Upptagen till tusen, önskar jag var en bläckfisk! (OBS! Långt inlägg. Hoppa ner efter linjen för lättare läsning om ni är söndagströtta :P)

          Publicerad 2010-02-28, 11:20:29 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
En bläckfisk med åtta armar, då kanske man hade kunnat göra saker snabbare. Dock vet jag inte om jag hade kunnat göra fyra saker samtidigt så skulle nog behöva några fler hjärnor då också, kanske är lika bra att klona mig. Det är nog bäst!

Det små vardagssakerna och allt annat är himla svårt att få in. Börja tänka på hur jäkla hektiskt livet egentligen är och så menar jag inte bara konkreta saker. Men att jobba samt att hinna träna och göra allt vid sidan om som att fixa, samt att hinna träffa alla människor, samt att hinna vila, det är svårt. Låter väl kanske konstigt och kan inte heller räkna upp alla grejer som måste göras inom en snar framtid för annars blir det en flopp vilket gör det ännu svårare.

Mor fyller år snart och eftersom mamma är ledig nu på sin födelsedag vilket hon inte har varit på väldigt många år så vill jag hjälpa henne att baka och ställa i den mån jag kan. Vilket tar sin tid. Ska baka en liter bullar nu idag, som tar timmar då jag är en ovan bagerska (heter det så :P dock är det värt timmarna för de blir dögoda).

Hunden tar tid, hennes pälsvård och allt annat omkring tar timmar ibland. Träningen får jag inte glömma, jag har ett mål, jag SKA bli smalare om jag så får jobba ihjäl mig. Nu när jag har sett resultat så kan jag inte bara strunta i träningen. Speciellt inte efter min sjuka vecka då jag absolut inte var pigg nog för att träna.

Jobbar några timmar per dag och är så ofantligt glad att jag slutar tidigt många dagar så jag hinner hem och göra allt som måste göras nu. Dock har jag fått lite extra timmar (vilket jag tackar gudarna för) som gör att dagarna blir lite längre.

Sen är det hemligheter både åt höger och åt vänster som behöver tid till att bli planerade så det känns verkligen som om att jag skulle behöva några extra timmar på dygnet. Hur som haver så gör jag mitt bästa och allt kommer att bli lugnare, jag lovar. Just nu prioriterar jag det som har en deadline som börjar ticka mot slutet. Hoppas att många förstår.Idag ska jag försöka hinna städa, det är ett måste. Annars kommer det nog börja krypa saker i rummet (som mamma och pappa bruka säga :P) plus att jag varken hittar något jag ska ha och att jag knappt tar mig in till sängen.

Sedan, om jag hinner och inget annat kommer i vägen så måste jag baka en liter bullar för att lyfta bördan från mammas axlar. Nog för att hon är ledig under dagarna men hur kul är det att baka helt själva till sin egen födelsedag? Den tio:e är ni bjuden på gobullar hos familjen Jonsson ;) haha!

Nej, måste sätta fart om jag ska hinna med allt och lite till!


Nu har älsk åkt igen!

          Publicerad 2010-02-23, 20:03:36 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

känns tråkigt, tomt och kallt. Det är så skönt att ha honom hemma, hos mig! Nästa gång han kommer hem så tänker jag dra till borga nästan direkt då jag har slutat på fredag nästa vecka.

Annars så händer det inte så mycket, är fortfarande lite dålig så riskerar det inte med träning ikväll så det fick vara. Blir hellre helt återställd och slippa ta nässpray så fort jag ska sova.

Imorgon blir det Högland med Julia och köra hundspann. Härligt! Ska bli så mysigt. Återkommer kanske senare. Nu vet ni ju att jag lever iaf :)

Pusshej!Sammy har...

          Publicerad 2010-02-20, 19:17:51 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
663762536279d4cecf949eefba393ef2.png

Kolla varifrån!

Sammy har ömsat skinn :P hahaUtan titel

          Publicerad 2010-02-20, 15:26:46 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
0-36a6a62786ef669fc7e37e7d8f92c8e5.png

Kolla varifrån!Utan titel

          Publicerad 2010-02-20, 15:25:28 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
0-36a6a62786ef669fc7e37e7d8f92c8e5.png

Kolla varifrån!Fortfarande sjuk!

