Ett måste?

          Publicerad 2010-01-31, 13:30:57 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Tvingar mig själv att skriva, typ. Känner mig inge pepp då jag ändå inte har något intressant att skriva :P

Dansen i fredags var rolig, saknade älsk dock. Igår så vaknade jag ganska tidigt och var inte ett dugg dålig, somnade dock igen vid 8 på kvällen och sov sedan som en stock. Vaknade idag vid 12 så är något utvilad och ser verkligen fram emot imorgon då det är första dagen på jobbet. Ska verkligen bli intressant.

Skippade träningen igår då det inte kändes som det ultimata att träna direkt efter utekväll :/ dåligt, jag vet. Andra dagen denna vecka som jag skippar träningen, inte bra, inte bra! Ska därför försöka mig på en promenad ute + 40 min på crossen samt styrka. MÅSTE!

Kommer skrivpeppen tillbaka så skriver jag mer ikväll :)Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-31, 13:25:37 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från google!Ikväll blir det dans!

          Publicerad 2010-01-29, 16:06:29 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Idag har jag varit på alla möjliga ställen, på ams och fixat papper, på gamla praktikplatsen och lämnat nyckel, på fiket med Julia och hälsat på farmor :)

Har hunnit med riktigt mycket idag, sov tusan 11,5 timme inatt. Alla stress och press lämnade min kropp samma sekund som jag fick det nya jobbet. Sov som en kung (drottning? :P) inatt, riktigt skönt.

Ikväll blir det dans. Dock är ju inte älskling hemma så dansa blir ju inte kul. Ska ringa honom innan jag lägger mig och berätta för honom hur mycket jag saknar honom iaf.

Nej, ska se om jag kan hitta nå kläder till ikväll sen dammsuga som jag har lovat mor :P haha. Sätta sig sedan i bilen för att hämta Julia sen tar vi första groggen :)

Tjo folket!

Puss till min älskling, Sammy!Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-29, 16:03:09 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 JAG HAR FÅTT JOBB!

          Publicerad 2010-01-28, 16:51:22 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Det är det jag har tjatat om heeeela veckan. Ett jobb på skolan och det är verkligen ett jobb som passar mig som handen i handsken. Jag kan säga att jag verkligen ser fram emot måndag, ja, jag börjar redan då. Hjärtat gör ont, så glad är jag :)

Så nu ska jag snart ta och ringa Emma och prata med henne, det var himla länge sen. Sen ska jag träna och fixa spotifylistan lite mer :)

Skriver mer senare :)


Lunch

          Publicerad 2010-01-28, 12:36:04 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Hemma på lunch, nu är det inte många timmar kvar innan det blir allvar. Jissesm är redan stressad :D helt sjukt!

Nej, återgå till praktiken sen blir det minsann till att lägga in en till växel.

Puss!


Godmorgon!

          Publicerad 2010-01-28, 09:06:56 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Om några timmar så kommer ett mycket viktigt beslut för mig tas. Om några timmar så kan min värld vändas upp och ner. Många skulle nog säga att jag överdriver när jag säger allt jag sägermen det är verkligen så. Jag har erfarenhet om hur mitt liv skulle kunna bli, psykiskt och fysiskt, det var bland det värsta jag har varit med om. Att påverkas så mycket av något som är ett måste, i princip.

Vill inte fasta i det nätet igen, så slipper jag det så är jag evigt tacksam. Hela jag kan bli en ny människa, få göra något meningsfullt och något som man verkligen lär sig av.

Så, om några timmar, MÅSTE ni hålla tummarna. Jag vet att jag har tjatat om det, tjatat dag ut och dag in om att alla ska hålla tummarna, men så viktigt är det.

Får hoppas att jag får besked idag också, så kan jag berätta det här ikväll :)Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-28, 08:56:18 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer
Blir inget då internet segar, lägger upp sen!


Godnatt världen!

          Publicerad 2010-01-27, 22:21:10 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Imorgon gäller det, imorgon måste jag visa att jag verkligen, verkligen vill och kan klara av det. Imorgon kanske jag kommer in på bloggen någon gång efter fyra och är världens gladaste person. Så håll tummarna för mig!

Har inte tränat idag, har inte hunnit. Så tänkte att det får bli en promenad i 30-40 min och styrketräning. Sedan får jag väl ta igen det imorgon. Imorgon har jag mer tid så. Slutar ju jobba redan vid halv tre så.

Ååååh, kommer inte kunna somna inatt, trots att jag är utslut. Jag kommer vara så nervös. Låg vaken till ca tre inatt endast för att jag är så nervös, nervös över att jag kanske inte får chansen att göra ett hell of a job, so to speak. Har inte ens något minne av att jag kände mig så där trött som man blir precis innan man somnar. Jag var klarvaken tills jag däckade i princip.

Nåja, det återstår att se imorgon, men håll tummarna, kanske det kan hjälpa att ge den sista pushen!

Har spotify nu också, jisses vad skönt. Har hur mycket med grym musik redan nu, fatta då om några dagar :D iiiih!

Nej, ska ta på mig lite kläder sedan gå ut på promenad. Vi hörs imorgon!Godmorgon!

          Publicerad 2010-01-27, 09:02:13 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Jag vet inte hur denna dag kommer att bli, det återstår att se. Hoppas på förståelse.

Har inte så mycket att säga förutom att jag fortfarande surfar på ett glädjerus sen igår :) Inget kan förstöra min dag!


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-27, 09:01:08 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från google!Godnatt världen!

          Publicerad 2010-01-27, 00:23:15 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Imorgon vettetusan hur allt ska gå till. Ska kliva upp tidigare och ringa runt lite för att höra hur allt blir nu då jag fick ett så bra besked idag. Men det blir nog bra hur som eftersom att gudarna var med mig idag och gav mig det jag önskade mig. Både att slippa en grej och att få börja på en ny. Börja på en ny kula och verkligen göra något som jag brinner för, något som känns som Cecilia, något kul, något meningsfullt. Något bra helt enkelt.!


Något som kändes mindre bra var räkningarna nyss, räkningar på 2000 är inte allt för kul för någon som inte har jobb. Hoppas dock på försäkringskassapengar och a-kassa som ska komma retroaktivt, så det lär kännas gött. Då har jag ju dessutom betalat av alla räkningar.

WEll well, ska lägga mig i sängen nu, den tomma, tomma sängen. Får ta ner hunden :D haha. När Sammy är borta får hon sova i sängen, men inte annars :P Stackare, vilket andrahandsval. Shit var slarvligt allt blir, är trött som ett as och lyckorus sen beskedet så ni får gott acceptera det :)

Hörs imorgon! Pusshej!

 

 

Just de, glömde nästa, har tom fixat spotify. Längtar redan tills imorgon då jag ska få fixa låtlistor :D iiiih!

 

Godnatt!Godkväll!

          Publicerad 2010-01-26, 21:59:37 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
En vecka som jag trodde skulle bli så jävulst hemsk, bland det värsta som jag har varit med om, börjar sakta men säkert vända till det bättre, tills att det blir bäst.

För det första så fick jag bekräftat igår att träningen har gett större resultat än vad jag har trott. Jag kommer nu in i kläder som jag inte har gjort tidigare och jag mätte, så flera cm runt hela kroppen har försvunnit. YEY!

