Vaken tidigt!

          Publicerad 2009-11-29, 05:33:17 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Inte riktigt likt mig och är dessutom ganska pigg så förhoppningsvis kommer jag kunna vara vaken tills ikväll så jag vänder tillbaka dygnet.

Snart ska vi åka in till Dorotea sedan åker Sammy till Falun tvärt, han är helt tokig :P Han har dock hans pappa som sällskap och det är ju tur :) De ska ner och hämta en sak som Sammy riktigt har längtat till, en skoooter, så förhoppningsvis är den i bra skick då det blir att åka låååångt! :S

Nej, återkommer senare idag, ska lägga ut bilder på vårat julpynt, sådant som är speciellt och unikt för oss. Ni kommer förstå vad jag menar senare då jag visar :)

Puss!


Bio idag i Dorotea

          Publicerad 2009-11-29, 00:47:17 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Såg Flickan som lekte med elden. Filmen var grym, precis som Män som hatar kvinnor är. Synd var det dock att det aldrig känns värt att betala 65 kr som det just i detta exempel kosta då stolarna endast är träplankor med ytterst lite tyg på, de klipper filmen som jag vet inte vad vilket gör att det känns som att man missar hur mycket som helst och att skärmen är så suddig att man får ont i ögonen att se på den.

Alltså, hade det varit en ovärd film, hade det varit en helt och hållet ovärd bio.

Ett annat plus är att redan det den 12 december kommer jag kunna se den tredje och sista filmen :)

well well, ska ner och fika med älsklingen sedan sova! Kliva upp halv sex imorgon och ska försöka hålla mig vaken hela dagen så att jag vänder tillbaka dygnet :)

pussgodnatt


Sjuker!

          Publicerad 2009-11-24, 01:33:10 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
japp, jag är sjuk. Hoppas så innerligt att det är den där jävla svininfluensan så man har det bortgjort. Då är jag iaf immun mot den där baconfebran.

Efter att ha tagit en ipren så känner jag mig lite lättare i huvudet iaf.

Fick låna fem säsonger av Vänner av Sammys moster så sitter och kollar på lite avsnitt nu. Ska försöka sova nu för att följa med mor till Ormsjö imorgon. Sammy ska skruva i morfars skoter och jag ska hjälpa i den mån jag kan med att plocka upp lite julsaker. Men känner jag mig likadan eller värre imorgon så undrar jag om jag verkligen kommer att orka det :/ Har varit så otroligt tung och dåsig i huvudet.

Well well, återkommer kanske imorgon!

Pusshej!


New Moon klipp (spoiler varning!)

          Publicerad 2009-11-20, 23:48:42 / ♥ Twilight Saga ♥ / 1 Kommentarer
Hittat en ganska bra video på youtube där många klipp är samlade. Många scener som är jättespeciell i filmen men som man inte hinner se i detta klipp. Men vill ni och vågar ni se den innan filmen om ni ska göra det så är det ett bra klipp :)





NEW MOON! (Varning för långt inlägg!)

          Publicerad 2009-11-20, 22:07:13 / ♥ Twilight Saga ♥ / 0 Kommentarer
Igår var vi ju och såg New Moon och helt ärligt så trodde jag aldrig att jag skulle tycka allt besvär var värt det. Varför? Jo, för jag var så otroligt stressad innan vi ens hade satt oss i bilen. Kändes skönt då vi väl var på väg till Umeå, då var vi ju som sagt på väg. Bara att vänta in tills vi ser stadsljusen i Umeå.

Men det gick ju inte så bra under tiden vi körde. Det började låta konstigt ifrån höger framdäck, tänkte; nej, vafan, inte nuuuu!!
Så det var bara att stanna vid första bästa ställe, alltså en grusväg, det var kolsvart ute, det enda lyset vi hade var skenet från min mobil och där försökte Sammy hitta felet. Han hissade upp bilen lite men underlaget var inte det bästa så det sket sig. Vi var tvungen att försöka komma oss till en parkeringsficka för att ens kunna kolla vad som var fel. Jag skulle köra dit så att Sammy kunde sitta på höger sida och lyssna på ljudet och försöka lista ut vad det var som var fel.