          Publicerad 2010-02-20, 12:29:57 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
När ska jag få ändra rubrik och skriva dit något positivt? :/ Har varit sjuk i typ en vecka nu, börjar bli less. Sorry för ett väldigt negativt inlägg men hatar verkligen att vara sjuk och jag får helt seriöst panik då jag är tät i näsan. Det är utan tvekan det äckligaste och det värsta som finns.

Iaf så ska vi till morfar idag, han fyller år. Tar dock en egen bil för jag vet inte hur jag kommer att må senare idag. Är alldeles yr så. Imorse då jag duschade så var jag tvungen att hålla i mig med hjälp av väggen då jag gjorde mitt tragiska försök till att raka benen. Hela rummet snurra. Kort sagt, det var länge sedan jag var så här sjuk :/ måste vara pga träningen i tisdag. Typiskt!

Måste gå nu, ska ta på mig myskläder och bara vara. Skriver kanske mer senare.!

En snorig puss!


På bättringsvägen?

          Publicerad 2010-02-19, 20:57:07 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Knappast, är fan värre nu än vad jag var i onsdags. Tror dock inte att jag har feber men snorar och nyser som jag vet inte vad. Känns som om att jag har ett bacillmoln runt omkring mig. Och ändå vågar älsk pussa mig! :O Helt otroligt!

Iaf så blir det myskväll ikväll, själv. Kanske syster vill se film eller så. Älsk ska se film med en kompis och imorgon på dagen blir det skoterkörning för hans del. Vet inte om det blir i Borga eller här i Dorotea. Sen blir det filmkväll med älsk, myyysa, det är vi bäst på! :) S

Vakna tidigt på söndag för att hinna på skotertävlingen i Strömsund. Snälla gud, låt mig vara frisk då! Jag looovar att jag ska klä mig ordentligt, för jag MÅSTE se tävlingen!

Nej, ska fortsätta med hemligheten som jag håller på med och sen välja en film. Hörs kanske senare, om inte annat har jag däckat i sängen. Mår verkligen pyton!Sjuker, ser fram emot helgen!

          Publicerad 2010-02-18, 18:41:29 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Är fortfarande sjuk, har lite feber och känner mig allmänt tung. Dock verkar det vara på bättringsvägen så jag har jobbat idag. Älsklingen har kört skoter och nu är han och tränar. Håller på med hans sockar, har gjort klart skaften snart så de blir nog klar ikväll. Han ville ha ett par med längre skaft, sagt och gjort :)

Sen när han kommer blir det nog bara mysa! Härligt. Helgen ska spenderas tillsammans också, förmodligen. Skotertävling på lördag i Strömsund och sedan blir det nog Borga. Skönt att få komma iväg lite än om det bara är för ett dygn. Snart är det ju påsk och då blir man borta längre :)

Nej, ska lägga mig framför OS och se Anja och sedan skidskyttet damer och sticka färdigt Sammys sockar.!

Hej hopp!det är...

          Publicerad 2010-02-17, 20:58:39 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
62439dd75cd3758d1317f9196df7fd53.png

Kolla varifrån!

det är här det är menat att du ska vara, vid min sida, för alltid! Jag älskar dig Sammy! <3Hej sjukling! (Obs, långt klagoinlägg :/)

          Publicerad 2010-02-17, 17:16:06 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Japp, så är statusen just nu. Har ingen ork till någonting. Hela helgen och i måndags kände jag mig dålig. Sen kändes det bättre i slutet på måndagen. På tisdag var det ju utedag på skolan vilket resulterade i över en timmes vistelse i över -20 - -25 grader, sugenhet på innebandy och sedan träning på kvällen.

Kunde inte sova inatt, halsen var alldeles tjock, ena näsborren var både tät och snorig och jag var alldeles yr. Ena stunden var det tokvarmt, nästa så låg jag och skakade av att jag frös. Riktigt dryg natt, så har sovit några få timmar. Jag som la mig tidigt för att vara pigg idag.