Sedan fick jag även besked idag, så jag ser verkligen fram emot hur det nu kommer att bli. Förhoppningsvis så visar det sig att det är mig de vill ha och då ska jag göra mitt bästa någonsin! Jag kommer att göra allt för att göra ett bra jobb. Så fortsätt hålla tummarna ett litet tag till, i slutet av denna vecka kommer jag ha ett riktigt besked och är det positivt så kommer jag hoppa upp och ner i minst tre timmar konstant.!

:D Nu har ni en glad cilla igen! :)


ännu en...

          Publicerad 2010-01-26, 21:40:32 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
-5c30448e32702b283fe512d8fdd4cac.png

Kolla varifrån!

ännu en bild på tattoon :) ska snart skriva ett längre inlägg för världen, mina önskningar blev hörd! Just nu älskar jag livet och alla högre makter! :D pussLunch

          Publicerad 2010-01-26, 12:31:11 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
45 min lunch tycker jag är så lite. Minst en timme Är bättre :/

Iaf så har jag inte fått något samtal än med ett bra besked. Om de ändå visst hur mycket jag skulle gå in i det om jag skulle få möjligheten, hur mycket jag skulle kämpa och hur jävla bra jag skulle klara av det.

Ikväll blir det träning. Älsk åkte fem imorse, var jättetrött så kom knappt ihåg att jag sa hej då :/ Kanske hinner han hit innan han dra vidare till Arvidsjaur innan min lunch är slut.

well well, hörs sen. håll tummarna att jag får sluta tidigare idag med!


Hoppas, hoppas, hoppas!

          Publicerad 2010-01-26, 09:04:29 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Hoppas på en bra dag.

Hoppas på en lätt dag.

Hoppas på ett besked idag!


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-26, 09:03:57 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från google!Stressad!

          Publicerad 2010-01-25, 17:45:26 / ♥ Dagbok / 5 Kommentarer
Har jobbat idag, därför jag har varit frånvarande så ni vet.

Emmagumman, om du ser det här så kommentera, har haft fullt upp i veckan och ikväll, kan jag ringa dig imorgon? Mobilen strulade :/

Ska träna nu, snabba mig innan Sammy kommer hit. Det är hans sista kväll här innan han åker iväg igen för att jobba så tänkte hinna träffa honom.

Är döslut också så lär nog bli en tidig kväll ikväll också. SKriver mer senare, ska lägga ut en bättre bild på taturingen också.

Puss!


"Välkommen till helvetet Cecilia!"

          Publicerad 2010-01-25, 12:26:36 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Ja, det var min första tanke.

För det första: Bara att se dig gör mig flyförbannad, jag hatar dig mest av alla på jorden. Jag tänker inte spela, här är det raka kort som gäller. Så ge fan i mig!

För det andra: Jag vill ha ett besked i veckan som skulle kunna släppa in mig i himlen. Jag vill inte, Jag vill inte, Jag vill inte, Jag vill inte! Jag orkar inte! Suck!

jaja, hörs väl senare!


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-25, 12:24:44 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från google!min tatuering...

          Publicerad 2010-01-24, 21:53:07 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
16824dd7a05b7813b2d5720bc28186d7.png

Kolla varifrån!

min tatuering :) är hos sammy nu så orkar inte blogga. Ni får se den så här :) pussTatuering

          Publicerad 2010-01-24, 15:51:29 / ♥ Tatuering / 1 Kommentarer
Japp, då sitter den där :) Blev skitnöjd och ja, det gjorde ont. Speciellt när han var närmast handen och gnugga med nålarna. MEN det var såååå värt det. Nu har jag min bror och min syster på handleden för alltid i form av svalor som representerar mormor. Kärlek!

Visar en bild sen, måste ha på plasten tills ikväll innan jag ska tvätta. Härliga tider!

Nej nu ska jag fortsätta att ha ont ett tag till ;)


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-24, 15:50:00 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från google!Promenad med mor

          Publicerad 2010-01-23, 14:00:14 / ♥ Träning / 1 Kommentarer
Träningen är gjord, borde och ska städa mitt rum lite snabbt, typ för att fira Sammys sista dag, eller vad jag nu ska säga. I och med att vi ska träffas nu sista gången innan han åker så vill man ju ha ett mysigt och fräscht rum. Kanske tom bädda rent i sängen? :)

Åh, sov utan honom inatt och saknar han redan. Nåja, nu ska jag och mor på promenad ute i skogen. Hundturken får följa med trots att hon är hopplös :P

hejsvejs!


Lördag!

          Publicerad 2010-01-23, 11:53:24 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vaknade halv tolv. Somnade vid fem imorse. Riktigt trött och seg alltså trots att det blev mycket sömn, det blev sömn på fel timmar.

Idag ska jag träna hade jag tänk, tänkte börja nu vid 12. Sen dusch och städa rummet och så ikväll kommer jag spendera hela kvällen med älsklingen för han åker igen på söndag. Tråkigt! :/ Men vi får ju ha sista kvällen tillsammans då iaf.

Sen på söndag är det tatuering som gäller :D iiiih! Längtar! Kommer bli så fint!

Så slutet på denna helg kommer bli toppen, alldeles perfekt :)

Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-23, 11:49:14 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

Bild från google!Vilken dag!

          Publicerad 2010-01-22, 19:49:15 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Var ute och sprang massa ärenden från 11 till två i princip. Varit och lämna papper på ett ställe, varit på arbetsförmedlingen och finslipa CV och prata, varit på fräck och fin och hämta ut det jag beställt osv osv. Har suttit med mitt CV sen jag kom hem. Fick till ett skitbra men sen försvann allt så var tvungen att börja om :/

Men nu är det inskickat, då är det bara att vänta på svar :) Suttit och skrivit ut olika storlekar på tatueringen också, är rädd att den som jag har planerat kanske är lite små, men man får väl hoppas att de inte är det.

Har även rensat bland alla mina papper, ordnat upp så att jag kan påbörja min braiga mapp igen med räkningar och bajs :/ well well, ska träna. Har inte gjort det idag, inte hunnit. Träna ju inget igår heller så det är verkligen dags. Sen mys med älsk när han kommer tillbaka från träningen :)

Pusshej!


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-22, 15:22:03 / ♥ Dagens budskap! / 0 KommentarerBild från google!Eftervård är beställt!

          Publicerad 2010-01-22, 01:51:58 / ♥ Tatuering / 0 Kommentarer
Har en sida som jag beställer allt till min piercing ifrån, en grymt bra sida som heter Barbarella. De säljer kläder, smycken men framför allt eftervård. När jag tog om min piercing i naveln så fick jag inget att tvätta med, hon förklarade att jag bara skulle använda vanlig tvål, vilket är riktigt sjukt. Tvättar man med vanlig tvål i början så torkar det ut. Var ju inte strandsatt utan beställde bara på barbarella och så var det klart :)

Så köpte nu två tubar salva och en tvål till (den tvålen jag använder till naveln är både till piercings och tatueringar, svinbra) mig själv. Sen vet jag att det är på tal om att syster ska ta hål i naveln också så beställde hem en tvål åt henne också så att hon kan sköta om såret bra så det läker okej.

Well, well, lite snabb uppdatering. Kommer nog bli snålt om det imorgon, har grymt mycket att göra och kommer bli tvungen att fara på många ställen imorgon men jag skriver då jag får tid :)

Min blivande tatuering iaf kan ni ju få se ;)

 

Funderade på att ha tre svalor, en för Daniel, en för Emelie och en för mig. Men tänker börja med två då jag tycker att den tredje hamnar för långt in på armen. Som Sammy sa, det är lättare att lägga till senare än att ta bort. Så ångrar jag mig blir det inte lika lätt, dock kan jag ju sätta planen i verk och verkligen lägga till en till sedan :) Så tills vidare har jag Emelie och Daniel på armen. Sen kommer de hamna lite mer längs handleden, det vill säga att den andra inte kommer att vara så långt ner från den första.

