet numera så har jag inte så mycket pengar att röra mig på. Och allt eftersom jag har handlat här uppe i borga så vet jag inte hur mycket jag har kvar på kontot. Därav anledningen att jag inte har några pengar på mobilen. Tappat bort en laddningskod vilket är typiskt, hade åtminstone 100 kr på det. Vill ladda med 200 då jag ändå laddar så att jag har gratis men vet inte om jag har råd.
Pappa ska dock komma med min internetdosa så då ska jag kunna se hur mycket pengar jag har kvar och om jag har råd att köpa ett refil. Kan inte ringa upp de som har ringt när jag väl har missat erat samtal.

Som tur var så såg jag att oljelampan lös på 570 efter systers tur med den. Så där rök 100 spänn på en skitolja också dessutom. men hellre det än att skotern skär. Jisses vad mycket pengar det har gått denna vecka :/ men det blir ju så, vill ju inte leva snålt heller, eller ja, jag vill kunna leva åtminstone.

Ja, jag var förbannad igår men det har gått över. Som sagt så blev jag på bättre humör. OCh som toppen på det så börjar jag jobba på Torsdag, halv elva vilket känns toppen. Måste ner imorgon då men då blir mor och syster billös. De får ta skotern när de ska handla. Men äntligen får jag sätta igång och äntligen kommer det rulla in pengar på kontot så att jag äntligen kan köpa mig en riktig bil. Men framför allt betala tillbaka min skuld som jag har. Så jag får rent samvete.

Nej, det var nog allt för mig. Fick ont i huvudet av denna lilla text. Har inga roliga eller nya bilder heller då jag inte har någon kabel eller så, Men vi hörs mer sen om inte annat imorgon. ha en bra kväll.

(Ska fylla på telefonen imorgon btw) 

Saknar redan Sammy! <3

puss
hej!


Nu blev jag förbannad!

          Publicerad 2009-03-02, 23:06:56 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

och herregud, hur fan kan man göra så?Hej hopp alla roliga människor i världen

          Publicerad 2009-03-02, 23:03:48 / ♥ Min framtid! / 0 Kommentarer
Jag har tråkigt, jag börjar få panicken. Jag har inget att göra och jag är tät i näsan. INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR! ;) haha

och ja, panicken med ck för det är real panic you know.

Det är en konstig känsla som jag får ibland, att det spritter i hela knoppen och jag vill bara springa. Jag vet inte om jag är trött eller vad det är.

Ja, det tredje inlägget för denna vecka och det var baaaara klagande. Men så är jag! Nej, nu ska jag dumpa bloggen ett tag, imorgon kommer ett mer intressant inlägg där jag är glad :)

Pussgodnatt!fiin!


Måndag

          Publicerad 2009-03-02, 20:09:17 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Dagarna fortsätter gå och jag är förkyld fortfarande. Men det är bättre nu då jag har tagit en alvedon och ipren.

Har verkligen inte mycket att skriva ikväll. Har en mysig kväll med familjen och sen ska jag få sova bättre inatt då mamma har köpt nässpray. Min vän, dock en farlig vän.

nej, huvudet säger ifrån. Ska äta lite chokladpudding :)

pusshej!


Dålig uppdatering

          Publicerad 2009-03-01, 16:53:43 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Jag som sa att jag skulle uppdatera till helgen och snart är helgen slut. Men jag har helt enkelt inte haft tillfälle eller tid så därför har det inte blivit av. Men nu sitter jag iaf hos mamma och ska äta mat, snyltare som jag är. Men så är det. Jag är ju faktiskt här för att jag älskar min familj också ;P

Kört skoter idag, kört tonvis med bil känns det som, ätit i backen och bara varit. Tror dock att jag börja bli sjuk, det gör ont i halsen, snuvig och tät i näsan och ont i kroppen. Så lite dumt var det väl att köra skoter men det är ju så kul. Inget vidare väder är det heller så det är lite synd också.

Annars så har veckan varit bra, skön och rolig. Jag trivs här, men det är väl för omgivningen och personerna som är här.

Ja, det var lite text om min vecka :P

Hörs mer senare :)

Pusshej!

c

TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0