Det gick alltså inte att kliva upp och jobba idag, har legat i sängen heeeeela dagen, sov till 10 i 12 och var vaken sen till halv 2 sen somnade jag igen till halv 5. Nu ska jag försöka vara vaken så jag får sova något inatt. Var tänkt att jobba imorgon så. Det blir sånt krångel med vikarie och så, så det känns bäst. Är jag inte superdålig som imorse så kanske jag klarar imorgon och de få timmarna på fredag så får jag vara sjuk ihelgen istället.

Dock MÅSTE jag ner på ica ikväll innan det stänger, har ett paket att hämta ut. Sammy får köra ner mig. Han ligger och sover, har varit vaken i ett dygn så förstår att han är trött. Han som inte skulle sova något nu idag förrän vid sex så att han vänder tillbaka dygnet. Well well, tråkigt inlägg, kändes dock skönt att få skriva av sig lite. Kanske hörs senare, skulle vilja visa lite av de grejer som jag har köpt till Ellie. Om orken finns så gör jag det, men orkar jag inte ens sticka så orkar jag fömodligen inte krångla med kameran och skit :/

nej, hej svejs!


Ett paket kommer lastat!

          Publicerad 2010-02-16, 15:01:12 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vad finns det i det? En grej till Ellie. Vad får ni se sen och håll tummarna att det funkar för det hade varit drömmen. Verkligen!

;)


Innebandy, fortfarande lika kul! :D

          Publicerad 2010-02-16, 14:48:41 / ♥ Träning / 0 Kommentarer
Ibland så tycker jag det är så skönt att komma hem till ett tomt hus. Det får en att tänka tillbaka till förr då vi bodde i Ormsjö och man for hem med bussen för att man hade slutat tidigare eller inte mådde bra. Då satt man sig i soffan och myste till barnkanaler så som fox kids och nickelodeon. Minns fortfarande programmen man såg, typ Biet Bertil, någon anka som berättade massa saker som var roliga att veta, sjöodjuren i loch ness och massa mer :P

Men angående rubriken, idag spelade jag innebandy för första gången på fleeeera år :P haha. Var superkul. Det var innebandycup idag på skolan, så som det var även när jag gick på skolan och eftersom att jag är i lärarkåren nu så ställe jag upp för lärarna när de skulle spela mot vinnarlaget. De vann bara med 2-1, vilket inte var fy skam tycker jag. Jag menar, de har träning två gånger i veckan minst och tränar säkert på fritiden medan vi lärare inte tränar innebandy allt för ofta ;) haha.

Kort och gott, det var roligt :)

 

Nej nu ska jag snabbstäda så jag hinner på träningen senare vid sex. Det har varit en riktigt härlig dag på jobbet idag, först en promenad som garanterat var upp mot 5-7 km, sen innebandy och ikväll träning i en timme på mb. Kan inte bli bättre ;) Tänk om alla dagar var så, det hade varit något !  :)

Just det ja...

          Publicerad 2010-02-15, 19:53:19 / ♥ Tatuering / 1 Kommentarer
Jag har tatuerat mig igen ;) Gjorde det i fredags och är supernöjd!


 

De stora med konturer står för mamma och pappa, de fyra lite mindre vanliga står för mormor, morfar och farmor, farfar. De tre små som är helt ifyllda står för mig, min bror och min syster!

Jag har nu en egen liten stjärnhimmel på min rygg, en stjärna för alla mina älskade familjemedlemmar, även de som redan har lämnat oss! :/

 Tung dag!

          Publicerad 2010-02-14, 18:43:53 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har beställt lite grejer till Ellie så hon är förberedd i vinter. Lite andra roliga grejer också som hon inte riktigt kommer att tycka lika mycket om :P Men det är jättebra att ha en kappa som är varmare i vinter då det är mycket skoteråkning och så. Speciellt nu då hon har kortare päls, man märkte att hon frös efter att hon har blivit klippt och jag måste ta tag i hennes päls i veckan nu då hon ser förjävlig ut igen :P

Sedan har vi även köpt en grej som förhoppningsvis ska försöka få henne att ge tusan i att skälla. Vare sig det går bra eller inte tar jag upp sen. Gör en recension senare.