Det känns så himla rätt. Både en hyllning till mina syskon och min älskade och saknade mormor. Ska visa lite imorgon hur jag menar :)

  

Och eftervården som jag beställde :) Längtar som en tok tills söndag :)Håll tummarna för mig nu läsare!

          Publicerad 2010-01-21, 16:38:45 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
För jag har fått världens chans idag och det skulle isf vara bland det bästa som har hänt mig sedan studenten. Det är något som jag verkligen vill göra, som känns rätt. Så håll tummarna. Kan inte berätta något om det just nu, vänta bara tills i veckan så kan jag avslöja det, förhoppninsvis med glädje! Isf ska jag skriva halsen av mig, för det vore helt underbart bra pch perfekt.

Iaf, ska till morbror ikväll då en av mina kusiner har tagit examen och från och med nu så är hon lärare :) Stolt! :D Så det ska bli kul att få träffas igen, ge henne finfina presenter som mamma har hittat. Passar henne perfekt :)

Annars så skippar jag träningen idag, första gången sedan jag började på allvar, för över två veckor sedan. Det kan ju inte göra så mycket.

Älsk ringde alldeles nyss också, han är så hemsk. Han sa gravallvarligt att han hade brytit armen. Han skulle ju köra skoter idag och han sa att han bröt den när han skulle dra av skotern. Blev skitsur för det kändes som om att jag skämtade så hotade med att berätta för mamma att han hade gjort det, för då skulle han inte kunna ljuga :P Vilket han inte kunde, så bde mamma och jag ska strypa honom när han kommer hit ikväll ;) haha.

Världens fluminlägg, är dock så i extas så det får ni ta ;) haha!

Hörs senare!

Puss


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-21, 16:30:48 / ♥ Dagens budskap! / 0 KommentarerFrån google!Twilight - Grafisk Novell

          Publicerad 2010-01-20, 23:27:40 / ♥ Twilight Saga ♥ / 0 Kommentarer
Ångrade mig, såg nyss något alldeles fantastiskt på TTS,  den grafiska novellen.

Hur underbart hade inte det varit? Kommer ut i USA i mars, första delen, så jag undrar detsamma, om/när det kommer ut i Sverige :D

Källa och bildkälla

 

Hoppas kan man ju alltid! :)Fan fan fan

          Publicerad 2010-01-20, 23:21:07 / ♥ Twilight Saga ♥ / 0 Kommentarer
Kom på alldeles nyss att jag har glömt att lämna tillbaka en film på ok, typiskt! Jaha, då blir det väl en straffavgift antagligen. Suck! Tycker sånt är riktigt pinsamt :P

Nyss kommit hem från Vilhelmina, såg New Moon på bio där igen. Det var trevligt och filmen var lika bra andra gången. Bara älskar den, musiken och allt! Mumma!

Har lite ont i huvudet nu, är så ofantligt trött. Har varit riktigt dålig på att blogga också de senaste dagarna men ska bli bättre på det :)

Hur som haver så tror jag inte att det blir mer bloggande ikväll, så hörs imorgon :) Puss!


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-20, 23:17:44 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från google!Längtar till söndag!

          Publicerad 2010-01-19, 23:31:17 / ♥ Tatuering / 0 Kommentarer
Då blir det gaddning. Vet i princip vad jag ska göra, dock vet jag inte om jag vill lägga till något, som t.ex. mina syskon. Vill ha med dem på något vis.

Detta motiv blir det iafBild från googleSvalor har en speciell betydelse för mig, många betydelser. Framför allt så påminner den mig om mormor, att våren har kommit och man kan blicka mot ljusare tider, den får mig att tänka på kärlek och värme. Så kanske jag ska göra två svalor på min handled som kommer att vara för mina älskade syskon.

Men än är det ett tag tills det är söndag, så får se :) har mina planer. Nu kom älsk så nu ska vi mysa :)

Pusshej!Upptagen idag

          Publicerad 2010-01-19, 18:41:48 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Som tusan. Har varit med älsk hela dagen, tills nu. Han är på väg till Vilhelmina på fotbollsträning medan jag ska hämta Julia så ska vi planera tatuering ;) hihi.

Återkommer mera senare :)


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-19, 18:41:03 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från googleDeppdag igen

          Publicerad 2010-01-18, 14:36:02 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Så ligger det till, är så otroligt ledsen. Var inte det då jag klev upp men efter ett visst par ord hade blivit sagd så blev jag ledsen, igen!

Jag blir så ledsen då man mer är en pausattraktion mellan alla roligheter, aldrig bli tillfrågad, aldrig bli delaktig. Ska man bli tillfrågad så vill de ha ut något av det så att de iaf tjänar på det. Det finns inget som gör mig mer ledsen. Jag är inte en del av någons liv, jag delar ingenting med någon! Jag står själv, det har jag gjort i tre år nu! Förmodligen lär jag alltid göra det, trots att åren går.

Innan slutet kommer jag bara ha mer att vara en attraktion för, aldrig bli delaktid eller tillfrågad. Shit, vad fan går det ut på? Vad får jag ut av det?

Jag vet inte om jag vill någonting längre!..


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-18, 14:31:59 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från google!

Idag är för övrigt inte en bra dag!Borde, men orkar inte!

          Publicerad 2010-01-17, 14:54:19 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Borde sätta igång med träningen men orkar inte :S vet inte om man kanske ska ta ner datorn så att man kan träna till ett avsnitt på något av tv6 play, svt play eller kanal 5 play.

Så får det bli :)


Mitt Twilightnamn :P

          Publicerad 2010-01-17, 13:54:07 / ♥ Twilight Saga ♥ / 0 Kommentarer

 

My Twilight name is Isabella Newton.
Take Twilight Name Generator today!
Created with Rum and Monkey's Name Generator Generator.

 
Söndag

          Publicerad 2010-01-17, 13:42:21 / ♥ Hunden Ellie / 0 Kommentarer
Även fast jag är ledig i en vecka till och inte har något speciellt att göra så får jag ändå ångest på söndagar. Konstigt? Söndagar är verkligen ingen rolig dag, en tråkdag är vad det är!

Igår såg jag och mamma film till halv fyra, pappa klev upp och skulle ut på vägarna och jobba och påpekade att vi inte kan vara riktigt friska :P haha. Vi såg två filmer igår som ingen av oss ville sluta se så det bara blev så sent :P Vaknade tom halv ett vilket jag tycker är tidigt i och med att jag var vaken så länge :P

Blev jätteförvånad idag då hunden hoppade ner från sängen, då hon landade med fötterna så pep hon till som om att hon fick ont. Har klämt och känt lite och hon verkar ju inte reagera på det :S hatar när djur har ont, önska de hade talets förmåga så de kunde tala om exakt vars de har ont och om de behöver veterinär.

WEll well, förhoppningsvis får man träffa älsk ikväll :) kanske planera in någon bio i veckan :)

Hörs senare :)

 

 

 

Haha kan inte fatta att jag lägger ut den där bilden :P tokmyser med ellie :)

 

En liten bildbomb :P Hejsvejs!