Satt mig bakom ratten och började backa ut på vägen och då small det till lite men efter det lät det inget mer. Sammy blev less, helt klart, jag menar, då har vi en tid att passa och så ska det hända något med bilen som han inte kan kolla vad det är. Well well, ljudet slutade och vi åkte vidare. Vi kom till Umeå, hämtade upp bror som skulle följa med, gick in på Subway och köpte en macka då vi var hungrig och begav oss mot SF bio.

Trodde aldrig det skulle vara så mycket med människor där, trodde det skulle vara ett antal, men inte SMOCKFULLT. Det gick knappt att röra sig. I all väntan tills de hade öppnat salongerna så ställde vi oss i kön till godiset. Då vi ändå ska stå och vänta kan man ju lika gärna vänta och stå i kö samtidigt. Sagt och gjort så fick syster och bror sitt godis och Sammy sin dricka. Hade ju köpt innan smart som jag är ;)

Salongerna hade öppnats sedan och vi går in, de hade redan slagit igång Twilight så vi satt oss på våra platser som var på rad två, för långt fram enligt mig men det fanns inte så många platser att välja mellan då biljetterna blev slutsålda väldigt fort. Har ju sett Twilight några gånger, utan att överdriva säkert över 50 gånger. Så allt som alla andra skrattade åt småfnissade jag bara åt. Ville att den skulle ta slut och att tolvslaget skulle komma så att New Moon äntligen skulle starta. Men det var en paus mellan filmerna på 30 min så det blev bara mer väntan. Älsklingen och jag gick ut för att köpa ännu en dricka åt honom och lite smågodis åt mig. Jag åt mycket godis till Twilight, men kunde fan inte äta något till New Moon, var så fokuserad och kände inte ens något godissug. Helt sjukt!

Iaf, vi skulle gå på toa också, vilket var i princip helt omöjligt, det var kö från toerna till salongerna typ. Och då var det inte en person som stod i bredden i kön utan minst två så att gå på toa kändes ganska problematiskt. Sammy påpekade att det endast var tjejer i kön och skrattade ett litet maktskratt, endast tjejer i kön innebär noll kö till herrarnas. Ja, belåten gick han till herrarnas men kom tillbaka ganska snabbt, jag citerar:

"-Ni kan nog gå på herrarnas om ni vill, det är inte en endaste kille där inne."

Tur för oss, slapp den långa kön och tog oss in i salongen igen för att t.o.m hinna se reklamen innan filmen.

Sekunden då New Moon sätter igång, då en stor fullmåne syns i bild, då den sekund efter sekund utvecklas till halvmåne medan texten New Moon syns allt mer så kände jag leendet. Jag har väntat i ett helt år på denna film och nu ska jag få se den, filmen som är baserad på helt fucking underbara böcker som på något konstigt vis får mig att må bättre många gånger. Bella kommer på skärmen och spänningen börjar redan där. Tänker inte berätta något om filmen, det skulle aldrig gå. Kan säga att alla mina negativa tankar om Twilight så som att Kristen Stewart var en dålig skådespelare och att den inte liknande boken nog mycket försvann med vinden. New Moons upplägg, skådespelarna, scenerna, dialogerna, likheterna med boken och alla viktiga händelser, ja, allt sådant fanns med. Kristen gjorde ett sådant grymt jobb att det är helt otroligt. Hennes skådespel gjorde så att jag nästan tog till tåren många gånger. När jag sitter nästa gång på bio och ser New Moon, ja, jag ska gå igen, så kommer jag nog fan grina som en liten flicka. De som har sett The Notebook och som tar till tåren till den (vilket jag har hört är många :P) kommer garanterat att göra detsamma med denna film.

Jag kan inte förklara, man måste se den. Helst ha läst böckerna också. Så man vet om hela den underliggande meningen med ALLT i filmen. Det är så mycket man inte förstår om man bara ser filmerna.

De som har läst böckerna, vet att när Bella har det som mest jobbigt så är det tomma sidor, i månader. Det är där Lykke Li´s possibility kommer in. Trodde aldrig när jag hörde soundtracket att låtarna skulle passa men jisses, den som tycker om första soudtracket, New Moon soundtrack överträffar det, till tusen!