Annars så har dagen varit trög. Riktigt dryg. Det har inte blivit sockar, har för ont för det. Imorgon är det jobb och ser faktiskt fram emot det. Till veckan kommer även älsk hem!

Nej, ska återgå till vila. Puss!


mina sockar...

          Publicerad 2010-02-14, 11:32:36 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
0-7c45a311f4d94fe1f0e2af39cd6ac6e7.png

Kolla varifrån!

mina sockar som jag har hunnit med i veckan :) de bruna gjorde jag igår på en dag så ska nog hinna med ett par till innan imorgon :)det är så skönt att äntligen kunna :Dfika på...

          Publicerad 2010-02-12, 11:42:57 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
76eeb9384bc14ee54e19262d6799bce3.png

Kolla varifrån!

fika på fredagar med Julia är en tradition numera när vi jobbar på samma ställe. Kanske blir det tatuering idag också :) iaf i helgen förhoppningsvis :)mina fina...

          Publicerad 2010-02-11, 21:33:04 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
-ebab06e895295fa71f88cfa51874a68.png

Kolla varifrån!

mina fina sockar :) ska göra ett par i rosalila nu snart. Ska dock göra pappas imorgon :) älskar att vara barfota i tjocksockar. Det är mys :) nej nu ska jag sova. Godnatt!Godnatt!

          Publicerad 2010-02-11, 21:15:34 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Har haft filmkväll med Elin ikväll, vi såg Den andra systern Boleyn. Älskar kostymfilmer!Sen har jag stickat klart det andra tjocksocksparet denna vecka. Ber om ursäkt att jag inte uppdaterar något men har varken tid för facebook eller bloggen då jag jobbar från tidigt på morgonen och har oftast saker att göra på kvällarna. Men ska se till att helgen blir lugn iaf :)


Ska skicka in en bild sen från mobilen på mina sockar. Stickade först åt Emelie, hon fick ett par helsvarta och mina fick bli alla möjliga färger. Ska påbörja pappas sockar nu, han har inte heller något tjocksockar tydligen :/ Det är så bra att jag har lärt mig nu, nu ska ingen i familjen gå med kalla fötter längre ;) hihi!

Nej, ska lägga mig, sova tidigt ikväll. Klockan tio kommer jag sussa sött i sängen. Sovmorgon imorgon också till åtta, härliga tider! :)

Godnatt världen! :) Puss!
Godmorgon!

          Publicerad 2010-02-10, 09:58:02 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer

Redan onsdag, tycker veckorna går så otroligt fort. Men det klagar jag inte över :) Sitter på skolan nu, nyss varit ut på en liten promenad till ica och torparns. Köpte ju fel garn igår så var hade två olika färger så köpte två garn till så nu finns det iaf två likadana garn.

Gjorde klart mitt andra par tjocksockar igår, min syster fick dem. Så nu fryser hon förhoppningsvis inte i vinter :P Ska göra klart de jag håller på med nu innan helgen, de ska jag själv ta. Sen får väl nästa bli till mamma. Ska även börja på ett par till älsk som ska ha ett längre skaft, ungefär till knäna så att han kan ha dem när han kör skoter :) Visst är jag gullig?! ;) Haha!

Idag slutar jag 14.10, så då blir det chokladdrickning sedan åka buss (som jag inte har gjort uppåt Borga på flera år). Ska till Högland med Julia, ska bli kul och mysigt! Annars så blir det film imorgon med Elin och sen är det helg. Jag ska slappa som tusan ihelgen, göra ingenting (förutom att sticka då :P) i princip!

Nej, ska vara social nu :)
Goddag! :)

          Publicerad 2010-02-09, 11:46:58 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Sitter på skolan, ska snart ha engelska. Nyss ätit pannkaka, gött var det! Slutar 14.10 idag sådet är riktigt skönt. Ursäkta tangentbordet, space fungerar typ inte :S

Nej, ska väl röra på mig snart ;)


Godkväll!

          Publicerad 2010-02-07, 01:09:51 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Trodde helgen skulle suga, men jisses så fel man kan ha. Den blev den bästa på länge :)

Hörs mer imorgon! :) PUSS!


I regnet kan ingen se dig gråta..