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-17, 13:29:40 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från googleLördag

          Publicerad 2010-01-16, 18:04:22 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
En härlig dag har det varit. Vaknade upp och myste med älsk, har pratat med honom ikväll, han hade kört skoter helt själv då det inte är nå folk uppe i Borga. Tråkigt för honom, hoppas att han får köra på riktigt någon gång, då han har ny skoter och allt.

Träningen är gjord idag, skönt. Så tror jag ska ta en promenad med Ellie en sväng så kan man äta då man kommer hem. Annars tänker jag lyxa ikväll med grönsaker och dipp, det är ju ändå lördag och jag har varken ätit godis eller druckigt dricka på snart två veckor. Plus att jag har ju tränat idag så det kan ju inte göra så himla mycket.

Nåja, hörs senare :)


Annikas fläskfilé

          Publicerad 2010-01-16, 18:01:49 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Döper det till Annikas recept, då det var hon som gjorde det första gången som jag åt det. Väldigt lika det förra receptet.

Ingredienser

5 dl grädde
3 dl creme fraiche
1½ dl soya
2 tsk sambal olek

Fläskfilé
strips/potatisklyftor eller något annat som ni tycker passar

Blanda ihop grädden, creme fraiche, soyan och sambal i en bunke. Skär sedan köttet i ca 2 cm tjocka skivor. Lägg dem i en form och slå över blandningen. In i ugnen på ca 200-225 grader i typ 45 min-1 tim. Servera med sallad och potatis. Superdupergott och superenkelt :) Tar ingen tid att tillaga.

Lägger upp en bild senare :)


Hej hallå!

          Publicerad 2010-01-16, 14:42:06 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det är helg, skönt! Snart kommer jag nog uppskatta helgerna mer än vad jag gör just nu då jag lika gärna kan känna att det är helg en onsdag.

Idag har jag gjort något väl behövligt och busigt ;) hihi. Vad kan jag inte säga, men det var en moment-göring. Typ.

Älskling åkte till fjälls vid 10, han kommer hem imorgon igen. Det var så mysigt att äntligen ha han hemma hos mig igen. Min säng är alldeles lagomt stor när han sover med mig med alldeles på tok för stor när jag sover själv :/ Natten har varit helt underbar, jisses vad jag älskar denna man!

Är inte alls pepp på träning just nu men det får det bli. Så man hinner innan maten. Dock kanske man borde åka och handla innan man börjar träna då det tar minst en timme. Skulle ha hunnit in på Fräck och Fin också för att köpa slingpaket åt älsk men det hinner jag på måndag också så det är nog ingen fara :)

Well, well, ska höra med folket om det blir handling nu eller vad som nu står på schemat. Idag blir det ännu en rätt som svärmor brukar göra, svingo den också. Kan lägga ut både bild och recept senare. Även denna rätt är jätteenkel och går snabbt att göra trots att det är så gudomligt gott :)

Skriver mer senare :)Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-16, 14:37:20 / ♥ Dagens budskap! / 1 Kommentarer

 

Bild från google


Denna bild passar för övrigt in väldigt bra på mitt liv nu!


Destination Bränna

          Publicerad 2010-01-15, 21:39:09 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Japp, ska hämta systers pojkvän. Får de inte träffas ikväll så kreverar de väl ;) haha! Så bra som de passar, tror jag inte många gör! Är så glad över att Emelie har träffat honom!

:)

hejhej!Annikas kycklinggratäng!

          Publicerad 2010-01-15, 20:51:05 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

Så simpelt som jag skrev tidigare, så otroligt god!

Ingredienser

5 dl grädde
3 dl creme fraiche
½ dl soya
½ dl sweet chilisås
1-2 tsk sambal olek

kyckling
ris

Blanda alla ovanstående produkter i en bunke, skär sedan kyckligen i så stora bitar som du vill ha (ju mindre desto snabbare blir det färdigt i ugnen). Lägg sedan alla kycklingbitar i en form, häll över innehållet i bunken över kycklingen och in i ugnen på 175-200 grader. Färdigt på ca 30-40 min beroende på storleken på kycklingen (jag brukar ta ut och kolla lite eftersom tiden går).

Sätt sedan på ris och vänta tills kycklingen är färdig. Sedan klart att äta.Ursimpelt, men behöver inte stå och förbereda hur länge som helst, inte mycket med ingredienser, det mesta sköter sig själv. Men det är så gott som om att man skulle ha stått i timmar att göra.Godkväll!

          Publicerad 2010-01-15, 20:39:37 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och fixat alla papper till seko, fick då veta att min handledare ska sluta, vilket var supertrist. Tycker hon är så bra!

Senare så har jag gjort maten här, världens godaste mat som svärmor brukar göra, kan skriva in receptet sedan. Perfekt mat om man inte orkar eller har tid att laga mat. Det går seriöst på 10 min och det blir SUPERGOTT!

Efter det kom älsk och hämtade mig så åkte vi till Fågelsta och hälsade på, vilket var riktigt trevligt. Nu ikväll ska jag chilla, kanske om jag orkar köra åtminstone 20 min till på crossen, om vi nu inte ska hämta syster pojkvän. Älsket kommer in vid 12 också, han åker till fjälls imorgon och ska köra skoter, så han åkte hem för att lasta skotern så att vi har tid att mysa inatt. Får se om vi åker till Umeå och ser bio till veckan, det är så mysigt. Sammy, min älskade!

Nåja, ska se Let´s dance, återkommer senare :)

Puss


Godmorgon!

          Publicerad 2010-01-15, 10:19:49 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Idag är jag riktigt trött, vaknade ändå inte så tidigt, vid 9 började jag rulla hem åt Dorotea. Spenderade natten i Svanabyn hos älsklingen. Det måste nog ha varit den tryggaste natten på länge. Somnade redan vid 8 igår, det är riktigt ovanligt för att vara jag. Det tackar jag dock för!

Tror jag ska lägga mig och ta en powernap tills jag ska hämta mamma. Idag blir det en slappar dag då jag inte kommer att orka så speciellt mycket.

Så ni som läser, svarar jag inte på mobilen så vilar jag!

Hörs senare!


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-15, 10:16:19 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från googleTvå glada nyheter

          Publicerad 2010-01-14, 15:36:41 / ♥ Dagbok / 3 Kommentarer
♥ Jag har fått jobb! Den 25:e klockan 09.15 börjar jag min praktik som jag antar att det består av först och främst!

♥ Jag har nyss träffat Sammy, pussade sönder honom! Han kommer in ikväll igen, jisses vad vi ska mysa! Äntligen är han hemma igen! 

Jag älskar dig, mer än livet själv!

 

And now I tell you openly, you have my heart!

So don't hurt me, you're what I couldn't find.

A totally amazing mind, so understanding and so kind!

You're everything to me!
Goddag!

          Publicerad 2010-01-14, 13:09:44 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Då har jag gjort bort det mesta som ska ha varit gjort. Bara träningen kvar, sen kan jag slappa och förhoppningsvis ta vara på tiden med älsk ikväll. Får se vad han tänker göra, dock lär ju han vara helt utslut.

Ska köra mamma ner på byn sen måste jag sätta igång. Ska hitta någon bra film att träna till också, det är så lättsamt att träna samtidigt som man ser film, tiden går så grymt fort :)

Återkommer senare :)


Godmorgon!

          Publicerad 2010-01-14, 09:19:55 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Denna dag börjar med en arbetsintervju, känns vemodigt då jag vet vad jag ger mig in på men vem vet, det kan bli skitbra också :) Hur som haver så är jag riktigt glad över att jag har fått en möjlighet till arbete här på samhället. Det gör riktigt stor skillnad att slippa pendla.