Lägger in Lykke Li´s mästerverk, har hela scenen i mitt huvud och låten gör allt så bra. Lyssna och njut och kolla på bilderna som också visar väldigt mycket av filmen. Längtar redan tills jag får se den igen!


 

 

 

 

 

 

 



orkar inte...

          Publicerad 2009-11-20, 04:28:15 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
3d7d90242e663c1bb34eed8ef9fad03b.png

Kolla varifrån!

orkar inte skriva mer än att vi är på väg hem och att det där var den bästa filmen jag sett någonsin i mina 20 år. Skriver mer om det imorgon.



ja med...

          Publicerad 2009-11-19, 18:32:05 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
14d0b94b059065f4feed523d1b306252.png

Kolla varifrån!

ja med detta före så kommer vi nog aldrig fram i tid :/ ser knappt framför bilen :/ suck!



Det är Torsdag imorgon!

          Publicerad 2009-11-18, 20:56:05 / ♥ Twilight Saga ♥ / 1 Kommentarer
Imorgon ska vi åter igen åka till Umeå. Jag och Sammy är där typ en gång i veckan, men vafan. Hellre det än att sitta hemma och dega :)

Imorgon är det iaf, THE day. Japp, så ligger det till. I en väntan som nu måste vara uppe i ett år så kommer jag om ca 27 timmar få se New Moon, bland de första i Sverige som får se den. Jag VET att den kommer att vara bra och absolut värt de 200 kr som jag har lagt ut på biljetten. Vare sig det är "dåliga" platser för att det blev ganska långt fram så kommer den att vara bra. Imorgon halv tio på kvällen kommer vi att gå in i biografen i Umeå och äntligen få se New Moon :)



Godkväll!

          Publicerad 2009-11-17, 21:17:46 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Dagen har varit seg. Sammy och jag satt uppe till halv fem imorse och spelade tvspel, Shaun White snowboard på wiiet. Jisses vad vi kämpa :P haha. Sen helt plötsligt hade vi klarat ut det så , så var det med det.

Sov till typ halv tre idag också, inte bra. Så vi hann inte mer än äta och så efter att man har vaknat.

Kroppen skrek efter en promenad, så tog på Ellie selen så var vi ut en sväng, så otroligt skönt. Promenader gör så gott.

Ja, har verkligen ingenting att skriva egentligen, så förstår inte varför jag gör det just nu då det är Desperate Housewives, mitt älsklingsprogram någonsin. Så tänker tusan gå härifrån nu :P haha.

pusshej!


Godmorgon!

          Publicerad 2009-11-16, 14:40:30 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Jo, jag säger så för att jag har nyss vaknat. Inte bra, inte bra jag vet. Men var vaken till typ tre-halv fyra så det är väl inte så jättekonstigt. Sammy klev tydligen upp en snabbis vid nio men dum som jag var så frågade jag aldrig vad klockan var. Trodde den var runt sju, så trots att jag var pigg så tänkte jag inte kliva upp sju. well well, man lär sig av sina misstag hoppas jag.

Ikväll blir det förmodligen och förhoppningsvis Fogelsta, till Lena och Åke. Så det blir kul det iaf plus att det bara är tre dagar kvar tills första visningen i Sverige av New Moon som jag har lyckats få biljetter till. Det känns ännu bättre. Kinamat på det så blir det en perfekt kväll och tro mig, kommer vara helt salig.

Nej, om man ska slänga iväg sig in i duschen så att man blir en människa igen! Känner mig riktigt slö och sliten :/ Somnade med blött hår igår så ser ut som en svamp på huvudet, håret står rätt upp.

Återkommer senare, pusshej!


Uppdatering är väl på sin plats?

          Publicerad 2009-11-13, 14:34:43 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Några klagar på att jag inte skriver något :P haha så får väl slänga in en snabb uppdatering.

Idag är det fredag, ikväll ska jag dansa. Har köpt goöle och något nytt vin som skulle vara gott. Ska träffa Julia, vi ska äta och pratas vid som vi inte har gjort på länge. Det kommer nog bli en bra kväll. Trots att det är fredagen den 13 :P haha.