          Publicerad 2010-02-04, 23:40:22 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
..men om det är fruset regn då?

Jag har tränat på crossen och tagit en ordentlig promenad. Jag fryser om fingrarna och ska snart slänga mig i duschen. Vill dock inte att det ska sticka och så i kroppen som det brukar då man har frusit. Tycker det gör ont. Blev ingen bra promenad, fick panik. Jag blir så ledsen, så förbannat ledsen!

Nu tänker jag gå och bränna bort smärtan och ta nya tag. Ett nytt liv börjar ta form och jag klarar mig, jag klarar mig bra!skolan

          Publicerad 2010-02-04, 08:55:03 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Sitter på skolan. drygt att man ä r tvungen att trycka på en knapp för att få små bokstäver när man skriver :P sov i Svanabyn inatt med älsk, mysigt. Det känns så bra att ha honom hemma. Idag är det "långdag" men då är det sovmorgon imorgon :D well hörs senare. Puss


Home sweet home!

          Publicerad 2010-02-03, 14:23:23 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Ja, angående budskapet som är nedanför detta inlägg. Tycker synd om de som har dåligt självförtroende. Inte för att jag har det bästa men jag har heller inte det sämsta. Jag tror inte alltid illa om mig själv vilket jag har träffat många som gör. Nej, man ska boosta sitt självförtroende! Det är ett måste!

Är hemma nu iaf, slutade kring halv två, skönt att komma hem tidigt. Vilket jag gör många dagar, kunde inte ha ett bättre schema.

Älsk kom imorse vid fyra, saknat honom så mycket, vi låg och pratade och myste till 20 över 5 imorse :P Så är lagomt trött idag ;P Annat mot igår då jag sov 11 timmar :P haha. Han ligger fortfarande och sussar sött i sängen, det förstår jag fullt ut då han har jobbat en vecka i nattskift samtidigt som han har tagit flera dagar som han har jobbat ett helt dygn :/ huvva!

Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig tidigare, la mig tolv igår och det var inte alls nog tidigt. Är jag trött vid nio ska jag lägga mig då för är jag vaken till efter elva och ser tv eller så, så kan jag inte sova sen :S tragiskt nog!

Well, well, kanske hörs mer senare!

 

Min älskling!
Dagens budskap!

          Publicerad 2010-02-03, 14:17:51 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från google!Länge sen sist, jag vet!

          Publicerad 2010-02-02, 21:24:06 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer

Orkar dock inte lägga ut någon dagens budskap klockan sju på morgonen :P Så det skippar jag. Sen så kommer jag hem på eftermiddagen kring två-tre-fyra och då blir det oftast träning eller något annat. Sorry!

Har tänkt på väldigt mycket nu då jag jobbar på skolan, man ser så mycket som man annars inte ser då man är elev och har fullt upp med annat. Sen läste jag blogg som min systers kompis äger och det är så sant som hon säger:

Länk! (Hoppas det var okej att jag länkar inlägget Kristel?)

Tycker det är så synd att människor ska må dåligt både på skolan och på fritiden bara för att det finns vissa puckon som tänker på stortån. Blir så arg, arg, arg! Huvva!

Nej, har fått läxa på syslöjden så ska fixa det ;P haha. Hon tyckte att det skulle vara tråkigt om jag bara satt och inte gjorde något på lektionen så hon ska ännu en gång lära mig att sticka sockar :P Denna gång har jag förberett mig, har stickat snart 4 skaft och eftersom att det är hälen och tån som är svår att göra så kommer det inte ta lika lång tid innan jag får träna på dem igen. Nu får jag göra hälen och tån 4 gånger och efter det borde jag ju kunna det utan hjälp :P haha. Ja, ni får se på måndag, då ska jag nog åtminstone ha en klar ;)

well, well, kanske hinner skriva imorgon. Har en håltimme då så.det är...

          Publicerad 2010-02-02, 11:03:13 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
0fed5341341b2430bd5d63fabcf9f74f.png

Kolla varifrån!

det är grymt skönt att gå skola fast ändå inte gå skola :P slippa plugga, slippa bry sig om lektionerna :P bara vara här typ :P skriver mer senare :)


TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0