Sen ska jag hämta upp Julia och då ska vi på banken. Efter det tror jag att det blir träning, dusch sen powernap :S

Hörs sen!


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-14, 09:18:02 / ♥ Dagens budskap! / 1 Kommentarer

 

Bild från googleÄlskade kväll!

          Publicerad 2010-01-13, 18:22:06 / ♥ Träning / 1 Kommentarer
Nu ska jag snart sätta igång med träningen, det är sååå drygt att börja men när man väl ha börjat så går det ganska bra. Första veckan gick det ganska bra, då var man pepp men nu börjar det ta av, precis som allt annat gör när det gäller mig. Därför har jag konstant i tankarna att jag MÅSTE träna varje dag, slutar jag en dag så kommer jag strunta i flera dagar. Det vill jag inte, vill verkligen ha en daglig träning så det ger resultat.

Fungerar det inte nu, då är det tamme tusan sista gången jag börjar träna igen. Om jag inte klarar det nu ska jag äta mig till döds, så enkelt är det.

Well, well. MÅSTE börja med den nu.Video på Ellie..

          Publicerad 2010-01-13, 16:32:27 / ♥ Hunden Ellie / 0 Kommentarer
..är på g. Vill lägga upp videos med Videofy.me men videon var för stor, så för att slippa krångel så fick det bli genom youtube iaf.

Ni kan spola fram till typ 01.13, för innan det så är hon himla trög och fokuserar mest på annat än bollen :P Vid den tiden så ska jag låtsas ta bollen och då gick hon igång, haha. Då börjar hon slänga med bollen med hjälp av den lilla flärp som hon har bitit upp och sen ser man hur den sakta men säkert rullar under soffan.

Så brukar hon hålla på medan man ser tv, så rullar den under soffan 100 000 gånger och så blir hon sur, försöker gräva ut den och till slut blir hon så frustrerad att hon står och gnäller och småmorrar tills någon tar ut den :P Vårt lilla monster.

Här ser hon ut som ett troll, det var innan klippningen ;P


To do!

          Publicerad 2010-01-13, 13:20:49 / ♥ Att göra! / 0 Kommentarer
Idag har jag saker som jag MÅSTE göra idag, som t.ex:

♥ Ringa facket och fixa allt

♥ Städa rummet tills älsk kommer imorgon

♥ Måste få in träning idag också

♥ Planera in dagarna framöver

♥ Skriva upp vilka jobb som jag har sökt

Det var något mer också, vad tusan var det för något? :S Får inte glömma något idag alltså :/


Då var det avklarat!

          Publicerad 2010-01-13, 12:58:55 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Då är det bara att vänta och se om man kanske får några timmar på det jobbet, ska bli spännande :)

Sedan hann jag göra något dumt ockå idag :P haha, men det kan jag inte nämna i bloggen :P Får inte slösa pengar, bio snart och det måste jag kunna betala så. Får inte pengar förrän i slutet av månaden, varför känns det alltid som en evighet?

Hunden piper, nu vill hon ut, så ska släppa ut henne sen blir det träning :)

Hörs senare! Puss!


Godmorgon!

          Publicerad 2010-01-13, 09:21:36 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
Vaknade klockan nio idag, det var riktigt svårt. Hade ställt klockan på sju och var tänkt att kliva upp då men det gick absolut inte, sedan funderade jag på åtta men bara det var nog svårt :/ Så nio fick det bli :P

Iaf så känns det skönt, nu har jag hela dagen framför mig. Strax innan elva ska jag möta upp Julia, hon ska hjälpa mig med lite grejer och sedan ska vi förmodligen ta en fika. Sen vettetusan, ska väl försöka städa rummet då älsk kommer imorgon och hinna träna. Vill inte gå ut något idag då det känns så jäkla kallt :/

Hörs senare!


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-13, 09:10:45 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från googleGodnatt världen!

          Publicerad 2010-01-13, 01:18:20 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Vi hörs imorgon :)


Boyceavenue ♥

          Publicerad 2010-01-13, 01:04:51 / ♥ Life and music! / 1 Kommentarer
Måste tipsa om en låt som jag nyss hörde också, dock är det boyceavenue som framför den nu, men jisses, det bandet och framför allt sångare som man ser i denna video är helt fantastiskt underbar. Bland den bästa jag någonsin har hört, han kan verkligen spela allt, kan sjunga allt, vid närmare eftertanke kan han nog allt! :P 

Dave Matthews Band - Crash into me framför av boyceavenue.

 Upp tidigt imorgon

          Publicerad 2010-01-13, 00:55:14 / ♥ Böcker & Film / 1 Kommentarer
Det har jag bestämt, eller ja, jag MÅSTE. Finns inget val :P Haha måste fixa en del grejer, för att få livet att komma igång :P

Nyss sett klart en av filmerna som jag lånat av Vicky. Satt och hoppades på att hon skulle välja den rika snubben, han verkade så bra från början, eller ja, från början, början tyckte jag inte om honom. Men sen blev han snäll men då visade det sig att han var ett svin iaf så då gick hoppet tillbaka till den första snubben. Haha, fattar ni? :P

Filmen heter iaf; Mansfield Park. Länk till wikipedia om filmen hittar ni i titeln. Lägger in en trailer också :)

 

 

 

Älskar Jane Austen och filmerna/miniserierna som har kommit till allt eftersom.

 

Hur som haver, en bra film, tipsar den verkligen :)mina) hemmagjorda,...

          Publicerad 2010-01-12, 22:39:42 / ♥ Dagbok / 2 Kommentarer
21078ee4bb71ac3dde134c2bcde4c7de.png

Kolla varifrån!

mina) hemmagjorda, v?ldigt ofina v?rrullar :P haha. Men god ?r de. Sallad, sweet chili och v?rrullar. Mums :Jag har två goda nyheter!

          Publicerad 2010-01-12, 18:47:23 / ♥ Träning / 0 Kommentarer
Syster har skaffat blogg :D Jätteroligt nu, då kan man ha lite mer koll på henne ;) hihi. Lite roligt läsning. Har länkat henne så besök gärna hennes blogg :)

♥ Att trampa 40 min i min vanliga takt på crossen, innebär att jag har trampat ganska så precis 1 mil. Det visar den display som sitter på min cross. Det är ju super :) Brukar köra 20x3 men nu dessa dagar har det varit lite stressigt då jag ska träffa vänner. Ikväll ska jag träffa Julia, vi ska gå på promenad och bara prata i vintermyset! Skönt.

Well well, ska fixa klart de sista vårrullarna, gjorde ju mer "stuffing" än förut, då det är den sort mat som jag känner att jag vill äta just nu under min nya period. Ska rulla klart dem nu innan jag möter upp Julia :)

Hörs senare :)

Älsk och jag!
Skön promenad

          Publicerad 2010-01-12, 14:05:29 / ♥ Träning / 0 Kommentarer
Det perfekta promenadvädret, sol, -5 och inte så mycket folk ute. Det var välbehövligt. Funderar på om man ska ner och sola, skulle vara skönt. För vid fyra tror jag att jag ska träna så måste göra det ganska snart då. Tror nästan att jag ringer ner och bokar en tid vid tre så är det bara att fara ner och inte oroa sig för att det är upptaget.

Kanske man ska försöka göra mor på bättre humör nu! :/


Godmorgon!

