minmilli.blogg.se

          Publicerad 2010-03-18, 17:22:09 / ♥ Hunden Milli ♥ / 3 KommentarerTycker det är så gulligt, läsa hela? :) ---->En blogg till..

          Publicerad 2010-03-16, 15:00:15 / ♥ Hunden Milli ♥ / 3 Kommentarer
Tänkte tala om att jag har skaffat en ny blogg, eller ja, en blogg till som heter MinMilli, länkat! Den kommer som nog många förstå att handla om Milli.

Har lite att göra innan träningen ikväll så hinner inte med att skriva något mer innan det. Hejsvejs! :)


Älskade Milli :)

          Publicerad 2010-03-15, 23:35:36 / ♥ Hunden Milli ♥ / 2 Kommentarer

♥ Bättre bild på min lilla ögonsten! ♥

Bild från Z´athenas hemsidaMin hemlighet..

          Publicerad 2010-03-15, 20:33:41 / ♥ Dagbok / 0 Kommentarer
7d67d93154c2fb0444d4c08ab80554da.png

Kolla varifrån!

Min hemlighet.. jag har blivit med hund! En underbar, glad, nyfiken och busig långhårig chihuahua. Tillåt mig att presentera min älskade Milli! :)Ikväll händer det grejer!

          Publicerad 2010-03-15, 09:39:12 / ♥ Hunden Milli ♥ / 1 Kommentarer
Vad kan jag inte berätta, inte än. Men när jag sitter i bilen på väg hem så kommer jag att lägga in ett inlägg och berätta. Håll tummarna, för det här kan bli min lyckligaste dag hittills i mitt liv!
Grattis mamma på födelsedagen!!!

          Publicerad 2010-03-10, 11:41:26 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer

 

GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!

Jag älskar dig!Godmorgon!

          Publicerad 2010-03-07, 12:35:05 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Har dock varit vaken sedan klockan 09.40. SKönt att få sova ut men ändå vakna innan klockan 12 så man får ut något av dagen. Har ingen laddare till min telefon, glömde den hemma så har ingen ström alltså knappt någon kontakt med omvärlden. Om det är någon som har försökt få tag på mig.

Är iaf i Borgafjäll och har det mysigt. I fredags kom vi upp, då gick vi på skicenter och drack nå öl och bara hade det gott. Blev dock lite för mycket av det goda men man får skylla sig själv. Det var finväder igår så jag och svärmor tog på oss kläder och gick på en långpromenad i solen. Närmare bestämt 7 km blev det. Riktigt skönt och då kunde man med gott samvete äta lite ostkrokar på kvällen :)

Älsk var ute och körde skoter tillsammans med svärfar och hans syster, de är i skrivande stund på väg nu också. Bra att han får köra lite skoter så att han lugnar sitt skoterberoende. Vi ska även ta en promenad till idag, det hade varit kul att ha en skoter uppe så att man kunde följa med men det är ju nyttigare med en promenad så det får väl gå ;)

Ikväll blir det mys om det inte blir så att man åker hem. Får se när Sammy börjar jobba. Han är nog sugen på skoter imorgon också så vi kanske blir kvar och inte klagar jag över det. Fjälluften är nog bland det bästa som finns, man blir pigg och glad :)

Nej, ska klä på mig så att man kommer ut någon gång. Kanske skriver mer senare.

Nu vet ni att jag lever och varför ingen kan nå mig på mobilen.


Pusshej!Bittersweet goodbye!

          Publicerad 2010-03-02, 23:43:09 / ♥ Dagbok / 1 Kommentarer
Har nyss kommit från Vicky och vi har haft en så trevlig kväll. Varit där i tre timmar och jag tror inte att vi satt tyst ens en liten stund. För er som inte vet så är det en väldigt kär vän. Vi kom på villovägar men hittade tillbaka till vänskapen igen och det gör mig så lyckligt glad idag. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om jag inte hade haft Vicky.

Anledningen till att vi träffades ikväll var egentligen för att säga hejdå, åh jag ryser så fort jag skriver och hör ordet. Vill inte säga det så säger som Vicky själv, vi säger inte hejdå, vi säger "Vi ses snart!" Hon ska nämligen åka iväg på äventyr, hon ska få uppleva ett annat land på ett underbart vis, lära känna nya människor och verkligen få ta del av något nytt.

Det är människor som har flyttat både långt bort och inte alls så långt bort men det känns bra att ha dem i samma land åtminstone. Det känns tryggare, bättre, för mig. Egoistiskt kanske, men man är så beroende av människor, speciellt de som är en så kär. Men nu ska hon åka så otroligt långt, det känns helt ärligt jättejobbigt. Jag brukar inte gråta, inte ofta men ikväll tog jag till tåren, mer än en gång. I bilen på väg hem så vet jag att det förmodligen är ett bra tag tills jag åker ut från den gården igen.

Herregud tänker nog många, hon kommer väl förmodligen tillbaka. Ja, det hoppas jag verkligen. Annars får jag våldgästa henne ett flertal gånger, men det känns verkligen tungt då hon är en av de bästa vännerna som jag någonsin har känt, en av de bästa människor jag någonsin har känt.

Så hon förtjänar verkligen detta, att få komma iväg och göra något för sin egen skull. Hon är för omtänksam för sitt eget bästa ibland, ibland känns det som att hon glömmer bort sig själv och vad hon vill. Så om någon verkligen ska få känna lycka, ta del av något nytt och spännande och uppleva något som kan förändra hennes liv på så många vis så är det verkligen Viktoria.

Men att jag kommer sakna henne kan jag inte låtsas som. Att jag inte blir ledsen och känner lite ängslan kan jag heller inte undanhålla. Men trots allt så önskar jag henne ett stor lycka till för jag såg ikväll hur mycket hon ser fram emot detta, ska hålla tummar och tår och så tackar vi allesammans gudarna för Skype! :)

 

Så lycka till nu vännen, du förtjänar verkligen detta!
Jag älskar dig!

TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0