Äntligen fredag...

          Publicerad 2008-10-31, 16:08:34 / ♥ Dagbok
Som det står i tidningen jag läser varje fredag på jobbet. Jo, nu är det fredag och det innebär fest :) känns inte helt dumt. Snart kommer Julia hit och snart befinner sig Frida i Dorotea. Kan man bli lyckligare?! Mina barndomsvänner som ALLTID har funnits kvar no matter what är här och snart kommer vi få ha en rolig kväll tillsammans. Det kommer bli underbart för dessutom så kommer min kväll sluta i famnen på den man som är den mest underbaraste. (man och man, men ja, han är väl man nu. Kan ju inte var gränsen vid 60 som gör dom till en man. När blir man en man/kvinna?)

Läser massor om mammor och deras barn eller barn i magen. Och när de väl skriver ut vem det är så blir alla förbannad för att hon tar bort "mystiken" i att inte säga könet och när de väl säger könet så blir de förbannad över att hon blir glad över att det blir en tjej/kille. Herregud, människor i dagens läge kan vara så patetiska.
Låt alla mammor klä sina barn i det dom vill och låt dom visa sin glädje över vad de nu är glada över. Sköt era egna liv. Suck!

Nej, ikväll kommer bli en bra kväll.

Älskade Frida och Julia!!!
Älskade S!!!<3


pusshej!

Kommentarer
2 KOMMENTARER   


Frida säger:
    2008-11-02 | 13:44:52

det va en superbra kväll! tack! <3

Vicky säger:
    2008-11-03 | 13:13:34

Hoppas ni hade en underbar kväll!


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




TILL STARTSIDAN
http://gabriellaj.blogg.se

RSS 2.0