          Publicerad 2010-01-12, 13:03:39 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Eller ja, det kanske man inte ska säga klockan ett på dagen. Hur som haver så måste jag verkligen börja vända på dygnet. Detta går ju inte. Dock lär jag väl sova som en stock hur mysigt som helst då älsk kommer hem i veckan. Han har ju jobba nattpasset så han kommer antagligen att sova något dygn då han kommer hem.

Idag funderade jag på att göra allt viktigt men jag tror att det får bli en filmdag idag då jag lånade så många filmer av Vicky. Men då är det verkligen viktigt att jag gör allt viktigt imorgon. Fattar inte varför man skjuter på allt så in i norden. Riktigt drygt är det iaf.

Well well, ska ut på en promenad med vovven, hon piper värre än då hon biter i sina pipleksaker. Återkommer senare :)


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-12, 12:56:50 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från googleNyss hemkommen

          Publicerad 2010-01-12, 00:44:59 / ♥ Twilight Saga ♥ / 1 Kommentarer
Har alldeles nyss kommit hem från Vicky. Det blev en riktigt bra kväll, med skridskoåkning, film, riktigt god mat och varm choklad. Kunde inte ha blivit ett bättre slut på en riktigt kass kväll.

Tack för ikväll Vicky! :) ♥Såg även något konstigt hemma hos Vicky då jag gick in på moviezine. Sökte på Breaking Dawn och fick upp detta som resultat;
Jag har då inte för mig att jag har läst någonstans att det är fullkomligt grönt än för Breaking Dawn, men de har tom satt ut vilket år den kommer att komma på bio.Enligt artikeln så säger de att det är grönt och att det t.o.m verkligen är på tal om att det ska bli två filmer? Har tidigare läst att det bara har varit ett önskemål från fansen.

Well well, inga dåliga nyheter och Moviezine måste ju ha reda på fakta så det borde ju stämma isf. Vill ni läsa länken som man ser i bilden så kan ni snabbt klicka er in på den här!Vet inte om det är bäst att gå och lägga sig eller om man ska våga slå på en film. Har lånat många filmer av Vicky, miniserier också, precis i min smak dessutom. Sådana filmer som utspelar sig från förr. Speciellt Jane Austen, hon var så grym och hennes filmer har blivit en stor favorit för mig. Men får se, är ganska trött och borde verkligen sova. Så kanske slår på en imorgon istället.

Nej, nu säger jag godnatt! :) Förhoppningsvis skriver jag inget mer förrän imorgon. Kommer jag hit inatt och skriver och jag inte har somnat blir jag tokig!

Pusspuss


crossen är...

          Publicerad 2010-01-11, 16:31:59 / ♥ Träning / 0 Kommentarer
0-1df0cbe21fa55ed493c4040da0a2ef56.png

Kolla varifrån!

 

crossen är tusan det bästa. Benen blir alldeles svag och armarna spända. Svetten bara rinner :P började för ca 6 dagar sedan och redan resultat. Måste verkligen tipsa dem! Nu styrketräning, dusch sen skridskor med vicky. Sen avslutar vi kvällen med te, film och mat. Villen bra kväll på en urkass dag! :) får se om jag hinner blogga mer. Puss

 Nyvaken Cilla

          Publicerad 2010-01-11, 13:17:48 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Klev nästan nyss upp. Som vanligt då jag har varit vaken länge så kan jag knappt somna så var vaken till typ sex imorse. Inte bra.

Måste skynda mig lite, ska ner på mb och sedan på fräck och fin, så återkommer senare!

Puss!


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-11, 13:16:46 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från googleNattuggla

          Publicerad 2010-01-11, 02:33:17 / ♥ Hunden Ellie / 0 Kommentarer
Det går trögt idag av någon anledning. Känner mig fortfarande lite illamående sen igår, eller så inbillar jag mig bara. Men att pressa lika mycket som jag brukar utan att ha varit bakis är skitsvårt nu då jag har varit det. Så klockan är 20 över 2 nu och jag har fortfarande 10 min på crossen kvar att göra och 30 push-ups till. Så om 20 min kanske jag ligger i sängen. Hunden jagar en som få också, men inte vill väl hon ligga inne i mitt rum då jag trampar och det knekar och har sig? :P

Btw, när jag talar om hunden. Skulle klippa hennes klor idag. Är väldigt noga med det, att det sköts som det ska. Våran förra hund kunde man inte ens hålla på med tassarna innan hon blev rädd. Alltså bara sitta med henne i knät framför tvn och bara hålla på med dem. I och med det så var hon ju helt och hållet omöjligt då man väl skulle klippa klorna. Det gick oftast inte, pappa råkade klippa för nära pulpan så att det började blöda och då blir man ju mer avskräckt trots att det bara är ytligt.

Så jag brukar ha fredagkvällar som en kloklippningsdag och Ellie är så duktig (förutom nu då det kan komma lite trots från henne, hon sprattlar som en liten groda :P) när jag lägger henne på rygg mellan mina knän och börjar. Denna vecka blev det inte kloklippning förns idag och när jag skulle ta sporrarna så klippte jag för nära. Tycker det är skitsvårt då hon har så otroligt korta sporrar och då är de samtidigt jätteböjda. T.o.m veterinären hade problem med hennes sporrar då vi var dit. Det skar verkligen i hjärtat, första gången som jag klippte fel, hon gnällde till och så kom blodet. Skrek att de skulle komma med papper och sånt där som stoppar blodet. Ingen fara skedd, hon verkar inte ha ont, är inte rädd om tassarna och verkar inte vara så speciellt sur på mig :P haha. Så ska försöka att inte låta det avskräcka mig, klorna måste tas så då är det bara att göra det.

 

 

Guld värt!

 

 

 

 

 

Snuttan vår, helt underbar varelse! (om man bortser från voffandet som driver mig till vansinne ibland)

 


 

Nåja, lite kvällssnack. Ska väl återgå till träningen, sista passet. Sedan sova :) Godnatt gott folk!

 

 

 Godmorgon.. typ.

          Publicerad 2010-01-11, 00:01:27 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Jag sov inte bara till sju, sov mycket längre än så. Typiskt mig :P

Igår då jag var hos Julia så började vi prata om piercingar, jag tog upp den jag hade i övre delen av örat, sa att jag funderar på att ta om den i och med att det blev infekterat och jag blev tvungen att ta bort den. Då sa Julia att hennes inte har vuxit igen trots att hon tog ut den i typ andra året på gymnasiet. Så då var jag ju bara tvungen att testa och se om mitt inte heller hade vuxit igen.

Sagt och gjort så testade jag med ett örhände och det gick. Behövde inte ens trycka, utan hela hålet var kvar, utan att ens ha vuxit igen alls. Sick! Iaf så har jag nu satt dit ett läkörhänge då jag vill töja ut det lite, så lite rött är det just nu men jisses vad glad jag blev :) Tog ut den i början av första året på gymnasiet tror jag, efter alla dessa år och det har fortfarande inte läkt. :P

Observera mitt märke på halsen, gjorde lockar till begravningen, invigde min icurl, och helt plötsligt stack det till på halsen, så har ett fräscht och brunt brännmärke på halsen :S Typiskt mig! Tur syster hjälpte mig innan slutet :P Brände mig på pannan också så :P

Imorgon funderar jag på om jag ska göra några fler hål på örsnibben, får se om jag orkar.

Borde verkligen avsluta mitt träningspass just nu, fastnade vid datorn, typiskt nog! :PNej, ska gå och göra bort träningen så man kommer i säng någon gång :)

Pussgodnatt!