Sammy och jag ska dänce, har vi inte gjort på typ ett år. Tycker det är svinkul att gå på dänser :)

Well well, återkommer kanske senare.

Pusshej!


Ingen bild på håret än men...

          Publicerad 2009-11-05, 20:37:33 / ♥ Tips! / 0 Kommentarer
Tänkte tipsa om en produkt som jag verkligen tycker om som jag testat nyss.

innan vi åkte hem från Vilhelmina i Tisdags så hittade jag den där hårvårdprodukten Tresemmé. På Ica Tallen hade de ett erbjudande, schampoo och balsam för 95:-. I vanliga fall kostar det 95:- st så det var ju billigt och bra med tanke på att vardera flaska är på hela 900 ml.

Köpte de som är bra för färgat hår. Eftersom att jag har gjort ganska mycket med håret, slingat hit och dit och färgat lite här och lite där så har jag alltid blivit tvungen att spraya i lite leave-in balsam i håret för att ens få ut håret med borste. Riktigt drygt och jobbigt och för att inte tala om ont det gör att tvinga håret på så vis. Nu när jag skulle kamma ur håret gick det helt perfekt, smärtfritt och lättsamt att kamma ur. Blev alldeles förvånad. Helt otroligt enligt mig.

Fanns väl en negativ grej och det var att schampoot var lite rinnigt men balsamet var bättre men då får det bli ett plus att håret verkligen känns riktigt rent. En produkt som säger sig ska vara lika bra som de produkter de använder på salonger och än så länge så överträffar de alla produkter som finns att köpa på Ica, t.ex. Nivea, Herbal, Dove, Wella osv osv. Har som sagt försökt hitta något som gör det lättare för mitt hår att kamma ut och inte hittat något av alla dessa produkter som jag nyss nämde.

Men andra ord, TESTA Tresemmé. Helt seriöst, min egen åsikt och av mina egna erfarenheter så är det det bästa jag har testat hittills.




Har även köpt värmeskyddande och hoppas att det är bra. För första gången jag köper något sådant nu då frisyren och färgerna jag har passar bättre till rakt hår :) Hoppas att den är bra.



Tänkte först men sen blev det annat

          Publicerad 2009-11-05, 00:56:46 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Tänkte blogga men gör det imorgon. Lägger ut en bild på håret då också så att Anna som bor långt långt långt borta får se :) blev himla nöjd iaf. Ska nog fortsätta se Anne Franks dagbok nu, en riktigt bra men deppig film :/ har aldrig ens sett hela konstigt nog.

Hörs imorgon!


Tröttis ikväll! :)

          Publicerad 2009-11-02, 23:25:13 / ♥ Ytligt! / 1 Kommentarer

Har en störig Sammy bredvid mig och är trött. Inte en bra kombination.

Har iaf bestämt mig för vilken färg det kommer att bli på håret imorgon efter att jag har varit hos frissan :D

denna får det bli :)



Blogg.se är riktigt segt

          Publicerad 2009-11-02, 14:15:30 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Inte konstigt att man aldrig orkar blogga, det är ju hur segt som helst.

Imorse vaknade jag vid tio och såg att Hot Stuff ringde, min favoritfrisör från Vilhelmina. Hade totalt glömt bort att jag hade en tid där idag :/ Snäll som hon är så bokade vi om till imorgon så imorgon klockan ett ska jag försöka bli en ny människa. Hur jag ska klippa mig eller om jag ska färga håret eller så har jag ingen aning om. Tyckte om mitt hår då det var lite ljusare så vill nästan göra något sådant. Kanske blanda två färger och göra något coolt, lite mer vågat :P jag som alltid kör safe :P Men får se hur det blir. Är sugen på lugg dock vet jag inte om det blir bra då jag försöker spara ut håret lite. Det går för övrigt ganska bra nu då jag klipper regelbundet :)

well well, nog om allt sådant tråkigt.

Skulle ut och springa några ärenden men inte blev det av :/ fastnade här. Tycker det var riktigt skoj att man hittade sina släktingar från USA på facebook :D Så nu kanske man kan ändra det där med att man inte kan hålla kontakten. Så en stor tumme upp för fejjan ;P

Nej, ska väl försöka göra någon nytta :) Pusshej!






TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0