En trött Cilla

          Publicerad 2010-01-10, 18:27:32 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Päronen med morbror åkte och hälsa på min andra morbror, så det är bara syster med pojkvän kvar. Bror åkte med bussen kvar i sex så det är himla tomt. Måste även erkänna att jag är så trött, dock är jag glad att bror orkade med att följa på en promenad idag innan maten så lite träning har jag fått idag iaf. Ska köra ett pass vid 7 hade jag tänkt men då har det ju blivit i princip två pass iaf.

Men innan det så ska jag sova en stund. Ögonen hänger, måste sova någon halvtimme för att få energi nog för att kunna kolla på En annan del av köping som äntligen har börjat igen :P

Well, well, ska lägga ut bilder sedan och berätta en rolig sak ;) haha blev himla paff igår. Återkommer senare.

pusshej!


Söndag

          Publicerad 2010-01-10, 13:41:38 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Kvällen igår blev en riktig Cilla och Julia-kväll. Vi drack vin och såg film, men mest av allt satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord och om det var välbehövligt!

Det var så kul. Det var skönt att det inte behövde vara 20 pers där för att ha kul, jag skrattade som aldrig förr. Skönt att bara vara vi två och kunna prata ostört om problem och lycka. Ja, ni fattar :)

Dock mår jag inte så bra idag, eller ja, nu mår jag ganska bra. Brukar försöka få i älsk någon macka då han mår dåligt så jag gjorde detsamma nu. Mår garanterat bättre efter dem. Men någon träning blir det nog inte förrän ikväll :P haha.

Well, well, hörs väl senare. Ska försöka få hem min kamera så ska jag lägga upp lite bilder som togs igår :)

pusspuss


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-10, 13:38:47 / ♥ Dagens budskap! / 0 KommentarerBild från googleLördag!

          Publicerad 2010-01-09, 12:46:21 / ♥ Träning / 0 Kommentarer
Det är helg, alla är ledig, bror är hemma. Kan det bli bättre? Sov som en stock inatt, så skönt. Var riktigt trött sen igår, spänningen i kropp och själ och sedan då jag väl slappnade av så sjönk ögonen sakta men säkert. Jag och bror som skulle se film, somnade efter 20 min tror jag. Var så trött. Huvva!

Well well, ska sätta igång med träningen, sedan ta en dusch. Får se om jag hinner med ett pass till innan jag far till Julia, vi ska ha film-och-vin-kväll. Typ :P Mysigt och roligt!

Hörs senare :)


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-09, 12:44:02 / ♥ Dagens budskap! / 1 Kommentarer

 

Bild från googleGodkväll!

          Publicerad 2010-01-08, 22:30:10 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Begravningen gick bra, det var jobbigt och tårarna rann men det känns lätt innanför bröstet nu då man har fått tagit farväl. Han är nu tillsammans med mormor och det är en önskan som är bland de största för mig, så jag vet att han har det bra, precis som mormor har.

Dagen har varit tung, stämningen och nu när trycket äntligen har lättat och man har börjat slappna av igen så har jag en grym huvudvärk. Det bara spränger och ögonen svider. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att träna och sedan har jag bara slappat. Lagt undan telefonen och bara varit. Rogers kom hit och det var välbehövligt, att få umgås med släkten. De är ändå de som är guld värt. Så nog sagt, ska se om jag orkar ta ett pass till innan läggdags, orkade inte alls med ett imorse :/ Annars blir det sängen för mig nu.

Godnatt gott folk!


Fredag

          Publicerad 2010-01-08, 11:23:04 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Fredag och begravning, känns tungt. Har varit jobbigt mest hela veckan då man har väntat på det :/

Har typ inget att skriva, förutom att jag fortfarande är less på att det är så himla kallt, fortfarande över 30- ute. Det är skamligt!

Hörs senare!


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-08, 11:16:45 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

 

 

Bild från googlegodnatt!

          Publicerad 2010-01-07, 23:33:07 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Då var träningen för idag gjord, det känns skönt måste jag säga. Älskar att känna att man har gjort bra ifrån sig, att man har varit nyttig och inte bara legat och inte gjort någonting. Jag menar, hellre att jag tränar än att bara se tv.

Ska mobila in en bild sen på håret, vet inte vars jag har kamerakabeln, eller ja, snarare laddaren. Man kan ta bort kabeln som man för över bilderna genom, från själva laddaren. Och jag laddade dagen innan nyår och sedan dess har jag inte sett av den någonstans. Ska leta någon dag.

well well, ska väl slänga mig i sängen, börjar faktiskt bli trött. Trots att jag knappt har varit vaken i tolv timmar. Tänk älsk då som jobbar hela tolv timmar. Åh, saknar honom! :/

Jaja, godnatt folket!


Nyss hemkommen

          Publicerad 2010-01-07, 22:11:54 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer

Ska knäppa kort på håret sen och visa hur det blev. Är lite stressad nu, ska hinna träna innan jag lägger mig, vill upp tidigt imorgon så man har tid att träna, hinna duscha och få håret att torka innan det är begravning och så. Kommer vara tungt imorgon, tankarna kommer garanterat att snurra, kommer tänka på momma, det kommer bli jobbigt. Men det kommer kännas bra att få säga farväl till hennes bror, skulle inte kunna tänka mig att inte gå på begravningen. Vill kunna säga farväl trots att man inte hade en sådan nära relation, släkt är släkt och för mig guld värt!!!

Well well, ska träna, skriver mer senare, så ska jag lägga ut bilden på håret också :)

Pusshej!sitter och...

          Publicerad 2010-01-07, 20:11:24 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
7e6284d1c94f507d09659dba82971b72.png

Kolla varifrån!

sitter och pratar med julia hos julia :)mysigt. Hon gör även slingor på mig. Ska bli lite ljusare :) hörs senare!Torsdag

          Publicerad 2010-01-07, 12:46:14 / ♥ Träning / 0 Kommentarer
Idag händer det nog inte så mycket, mest gruva sig för imorgon då det är begravning. Det är aldrig kul eller lätt att gå på en begravning, men det känns verkligen rätt att ta ett sista farväl.

Tänkte träna lite nu, blir väl ca 40 min på crossen och styrketräning igen. Dock känns det som att det är lite tid, men det hjälps inte. Sedan blir det fräck och fin med syster och nennaz om hon fortfarande har öppet :S Tråkigt att de ska stänga ner en klädaffär, det är ju inte precis att det kryllar av dem här :/ Well well.

Ska väl återgå till mitt, återkommer senare


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-07, 12:37:22 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

 

 

Bild från google!melon och...

          Publicerad 2010-01-06, 22:16:40 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
221a3e86b66211b4db6dfab9dca56838.png

Kolla varifrån!

melon och film efter träning och dusch. Kan det bli bättre? :) om sammy hade varit här hade det blivit bättre. Säger så här istället: bättre än så här kan det inte bli just nu :)Promenad i minus 25.

          Publicerad 2010-01-06, 19:44:56 / ♥ Träning / 0 Kommentarer
Ellie och jag tog oss ut iaf, dock blev hon paff då mor och far svängde av efter vägen och vi fortsatte själv :P haha. Tycker det är på tok för kallt då ögonfransarna fryser, har inget emot typ 10-, men jisses, mina kinder var alldeles röda :P Tur jag hade dubbla skydd för hakan, den lyckas jag alltid frysa som mest om. Huvva!

 

Fick man även se hur bra reflexerna är på Ellies sele :)

 

 

 


 

 

Hittade även bilder från nyår, då älsk skruvade lite i sin skoter. Alldeles snöiga var både kusin som hjälpte och Sammy.

 

 

Haha minns att Tim sa något roligt precis då jag tog bilden, minns dock inte vad tråkigt nog :P

 

 

 


 

 

Nej. träning var det. Tjing!Onsdag

          Publicerad 2010-01-06, 17:58:55 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Idag har det inte hänt allt för mycket. Tränade kring tre, sen har jag mest sett tv.

Dock har Sammy ringt även idag, det är höjdpunkten på dagen, det mysigaste trots att vi inte pratar om något viktigt. Det är skönt att få höra hans röst, skönt att få höra att han älskar mig. Varje natt får jag ett sms också, hans pass börjar klockan 18.00 och slutar 06.00, så innan han lägger sig vid sju får jag ett godnattsms och vid tolv, då han har lunch, får jag ett sms. Han är verkligen min värld, just nu är allt så himla bra! Saknar honom så mycket!

Well well, slut på kärleksbabbel :P

Ska ut på promenad nu, mor och far ska till ett par vänner som de ska utomlands med så jag följer dem dit och går en bit längre. Det är så himla kallt ute, 26- när jag kollade sist, så det blir ingen lång färd, ska minsann dra på mig täckbyxor också tror jag. Så man kan ta en längre färd. Dock ska jag ta ett pass till på crosstrainern och lite styrkerträning på det innan jag lägger mig. Så det är inte så farligt om jag inte tar en kortare promenad. Vill verkligen att det ska bli mindre kallt nu :/

Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-06, 12:45:29 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer

 

Bild från googleFilmer 2010

          Publicerad 2010-01-05, 15:41:35 / ♥ Film ♥ / 0 Kommentarer
Jag är ju filmälskare som många vet. Köper nya filmer var och varannan vecka, åker över 20 mil för att få se bio minst en gång i månaden bland annat. Det finns inget mysigare att få ta det lugnt och se en riktigt bra film.

2010 är minst sagt mitt år om man kollar på filmvärlden. Det kommer många filmer nu som jag ser fram emot, som jag har höga förväntningar på.

Tänkte lista några (all text och alla bilder är från en favoritsida, Moviezine!;

Berättelsen om Narnia: Kung Caspian och skeppet GryningenKung Caspian och skeppet Gryningen handlar om när Lucy och Edmund, tillsammans med sin kusin Eustace, återigen är i landet Narnia. Denna gång för att hjälpa kung Caspian att hitta sju riddare. För att hitta dem måste de segla långt, långt ut på havet. Under resans gång råkar de ut för drakar, dvärgar och försvunna krigare innan de når världens ände.

Alice i underlandet17-åriga Alice är med på ett viktorianskt party där hon inser att hon är på väg att bli bortgift till någon av de hundratals struntförnäma societetsmänniskorna. Hon springer iväg i rena förskräckelsen och följer efter en vit kanin in i ett hål och hamnar slutligen i Underlandet, en plats hon besökte tio år tidigare, men som hon har glömt.

Shutter IslandKriminalkommissarie Teddy Daniels får i uppdrag att undersöka en patients försvinnande från det hårdbevakade mentalsjukhuset Ashecliffe på ön Shutter Island. Vid sin sida har han partnern Chuck Aule och det dröjer inte länge förrän det står klart för dem att sjukhuschefen Cawley verkar ha en hel del att dölja. Vem är t.ex den mystiske patient 67 som förekommer i den kod den försvunna kvinnan lämnat bakom sig? Vad är det för fruktansvärda aktiviteter som försigår i fyrtornet? Ju mer information de samlar, desto mer uppenbart blir det att ingen vill att de ska lämna ön - någonsin.

Iron Man 2Stark är under stark press från regeringen, pressen och allmänheten att dela med sig av sin teknologi till militären, men vägrar då han är rädd att hemligheten bakom Iron Man-teknologin ska hamna i fel händer. Med Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) och James "Rhodey" Rhodes (Don Cheadle) vid sin sida bildar Tony nya allianser och konfronterar nya, kraftfulla fiender.

Och nu till de som jag längtar till mest av alla;

Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1Hogwarts är stängt på obestämd tid, och Harry säger till Ron och Hermione att även om skolan öppnar så tänker han inte återvända utan ägna sig åt att försöka besegra Voldemort en gång för alla.

Det är dags att säga adjöken till trollkarlsskolan, lärarna, eleverna och inte minst Harry Potter och hans vänner. Under den sjunde och sista årskursen får Harry slutligen veta vad hans öde har i beredskap, medan den oundvikliga sista striden mot Lord Voldemort närmar sig.


och sist men inte minst...

EclipseEclipse är den uppmärksammade fortsättningen och tredje delen i Stephenie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek. En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra - valet mellan liv eller död. Men vad är vad?
För kallt för en promenad

          Publicerad 2010-01-05, 13:00:17 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
Det är så trist och tråkigt då det är för kallt för att gå ut och gå en sväng. Eller ja, för min del går det väl bra, bara man klär sig. Men det är ju så tråkigt att gå ensam och det för kallt för hunden. Hon hoppar bara på tre ben hela tiden, man ser riktigt hur kallt hon tycker att det är.

Får se hur man gör, kanske man ska ta en tur på crosstrainern, men det känns inte heller så kul då man förmodligen lär ha publik då huset är typ fullt och folk sitter och spelar hela tiden, i princip.Sedan har jag tänkt på att alla gånger jag blir arg, ledsen eller rent ut sagt förbannad så ska jag använda det till mitt mål. Har inte känt en h-känsla än och klockan är ett. Det vill säga att jag inte blir frestad och kan därför nå målet snabbare och lättare. Lätt som en plätt!

Well well, hörs senare!


Dagens budskap!

          Publicerad 2010-01-05, 00:54:32 / ♥ Dagens budskap! / 0 Kommentarer
Ska börja med dagens budskap igen, mest för min egen skull. För att påminna mig varje dag om allt viktigt. Så, dagen till ära;

 

Bild från googleBra musik!

          Publicerad 2010-01-04, 19:29:43 / ♥ Life and music! / 0 Kommentarer


Demarco - Standing soldier 

En bra låt btwMitt nyårslöfte 2009!

          Publicerad 2010-01-04, 19:27:26 / ♥ Träning / 2 Kommentarer
Ja, jag sa ju att jag skulle avslöja vad mitt nyårslöfte är och det tänkte jag göra nu.

För ca 2 år sedan så var jag väldigt annorlunda, jag ser inte alls ut som jag gjorde då. Om jag blickar tillbaka kan jag känna att jag borde ha mått bättre då än vad jag har gjort de senaste året. Man blev lat och det ger ju sina negativa resultat. Vilket innebär några extra kilon, som verkligen stör mig.

Så nu, i sikte på välmående och bättre självförtroende så går jag nu mot bättre tider. Började träna lite smått tidigare men som vanligt dör allt av, har noll självdisciplin och eftersom jag inte såg några resultat så gav jag upp. Men inte denna gång, nu ska jag ta fram mitt ess som jag har i ärmen. Denna gång ska det bli resultat, på kort tid.

Har haft få nyårslöften, men de få som jag har haft har jag hållt så förhoppningsvis blir det detsamma denna gång.

Well, well, återkommer senare, kanske lägger ut lite bilder om jag orka tömma kameran ;P

TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0